Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 Principesa ima novo ikono. Olajšanje. Ta mi je zilo všeč. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Principesa ima novo ikono. Olajšanje. Ta mi je zilo všeč. o hvala ja vidš sem dozorela zaradi LF Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 o hvala ja vidš sem dozorela zaradi LF Ja, to je pravi izraz, dozorevanje. Odraščanje Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Principesa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Tut SURYA ma novo, svetlejso! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Men je bila pa všeč prejšnja od Device Muca z nedolžnim pogledom... Pol pa napiše kakšen svinjski vic... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 meni je pa Matejina ikona zakon..tale drevo je tko resničen...čist na pravem mestu...super Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 o, hvala, Mana Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 se strinjam z Mano... tale javor kar izžareva toplino (kot oseba, ki jo predstavlja) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aina 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 ja sej vsak si pač zbere ikono, ki mu je všeč.....ja tut meni je všeč ta javor..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 heh men je pa stopla v uč se mi zdi da od Učenika. Tista z napisom "malo se nasmej pa bo vse ok". všeč mi je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 vecina jih je lustnih, se mi zdi, da mamo sploh dobre ikone tle, tko, vse... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 PRINCIPEEEEESAAAAAA!!!! DOL s tvojo ikonco, DOL DOL DOL!!!! K te zamenam za Valkiro!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 PRINCIPEEEEESAAAAAA!!!! DOL s tvojo ikonco, DOL DOL DOL!!!! K te zamenam za Valkiro!!!! joj počaki da najdem spet uno barbiko , no... se mi je zgubila.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 joj počaki da najdem spet uno barbiko , no... se mi je zgubila.. ....cakam, cakam, cakam in mizim, cakam, cakam... a lohk ze pugledam? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 tis 1 velka faca! facasta! humoristicna. fajn das taka vesela! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 tis 1 velka faca! facasta! humoristicna. fajn das taka vesela!Na, a si vidu!!! NA PUMOOOOOOOOOOOOOC!!!! Ja kwa je pa ta PRINCIPESA zdej en ZMAZK gor dala? na, cim sm pugledala .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Na, a si vidu!!! NA PUMOOOOOOOOOOOOOC!!!! Ja kwa je pa ta PRINCIPESA zdej en ZMAZK gor dala? na, cim sm pugledala .... Ojla!?Kam je pa tvoja slikca zginla?Tista iz tvojga profila... Daj jo nazaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Ojla!?Kam je pa tvoja slikca zginla?Tista iz tvojga profila... Daj jo nazaj... LUPCK, sm jo vn dala! Zakwa? Zato, k je na internetu velik ZLEH BAB in bi lohk k'ksna mene dol zrezala pa bi se pol ona z mojo slikco ukol soperla! Pa ne, d sm prelepa, ne, sam d bi mi HUDOBIJO in BLAMAZO DELALA!!! Se poezija zate + Free-ja:AMEN CUZAMEN! KAMEN POD KAMEN! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 LUPCK, sm jo vn dala! Zakwa? Zato, k je na internetu velik ZLEH BAB in bi lohk k'ksna mene dol zrezala pa bi se pol ona z mojo slikco ukol soperla! Pa ne, d sm prelepa, ne, sam d bi mi HUDOBIJO in BLAMAZO DELALA!!! Se poezija zate + Free-ja:AMEN CUZAMEN! KAMEN POD KAMEN! Aha, razumem. Škoda, pa tolk si bla fletna... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Aha, razumem. Škoda, pa tolk si bla fletna... Jest, jest zmeri fletna.Zdej bo pa BINGA-BONGA sla zuni! .... noc .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Jest, jest zmeri fletna.Zdej bo pa BINGA-BONGA sla zuni! .... noc .... reče se šla ven... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 reče se šla ven... A ja, a zdej bos pa ti mene ucu, a?A se rece: Vn je sonce - al Zuni je sonce, a?Sliko pejt pugledat met Pesm dneva!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 A ja, a zdej bos pa ti mene ucu, a?A se rece: Vn je sonce - al Zuni je sonce, a?Sliko pejt pugledat met Pesm dneva!!!! Ti pa pojdi v temo Pet minut za lepši jezik... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.