klarus 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Hvala Sem se odločal med sončkom in keltskim zmajem, zmaja ima zdaj moja takratna punca, čeprav me še vedno vleče da bi si ga dal delat Zdaj se itak več ne srečujeva, pa ne bo vedela Čeprav bi me preveč spominjal na njo :xx!: moja fatalna sco če te bo ta zmaj spominjal na njo potem je bolš, da si ga ne daš nardit js si ga bom pa tu končno ubodla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Moji nečakinji sem razložil da je to moj bombon zdaj pa hoče ona tudi svoj bombon vedno imet v ustih Zadnjič se je s flomastrom porisala po nogah in rokah da bo taka kot stric Me bo sestra linčala tale, ki jo mam trenutno, mi zelo ustreza. ker je ena taka zasanjana ženskica gor, pa še vijolčno obleko ma in podobno barvo las kot jaz. je kr ne bi in ne bi menjala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 ...na morju letos oz. na krku, ...da bi tole ikonco za svojo čutila... A tale je iz plaže avtokampa Ježevac? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 a veš da se mi je zdelo da bo tole men tud... je izraz mojega dela na meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 jsz vesela da tebi všečno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 glih danes sem v službi razmišljala, kje na netu sem pobrala tisto čudovito slikico, ker bi jo rada mela nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 tista, se mi je zdelo, da ti najbolj paše Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 res? sem jo iskala, pa nisem našla. to je bilo tisto obdobje, ko je Klarus odprla temo "Slike lunatikov" ... in sem jo našla na eni starni, pa ne vem keri. hočem jo nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 glih danes sem v službi razmišljala, kje na netu sem pobrala tisto čudovito slikico, ker bi jo rada mela nazaj. Kaj si že imela? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 žensko v vijolčni obleki, ki je sedela na bregu reke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 žensko v vijolčni obleki, ki je sedela na bregu reke. Jz se pa full spovnem one tvoje ikone,črna ženska s črno oblekco. .v sexy pozi. . tista je bla tud dobra Ta mačka je dolgočasna. Men se zdi,da bi ti tale tud pasala.. http://www4.slikomat.com/06/1110/361112vycs.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 men je bla pa najbl fajna pa tud najbol se je spomnem tiste mačonine s klobučkom. od morene pa..am..vem, da mi je bla ena od začetka ful všeč. sam se ne spomnem kera že.. dej mi mal pomagi drugač je pa slikca prov fajna.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 men je bla pa najbl fajna pa tud najbol se je spomnem tiste mačonine s klobučkom. od morene pa..am..vem, da mi je bla ena od začetka ful všeč. sam se ne spomnem kera že.. dej mi mal pomagi tu ti pa ne morem pomagat..Sem jih mela že najmnaj sto .. Pa vsaka je bla po svoje lepa . na tej ikonci je pa moja pokojna psička AJČI Jz se pa spovnem tvoje smešne opice pa ta je tud dobra,ki jo maš zdj..Se mi zdi,da čist paše na tebe.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 men je tut tvoja usec men je pa moja ikonca ušeč izraža mojo miroljubno naravo ... če pa me kej razjezi sm pa !rada mam svobodo pa frende Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Mucyka, ful dobra mačka.. skoraj tok dobra kot AUDENTINA.. Zgleda, da se mi že čisto blede, jaz vidim mačko.. ma, Leeoncek, to ti jaz že cel cajt govirim.. (lalala) kwa delaš? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 A ni potlej moja najlepša? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Ksenia.........tvoj ikonca je tolk prisrčna Anarhist....tvoje najlepš je, kar zadaj pje...lalalalala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Jz se pa full spovnem one tvoje ikone,črna ženska s črno oblekco. .v sexy pozi. . tista je bla tud dobra Ta mačka je dolgočasna.Men se zdi,da bi ti tale tud pasala.. http://www4.slikomat.com/06/1110/361112vycs.jpgmi je všeč, da je bejba skrivnostna in una orhideja zraven, sam bejba deluje hladno. tako da se bom kar potrudika in poiskala tisto bejbiko v vijola oblekci. men je bla pa najbl fajna pa tud najbol se je spomnem tiste mačonine s klobučkom. uf, dve leti nazaj je bilo to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Anarhist....tvoje najlepš je, kar zadaj pje...lalalalala Pomojem bi dobil tukaj same kongraciolacije, če bi se še eno od vaših priležnic na metli čez luno šetala. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&am...st&p=672566 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 A mislite da je čas, da tut jst kej zamenjam ikono Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 A mislite da je čas, da tut jst kej zamenjam ikono Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 A mislite da je čas, da tut jst kej zamenjam ikono mhm, seveda. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 uuuiiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.