puhica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Meni ja pa najboljša ikonca od aakhuta! Ful fajn pashe k njegovmu stylu in te čist hipnotizira Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 res aakhuta sem pozabla, men je tud kul. ma ful jih je dobrih, ziher se priletim jih ful pohvalt. tud tale tvoja mi je vsec, Puhy, sploh iz te serije so mi kulske. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 men je pa moja fajna Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> tud tale tvoja mi je vsec, Puhy, sploh iz te serije so mi kulske. Še mal pa bom Puhonja Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ce bom zlo jezna nate.al bos pa puh! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Sej veš, puh pa to, k se razleti povsoood Fajn ikonco ima tudi Mihela, duhca Casperja. Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni ja pa najboljša ikonca od aakhuta! Ful fajn pashe k njegovmu stylu in te čist hipnotizira jaz pa te njegove ikonce sploh gledat ne morm čist preveč agresivna...za moje učke Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 menj je pa fajna ud zlomka čist mu paše se mi zdi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> "Ta majca" ... eh... whatever...hehe, majica, ne tko osebno vzet drgač pa : Bobnar, Patrikolenc, Mana, Volk..ziher še kdo pa se ne spomnem zdle Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ...vecer....Men so pa use ikonce usec, trenutno pa sm vidla tisto od AAKHUT, pa mi je zlo usec, morm prou puvedat .... noc.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čokoladka007 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Meni je moja tudi vsec. Skoda, da ne najdem ikonce z cokolado Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Pozdravljena, dobrodosla! Zato ker ni prevec privlacnega VIDEZA, cokolada, a ves... ena rjava ploscata rec... taka tablica.... kaj ces s tem? Bi morala dat cokoladni bomboncek, tortico, kaj jaz vem, pol bi bil pa ze drug pomen in ne cokoladka... Hehe, jaz bi pol morala bit Juha... pa bi imela fotko kaksne rjave kadeche se brozge recimo... ali zelenorjave, take drekaste barve. ampak sicer pa bi bla ful njami juhca. * in od Mane mi je seveda vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljena, dobrodosla! Hehe, jaz bi pol morala bit Juha... pa bi imela fotko kaksne rjave kadeche se brozge recimo... ali zelenorjave, take drekaste barve. ampak sicer pa bi bla ful njami juhca. * ise sliši kot kak gonač :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 nc ne stekam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>nc ne stekam. Čes pa blond k se dela rdečko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni je moja tudi vsec. Skoda, da ne najdem ikonce z cokolado sem ti dve slikci cokolade naštimala v temi 'fotke' Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Moja ikona je ponazarja Lilith, Črno luno...ja z njo sm kr zadovoljna... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 moja ikona predstavlja element v katerem se nenehno nahajam Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 17. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2005 V ikonco od KOKICE bi se pa lahko kar zaljubil. Ženska bojevnica, pa še lepotica za povrhu. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Marsa Men je ta tvoja slikca ful fajna x!x Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Thanx! se spomnim ja, da ti prejsnja ni sla prevec v racun. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 kakrshen mam lajf, tako mam ikonco... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 tvoja mi je tud vsec, ja, aakhut (saj najbrz sem ze rekla). Ful mi jih je vsec, menim, da mamo dobre ikone, splosno, na tem forumu (in v izboru, torej v razpolozljivih forumskih, kot tudi tiste, ki maste svoje oz. od drugje pac), sam se ne sopmnis prec vseh...Vcas kaksno opazim, pa se mi zdi ful dobra. * prst Miysti? ves kaj je zanimivo, ko mam dve taki, mal obdelani podobno, podobna fotka (v istem dnevu clo fotkana), pa ko sem nekak jaz, tud znacajsko in tko, no in na obeh zhugam. sploh veckrat kaj zhugam al pa kaj tko z roko delam, kot da zhugam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 ja, ne, ni tolk ukazovalno... no men se ne zdi..ja, prej tko nekak, hudomusno. recimo 'najslavnejsi' tale moj prst je bil moji mami, ko je rekla, da morda bom shujsala, da pa ne bom nikol vec tolk suha kot sem bila.In sem rekla: se bolj bom! x!xs takimle prstom. (in sem, jasno ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 kakrshen mam lajf, tako mam ikonco... ..OM.. Tvoja ikona me je na začetku delala tako živčno, da sem te morala dati na ignore, ampak je bil dolgčas, ... Zdaj pa sem čisto navajena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.