Skoči na vsebino

Ikone na Forumu

trans

Recommended Posts

• Komentarji 746
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ma, jaz če bila maček bi se totalno zapalila... no joke...

danes sem premierno vidla, da ima neka pupa misty (mystca, nisi to imela kje ti..) ali nešto slišno isto ikono kot jaz (zgleda, da sve iste brskalnike uporablale). ja, fak. a mi ne more noben povedat???????????????????????????????????????????????????????'

jaz sploh drugam nisem nič pogledala. našla sem jo pa na regresiji (5 laifov nazaj.). a se ta pupa se kaj pojavlja na forumu, da si pol dam svojo fotko gor (tu najbrž ne bosta 2 enaki). brez besed no. čisto zaprepadena.

http://waltm.net/mermaid.gif
Deli na socialnih omrežjih

Upam, da še ni take teme, če pa že je pa itak vem, da strašnemu zobu Marse, ki premelje vse tukaj ne uidem.

Skratka zanima me kaj menite o IKONAH, ki si jih lepimo tukaj poleg svojih uporabniških imen.

Vam je katera še posebej simpatična...žbljak...fascinantna....šaljiva... in kaj na njej je tisto...?

Je katera, ki res dobro odraža osebo, ki piše?

Ali pa kaj vam pomeni vaša lastna ikona?

Meni je všeč Tinkina ikona, ki ima roza slončico in od Puhice pujsa, ali kaj že je. x:)x

No pa še kakšna bi se našla, to le za začetek x^x

lp jaz osebno mislim no vsaj pri meni ikona pokaze tisto kaj bi rad bil po moje pri drugih tud x:Dx x:Dx

:palec: :palec: jaoooo, sem res čisto impulzivno nipisala. ... še jaz nisem najbolj štekala kaj sem napisala..

skratka-ono ikono, ko sem jo imela prej (plavi angel s krili) je imela oz. še ima ena pupa (Misty).

( našla sem jo pod temo "prejšnja življenja". (p.s.: pet življenj nazaj je bilo zajebancija)).

ker se je poimenovala Misty, in je verjetno več folka, ki je prijavljen pod več (ponavadi tudi podobnimi imeni... ko si jih zbiraš v tvoje možganske celice več ali manj letijo podobni miselni impulzi), sem mislila, če si ti Mystica imela to ime (+ikono) prej (vidim, da se zdaj več ne pojavlja). precej verjetno se pa mi seveda ni zdelo.

(jaz sem recimo na tak way prijavljena še kot "vegetarijanka"). ne vem, če je to proti pravilom igre al ne (če je me bo Marsa malo skragala), povezano pa je vsekakor s štrevilom privat mailov.

kasneje sem tudi vidla, da se to res da pogledati kdaj je kdo bil nazadnje na forumu in itd... da si lahko urediš tudi ful stvari, os, pa vse to.... kar v bistvu sploh nisem prej ne vidla in ne vedla... (ni me niti zanimalo, zato tudi nisem tam klikala)

a je zdaj kaj bolj JASNO napisano ali sam še bolj zmedeno??? xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Oj, Dyamant, ves kaj te je tud morda zmotilo oz. dodatno zavedlo: forumovci s(m)o si nekateri med sabo ze kar domaci, pa si na nick se dodaten nick damo, recimo mal ljubkovalno, pa vec folka Mystico klice kar Mysti. :)

Ja, kot si pravilno postekala, je lohk zbrka zarad teh dodatnih accountov sam zarad mailov (ker je v tolk pro forum, da te ne spusti cez, ce ne potrdis, to pa ne mores, ce nimas veljavnega maila, kamor dobis potrditveni mail, ker ga v tem primeru ne dobis x:o)x... ce se pa en e-mail pojavi vec kot 2x (mensedi), pa te ne spusti cez....)...

tko da, to mi pises na mail ali javis v Tehnicna vprasanja, pa lohk kak account skenslam, sploh ce ga ne rabis, sploh ce je prazen. :palec:

*

a to veste, da sem na enem od prejsnjih forumov (LNF, sam smo ga ze 2x selil) dobila clo par pritozb na urednistvo zarad Bobnarjeve ikone (to je aktualno zdaj, ker jo ima spet - oz. zelo podobno). xDDx

a ni hecn? xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hehe, ziher od kakih celulitičnih bab x:Dx :vragec: x:px xcivx

x:Dx :vragec: (ene ziher nisem od takih bab dobila xDDx)

A zaradi ritke? Pa saj je dobra rit. x:Dx čeprav priznam, da je imel prej (moje mnenje) 100x boljšo ikonco. x:)x

ja, ful dobra ritkica, cist estetsko, zelo psorecena ikonca, mi je vsec, je pa tud men ona prejsnja 'boljsa', vendar bolj v smislu *za skoz jo met*... tko, bolj taprava je, taka psoebna, ta je pa sam rit.

sam je dobra. xDDx x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, rit je res fantastična. nimam pojna ka komu ne bi pasalo glede riti. folk nima domišljije. tudi žirafa je bila cool.

ma, ne vem Marsa, kaj zdaj s to "vegetarijanko". jaz je tako ali tako več ne morem zalaufat. tak da- bog ji daj večni mir... (če ne dela smeti, naj ostane. ce ne pa odreagiraj po uredniško) x:o)x x:o)x x:o)x

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...