Michelle 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Michelle, kje je tvoja ikonca? A ti je tud ne vidis?Ja ne vem Bom imela pa tole...(nic torej), dokler ne pride nazaj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Jst jo vidm...uno, ta zeleno, k se bejbi meša, k se vrti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 ne vidi se ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 To pr teb, k mate nore krave. Kje si, bosanc? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Eni vidijo, eni ne. Jaz moje ne vidim. Cudn to. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Eni vidijo, eni ne. Jaz moje ne vidim. Cudn to.At the moment jz tvoje ne vidim. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Sam štosno, zdej tudi svoje ne vidim, prej sem pa jo. :xx!:Jaz tudi tvoje ne vidim. Sem pa na IE Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Jst pa od vseh vidm, pa sm zdej mal važna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 ne verjamem Častna Titova. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 tota očejsa mi je kul pa še mežika mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 www.shrani.si je crknu ... ma ikono tam, sem zdaj videla. ni crknu ampak je sam v nadgradnji da bo še bolši ja pa možn da je pikica vidla, ker jaz tut že skos vse lepo vidim tut takrat sm vidu... ja no, sej dvojči vidmo use pa še tak ql ikonce mamo npr. jaz Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 men je pa fuuuuuuuul ušeč od Mystice roza muca k skos densa.... yeah Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 men je pa fuuuuuuuul ušeč od Mystice roza muca k skos densa.... yeah sam od kod ji tolk kondicije? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ma, jaz če bila maček bi se totalno zapalila... no joke... danes sem premierno vidla, da ima neka pupa misty (mystca, nisi to imela kje ti..) ali nešto slišno isto ikono kot jaz (zgleda, da sve iste brskalnike uporablale). ja, fak. a mi ne more noben povedat???????????????????????????????????????????????????????' jaz sploh drugam nisem nič pogledala. našla sem jo pa na regresiji (5 laifov nazaj.). a se ta pupa se kaj pojavlja na forumu, da si pol dam svojo fotko gor (tu najbrž ne bosta 2 enaki). brez besed no. čisto zaprepadena. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prav 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Upam, da še ni take teme, če pa že je pa itak vem, da strašnemu zobu Marse, ki premelje vse tukaj ne uidem. Skratka zanima me kaj menite o IKONAH, ki si jih lepimo tukaj poleg svojih uporabniških imen. Vam je katera še posebej simpatična...žbljak...fascinantna....šaljiva... in kaj na njej je tisto...? Je katera, ki res dobro odraža osebo, ki piše? Ali pa kaj vam pomeni vaša lastna ikona? Meni je všeč Tinkina ikona, ki ima roza slončico in od Puhice pujsa, ali kaj že je. No pa še kakšna bi se našla, to le za začetek lp jaz osebno mislim no vsaj pri meni ikona pokaze tisto kaj bi rad bil po moje pri drugih tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ojla, al pa pac kar si. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 al pa pač kar sam nardiš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ja men se tut zdida je mal zmedeno napisan... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 lej še vedno mi mežika. pa kaj je? ha? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 hehe, vsakič ko jo s prstom ruknem zamižika Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 jaoooo, sem res čisto impulzivno nipisala. ... še jaz nisem najbolj štekala kaj sem napisala.. skratka-ono ikono, ko sem jo imela prej (plavi angel s krili) je imela oz. še ima ena pupa (Misty).( našla sem jo pod temo "prejšnja življenja". (p.s.: pet življenj nazaj je bilo zajebancija)). ker se je poimenovala Misty, in je verjetno več folka, ki je prijavljen pod več (ponavadi tudi podobnimi imeni... ko si jih zbiraš v tvoje možganske celice več ali manj letijo podobni miselni impulzi), sem mislila, če si ti Mystica imela to ime (+ikono) prej (vidim, da se zdaj več ne pojavlja). precej verjetno se pa mi seveda ni zdelo. (jaz sem recimo na tak way prijavljena še kot "vegetarijanka"). ne vem, če je to proti pravilom igre al ne (če je me bo Marsa malo skragala), povezano pa je vsekakor s štrevilom privat mailov. kasneje sem tudi vidla, da se to res da pogledati kdaj je kdo bil nazadnje na forumu in itd... da si lahko urediš tudi ful stvari, os, pa vse to.... kar v bistvu sploh nisem prej ne vidla in ne vedla... (ni me niti zanimalo, zato tudi nisem tam klikala) a je zdaj kaj bolj JASNO napisano ali sam še bolj zmedeno??? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Oj, Dyamant, ves kaj te je tud morda zmotilo oz. dodatno zavedlo: forumovci s(m)o si nekateri med sabo ze kar domaci, pa si na nick se dodaten nick damo, recimo mal ljubkovalno, pa vec folka Mystico klice kar Mysti. Ja, kot si pravilno postekala, je lohk zbrka zarad teh dodatnih accountov sam zarad mailov (ker je v tolk pro forum, da te ne spusti cez, ce ne potrdis, to pa ne mores, ce nimas veljavnega maila, kamor dobis potrditveni mail, ker ga v tem primeru ne dobis ... ce se pa en e-mail pojavi vec kot 2x (mensedi), pa te ne spusti cez....)... tko da, to mi pises na mail ali javis v Tehnicna vprasanja, pa lohk kak account skenslam, sploh ce ga ne rabis, sploh ce je prazen. * a to veste, da sem na enem od prejsnjih forumov (LNF, sam smo ga ze 2x selil) dobila clo par pritozb na urednistvo zarad Bobnarjeve ikone (to je aktualno zdaj, ker jo ima spet - oz. zelo podobno). a ni hecn? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 hehe, ziher od kakih celulitičnih bab (ene ziher nisem od takih bab dobila ) A zaradi ritke? Pa saj je dobra rit. čeprav priznam, da je imel prej (moje mnenje) 100x boljšo ikonco. ja, ful dobra ritkica, cist estetsko, zelo psorecena ikonca, mi je vsec, je pa tud men ona prejsnja 'boljsa', vendar bolj v smislu *za skoz jo met*... tko, bolj taprava je, taka psoebna, ta je pa sam rit.sam je dobra. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 ja, rit je res fantastična. nimam pojna ka komu ne bi pasalo glede riti. folk nima domišljije. tudi žirafa je bila cool. ma, ne vem Marsa, kaj zdaj s to "vegetarijanko". jaz je tako ali tako več ne morem zalaufat. tak da- bog ji daj večni mir... (če ne dela smeti, naj ostane. ce ne pa odreagiraj po uredniško) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 tvoje oko mystica me zelo čarobno gleda....Kdo te nebi, ko pa imaš tako karakterističen pogled Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.