Skoči na vsebino

Ikone na Forumu

trans

Recommended Posts

Upam, da še ni take teme, če pa že je pa itak vem, da strašnemu zobu Marse, ki premelje vse tukaj ne uidem.

Skratka zanima me kaj menite o IKONAH, ki si jih lepimo tukaj poleg svojih uporabniških imen.

Vam je katera še posebej simpatična...žbljak...fascinantna....šaljiva... in kaj na njej je tisto...?

Je katera, ki res dobro odraža osebo, ki piše?

Ali pa kaj vam pomeni vaša lastna ikona?

Meni je všeč Tinkina ikona, ki ima roza slončico in od Puhice pujsa, ali kaj že je. x:)x

No pa še kakšna bi se našla, to le za začetek x^x

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 746
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>moja zelo dobro odraza MENE, še posebej, ko imam svojo fotko v ikoni, obdelano ali neobdelano.

tako da tiste, ki imajo svojo fotko v ikoni ne bi komentirala, ker to je "razred zase" x^x  xcivx

nobena ikona me ne moti, razen ex luciferjeve in podobnih ocvirkov. x:)x

vsecna mi je contesina s scorpijonom v dlaneh. :palec:

To je pa res, fotke oseb so klasa zase. :palec:

Se strinjam, dajmo komentirat maske, tisto kar lepimo sami nase, ne pa naših resničnih podob. x;)x

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

Moja ikonca je meni najbolj usec x:Ix ( kok sm skromna x:o)x ).

Taka saljiva, hipijevska, mal zadeta x:o)x

Vsekakor ni podobna meni na prvi pogled. Tudi vizualno ne x:o)x x:Dx x:o)x

Se mi pa vseeno zdi taka pozitivna.

Drgace mi je pa najbolj vsec od enje x:Dx :2src:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Ja no, bo že pujsa na srfu s čopki.  x;)x

Če sem to jaz  xrolleyesx , mogoče  x:Ix

Freestyle pujsa na valovih ki se ma najbolš!  xsuperx  xpartyx  xflirtx  x:Dx

Freestyle pujsa s čopki x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>hja trans ...temo maske pa ze imamo  x;)x  x:Dx

bi rekla, da ni cisto tako, so razlogi, zakaj ljudje ne dajo slikic in zakaj jih dajo.

tudi to je maska.

mene na primer moja ikona zelo dobro pooseblja, pa nisem gor. pove vec o meni, kot bi moja slika...

:eek:

no pa sm si koncn dav eno ikonco x:)x sm se enkat jebov, pa sam stiskov pa krcu slikco, da ne bi presegle tiste limite.. ubistvu pa to vse samo nardi :o|o:

sam tale ikonca je bl moje danasne razpolozenje x:Ix zmer se za napacne babnce ogrejem, sam vseen. js se ne dam motit.. x:Dx x;)x

men ma pa cookie luškano pošast

pa mana ma hudo slikco

pa osamljena k ma packo k zgleda k delfinčk

najlepše so pa moje, valda, zato k so take umirjene, k mavrica pa vesele so,mogoče tut mal otožne,lahko se potopiš vanje

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

moja je fotka iz filma "whale rider",mi je bila ta puncka tolk vsec,da sem jo kr za ikonco vzela,ker me spominja name v otrostvu.ceprav je punca z ikone maorka in ne cigancica,jo imam vseeno gor,ker mi nekaj pomeni,veliko energije mi da. x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

uh men jih je ful vsec (kako bova pol z ostrim zobom al cim ze, Trans, ker namrec sem ziher da mamo ene dve podobni temi ze xDDx x:px)...

a te torej zgrizem al kwa? :fool:

xDDx

men je tud vsec Michellina, pa od untitleda, pa velik mi jih je vsec... Bobyjeva recimo mi je tud ful huda....

pa Trinity ma dobro....

vsec mi je, ko ma mick se vedno zvezdico, pa eni ko maste se cist prve... men je to kul, da vedno vem, s kom govorim. :)

vcas kar pomesam, se zmedem....

