klarus 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 sstane vidim da tu nimaš problemov z ikonco, kot na enem starem forumu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 sstane vidim da tu nimaš problemov z ikonco, kot na enem starem forumu Katerem, hitro povej, da jo izbrišem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 :D pozabla sem omenit, da si imel sej veš siol....še tastari forum Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 :D pozabla sem omenit, da si imel sej veš siol....še tastari forum Aha, kaj se tam tudi potepaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ja, sam tam sem pod drugim nikom...bol zaspanim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ja, sam tam sem pod drugim nikom...bol zaspanim A ti si dobra vila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ne, se spomneš frana milčinskega....ena ful vzgojna pravljica o zvezdici zaspanki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ne, se spomneš frana milčinskega....ena ful vzgojna pravljica o zvezdici zaspanki Saj pravim, zame si bila dobra vila v pomoči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 aja točno sem že pozabla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Banda men so pa všeč naslednje slikce: hm.... Nobena ni grda, nobena ni dolgočasna, nobena ni žaljiva... mah vse so cool , samo tisti, ki jih nimajo bi si jih lahko uredili oz. dodali. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 mihi sej veš...svobodna volja vsak je tak kot mu paše Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 mihi sej veš...svobodna volja vsak je tak kot mu paše Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 men je pa tale, k jo mam zdej cist huda Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 men je pa tale, k jo mam zdej cist huda Konjiček, ki teče proti jezeru brez dna in se bo utopil Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 ne bo se utopil...... ker je carobni konjicek Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 ne bo se utopil...... ker je carobni konjicek a tko to gre, sem že začaran... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 a tko to gre, sem že začaran... ooooo a tko hitr je to z mojim carobnim konjickom pri tebi slo?! To bo pa treba uporabt tud kje drugje Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Liu, lepo ikonco maš, da te začara. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Liu, lepo ikonco maš, da te začara. ooo hvala.... jo morm pod obvezno se drugje uporabit , ker zgleda moj konjicek deluje! jeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 ooooo a tko hitr je to z mojim carobnim konjickom pri tebi slo?! To bo pa treba uporabt tud kje drugje Oj beseda ni KOJN Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Patrickolenc, a maš ti kakšen fetiš okol riti pa teh zadev? Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Se strinjam, meni je tudi blazno všeč. hvala Oj beseda ni KOJN Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Robidina ikonca najbolša :lol: kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 No evo jo. Hvala seal. Taki smo dvojčki, mojmu Alefu ni nkol dolgčas. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Liu Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.