Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 *Ocitno nisem specialno nikjer napisala, samo vmes v Tehnicnih. Skratka, Koledar na osrednji strani Foruma lahko odslej (ze neky cajta) uporabljate tud za svoje osebne stvari.preprosto oznacite - 'vidis samo ti' (al neky tacga) in to je to...Lohk si stimate, kdaj maste zobarje in to, vse kar cte. Cist simple, zato tud sam tolk.sam da mamo posebej, ko se mi zdi, da vecina sploh ne ve tega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 Dogodek dejansko vidite samo vi. (se jaz ga ne vidim... , torej cist nihce drug razen vas) razen ce seveda ne zelite, da ga vidijo tud drugi - v tem primeru oznacite 'dogodek vidijo vsi'... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>*Ocitno nisem specialno nikjer napisala, samo vmes v Tehnicnih. Skratka, Koledar na osrednji strani Foruma lahko odslej (ze neky cajta) uporabljate tud za svoje osebne stvari.preprosto oznacite - 'vidis samo ti' (al neky tacga) in to je to...Lohk si stimate, kdaj maste zobarje in to, vse kar cte. Cist simple, zato tud sam tolk.sam da mamo posebej, ko se mi zdi, da vecina sploh ne ve tega. uau.....thx, marsa..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 no evo - sploh niste vedl. ja a ni mega? letos ko ni LKja, sem cist zgubljena... tle je pa idealno, te ves teden prej opozarja, mislim na osrednji strani spodaj mas, pod r.d.-ji. Lohk tud svoje dogodke, ce je kaj tacga, ce kaj organizirate tacga itd., vpisete, poleg v Obvestila...recimo ne vem zakaj Bern ne da Mavricne gor, pa tak.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Dogodek dejansko vidite samo vi. (se jaz ga ne vidim... , torej cist nihce drug razen vas) A pol ne vidiš recmo, da imam jaz 14. ob 6.30 zobarja? . Se mi tok smešno zdi, ker nekak te prešine, da vidjo vsi zdej tega zobarja mojga tam, ker nisem navajena, da obstaja kej kar vidim samo jst . Še OSe vidita 2 - pisec in prejemnik Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Avtor Prijavi Deli 5. november 2005 Heh, ja, ful me zanima. saj itak cvekamo o tem tud drugje, tako da je vcas prav hecno, ko kdo na vsak nacin kao hoce da je nekaj skrivnost in ne vem kaksno zganja, v bistvu pa na vsakem vogalu o tem sam govori. saj iz tega je bilo nekoc sklenjeno, da berem ose. ker folk ni stekal, da mam intuicijo in dober spomin in super povezujem...Pa so po vec straneh se verbalno dol dajal, ampak jaz bi bila morala pa v ose, da bi to postekala. Kul, ne, koledar? Fajn, ko kdo kaj civkne v kak fidbek. Me mal razzalosti vcas, ko se kao ne opazi teh tem, kjer je kaj v zvezi z LNF - se folk boji, da bo treba se zahvalit, pohvalit in tega pa nikakor ne mroejo al v cem je finta??? Ful z veseljem objaviva kako tako stvar, pa nic... se ignorira.sam ne pa tud usluge, ki jo objavljava.torej, v koledarju sta dva odgovora, uporabljata pa ga po mojem vec kot dva ljuda. Tko da, hvala vam redkim za fidbek in mal izrazene hvaleznosti! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Ne vem sicer za druge, ampak jaz sem zdravljena odvisnica , pa nisem več vsepovsod v celem LNFju, pa potem enih zadev resnično ne vem, nekaterih sploh ne stestiram, ker večinom sem v službi gor, pa recimo, da si bom tkole kak frej vikend dovolila sem gor pokukat.Sem imela tudi obdobje recimo, ko sem bolj vletela gor pa pisala samo kar sem se namenila - ne kej dost opažala .Lahko pa tudi ja, da se jemlje kot samoposebiumevno, ali pa nerodno komentirat Ja, zagotovo je tule fulll enih zadev za uporabnike , samih fajn, tko da ti ob uporabi vsega tega res ne more bit nikoli dolgčas - tok možnosti že na forumu, če se ti čeblja, nikol ne zmanjka tem, potem je chat, pa zdej blogi, koledar, pa verjetno še kaj kar jaz tudi nimam pojma . Razvajata nas Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Avtor Prijavi Deli 5. november 2005 jasno da se ne more vsega vedet, zato pa piseva obvestila in vse to - saj midva jih zase ne rabiva, kot tudi ne navodil. tud ce izkljuciva LNF, midva VEVA. sam vi ne veste.pa pac poveva, da boste seznanjeni. nenazadnje se mi zdi neolikano, da nihce ne buksne nic.... kot - nihce nic ne opazi, znal se bodo pa zabunit za kaj (kar prav tako ni samoumevno)....vcas me razzalosti, vcas pa skor zabava, ker se mi zdi, da je skor potrebnega vec truda za ignoriranje za vsako ceno kot pa za sprejemanjje tud na tak nacin, da recimo midva veva, da tud na vasi strani dobro funkcionira. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Precej ziher ja, da vidva vesta vse o teh zadevah, da je spet en vajin trud na posebnem mestu zbran za ceno 1ga klika za nas, pa se vse to lahko vidi in tudi uporablja , pa jasno tudi zahvali . No jaz bom zdaj ta koledar uporabljala, ko sem s tem zobarjem stestirala , da res sam JST vidim . Hvala za kar vse kar je tlele gor, ne sam za koledarček, obema Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Avtor Prijavi Deli 5. november 2005 to smo ze parkrat stestiral s forumovci, zato pa tud tko prepricano govorim (da res sam ti vidis).V bistvu NOCEM videt. NE ZANIMA me. Tko je s tem.Me pa zanima, ce ga folk uporablja, kako so zadovoljni in ves tale staf, ki ga hoces vedet, ce delas nekaj, da pac ves kako se zadeva obnasa (ce jo ze nudis kot uslugo).. