bik1975 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 moja pove nekaj o meni tmala, dej zamenjaj ikono, ker se bojim, da ti bolj škodi kot koristi. Daj kaj bolj živahnega, ti bo pomagalo Življenje je lepo, pa čeprav se kdaj zalomi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 TOLE PA PROSM PUST, d ti ne bi na misu prslo, d jo das dol!!!! BIKec Ne, ne bom, mi je kar všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 HOT LESTVICA mojih najljubsih IKONC 1. BIKEC2. TRINITY3. AAKHUT4. ROBIDICA5. MISIKA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 HOT LESTVICA mojih najljubsih IKONC 1. BIKEC2. TRINITY3. AAKHUT4. ROBIDICA5. MISIKA Kje je pa moja? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Kje je pa moja? Ce si opazla, tut MOJE NI! Sorodniki ne velajo! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ce si opazla, tut MOJE NI! Sorodniki ne velajo! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Michelle ima dobro. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Kje je pa moja? pa moja! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ce si opazu CMERA, tut MOJE NI! Sorodniki ne velajo! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 sorodniki? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 sorodniki?Mas prou! Kaksni sorodniki? U mojem sorodstvu ni CMER! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 doživljam svojo tko,da sem iz prejšnje v to mal zrasla Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 (popravljeno) tmala, dej zamenjaj ikono, ker se bojim, da ti bolj škodi kot koristi. Daj kaj bolj živahnega, ti bo pomagalo Življenje je lepo, pa čeprav se kdaj zalomi kaj pa če je skos zlomleno? pa mislš sam na dath? pa ti je bet non stop.. pol maš na frisu fake smile? ne morm... sorry... sorry... im so sorry i cant be perfect! Popravljeno 1. december 2005 -> tmala Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 kaj pa če je skos vse u redu? pa mislš sam na dath? pa ti je bet non stop.. pol maš na frisu fake smile? ne morm... sorry... sorry... im so sorry i cant be perfect by I'm trying with success! No, potem pa je prisla dobra in tvoje smeskote spremenila,pa se za srecoin za zareco! Lepo se imej in ne jamrej! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Meni so vsec od Mystike ( fajn hudicek ), enje, Bobnarja...torej to je top3 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ja sej meni je tut fajn od mystice.......... HOT LESTVICA mojih najljubsih IKONC 1. BIKEC2. TRINITY3. AAKHUT4. ROBIDICA5. MISIKA oooooooo........ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 moj je lepi Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 HOT LESTVICA mojih najljubsih IKONC 1. BIKEC2. TRINITY3. AAKHUT4. ROBIDICA 5. SVIZEC6. KOKICA 7. MISIKA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 wiii, sm že 5-i Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Svizec ti mas full fajno in ikonco in podpis Si tokrat tudi sam naredu?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Si tokrat tudi sam naredu?! jap Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 jap mas full smisla in idej. Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 am idej mi primankuje pa tole je tut ratal k nism vedu ka nej nardim pa pol ko sm nasred se neki odločim pa končam Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 MISKO sem ti rekla, da me pri podpisu moti tista crno-rdeca crnina! ikonco si pa super zrihtal! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.