Skoči na vsebino

Ikone na Forumu

trans

Recommended Posts

• Komentarji 746
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx

ja, zdej mam Spinozo v delih... a veš, da sem ravno danes razmišljal o trojni navezi, kaj je skupnega, kje razhajanja itd., bla, bla, bla, in sicer: Spinoza, Schopenhauer, Advaita Vedanta x8Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx

ja, zdej mam Spinozo v delih... a veš, da sem ravno danes razmišljal o trojni navezi, kaj je skupnega, kje razhajanja itd., bla, bla, bla, in sicer: Spinoza, Schopenhauer, Advaita Vedanta x8Dx

Jaz tudi pogosto razmišljam o Schopiju in vedanti....Samo malce bi ga spremenil pa bi dobili the best filozofijo ever. Šankara + Schopenhauer = Šankozaver xDDx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Jaz tudi pogosto razmišljam o Schopiju in vedanti....Samo malce bi ga spremenil pa bi dobili the best filozofijo ever. Šankara + Schopenhauer = Šankozaver xDDx

Filozofija vključno s filozofi mi je v glavnem :xx!: xrolleyesx :xx!:

Ampak zadnja beseda, predvsem njen prvi del in globoka filozofija ki se skriva v njej je pa :palec: :palec: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest Mačona

Klarus ma lepo novo ikonico.

mislim, da sem ponoči sanjala Klarus, bila je v vlogi nekakšne moje rešiteljice iz ene zelo neugodne situacije.

Klarus. xsrcx

hvala mačona :)

to je ena izmed delfinskih kart...ime karte je zaščita ;)

še večja verzija :)

http://www.daviddelamare.com/images/childl.jpg

me kr zanima, kaj napovedujejo sanje :D

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

sam ti povem, da Spinoza spada zraven. ne samo njegova etika, ki je res huda... in tu mislem, huda, huda. prebereš prvi stavek... ok, prebereš drugega... hmmm, prebereš tretjega... WTF :eek: x:Dx A veš... se prav vidi, da ima, preden se loti pisanja, zadeve že do nule popedenane. da ne govorim o značajskih lastnostih... x8Dx

ampak tu o ikoncah al kaj x:Ix tko, da... ja, tale morska deklica je kar seksi... sam tist rep me mal mot x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Guest Mačona
hvala mačona :)

to je ena izmed delfinskih kart...ime karte je zaščita ;)

še večja verzija :)

me kr zanima, kaj napovedujejo sanje :D

v bistvu je šlo za situacijo, v kateri bi se v realnosti LAHKO znašla dva mesca nazaj. mislim pa, da bi bilo preveč teatralno. si pa bila nek moj angel varuh ali nekaj podobnega.

ja, ful lepa in ravno "zaščita". :2src:

aha, celo delfinske karte se že dobijo. nekje v Mariboru v eni luškani trgovinici na Slovenski ulici imajo tudi kup različnih kart. mislim, da tud mačje. x:Dx mačji tarot ali nekaj takega. x:Dx

I wonder why xcivx

:inocent: x:Dx

Samo moje razmišljanje... x8Dx

Rep je v enem kosu, pa zmanjka prostora za... x:Dx ...en detajl... x:)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

ja sej ni čudno, da sm te imela za ribico, vedno imaš kake take, delfini, kiti, modra barva, ribica v podpisu x;)x

mam neptuna na asc tak da sem v bistvu res riba x:o)x

v bistvu je šlo za situacijo, v kateri bi se v realnosti LAHKO znašla dva mesca nazaj. mislim pa, da bi bilo preveč teatralno. si pa bila nek moj angel varuh ali nekaj podobnega.

ja, ful lepa in ravno "zaščita". :2src:

aha, celo delfinske karte se že dobijo. nekje v Mariboru v eni luškani trgovinici na Slovenski ulici imajo tudi kup različnih kart. mislim, da tud mačje. x:Dx mačji tarot ali nekaj takega. x:Dx

mogoče se pa še bo to izkazal ;)

anede :vio:

ma js sem jih naročila preko neta.....sem jih mogla....so kr vpile po men x:o)x :2src:

a mačje tud :eek: bo treba prečekirat to trgovinco x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest Mačona
mogoče se pa še bo to izkazal ;)

a mačje tud :eek: bo treba prečekirat to trgovinco x:px

saj po moje je lahko vsak angel ali zaščitnik drugemu ... če se dva dovolj čutita. x:)x

no, v tejle trgovinici imajo večino izdelkov na temo "angeli" - torej čisto zame. :2src: kipci, šatuljice, neke vrste amuleti ali nekaj takega, karte ... pa nekaj malo pohištva, kavnih servisov - seveda z motivi angelov :2src: x:Dx .

ja, karte imajo pa, ej ... od mačjih do bog ve kerih, res nisem prej vidla nikjer podobnih.

lahko greva enkrat skupaj pogledat, zadnje čase zahajam kar pogosto v Maribor.

sam ti povem, da Spinoza spada zraven. ne samo njegova etika, ki je res huda... in tu mislem, huda, huda. prebereš prvi stavek... ok, prebereš drugega... hmmm, prebereš tretjega... WTF :eek: x:Dx A veš... se prav vidi, da ima, preden se loti pisanja, zadeve že do nule popedenane. da ne govorim o značajskih lastnostih... x8Dx

ampak tu o ikoncah al kaj x:Ix tko, da... ja, tale morska deklica je kar seksi... sam tist rep me mal mot x:Dx

Izgleda, da se bom moral še enkrat lotiti Etike.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

ti kar... pa, če boš imel kakšen pameten komentar na temo, se samo v MISC javi x;)x

spinoza je hud po miselni in karakterni plati... s kakšnimi ovirami se je moral baviti... ki so nam danes čisto logična... ampak brez teh ljudi bi bili še vedno v srednjeveški temi x;)x sam za karikaturo: tip je bil na zunaj skromen, jedel samo ene rozince z mlekom in velikokrat se je pripetilo, ko je bil po cele tedne zaprt v svoji sobci in si je pustil nosti rozince pred vrata x:px v takšnih odločnih trenutkih so nastajala dela, kot je njegova etika x8Dx

Fernando Pessoa

Guest Mačona
menjala sem ikono. nova je malo drugačnih dimenzij, pa se stara zdaj zdi malo sploščena. :inocent: nove še ne vidim. bo že Lisbona vedela. x:Dx :2src:

menjala sem ikono. nova je malo drugačnih dimenzij, pa se stara zdaj zdi malo sploščena. :inocent: nove še ne vidim. bo že Lisbona vedela. x:Dx :2src:

:palec: :2src:

Fajn.Ti paše.. :vio:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Trenutna od Mystice... :eek: x:Dx x:px :vragec: :palec: :palec:

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...