trans 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Upam, da še ni take teme, če pa že je pa itak vem, da strašnemu zobu Marse, ki premelje vse tukaj ne uidem. Skratka zanima me kaj menite o IKONAH, ki si jih lepimo tukaj poleg svojih uporabniških imen. Vam je katera še posebej simpatična...žbljak...fascinantna....šaljiva... in kaj na njej je tisto...? Je katera, ki res dobro odraža osebo, ki piše? Ali pa kaj vam pomeni vaša lastna ikona? Meni je všeč Tinkina ikona, ki ima roza slončico in od Puhice pujsa, ali kaj že je. No pa še kakšna bi se našla, to le za začetek Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>moja zelo dobro odraza MENE, še posebej, ko imam svojo fotko v ikoni, obdelano ali neobdelano. tako da tiste, ki imajo svojo fotko v ikoni ne bi komentirala, ker to je "razred zase" nobena ikona me ne moti, razen ex luciferjeve in podobnih ocvirkov. vsecna mi je contesina s scorpijonom v dlaneh. To je pa res, fotke oseb so klasa zase. Se strinjam, dajmo komentirat maske, tisto kar lepimo sami nase, ne pa naših resničnih podob. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Ja no, bo že pujsa na srfu s čopki. Če sem to jaz , mogoče Freestyle pujsa na valovih ki se ma najbolš! Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Moja ikonca je meni najbolj usec ( kok sm skromna ).Taka saljiva, hipijevska, mal zadeta Vsekakor ni podobna meni na prvi pogled. Tudi vizualno ne Se mi pa vseeno zdi taka pozitivna. Drgace mi je pa najbolj vsec od enje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 hja trans ...temo maske pa ze imamo bi rekla, da ni cisto tako, so razlogi, zakaj ljudje ne dajo slikic in zakaj jih dajo.tudi to je maska.mene na primer moja ikona zelo dobro pooseblja, pa nisem gor. pove vec o meni, kot bi moja slika... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja no, bo že pujsa na srfu s čopki. Če sem to jaz , mogoče Freestyle pujsa na valovih ki se ma najbolš! Freestyle pujsa s čopki Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja trans ...temo maske pa ze imamo bi rekla, da ni cisto tako, so razlogi, zakaj ljudje ne dajo slikic in zakaj jih dajo.tudi to je maska.mene na primer moja ikona zelo dobro pooseblja, pa nisem gor. pove vec o meni, kot bi moja slika... Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 no pa sm si koncn dav eno ikonco sm se enkat jebov, pa sam stiskov pa krcu slikco, da ne bi presegle tiste limite.. ubistvu pa to vse samo nardi sam tale ikonca je bl moje danasne razpolozenje zmer se za napacne babnce ogrejem, sam vseen. js se ne dam motit.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 trans cemu se zdaj cudis...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 men ma pa cookie luškano pošastpa mana ma hudo slikcopa osamljena k ma packo k zgleda k delfinčk najlepše so pa moje, valda, zato k so take umirjene, k mavrica pa vesele so,mogoče tut mal otožne,lahko se potopiš vanje Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>trans cemu se zdaj cudis...? Ah nič, domišlija mi je "proradila" Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 (izraza moj karakter in mene, ne moje zunanjosti, ne se bat) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 moja je fotka iz filma "whale rider",mi je bila ta puncka tolk vsec,da sem jo kr za ikonco vzela,ker me spominja name v otrostvu.ceprav je punca z ikone maorka in ne cigancica,jo imam vseeno gor,ker mi nekaj pomeni,veliko energije mi da. