Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 o saj res, enja, jezek petrca, kera?mam dve taki, ena je bolj en face, ena pa bolj od strani, na obeh pa nekak... hm, 'zhugam'. sem hotla glih menjat pocas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 meni je od tinke ful vsec slonchek -barve in zvalca ,pa od micka...mu pristaja...al sem pa tko zhe navajena,pa od santosa mi je vsec,taka svobodna mi deluje... pa od mystike mi je njen obraz tud vsec videt gor... pa verjetno she kaksna..aja untiled mi tud ima dobro....drugih se pa zdej ne spomnim,se spomnim sam une k mi je antipaticna ,sam ne bom povedala rajsh..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 men so pa vsec ikonce z mucki, maconina, pa ona ki je na zelenem oranzna, iz nasih ikon, mroda jo ima... hm... nea?no... ful jih je lustnih, zlo velik je ful lustnih in fajn, pravzaprav... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>men so pa vsec ikonce z mucki, ti bom malo usluge še pri svoji ikonci naredu ker si tko dobra urednica Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 pismu ,a veste kolk macje hrane zdej nucamo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 cashy, ja, od mini mini shizim na prizore z mucki. men je pa vsec, ce da kdo svojo fotko gor, mal umetnisko obdelano (no bolj ali manj ) in ne nujno vedno da to pomen (sam) lepo... ful ikon sploh ne vidim, najbrz, v ene teme sploh ne hodim.... pa se ne srecam s folkom.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ...men bi blo pa fino ce bi dalal kaxna zenska svojo golo fotko za ikonco... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ok!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ajd da vidimo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ...mami ne pusti! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ...mami je treba upostevat!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 ti,sakramentski falot falotski hitro slikco gor Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ecco sem ze dobivala kritike na OS od ene osebe, v zvezi z mojimi obrazi na ikoni in mi ni bilo prijetno. Kar k meni se pošlji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 a dej! Ti si imela pa vedno super ikone, ker maš tak lep obraz. sam res...ful luštkan fancy obraz Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Ziujo...Gdo mi lohk prosm puve, kuko se da not ikono? Sm probala na use nacine, pise d mora bit velka najvec 15kb, moja ma 14,7kb pa ne gre in ne gre!!!Hvala - Binga-Bonga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 U evo ravnokar vidla, že od prej sicer samo se nisem spomnila, ena začetnica ima noro lepo ikonco >> Vanessa http://www.lunin.net/forum/uploads/av-1656.jpg Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 res je lepa ta Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ziujo...Gdo mi lohk prosm puve, kuko se da not ikono? Sm probala na use nacine, pise d mora bit velka najvec 15kb, moja ma 14,7kb pa ne gre in ne gre!!!Hvala - Binga-Bonga a si poskrbel, da je velika manj kot 99x99 pikslov? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>moja zelo dobro odraza MENE, še posebej, ko imam svojo fotko v ikoni, obdelano ali neobdelano. tako da tiste, ki imajo svojo fotko v ikoni ne bi komentirala, ker to je "razred zase" vsecna mi je contesina s scorpijonom v dlaneh. Tvoja sploh od vseh , ki imajo fotke pa od Conti Michelle, Mystice, Mačone, Ksantipe Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Ja Bobnar ma fajn Lih zadnjic sem to fotko po mejlu dobila... V Katrininga sem se zagledala veckrat, tak otozen mi deluje...lep, sicer.. Od Mysti mi je bil vsec predelan....ko je bila njena slikca pa Lia ma fajn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 men so pa aiwine ble všeč zlo....tiste njene Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 pa Lia ma fajn Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Meni je všeč ikonca od cigančice (taka free).......že zaradi tega, ker mi je bil tudi film sam zeloooo všeč.... Ja, potem pa tista nagajiva žirafa Bobija...,pa Ebor ima mojo najljubšo rožico-sončnico........ Pa seveda ikonca od Mystice in Marse mi je bila všeč na tisti, ko se ji je videl cel obraz pa oranžna čupica Drugače pa, vsaka po svoje je zanimiva......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a si poskrbel, da je velika manj kot 99x99 pikslov? CASHY ziujo! Hvala, ne gre in ne gre, sm nardila 5kb majckeno, pa ne gre!CaSHY, jest sm PUUUUUNCAAAAAAAA!!!! Ziujo - Binga-Bonga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 nujno jo naredi v .jpg formatu in še slikco nalimej, da bomo videl, da si res punca...sam na besedo ne verjamemo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.