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 men je tud ta kolendarček všeč...sem videla, da je tam možnost javnega dogodka al neki takšnega, pa privat... upam, da sem glede na svojo zmedenost dala prave... glede na to, da mi je pa tko vseeno če še kdo vidi, je pa itak kul zakaj je fajn zame tole, ker sem tko vsak dan tule (vsaj zaenkrat) pa si lahko tud kakšen službeni sestanek, al pa opmnik, da moram v pon. tega pa tega poklicat, torej ne rabim beležke ane ...tko da, tnx, kul... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Avtor Prijavi Deli 5. november 2005 ja, selene - sem pa tud ich na to pomislila, da seveda pa morte bit pazljivi pri objavi, da noumo mi krivi za vaso povrsnost (podobno kot folk ne da komentiraj pa zbrisejo, pol pa tezijo da jim jaz brisem)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 sej če greš na tisti dan recimo 1.12. mi je napisalo da je javno, pa sem lahko popravila....če pa nisem pa pač nisem, se pa vidimo ob 7. zvečer uuu vmes je bila ena knjižnica, pa je ni več... - dobra ideja, ker vedno zamujam.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 men je tud ta kolendarček všeč...sem videla, da je tam možnost javnega dogodka al neki takšnega, pa privat... upam, da sem glede na svojo zmedenost dala prave... glede na to, da mi je pa tko vseeno če še kdo vidi, je pa itak kul Če ne bomo pa pač vsi vidl, kdaj moraš v knjižnico . Saj itak mislim da imaš za naslednjih 14 dni dogodke vidne, tko da tut če nisi vsak dan gor, pa če imaš uč zverziran da tja dol pokuka, te opomni tole Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Avtor Prijavi Deli 5. november 2005 Jp, 14 dni.... men to ful prav pride, ker sem skoz online....blazno gudy, no, zato se mi pa tud mal frzmaga, da nobenga odziva. :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 sej mogoče nas pa tole več koristi, pa pač nismo izpostavljali tega... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Lohk si stimate, kdaj maste zobarje in to, vse kar cte. Kok sem šlampasta , sploh nisem opazila tega, prisežem, sem opazila temo, na hitro površno preletela komentarje, pa stestirala koledarček, če ga znam uporabljat . Pa glih prva zadeva mi je zobar padu na pamet in živela v utvari, kok zlo izvirna sem . Al sem pa že spet tko poLNFnjena, da smo zgleda na istih vibracijah, men pa sploh jasno ni . Nič v mojem LNF koledarčku piše pucanje zdejle, pa sem si hit še za jest prinesla semle, da sem imela še izgovor mal svinjat, zdej pa pojedla. Grem. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Avtor Prijavi Deli 5. november 2005 sej mogoče nas pa tole več koristi, pa pač nismo izpostavljali tega... ma saj vem, druga moja plat pa clo ne mara pretiranga zahvaljevanja in izpostavljanja, saj ves... sam, pol ne moreva vedet, a ves, ce ni fidbeka (recimo mroda pa sploh ne veste)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 no evo - jaz uporabljam in mi je kul....pa se ne bom nič zahvalila, ker sem se že pa Pujsa uporablja očitno... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Avtor Prijavi Deli 5. november 2005 pa jaz. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 jasno da se ne more vsega vedet, zato pa piseva obvestila in vse to - saj midva jih zase ne rabiva, kot tudi ne navodil. tud ce izkljuciva LNF, midva VEVA. sam vi ne veste.pa pac poveva, da boste seznanjeni. nenazadnje se mi zdi neolikano, da nihce ne buksne nic.... kot - nihce nic ne opazi, znal se bodo pa zabunit za kaj (kar prav tako ni samoumevno)....vcas me razzalosti, vcas pa skor zabava, ker se mi zdi, da je skor potrebnega vec truda za ignoriranje za vsako ceno kot pa za sprejemanjje tud na tak nacin, da recimo midva veva, da tud na vasi strani dobro funkcionira. jah vidiš...js sem pa prebrala, kaj vse je novega...sam bom rabla še kakega pol leta, da se bom ojunačila in sprobala kako dela...sej veš....js to počasi....kolkr drugje prehitevam, tolk je treba bit na kakem področju bolj udzad....zgleda..... pol si pa ne upam čestitat, ker se mi zdi, da ni fer...če najprej ne nardim/sprobam/uporabljam....sej mogoče nas je pa več takih....pa zato noben ne komentira...... še pr mobiču ne uporablam vseh funkcij.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Avtor Prijavi Deli 5. november 2005 še pr mobiču ne uporablam vseh funkcij.... () * evo, thanx, sory pol za 'tezhenje'... stekam... se mi je brez veze 'zamal zdel'... saj vem, da je TUD to... sam, vseen... saj veste... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 marsa, saj veš...saj to ne pomeni, da ne cenimo...sam včasih ne napišemo...al pa ne vemo kako...zraven tega je čist jasno tud takmu kompjuterbutlu kot sem jaz, da za vsem tem stoji ogromno dela....pol pa ne veš, kako bi pohvalo pa spoštovanje do tega spravil v besede... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Mah, pol folka sploh ni nč opazl, ker premal uporabljajo osebno stran in vse možne funkcije, ki so na uporabo. Men je bil forum všeč že prej, k ni bil tok izpopolnjen, zdej je pa sploh mega. Koledarčka pa še ne uporablam, ker mam tud doma ene 500 rokovnikov, pa si nč not ne pišm, pa bi blo fajn, da bi si....mogoče bom pa zdej začela? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts