Guest mačona 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Zanima me, katere se vam zdijo najbolj privlačne - mogoče Indijke, Brazilke, Skandinavke, Avstralke ali pa kar Slovenke? Zakaj, katere značilne poteze? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Slovenke, itak Soory, se mi zdi mal trapast po rasi al nacionalnosti žensko lepoto ocenjevat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Ti niso všeč brazilske ritke? Nisem mislila tako no, saj sem rekla, kere tipične poteze so lepe - seveda prisotne predvsem pri določeni narodnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Sem tud kdaj realist.......pa so mi všeč ritke slovenk Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 venezuelke Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Kaj ti je všeč na njih določenega? Saj Venezuelke itak živijo za to, da bi zmagale na bilokakem lepotnem tekmovanju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Slovenka mi je najlepša...Zaenkrat sam ena... Drugač pa so vse ženske lepe...oz. vsaka na svoj način, neglede na pripadnost ali narodnost ! p.s.Jaz gledam notranjost...kar ima tud veliko veze z zunanjostjo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj ti je všeč na njih določenega? Saj Venezuelke itak živijo za to, da bi zmagale na bilokakem lepotnem tekmovanju. po videzu in seksipilnosti so Venezuelke (kar jih je videti na lepotnih tekmovanjih) vedno povsem v ospredju. Njihova pojava se mi zelo dopade, izražajo precej erotike in čutnosti, hkrati mi pa v tem delujejo bolj naravno, kot pripadnice večino ostalih narodov. Drugače pa vedno bolj spoznavam, da so Slovenke na splošno zelo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 ...men so pa srbske zenske zlo , pa slovenke itak tut niso slabe... pa cehinje... slovanska lepota v glavnem!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Hja men je čist vseen kva je:črna, rumena, zelena....Če ženska ni notranje lepa potem ni to to. Sploh pa velja če je ženska lepa notr je tut odzunej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 lepota je skladnost s samim seboj. . a ni to marsin stavek? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 JAZZZZZZZZZZZZ sm najlepšaaaaaaaaaa ja no za koga sm najbrš najlepša...pa za koga sm zihr že bla... pa upam, da jih bo (da bo) še veliko (dolgo) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 hja, no vsak lahko po tehtnem premisleku pride do tega zaključka. Človek je lep, kadar ima značaj skladen z videzom, kadar je vsa pojava človeka nekako logična, kjer noben del osebnosti ne odstopa od celote... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 aja, aja ...ja, lepi smo, ko se moški počuti moškega in ženska pravo žensko, Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Men J Americanke v vecini niso vsec. Prav tako ne prevec Italijanke, Spanke, Portugalke....pa Svedinje tud ne. Drugace je pa posplosevati mimo Ne vem, men so ful usec francoski obrazi, tko v vecini jih prepoznam. Tudi na Slovaskem sem videla veliko lepotick. Res Pa Slovenke pa itak Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ni to marsin stavek? Veliko izrekov je v Modrih mislih na Lunin.net, med drugim lahko najdeš tega:Lepota je skladnost s samim sabo. (EYECATCHING) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Pa res, nisem opazila, Cigichka, oko sokolovo, fajn ker opazis, ja, Piko ve, najbrz je evckrat na Modrih mislih (tko kot jaz, grem vsak dan na Danes, pa je pac modra misel, pac vcas se mal posrfam po njih)... Diani se je to ocitno tolk vcepilo, tolk 'dela', da se ji je zdel cist normalno..... tko kot tud je. zato pa dela. je pa ze podobno nekdo rekel... hm, morda cicero, ne spomnim se, a rekel je: vsakomur se najbolj poda tisto, kar je prav njemu lastno. tko da je se ziher kdo kaj podobnega rekel..... to sem pomislila (in si edinich zapisala), ko sta nekoc na avtobus, kjer sem sedela, stopili dve punci... ena ful lepotica, druga... je nisem niti opazila... gledam to 'ta lepo' eno minuto... se nekak navelica pogled, sele tedaj opazim drugo... ki je bla lepsa, dlje ko sem jo gledala... medtem ko je ona prva, 'ta lepa', bila tko pravilna da mi oko ni vec nic iskalo not v tej lepoti, je blo ze vse zakljuceno in'povedano', hkrati pa mi je bila nenadoma taka kot bi jih prec v kakih revijah 10 nasel..... nezanimiva za oko, nenadoma...no ta druga pa... je mela mal posebne oci... pa nekam nesorazmerna je bla, a ne na cudno, pac pa na zanimivo in v bistvu je pa TA bila lepotica... cist nekaj posebnega... taka svoja in vse...in tedaj pomislim - point je sam da SI pashesh,,,, in odprem LK (16. 10. je bil, ne vem kerga leta, v glavnem vec kot 6 let nazaj, ker ocitno se nisem mela izpita, ce je blo na busu ) in napisem.In pol je slo jasno tud k mislim - najprej v LK, zdaj so pa pac na LN (ves LKjevski izbor)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 pajade...to je iluzionizem.....al pa utopični fundametalizem lep je tist k ma ta prave cm okrog bodija, barve raznih izrastkov for example hair Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> pajade...to je iluzionizem.....al pa utopični fundametalizem lep je tist k ma ta prave cm okrog bodija, barve raznih izrastkov for example hair ...barve izrastkov..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 sej rada pomagam, če kdo živi v zablodi,da se bo uskladil sam s seboj , a pol bo kr lepčkan, praksa kaže, da so celo plastični kirurgi včasih jako neuspešni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj ti je všeč na njih določenega? Saj Venezuelke itak živijo za to, da bi zmagale na bilokakem lepotnem tekmovanju. se strinjam..sem enkrat gledala eno odajo ki jih je prikazovala kaj vse naredijo za tekmovanja nasploh................ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Slovenka mi je najlepša...Zaenkrat sam ena... Drugač pa so vse ženske lepe...oz. vsaka na svoj način, neglede na pripadnost ali narodnost ! Tako se govori Santos. Vse ženske so lepe seveda vsaka po svoje. Vsi smo lepi. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 To pa jaz ne bi mogla rečt v kateri deželi odraščajo najlepša dekleta, povsod so lepa, samo oči je treba imeti vedno odprte. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aina 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 tanaja*..........se strinjam..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.