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 uh men jih je ful vsec (kako bova pol z ostrim zobom al cim ze, Trans, ker namrec sem ziher da mamo ene dve podobni temi ze )...a te torej zgrizem al kwa? men je tud vsec Michellina, pa od untitleda, pa velik mi jih je vsec... Bobyjeva recimo mi je tud ful huda....pa Trinity ma dobro.... vsec mi je, ko ma mick se vedno zvezdico, pa eni ko maste se cist prve... men je to kul, da vedno vem, s kom govorim. vcas kar pomesam, se zmedem....aja od patrickolenca mi je ful vsec (pa so eni se ptiozval, da tumach, men se zdi pa ful duhovit pa dobr) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>moja je fotka iz filma "whale rider",mi je bila ta puncka tolk vsec,da sem jo kr za ikonco vzela,ker me spominja name v otrostvu.ceprav je punca z ikone maorka in ne cigancica,jo imam vseeno gor,ker mi nekaj pomeni,veliko energije mi da. škoda, jaz sem pa mislil, da je tvoja slika Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 jaz tudi! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh men jih je ful vsec (kako bova pol z ostrim zobom al cim ze, Trans, ker namrec sem ziher da mamo ene dve podobni temi ze )...a te torej zgrizem al kwa? men je tud vsec Michellina, pa od untitleda, pa velik mi jih je vsec... Bobyjeva recimo mi je tud ful huda....pa Trinity pa dobro.... vsec mi je, ko ma mick se vedno zvezdico, pa eni ko maste se cist prve... men je to kul, da vedno vem, s kom govorim. vcas kar pomesam, se zmedem....aja od patrickolenca mi je ful vsec (pa so eni se ptiozval, da tumach, men se zdi pa ful duhovit pa dobr) tra, la, la (upam, da se zmažem tokrat) Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 a res Tinka jaz sem pa mislila da si ti na fotki, a daj! zdaj vidim ko si napisala da nisi... :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> tra, la, la (upam, da se zmažem tokrat) vejsde. ce pa kake tecke s kakimi linki uletijo , pa povezem, ce bo h kateri ful pasal... se ne spomnim zdajle naslovov.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>vejsde. ce pa kake tecke s kakimi linki uletijo , pa povezem, ce bo h kateri ful pasal... se ne spomnim zdajle naslovov.. thx Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Jaz imam pa na fotki Amar Nat- ljubezen! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> škoda, jaz sem pa mislil, da je tvoja slika <{POST_SNAPBACK}>jaz tudi! a me hecate?sej ste pa ja zhe vidli par mojih fotk... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Meni je všeč od Cigancice, pa od Untitled, od Mystice, moja tudi - kako ne, če je gor mačkon . So mi pa ene tudi antipatične in čisto mimo. Pa ne bom prva priznala, katere - če sploh kdo bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 iiiiiiii, a moja tud. js mam tud mucka gor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Evo, od cigančice ikonca je men dbest enkrat smo se zgovarjali o tej deklci - igralki in sem pogledala par slikc, se mi je prikupila, zato mi je ikonca tut grozno simpatična. Deklca je pa tut na pogled "cigančica" ker barve mi stopijo v oči na tej ikoni, pravzaprav sem čist freak na barve, zato imam tut v svoji ikonci neko mucko ki jo obdaja živo zelena Mi je pa bla vedno všeč tista ikonca Marsa, ki si jo imela prej, okoli nje je bil bel rob, udarjali so ven živo oranžni lasje in videlo se ti je cel obraz, 1A mi je bla, obožujem žive barve Zdaj gledam kera mi je še všeč, na tisto od Michelle sem se navadila, sprva mi ni bila všeč zaradi barv neki, tko tipični gifek mi je deloval, ampak sem jo potem vedno dlje videvala na forumu in jo nekako povezala z zelo dobro prijateljico, ima očalca pa malčkn je okrogla in kinda "štorasta" na čase včasih se tako kot ta bejba na ikoni zavrti na mestu in se zasmeje potem pa to vedno pomeni da bo udarila skupaj z dlanmi in rekla "A VEŠ......." Katka Pa enja ki ima ježka, ker jih imam pač rada in aliana a morm spet poudarjat - barve Evo pa nenazadnje moj sonček, ki je zamenjal ikonco, da bi mi vzbujal nostalgijo PS: mačona ravno zadnjič predno si dala to mucko gor sem se spraševala kaj se je s tvojo Shakiro zgodilo in kdaj boš ikonco popravila, mi je pa zdaj všeč da je tale črni mucek v jesenskem listju! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.