Skoči na vsebino

Ikone na Forumu

trans

Recommended Posts

• Komentarji 746
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Meni je vseeno, kakšno ikonco kdo ima. Od njega je odvisno, kaj hoče pokazati in ne od mene, kaj hočem videti. Vsak poudarja svoje dragocenosti. Ali je to krznen plašč, lightshow, simbolika glave, podoba pojave, ne tič ne niš, ovca ali volk, maček ali konj, vsak o sebi kaj pove.
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

..mene tut una ikonca živčno nardi...

Marsa...prst... x?x x?x x?x

kolk sm jaz površna, sakrabolt...

Jaz sm pa milisla, da maš kuli u rokah xredx xredx xredx

a veš...tko k da uno napoved pišeš...in maš kuli u rokah...

hahah..s.am sm res k bi z druzga planeta padla...si naredim tko predstavo...ceu insert in pol furam ta filmčk..

c c c c xrolleyesx

meni je tut barva las všeč...ful...

jaz bi mela tut take barve

x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:vragec:

a sam ikona... :inocent:

a teksti pa nch... :cry: x:o)x

..OM.. :vio:

...sam da se nauš zdej užalu

x!x x!x x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Jaz sm pa milisla, da maš kuli u rokah xredx xredx xredx

skoda ker te ni asociiral na carobno palicko. :vio: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dildek, michken, rabljen???

Jest sem pa mislil, da ma Jamiroquaia na ikoni.

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

:eek: a jaz? jai-a?

UPSSS, napača v sistemu x:Dx x:Dx x:Dx

Od Akhuta ikonca me spominja na Jamiroquaia.

Tvoja Marsa pa vlada celemu forumu. Že vem, tvoj prst je vladarsko žezlo! x;)x

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

x;)x x:Dx to pa to... ;)

saj drugac me ne moti asociacija na jai-a.. x:px x:Xx (shizim nanj, je med mojimi *zimzelenimi* - to lohk vedno poslusam, 'klasika' pa to)

sam na videz si pa nisva glih podobna. :P

(pa ceprav sem bla ziher da je riba in cist total presenecena, ko zvedla da je tehtnica)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni je vseeno, kakšno ikonco kdo ima. Od njega je odvisno, kaj hoče pokazati in ne od mene, kaj hočem videti. Vsak poudarja svoje dragocenosti. Ali je to krznen plašč, lightshow, simbolika glave, podoba pojave, ne tič ne niš, ovca ali volk, maček ali konj, vsak o sebi kaj pove.

Jaz ne poudarjam plasca, ampak se sama sebi zdim na tej sliki tako prisrcna in potem je poleg mene se vodnajk zelja.... prav res sem ena ta prava BINGA-BONGA

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Jaz ne poudarjam plasca, ampak se sama sebi zdim na tej sliki tako prisrcna in potem je poleg mene se vodnajk zelja.... prav res sem ena ta prava BINGA-BONGA[/b]
Prvi trenutek sem bral, da ne poudarjaš prasca, potem sem na hitro razumel, da gre za zelje in repo, ampak na koncu se je vse dobro izteklo, tudi voda v vodnjak želja, jasno, če zraven stoji ena takšna prisrčna BingaBonga! x:o)x
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Prvi trenutek sem bral, da ne poudarjaš prasca, potem sem na hitro razumel, da gre za zelje in repo, ampak na koncu se je vse dobro izteklo, tudi voda v vodnjak želja, jasno, če zraven stoji ena takšna prisrčna BingaBonga! x:o)x

xsmx xsmx xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Jaz ne poudarjam plasca, ampak se sama sebi zdim na tej sliki tako prisrcna in potem je poleg mene se vodnajk zelja.... prav res sem ena ta prava BINGA-BONGA

Zelje, Repa pa to... x:Dx x:Dx x:Dx

Prodajalka plašča BingaBonga :vio:

men je pa tvoja ful huda (in tud prejsnja), saj sem ze povedala. :palec: xDDx

aja in od Opija mi je ful huda (bi jo kar sama mela ob kaksnem nicku takem fajnskem xDDx)

Picasso

Men je se rackova usec ( rachek) x:px Sej nasplosno mi je on kul x;)x

Potem je pa se od principese, k je zelo luskana deklica, ampak tako nasminkana in spedenana, da se takoj spomnim oddaje, ki je bila o tem, kako mame forsirajo male deklice, da hodijo po modnih revijah pri rosnih letih, da s tem v bistvu zivijo svoje sanje prek njih x:o)x x:Dx

Kompliciram no...ampak vedno se spomnim na tisto...drugac je pa luskana x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Moja ikona je ponazarja Lilith, Črno luno...ja z njo sm kr zadovoljna...

Moja pa prikazuje zelo poduhovljeno, na višjem nivoju, v sferi mističnega, univerzalno, a hkrati neponovljivo... še Gibran ne bi mogu razvozlat te poduhovljene energije, ki jo izžareva...skratka...3/4 vas je itak ne razume, kaj predstavlja... x:Dx

Majico... x^x

x:px

Men je še zmeri od Mišelke najboljša... ful huda... škoda, da je zasedena...k mi glih paše na moj resnoben značaj...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Trinity, tvoja je pa res ful huda, sem že ene parkrat želel to napisati.

Kva je bad mačketina :vragec: :palec:

Men pa NISO PLAVE UCI USEC !!! :frog:

CIST BREZ VEZE!!!

Take imam, kaj čem?! Barvnih leč pa ne bom nosil, da bom tebi všeč.

x8Dx Je sedaj bolje, ko me ne vidiš v oči?

Take imam, kaj čem?! Barvnih leč pa ne bom nosil, da bom tebi všeč. x8Dx Je sedaj bolje, ko me ne vidiš v oči?

...splooooh pa mi niso usec tipi sam z enim ucesom! :frog:

CIST BREZ VEZE!!!

Men je bla pa ful huda ikona od Ninota pa nogic od njegove lubice xsrcx xsrcx xsrcx x:Xx x:Xx

Men je pa tvoja tolk lustna, me kr u smeh sprau!!! x:Dx x:Dx x:Dx

KRATKO + JEDRNATO!!!

...splooooh pa mi niso usec tipi sam z enim ucesom! :frog:quote]

Ja tako pač je, imam samo eno oko. Ali daš vedno hendikepiranim ljudem vedeti, da ti niso všeč zaradi tega?

xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...