Pujsita 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 sem pa vcer dolocla uradni datum za otvoritev blogov. (poslala mitji mail, z vsemi analizami in utemeljitvami, je rekel, ja, ta date je ok ) ze povemo. Če poveš al pa ne, po najdi si se nas že najde . Se hecam jasno da je pomembna stvar - ti zaupam,da si najdla planetarno najbljšo varianto. Ampak če npr. si Pujsin prijatelj, veš da ima tak nick, pa blog, pa ne veš, da glih Lunin Blog, greš na najdi si, vpišeš Pujsin blog in ti najde tole : http://www.najdi.si/search.jsp?q=pujsin+blog Tko da se nas že najde tut prek najdi.si , kaj šele, ko boš nardila otvoritev Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Bemu me jezi, da teh trackbackov ne pogruntam . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Sorry, k se kar sama s seboj tukaj pogovarjam, ampak, sem skužila juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu . Mi gre na živce, če ne zaštekam česa . Sem Mitji prislinila s trackbackom eno mojo temo. Tko za test. Jaj, kok sem zadovoljna, da sem dojela Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Sorry, k se kar sama s seboj tukaj pogovarjam, ampak, sem ...Hojla hoj, sem si rekel, te moram it nekam pozdravit! A vidiš, da se ne pogovarjaš sama s seboj! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 EJ! Sam tok...mam novo temo v mojem blogu...o Harryju Potterju, k vem, da vas kr neki kle gor spremlja tole. Tko da welcome, ne! Heri je zakon! Harryja sicer nisem brala , sem ti pa v tvojo kolumno o moških en trackback nalimala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 en trackback nalimala . ... ... sem šla prec pogledat, kaj si to za en šment prilimala, ker me je skoz firbec matral, kaj je to... če prav štekam, dodaš k eni temi na ta način linkec z nečim, kar se navezuje na tisto temo tako, da je viden pod 'trackback'... al kwa ... ... sicer pa bom kar sem napisala ... ful fajne blogce mate, rada jih obiskujem in prebiram Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Jp, Mateja . Me je jezilo, ker kr en čas nisem pogruntala, kako se to nardi , zdej sem pa pogruntala, se pa vsake tok mal pobaham . Lahko pri sebi daješ trackbacke, da smiselno povezuješ zadeve, al pa jih komu podtakneš, če ima to opcijo . Jaz sem pa danes po tvojih linkih brskala , škoda da nisem prej, ker ti res puščice na gor obrnejo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Lahko pri sebi daješ trackbacke, da smiselno povezuješ zadeve, al pa jih komu podtakneš, če ima to opcijo ...o, fajn tole... sam bom lohk šele, ko bom tud jest pogruntala, kako se to nardi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 ... Pujsa, blogmaharca , a mogoče veš, kako kakšno svojo odprto temo zbrišeš? Pa še, kako bi se zamnjal vrstni red tem, ki so na ogled, če odpreš blog... ... tenkju Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 Pujska, senkju. ko si ta glaven maher v blogih in vskocis!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ... Pujsa, blogmaharca , a mogoče veš, kako kakšno svojo odprto temo zbrišeš? Pa še, kako bi se zamnjal vrstni red tem, ki so na ogled, če odpreš blog... ... tenkju Vem, ja, kako se izbriše tema . Greš v nastavitve blogakategorije - tam ti ponudi popravi ali izbriši . Če brišeš, brišeš celo temo, če popravljaš, pa lahko popraviš naslov teme tudi, pa tip teme - zasebna, javna, privatni klub. Kar se pa tiče vrstnega reda tem na ogled, verjetno misliš na zapise ,ki so osrednji del bloga in se jih komentira? Če misliš to, se ti vrstni red spreminja z vsakim zapisom pomakne navzdol. lahko pa mal pogolfičkaš, pa tisti zapis, ki bi ga imela rada na vrhu, klikneš na ne objavi (ti pokaže make draft ko imaš puščico gor), pa potem klikneš spet na ta isti gumb - ki se medtem spremeni v objavi, pa jo imaš na