bik1975 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 wii, bikec je pa padu jojo, sam zdej ba pa spet po men srau?! p.s. kje pa je naš bikec? Ti nisem jaz kriv, če mi ves čas zaradi zavidanja jajca gledaš. Pol pa te nehote poserjem Bikca ni, ker diplomo piše, pa še druge obveznosti ima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Ti nisem jaz kriv, če mi ves čas zaradi zavidanja jajca gledaš. Pol pa te nehote poserjem .....pa še druge obveznosti ima A si se zacel tudi sam previjati? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Povedati moram, da je moj podpis delo SVIZCA! No, on je objavil te smeskote, jaz pa sem jih potem tukaj natlacla, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 ...no...prišel je čas, da zamenjam ikonco do zdej ste gledali obrazek brez učk, zdej boste pa učke brez obrazka x!x pa če se ne bo obneslo...potem bom kako bolj <Božično gor dala Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Aliana mi je dovolila, ups, Gospod Tristan mi je dovolil, da uporabim njegovo fotografijo za ikono. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 MysticaMačona oz. Herr TristanEnglBenglFree Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 šele zdaj sem vidla Volkov podpis. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Aliana mi je dovolila, ups, Gospod Tristan mi je dovolil, da uporabim njegovo fotografijo za ikono. Me firbec matra - a je to fotomontaža a je Tristan res imel tisto kapico na glavi? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Se bom obrnila na Njegovo Visočanstvo in ga vprašala, če se mi prej ne bo v rit zakadu ali mi hotel pokavsati roko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 VOUKC!1. jest nism tvoja CURA ("K....")2. a ti pr sexu (ce sploooooh kej) tist poganski kriz dol das, al...? ne bi se rada vtaknila v to debato ampak samo komentar - to ni poganski križ, pač pa pravoslavni in pravoslavje je del krščanstva. lepo je, če izkazujemo spoštovanje do drugačnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Se bom obrnila na Njegovo Visočanstvo in ga vprašala, če se mi prej ne bo v rit zakadu ali mi hotel pokavsati roko. ne bi se rada vtaknila v to debato ampak samo komentar - to ni poganski križ, pač pa pravoslavni in pravoslavje je del krščanstva. lepo je, če izkazujemo spoštovanje do drugačnosti. Živjo Špelcamarelca x!x Dobrodošla Pa ne Bonge preveč resno jemat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 hvala za dobrodošlico! se še malo lovim po tem forumu, ker imam občutek da ste že tako zaključene zaprte družbe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ma kake zaprte družbe, uštuli se. welcome, špelcamarelca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ja welcome špelcamarelca.......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelcamarelca 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 sej se probam uštulit, kot se le da!Kruzam po forumu... spoznavam teme in forumovce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 sej se probam uštulit, kot se le da!Kruzam po forumu... spoznavam teme in forumovce Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 js bi si tud loh počas kšno omislla... a je komu zoprno, da smo nekateri brez? najbolj všeč... definitivno aakhutova! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 js bi si tud loh počas kšno omislla... a je komu zoprno, da smo nekateri brez?:inocent: najbolj všeč... definitivno aakhutova! Ko boš našla kaj kar ti bo všeč boš že pripopala gor... SAMO zato da bi nekaj imela pa ni treba... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Mystica... Lepi zobki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Ja, Mystica ma trenutno najbolj svetsko...sevede, takoj za mano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 ane ane? Pa še kozel sm, mi paše ta ikona. Hehhe Ja, Mystica ma trenutno najbolj svetsko...sevede, takoj za mano. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomas 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Redkokatero ikono porajtam.mislim, da bi bilo najbolj zanimivo, da ima vsaj svojo sliko gor, kar pa je velik feler tudi po drugih forumih.večinoma ne vemo kdo je kaj povedal, vprašal, s kom se menimo itd... Citiraj Losing my religion Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Redkokatero ikono porajtam.mislim, da bi bilo najbolj zanimivo, da ima vsaj svojo sliko gor, kar pa je velik feler tudi po drugih forumih.večinoma ne vemo kdo je kaj povedal, vprašal, s kom se menimo itd... Pa to je štos v forumih!Da si anonimen, da poveš svoje mnenje brez zadržkov.Kaj misliš, koliko jih je ki bi si upali dat gor svojo sliko in povedat vse, prav VSE kar mislijo? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Pa to je štos v forumih!Da si anonimen, da poveš svoje mnenje brez zadržkov.Kaj misliš, koliko jih je ki bi si upali dat gor svojo sliko in povedat vse, prav VSE kar mislijo? Jaz bi se upala,ampak je moja slika tako bad,da mi niče več ne bi verjel Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Jaz bi se upala,ampak je moja slika tako bad,da mi niče več ne bi verjel Pa jo pokaži, če si upaš... Moja je že nekje na forumu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.