Marsa 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ja sam kera, Klarus? vmes sem zdaj mela ene 3. ja ja saj vem Sprehajalec, sam.. ker je predlog, se ga mora pac obravnavat. TO sem ga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ja glih ta....mogoče pa zat, ker si jo mela ko sem se prijavila sem gor taka je čist posebna, sploh kombinacija barv Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 a tko... kul pol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ja ja saj vem Sprehajalec, sam.. ker je predlog, se ga mora pac obravnavat. TO sem ga. edino pravilno Sej bi se tud jest mal več razpisu, sam tak al tak nebi blo učinka - tko da škoda besed Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 edino pravilno Sej bi se tud jest mal več razpisu, sam tak al tak nebi blo učinka - tko da škoda besed še vedno čakam da se zjasniš zakaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Men so pa vse animacije hude tuki gor. Najbolj pa mi je všeč od Mystice, taka umirjena samo zelo opazna. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Men so pa vse animacije hude tuki gor. Najbolj pa mi je všeč od Mystice, taka umirjena samo zelo opazna. Ta je valda ful zakon Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Ja moja ikonca je pa najboljša od vseh! Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 vidim ja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Ja moja ikonca je pa najboljša od vseh! Sicer res bolj slabo vidim Slep pa nisem... KJE pa naj bi bila tvoja ikonca? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Hehe, v bistvu je nimam, ker sem, po pravici povedano računalniški teleban, tako da je ne znam niti naštimati. Če ne drugače, pa naj domišljija svoje naredi Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 wow, lepa ikonca res, a si to to na njej? sexy... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 (popravljeno) Joj, svizec, a veš da takole, preko tvojih postov, si mi pravi simpatikus! Ja, to sem jaz na slikci. Dobro zgledam, a ne? Popravljeno 21. marec 2006 -> Lolita Lempicka Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Joj, svizec, a veš da takole, preko tvojih postov, si mi pravi simpatikus! Ja, to sem jaz na slikci. Dobro zgledam, a ne? Če bi izbirali Miss LNF bi zih zmagala poosebljena nevsiljiva transparentna lepota Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Joj, svizec, a veš da takole, preko tvojih postov, si mi pravi simpatikus! Ja, to sem jaz na slikci. Dobro zgledam, a ne? hvala sam zaka maš pa oko narobe obrnen? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Svašta, a ne veš, da je Picasso moj fotr? Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 aia,... al pol te je še risu zrave ko te je "delau"? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Hehe, v bistvu je nimam, ker sem, po pravici povedano računalniški teleban, tako da je ne znam niti naštimati. Če ne drugače, pa naj domišljija svoje naredi Pa res... Za crknit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Evo mene z mojo ikonco Ful mi je všeč, na nek način me predstavlja Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 prej je bla lepša Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 to se teb sam zdi, ko še rasteš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 jst rasten? na žalost več mnde ne Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 jst rasten? na žalost več mnde ne grema stavit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 ajde Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 sem jo zamenau in zdaj mam najbolšo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.