aja od patrickolenca mi je ful vsec (pa so eni se ptiozval, da tumach, men se zdi pa ful duhovit pa dobr)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>moja je fotka iz filma "whale rider",mi je bila ta puncka tolk vsec,da sem jo kr za ikonco vzela,ker me spominja name v otrostvu.ceprav je punca z ikone maorka in ne cigancica,jo imam vseeno gor,ker mi nekaj pomeni,veliko energije mi da. x:)x

:cry: škoda, jaz sem pa mislil, da je tvoja slika x;)x

<{POST_SNAPBACK}>uh men jih je ful vsec (kako bova pol z ostrim zobom al cim ze, Trans, ker namrec sem ziher da mamo ene dve podobni temi ze xDDx x:px)...

a te torej zgrizem al kwa? :fool:

xDDx

men je tud vsec Michellina, pa od untitleda, pa velik mi jih je vsec... Bobyjeva recimo mi je tud ful huda....

pa Trinity pa dobro....

vsec mi je, ko ma mick se vedno zvezdico, pa eni ko maste se cist prve... men je to kul, da vedno vem, s kom govorim. :)

vcas kar pomesam, se zmedem....

aja od patrickolenca mi je ful vsec (pa so eni se ptiozval, da tumach, men se zdi pa ful duhovit pa dobr)

:inocent: tra, la, la (upam, da se zmažem tokrat) :fiju:

a res Tinka jaz sem pa mislila da si ti na fotki, a daj! zdaj vidim ko si napisala da nisi... :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: tra, la, la (upam, da se zmažem tokrat)  :fiju:

vejsde. x8Dx :palec:

ce pa kake tecke s kakimi linki uletijo x:px, pa povezem, ce bo h kateri ful pasal... se ne spomnim zdajle naslovov..

Picasso

Guest mačona
Meni je všeč od Cigancice, pa od Untitled, od Mystice, moja tudi - kako ne, če je gor mačkon xDDx . So mi pa ene tudi antipatične in čisto mimo. Pa ne bom prva priznala, katere - če sploh kdo bo.

Evo, od cigančice ikonca je men dbest :palec: enkrat smo se zgovarjali o tej deklci - igralki in sem pogledala par slikc, se mi je prikupila, zato mi je ikonca tut grozno simpatična. Deklca je pa tut na pogled "cigančica" ker barve mi stopijo v oči na tej ikoni, pravzaprav sem čist freak na barve, zato imam tut v svoji ikonci neko mucko ki jo obdaja živo zelena x:)x

Mi je pa bla vedno všeč tista ikonca Marsa, ki si jo imela prej, okoli nje je bil bel rob, udarjali so ven živo oranžni lasje in videlo se ti je cel obraz, 1A mi je bla, obožujem žive barve :2src:

Zdaj gledam kera mi je še všeč, na tisto od Michelle sem se navadila, sprva mi ni bila všeč zaradi barv neki, tko tipični gifek mi je deloval, ampak sem jo potem vedno dlje videvala na forumu in jo nekako povezala z zelo dobro prijateljico, ima očalca pa malčkn je okrogla in kinda "štorasta" na čase x:Dx včasih se tako kot ta bejba na ikoni zavrti na mestu in se zasmeje potem pa to vedno pomeni da bo udarila skupaj z dlanmi in rekla "A VEŠ......." x:Dx Katka x:Xx

Pa enja ki ima ježka, ker jih imam pač rada in aliana a morm spet poudarjat - barve x:)x

Evo pa nenazadnje moj :flower: sonček, ki je zamenjal ikonco, da bi mi vzbujal nostalgijo x:Xx

PS: mačona ravno zadnjič predno si dala to mucko gor sem se spraševala kaj se je s tvojo Shakiro zgodilo in kdaj boš ikonco popravila, mi je pa zdaj všeč da je tale črni mucek v jesenskem listju!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...