lia 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 O ZLOČINU IN KAZNI ...KO VAŠ DUH BLODI NA VETROVIH,DELATE IZ SAME NEPREVIDNOSTI ŠKODO DRUGIM.... Tolikokrat sem vas poslušal govoriti o človeku, ki je storil zlo, kot da ne bi bil eden izmed vas, marveč tujec sredi med vami.... Toda povem vam, tako kot se svetnik in pravičnik ne moreta dvigniti nad to, kar je najbolj vzvišenega v vsakem izmed vas,tako zlobnež in slabič ne moreta pasti niže od tega,kar je najnižjega v vas. Vi ste po in popotniki.In ko pade eden izmed vas, pade za te, ki stopajo za njim in jih opozarja na kamen spotike... Ne morete ločiti pravičnega in krivičnega ter dobrega od zlobneža...oba se namreč držita za roke pred sončnim obličjem, tako kot so bele in črne niti skupaj spletene... In ko utrgamo črno nit, tkalec pregleduje celo tkanino in preverja tudi statve. Če kdo od vas izroči sodniku nezvesto ženo, naj tehta hkrati tudi srce njenega moža, naj meri skrbno njegovo dušo. In kdor hoče bičati žaljivca, naj gleda tudi dušo užaljenca. Žrtev boja ni neodgovorna pred svojim ubojem. In kdor je oropan, ni nedolžen v tem, da je bil oropan... In vi ki hočete spoznati pravico, kako jo boste dosegli, če ne boste gledali vseh stvari v polnosti luči? Samo takrat vam bo znano, da sta pravičnik in izprijenec le en človek, ki stoji v polmraku med nočjo svojega pritlikavega jaza. Da vogelni kamen v svetišču ni višji od najnižjega kamna v njegovih temeljih!" Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 na kratko povedano-tista pesem od Dragojeviča: "KO SAM JA DA TI SUDIM..." Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 na kratko povedano-tista pesem od Dragojeviča: "KO SAM JA DA TI SUDIM..." Ah, ja tole je tud Kahlil Gibran... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Dobro in slabo, pozitivno in negativno, dva obraza istega kovanca. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Živi in pusti živeti, ni dobrega in ni slabega, samo je Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Življenje je tako, kot si ga naredimo in živimo v taki smeri, kot razmišljamo....... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Trudi pismu me presenečaš, je fajn tule na LNFju tvoje misli spoznavat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Drugi del življenjapametnega človeka poteka tako, da se skuša znebiti neumnosti, predsodkov in zmot, ki si jih je bil pridobil v prvem delu življenja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 zadnje čase ful veliko razmišljam o svojem življenju in če bi morala potegniti črto, bi ugotovila, da sem naredila veliko, se naučila veliko, dala ljudem veliko in sprejela od njih ogromno.... da kljub težavam, ki jih imam, lahko rečem, hvala za priložnost - življenje je lepo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 selene Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 tudi vi ste del mojega življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 .Življenje; spoznava v višjem razumu, ne glede na starost in norenje izražanja, samega Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Kdor živi brez neumnosti, ni tako pameten, kakor misli. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Borism.......men je tud šlo to čez misli Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Življenje se ne meri po tem, koliko vdihov naredimo,ampak po trenutkih ki nam jemljejo sapo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 V življenju se moramo neprestano boriti s protislovji. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 hmm.. citata z knjige hčere radosti : ) Si kdaj Videla Boga ? Nočem te spravljat v zadrego, a vidim ga, ko zrem vate. Je radost isto kot ekstaza ?Če boš odkril razliko, mi prosim sporoči. Želim si tisto, ki je boljša. ( Smeh. ) ker nekatere stvari prebudijo nekaj v tebi.. in ti dajo mislit ; ) Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ... življenje je ko kurja lojtra, kratek in usran... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 kakor si ga narediš Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 aha, dooooooooooooolg pa s pampers pleničkam :o :OO!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Si kdaj Videla Boga ? Nočem te spravljat v zadrego, a vidim ga, ko zrem vate. beautiful .sam ,Jaz bi raje menjau ime ,prej bi Anglčka k ima vedno določeno pris-podobo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Če ne vemo, kaj hočemo v življenju doseči, bomo dosegli le malo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Super je vse, kar je zapisano, in tudi vse drži Velikokrat sem razmišljala o svojem življenju in življenju drugih. In res je tako, da na koncu marsikatero dejanje obžalujemo. V preteklosti se mi je velikokrat pojavljala dilema, kako bi dogodki potekali, če bi odreagirala drugače. Velikokrat je prišlo za menoj moje lastno dejanje, s katerim sem prizadela druge ali škodila sebi. Nekje sem prebrala, da nebo joče, če nosiš krivdo. In da nebo joče, če obžaluješ preživeto. Ja, to drži. Danes pa poskušam (ne uspeva mi vedno) vsako svoje dejanje razumeti kot posledico takratnega razpoloženja in takratne odločitve. In vsak dogodek poskušam sprejeti kot dober. Ni vedno lahko. Pogosto me zagrabi trenutni bes, čez par minut (ali dni) pa mine in svet se vrti dalje. Težko je ne obžalovati kakšno svoje dejanje, sploh takrat, ko vidiš, da stvari niso tekle tako, kot si takrat mislil, da bodo. Ampak - trudimo se! Nek pameten mož je zapisal tako:"Na potovanju nikar ne sledi glavnim cestam! Izgubi se! ...kar sem prevedla v svoj jezik in povedano razumela tako: ne sledi vedno vzorcem, ki so zapisani v tistem razumeskem delu tebe. Prepusti se toku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.