vrhu. V bistvu spremeniš objavo nazaj v osnutek - popraviš kot želiš, pa potem spet nazaj objaviš in takraz šteje blogec to za nov zapis. Če pa misliš kategorije v info blokih naštete, pa mislim,da se jih ne da spreminjat, oz. vsaj ne vem kako . Pujska, senkju. ko si ta glaven maher v blogih in vskocis!! Si me nablogirala čist, tko da sem padla not, ko si pa not, pa ven ne moreš. Ni problema, kar vem, z veseljem posredujem . Si bom dala, da me po mailu obvešča, če so kake pitalice . Mogoče bi ono temo aktivirali na blogih - info blog - pa da mi Mitja - ta najglavnejši bloger omogoči dostop tja . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 No pa še nekaj sem komaj danes opazila . Tule verjetno moja prirojena šlamparija na delu , sem ugotovila, kok faj lahko tudi na osebni strani urejaš blog. Se pravi ni treba iti v svoj blog, pa ga tam urejat, ampak se da precej postoriti kar na osebni strani . Sem opazila sicer nekaj na levi strani že prej, ampak nisem si pa vzela časa za poskusit kaj v bistvu se da. Tako recimo infobloke tule s puščicami prestavljaš. No tole samo za primer, da se še kak tak kot sem jaz najde . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 najlepša hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Malenkost, samo če vem . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2005 Avtor Prijavi Deli 14. december 2005 Mogoče bi ono temo aktivirali na blogih - info blog - pa da mi Mitja - ta najglavnejši bloger omogoči dostop tja super ideja, sem ze rekla Mitji, je rekel jasno, sam ni spedenal, jaz pa dvomim, da lohk, no lohk pokukam, sicer ti bo mitja pol zrihtal (ce pride dam ), ker je res super da je vse tam...prvic ze ful ves in si vsem v pomoc, drugic pa si ti boljs zapomnis, pa se kaj novega zase postekas. Frajerka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 super ideja, sem ze rekla Mitji, je rekel jasno, sam ni spedenal, jaz pa dvomim, da lohk, no lohk pokukam, sicer ti bo mitja pol zrihtal (ce pride dam ), ker je res super da je vse tam...prvic ze ful ves in si vsem v pomoc, drugic pa si ti boljs zapomnis, pa se kaj novega zase postekas. Frajerka. A si ga prodala, al kako da nisi ziher, če pride . Ja december je nor za vse, mi smo tut sodobna family, MSN, email, pa GSM, 3d ta moment mal šepa . Sam jst sem ziher, da je povsod lepo, doma pa najlepš, tko da jih 100% dobiva nazaj . Ko bo dospel, pa če se tudi vama zdi smiselno, se ne rabiš obremenjevat, kdaj pa kako . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Pujsa je zakon LNF blogov! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2005 Avtor Prijavi Deli 14. december 2005 Pujsa je zakon LNF blogov! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Je kar nekaj lušnih blogcov Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2005 Avtor Prijavi Deli 16. december 2005 Ni sel skoz *plan A*... (13.12.) Bo *plan B* ....... ze izveste... tud v primeru, da bo urgentno potreben *plan C*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2005 Avtor Prijavi Deli 18. december 2005 LN blog uradno online (ni plan C ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Kako naredim, da bi imela na desni lepo vse kategorije napisane, ne pa tkole k čreva vse na 1 strani? Hvala...sem že Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 LN blog uradno online (ni plan C ) xrosex Cooooooooooolsko, bravo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Če že dolgo niste bli na blogih, pejte mal pogledat . Full novih blogov, novih tem, pa vsega. Lušno, pisano Naši člani so do sedaj ustvarili 70 blogovSkupaj imamo 383 zapisov in 1.170 komentarjev Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2006 ja, thanx ko si spomnila, res je ful rpav kulskih blogov! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.