Onix 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Sem sicer že v "Tehničnih vprašanjih" napisal, ampak da bo "na broju" za Šefa, ko se vrne: mi ne dela ne seznam prijateljev za privat blog, ne za dodatnega urednika Vem da pri nekaterih to dela, tudi pri meni je (na začetku), zdaj mi pa osveženega seznama sploh ne upošteva Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Eno vprašanje... a obstaja na blogih opcija arhiviranja, kot na OSih? da ti avtomatično vse objave vrže v en file in pošlje na mail? al se moram ročno lotit copy/paste v Word? (osel gre samo enkrat na led ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Jaz jih shranjujem kar s "Save page" in jih potem lahko, v enaki grafični podobi, gledam z internetnim brskalnikom Mogoče zasede malo več prostora, ampak ostanejo vsi smajli Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2007 (osel gre samo enkrat na led ) x:Dx ( ) me zlo veseli, k sem vidla da bos obnovila blog! je bil tvoj med tistimi, zarad katerih mi je blo najbolj zal, k je zginla tista baza za oni cajt. dbest in pohvale da se ti da! in fajn da se ti da, je blo lustn brat pa tko duhovito si pisala pa tko lustn, pa s fotkami pa to, tko da: go! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Zakaj mi kljub temu, da imam celoten blog nastavljen kot privatni, piše, da so tudi gostje gor? Saj nimajo dostopa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Objavljeno je trenutno število obiskovalcev na LNF blogih za vse bloge, ne samo za tvojega Sicer sem ti že odgovoril na OS, ampak ta odgovor je za "širšo" javnost Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2007 o glih prikladno je osvezen! namrec dons sem mal po blogih srfala, par jih ocenla pa tko...fajn! me veseli, eni ste nad pridni! Macona, jaz tvojga bloga ne vidim med aktualnimi, kar pomen, da je vse OK (kar se tice tebe, pac pa mal manj OK iz mojega stalisca, ker morda je kej narobe, k naj bi jaz vse bloge vidla in vse, k sem pac admin). Ni se cist spedenan vse na LNF, se Mitja valjda blogom se ni tok posvetil, k so sicer vkljuceni v forum, vendar so poglavje zase.... nc pa bat, k se zdej delajo backupi redno, tko da nou slo vse v maloro, tud ce se *kej zgodi*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Marsa Jz bi pa vprašala,kako je s temi katagorijami pri blogu???Zanima me ,če lahko stare zapise tud potem dam v novo odprto kategorijo?Sem dans dodala kr neki zapisov v blog in zdj je vse nekam nametano..mal poezije..mal astrologije..Mi sploh ni všeč...Drugi majo vsi tako pregledno uštimano. Sj kategorijo znam odpret...sem si prebrala Pujsin komentar in navodilo kako se odpre kategorija,sam zapisov ne morem oz.ne znam dodajat v to kategorijo??Bi rabla mal pomoči. Lahko pa mi napišeš tudi kako se blog zbriše(v primeru,da ne morem dodajat starih zapisov v novo odprte kategorije)in bom odprla nov blog...Vglavnem tolk nametanih zapisov nočem met. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2007 joj lisbona zdej si me pa nasla! mislim da je tko, da ko jih shranjujes, jih shranis kamor pac zelis - v te kategorije.tako je najbrz opcija, da popravis zapis in ko to storis, mas odprto to.... mah blogov jaz nisem kej dost studirala, 1x sem mal neky not padla in to je blo to. se nisem dotaknila pol 2 leti.tko da tud nc ne vem.. a tam rpavis da nisi nic nasla? ja nc, upam da se kdo oglasi, k je to ze pogruntal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Lisbona, najlažji način je copy-paste mogoče se ti bo spremenila grafična oblika, ampak to je, ponavadi, lažje in hitreje urediti kot pa vse tipkati na novoAli pa greš na Popravi in tam spremeniš kategorijo. