BINGA-BONGA 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 kakrshen mam lajf, tako mam ikonco... ..OM.. Men je pa tvoja ikonca fajn usce,zato k se miga!Ziujo KRATKO IN JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Meni je vseeno, kakšno ikonco kdo ima. Od njega je odvisno, kaj hoče pokazati in ne od mene, kaj hočem videti. Vsak poudarja svoje dragocenosti. Ali je to krznen plašč, lightshow, simbolika glave, podoba pojave, ne tič ne niš, ovca ali volk, maček ali konj, vsak o sebi kaj pove. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 Eni majo takooo lepe ikonce, ker imajo tako lep lajf. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ..mene tut una ikonca živčno nardi... Marsa...prst... kolk sm jaz površna, sakrabolt... Jaz sm pa milisla, da maš kuli u rokah a veš...tko k da uno napoved pišeš...in maš kuli u rokah...hahah..s.am sm res k bi z druzga planeta padla...si naredim tko predstavo...ceu insert in pol furam ta filmčk.. c c c c meni je tut barva las všeč...ful... jaz bi mela tut take barve Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ..mene tut una ikonca živčno nardi... a sam ikona... a teksti pa nch... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 a sam ikona... a teksti pa nch... ..OM.. ...sam da se nauš zdej užalu x!x x!x x!x Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Jaz sm pa milisla, da maš kuli u rokah skoda ker te ni asociiral na carobno palicko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 skoda ker te ni asociiral na carobno palicko. al pa na Mick-en dildek ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 dildek ..OM.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 Dildek, michken, rabljen??? Jest sem pa mislil, da ma Jamiroquaia na ikoni. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 a jaz? jai-a? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 a jaz? jai-a? UPSSS, napača v sistemu Od Akhuta ikonca me spominja na Jamiroquaia. Tvoja Marsa pa vlada celemu forumu. Že vem, tvoj prst je vladarsko žezlo! Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 to pa to... saj drugac me ne moti asociacija na jai-a.. (shizim nanj, je med mojimi *zimzelenimi* - to lohk vedno poslusam, 'klasika' pa to)sam na videz si pa nisva glih podobna. (pa ceprav sem bla ziher da je riba in cist total presenecena, ko zvedla da je tehtnica)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Meni je vseeno, kakšno ikonco kdo ima. Od njega je odvisno, kaj hoče pokazati in ne od mene, kaj hočem videti. Vsak poudarja svoje dragocenosti. Ali je to krznen plašč, lightshow, simbolika glave, podoba pojave, ne tič ne niš, ovca ali volk, maček ali konj, vsak o sebi kaj pove. Jaz ne poudarjam plasca, ampak se sama sebi zdim na tej sliki tako prisrcna in potem je poleg mene se vodnajk zelja.... prav res sem ena ta prava BINGA-BONGA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Jaz ne poudarjam plasca, ampak se sama sebi zdim na tej sliki tako prisrcna in potem je poleg mene se vodnajk zelja.... prav res sem ena ta prava BINGA-BONGA[/b]Prvi trenutek sem bral, da ne poudarjaš prasca, potem sem na hitro razumel, da gre za zelje in repo, ampak na koncu se je vse dobro izteklo, tudi voda v vodnjak želja, jasno, če zraven stoji ena takšna prisrčna BingaBonga! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Prvi trenutek sem bral, da ne poudarjaš prasca, potem sem na hitro razumel, da gre za zelje in repo, ampak na koncu se je vse dobro izteklo, tudi voda v vodnjak želja, jasno, če zraven stoji ena takšna prisrčna BingaBonga! xsmx Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Jaz ne poudarjam plasca, ampak se sama sebi zdim na tej sliki tako prisrcna in potem je poleg mene se vodnajk zelja.... prav res sem ena ta prava BINGA-BONGA Zelje, Repa pa to... Prodajalka plašča BingaBonga Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Zelje, Repa pa to... Prodajalka plašča BingaBonga Men pa NISO PLAVE UCI USEC !!! CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Men je bla pa ful huda ikona od Ninota pa nogic od njegove lubice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 men je pa tvoja ful huda (in tud prejsnja), saj sem ze povedala. aja in od Opija mi je ful huda (bi jo kar sama mela ob kaksnem nicku takem fajnskem ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Men je se rackova usec ( rachek) Sej nasplosno mi je on kul Potem je pa se od principese, k je zelo luskana deklica, ampak tako nasminkana in spedenana, da se takoj spomnim oddaje, ki je bila o tem, kako mame forsirajo male deklice, da hodijo po modnih revijah pri rosnih letih, da s tem v bistvu zivijo svoje sanje prek njih Kompliciram no...ampak vedno se spomnim na tisto...drugac je pa luskana Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Moja ikona je ponazarja Lilith, Črno luno...ja z njo sm kr zadovoljna... Moja pa prikazuje zelo poduhovljeno, na višjem nivoju, v sferi mističnega, univerzalno, a hkrati neponovljivo... še Gibran ne bi mogu razvozlat te poduhovljene energije, ki jo izžareva...skratka...3/4 vas je itak ne razume, kaj predstavlja... Majico... Men je še zmeri od Mišelke najboljša... ful huda... škoda, da je zasedena...k mi glih paše na moj resnoben značaj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 20. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2005 Trinity, tvoja je pa res ful huda, sem že ene parkrat želel to napisati.Kva je bad mačketina Men pa NISO PLAVE UCI USEC !!! CIST BREZ VEZE!!! Take imam, kaj čem?! Barvnih leč pa ne bom nosil, da bom tebi všeč. Je sedaj bolje, ko me ne vidiš v oči? Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Take imam, kaj čem?! Barvnih leč pa ne bom nosil, da bom tebi všeč. Je sedaj bolje, ko me ne vidiš v oči?...splooooh pa mi niso usec tipi sam z enim ucesom! CIST BREZ VEZE!!! Men je bla pa ful huda ikona od Ninota pa nogic od njegove lubice Men je pa tvoja tolk lustna, me kr u smeh sprau!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 ...splooooh pa mi niso usec tipi sam z enim ucesom! :frog:quote] Ja tako pač je, imam samo eno oko. Ali daš vedno hendikepiranim ljudem vedeti, da ti niso všeč zaradi tega? Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.