Kylie 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 svojo ikono sem po enem letu spremenila, v bistvu je bila taprvain zdaj je prišel čas za drugo... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 joj mačka režalka ma pa trenutno grozn avatar me je kar v želodcu štihnalo.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 nikakor ne najdem tiste Device, ki sem jo imela en čas nazaj in zdaj jo hočem nazaj. iskala pod Virgo, Mercury, astro signs, astro symbols ...ne najdem. točno tako hočem met, temno plavo na rumeni podlagi, obrnjeno v levo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 slikco od device hočeš? reč Mačoni naj se slika... aja, ups slikaj se!! ti se slikaj s svojimi izjavami. hočeš eno na gobec? danes sem glih razpoložena! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 samo punca? vseeno lahko udarim, če me dovolj razbesniš. ni važno, kdo me razbesni, prvi ki pride mimo je dober za batine. tisti dnevi so, potem me pa še nekdo razpizdi, da bi človeku odprla lobanjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 premalo brutalno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 jaz pa vcas kr pogresam kere ikonce, k so recimo0 ble kot ulite za osebe, ki so jih imele:na misel mi najprej pride Michellina vrteca (sam 1.!!! zelena in ne ona vecja, roza al kaksna )al pa bobijevo zirafo....al pa mackino ono res rezalsko (ceprav ta je tud dobra, sem vidla da si menjala )pa maconino Piciko (al kero od nasih muck si mela)...men je namrec tok vsec, da je astra astra, cosma cosma, lea lea.... in tako dalje.fajn mi je pa pr klarus, recimo, k jih sicer menja, a ma vse v istem stosu. da pol prec se ve. vem pa, da se jih navelicas itd.saj se jih jaz tud.vcas me mA, da bi si dala onega kolibrijskega rilchkastega 'ptica' (al kaj je ) iz one bere k ma Cookie.al pa kaksno nad odbito al pa grozno svojo. sam se mi zdi kul, da mam svojo faco. itak se me pa nc ne vid. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Joj, men se pa niti ne da toliko s tem ukvarjat Tole mi je izbrala Mysti, ker takrat ni bilo nobene druge. Plesočo flower power girl sem izgubila.Če mi bo kdaj kakšna v oči padla, bom menjavala...oz. če bo Mysti najdla Ti kar menjaj, sej maš fine... Od Cookie je tudi taka fajn, odbita... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 nc se ne rabis opravicevat, Mystica. vsak ma pravico in ni nic tacga. sam pac, osebno menim tko...k da bi mel en vsak dan drugo faco, mors priznat, da se ga je lazje navadit, ce ma sam eno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 mi je ratalo, da sem našla tisto svojo Devico na netu in jo dala na rumeno ozadje, zdaj pa ne vem, kako naj jo izrežem/prilepim oz. spremenim v slikovno datoteko. ker sem kar v Wordu naredila tabelo, toliko da je v okvirčku, vstavila sliko, dala rumeno ozadje, sam to je zdaj Wordov dokument. pojma nimam. any ideas?v slikarju se za božjo voljo ne da nič zrihtat, itak je že predpotopen. drugje pa ne morem urejat slik.znorela bom s tole rožo, ker je čist mimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 men je namrec tok vsec, da je astra astra, cosma cosma, lea lea.... in tako dalje.ej, ko me ravno omenjaš: jaz sem svojo pred kratkim menjala zato, ker se je v službi pojavil plakat z mojo ikono. prav tisti! je pa gor (na novi ikoni) še vedno ista pilotka, čeprav mi je na prejšnji fotki dosti bolj všeč. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 fajn mi je pa pr klarus, recimo, k jih sicer menja, a ma vse v istem stosu. da pol prec se ve.zdej ni več v istem štosu...sem pa našla svojo prvo ikonco Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Lea: (x!x)stekam, shit.ja sem postekala da je ista, res je, ona je bla... bl fajn. mater da se nou kje pojavil plakat z mojo! :OO!: Hm Klarus, pa res, te dolg nisem vidla pot emah al kaj.... no ja... kar sem rekla, sem rekla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 riba vun seka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Lea: (x!x)stekam, shit.ja sem postekala da je ista, res je, ona je bla... bl fajn. mater da se nou kje pojavil plakat z mojo! :OO!: ja, odbito, a ne :OO!: horror!mogoče mi pa kdo hoče kaj povedat tale (ravnokar menjana) je mogoče boljša kot druga in še vedno slabša kot prva. ampak bo čist kul za naslednja 4 leta! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 ja lustna je, sam mal mal se vid. no tok ziheraski pa spet ne rabmo bit, da bi se moral tok spet dokoncn odlocit.sej pr kaksnih je naslednja boljsa, pr drugih pa ne. a tko Klarus, sva se pol mal zamenjali, k men pa ne seka glih riba vun, se mi zdi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 no tok ziheraski pa spet ne rabmo bit, da bi se moral tok spet dokoncn odlocit.čez ziher ga ni! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Devička je nazaj, jeeeees, Mačka Režalka mi je pomagala zrihtat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 dons bom spet eno gobezdalo, že kr vidm.čist nč narobe. men se itak tut nč na lub Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 jaz pa ne najdem takšnih ikonc, kot jih imate nekateri ... tudi v podpisu ... pa tako so mi kak namig, prosim lepo http://www.avatarji.com/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 še "moja" Mona Liza je nekje vmes na tej strani.ne znam met nobene ikone prav dolgo časa. klinc, podlegla sem trendu menjavanja, pa kaj.Lisbona ma vedno fajne ikonice, tale zdaj je ful lepa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Lea ma svetovno.Tut una prej je bla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Mystica, kje je tvoj podpis? mislim tistega prejšnjega z drekom. škoda, ker si že zamenjala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 ja. no, saj tale nov tudi ni švoh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.