Skoči na vsebino

Koledar na LNF

Marsa

Recommended Posts

Ja saj vem....

saj sem se jaz zadnjic v knjiznici blazno zamudnino placala, cist trapast... :o|o:

poznam tole z rokovniki, jih mam sto tisoc. x:o)x

Uporabljala pa sem vedno le LK (upam da ga bom tud drug let). xDDx

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

A smem neki vprašat (tole s knjižnico se men zdi blazno fajn zadeva, da me tuki opomne, glede na to, da men tkoooo dnevi bežijo, pojma nimam kdaj je 3 tedne okrog, pa ne da nimam prebrano, sam takšna pač sem - pa še kakšna knjigica gre k kakšni simpatični osebici) torej kaj bi vprašala - a letos bo Lunin koledarček? :8):

aaaaaaaaaaaaaa zoooooooooooooo! :inocent: Se mi je zdel čudn, k sm te vidla na prejšnji strani komentirat! Sm se že mal ustrašla, da se ti je mal sftajčkal! x;)x x:Dx xsrcx :lol:

to se mi je itak, sam se trudim, da se ne vidi ;) a se vidi :eek:

Eh, Selene....vsak gre čez kako težko obdobje in takrat mamo v določenem obdobju vsi radi, da nas ostali pr miru pustiji, da sami prebolimo/predelamo to, kar nas mori. In ti si tok fejst ženska, da tud, če se ti mal zmeša ob tem, si še vseen naša Selene! xsrcx

Selene, delava na tem, bo (ceprav mava spet mal frk... kot vedno... ;) - sam je ze narejen, tehnicni del, sam se korigirat moram, to storim te dni, pol pa upam, da gre cimprej v tisk (saj to je hitro stiskano).

ne leta 2004 ga prvic in ednic ni blo (nama ni zneslo, fizicno, sva imela kopalnico tud v tem cajtu).

Torej, ni bil 13. 'usoden', pac pa 14.

Stirinajstega ni blo. :)

prvi pa je bil l. 92'.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Selene, delava na tem, bo (ceprav mava spet mal frk... kot vedno... ;) - sam je ze narejen, tehnicni del, sam se korigirat moram, to storim te dni, pol pa upam, da gre cimprej v tisk (saj to je hitro stiskano).

ne leta 2004 ga prvic in ednic ni blo (nama ni zneslo, fizicno, sva imela kopalnico tud v tem cajtu).

Torej, ni bil 13. 'usoden', pac pa 14.

Stirinajstega ni blo. :)

prvi pa je bil l. 92'.

Hvaljen Jezus, ravno včeraj svoji frizerki razlagala, kok je fajn Lunin koledarček ona pa da je čist navdušena nad Eminim :o|o: no ok...tvojega še nikoli ni videla in kar je čudno ni slišala zanj :inocent: se bom pa potrudila, da ga bo spoznala letos. Jaz sem ga zeloooooooo pogrešala lansko leto :sori:

Go Marsa :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

zanimiv, jaz ga mam 13 let, pol ko se pa tile pojavijo, pa prec vsi majo, poznajo.

saj, bodi tako, najin itak ni za tele mase, tud ne zmoreva taksne ultra masovne scene.

je ze prav. :palec:

sva pa super pripravila teren. ampak saj to sva hotla - priblizat folku pac to.

:palec: xyesx

jp, go go! xupx x;)x

Picasso

sam da bo... sem včeraj na policah videla tistega o katerem govori tudi Cosma, pa ga niti prelistala nisem... zanimivo, na polici sta bila kr dva, en koledar se mi zdi, drugi pa neki v zvezi z Venero (sej kar se tiče ljubavnih scen smo ful naivni in hlastamo po tem, da nam bo nekdo zamahnil s čarobno palčko anje). men je lani še služil un izpred dveh let, sam letos mi bo pa tole prov fajn prav prišlo.

Aja sem čisto zabluzila... prav fajn me že cel dan tule nekaj opozarja da ne bom pozabila v teh dneh ;)

xokx

prav fajn je, a rabim jaz oba... tud tega, knjiznega. sem se navadla in mi je najboljsi sistem, vedno pa sem mela stotisoc rokovnikov, pa nobenga uporabljala - al je bil brezvezen papir, sistem, premajhni razmaki med crtami al pa je bil prelep, pa se mi ga je zdel skoda. x:o)x x:px

Lk je pa glih dbest....

saj MENI manjka, ga bova ze zato izdala. ;)

Moja frendica je sla vse z edigsom popravit, ko sem ji dala enga starega, pa ga je imela tud letos - morda edina. :)

Picasso

sam da bo... sem včeraj na policah videla tistega o katerem govori tudi Cosma, pa ga niti prelistala nisem... zanimivo, na polici sta bila kr dva, en koledar se mi zdi, drugi pa neki v zvezi z Venero (sej kar se tiče ljubavnih scen smo ful naivni in hlastamo po tem, da nam bo nekdo zamahnil s čarobno palčko anje). men je lani še služil un izpred dveh let, sam letos mi bo pa tole prov fajn prav prišlo.

Aja sem čisto zabluzila... prav fajn me že cel dan tule nekaj opozarja da ne bom pozabila v teh dneh ;)

in jaz sem očitno že v letu 2006... ampak že cel dan pišem, kot da je to leto že za nami...kakšno sporočilo je le to ;) nemorešverjameš...

zanimiv, jaz ga mam 13 let, pol ko se pa tile pojavijo, pa prec vsi majo, poznajo.

Full je reklama za Eminega, tudi po radiu se mi zdi, pa v Ta najboljšem sosedu sem ga vidla, pa mislim, da letos še Venerinega , zato mogoče tok folka ve za njen koledar.

Vidva imata pa bolj tako, butično izdajo - Sladko trgatev, sam za nas ta fensi uporabnike x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

nisem vidla tega Pujsa...

ja, super si postekala, tocno tko je. x8Dx x^x x:Xx :palec:

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...