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Marsa Jz bi pa vprašala,kako je s temi katagorijami pri blogu???Zanima me ,če lahko stare zapise tud potem dam v novo odprto kategorijo?Sem dans dodala kr neki zapisov v blog in zdj je vse nekam nametano..mal poezije..mal astrologije..Mi sploh ni všeč...Drugi majo vsi tako pregledno uštimano. Sj kategorijo znam odpret...sem si prebrala Pujsin komentar in navodilo kako se odpre kategorija,sam zapisov ne morem oz.ne znam dodajat v to kategorijo??Bi rabla mal pomoči. Lahko pa mi napišeš tudi kako se blog zbriše(v primeru,da ne morem dodajat starih zapisov v novo odprte kategorije)in bom odprla nov blog...Vglavnem tolk nametanih zapisov nočem met. Vedno, ko odpreš prostor za nov prispevek, imaš dva okenca, katera moraš izpolniti...v zgornjega napišeš naslov ali ime tega, kar želiš dodati, v spodnjega pa naslov teme in ta spodnji tebe zanima, ane, ker prispevek bo šel v tisto kategorijo, katero določiš, drgač gre v vse kategoruje, se pravi, kamor če Če si dons dala nekaj prispevkov gor, potem je jasno, da vse prikazano skupaj, ampak pri vsakem prispevku zgoraj piše, v katero kategorijo je dodan...Ko želiš le določeno kategorijo pogledat, pol moraš pa na desni strani izbrati, katero želiš pregledat... Stare zapise pa čisto brez problema daš v novo temo...jih enostavo kopiraš in pastaš...ni nič narobe in nič ne izgubijo na preglednosti ali čem drugem... Vidiš, ni ti treba brisati bloga...sicer lohk kategorijam spreminjaš imena kadar in kolkokrat želiš...greš v nastavitvah bloga na kategorije, klikneš popravi, napišeš novo ime in to je to... Veliko uspeha ti želim...grem zdaj pogledat, kaj je v tvojem blogu, k sem ti že enkrat komentar dodal pa ga nikjer ni... Lisbona: Sj kategorijo znam odpret...sem si prebrala Pujsin komentar in navodilo kako se odpre kategorija,sam zapisov ne morem oz.ne znam dodajat v to kategorijo??Bi rabla mal pomoči. icon_smile_clown.gif ja, še to: preden objaviš prispevek, moraš OBA okenca izpolnit, torej, ime, oz. naslov prispevka, kakor tudi kategorijo, kajti, če izpolniš samo enega od teh, pol ne gre nikamor in ni objave...lohk, da je to tisto, da si samo eno napisala al naslov, ali pa temo... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Hmmm..., sem pogledal tvoj blog, Lisbona in ni nič narobe z objavami...maš lepo vse skupaj nanizano, tudi kategorije so napisane in naslovi, torej je to, da takrat, ko želiš pogledat le določeno kategorijo, klikni na desni strani npr. astrologijo ali pa poezijo in se bo le tista tema nanizala...drgač se vedno vsi prispevki od tistega dne pokažejo skupaj...al je še kaj druzga? Ti kar vpraši, če bom vedel, ti bom z veseljem pomagal... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Macona, jaz tvojga bloga ne vidim med aktualnimi, kar pomen, da je vse OK (kar se tice tebe, pac pa mal manj OK iz mojega stalisca, ker morda je kej narobe, k naj bi jaz vse bloge vidla in vse, k sem pac admin). Ni se cist spedenan vse na LNF, se Mitja valjda blogom se ni tok posvetil, k so sicer vkljuceni v forum, vendar so poglavje zase.... nc pa bat, k se zdej delajo backupi redno, tko da nou slo vse v maloro, tud ce se *kej zgodi*. Saj mam pod "privat", pa nocem "nepovabljenih" gostov oz. samo tiste, ki jim zaupam. Pa ne bi se nic naslo zate. aja, saj te ne zanima. Pac admin naj bi vse videl. Saj nic ne more bit narobe, itak pravis, da je se v fazi preurejanja. Jp, to ja, backupi, da nam spet ne gre vse skup v maloro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Sem bil malo len, pa sem si ustvaril en blog. Vabljeni vsi zgodovinarji, ki ne znajo brati. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Sem bil malo len, pa sem si ustvaril en blog. Vabljeni vsi zgodovinarji, ki ne znajo brati. Pozdravljam tvojo odločitev Zna bit hudo zanimivo..,pravzaprav je že Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Pozdravljam tvojo odločitev Zna bit hudo zanimivo..,pravzaprav je že Najprej sem razmišljal, če bi prevedel Hitlerjeve dnevnike. Tokrat prave. Potem mi je bil pa ljubši Divus Antoninus. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Je čisto v redu Za one ne vem, sem pa ziher, da boš tud to gor da, če si se že spomnil, hehe Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2007 Sem bil malo len, pa sem si ustvaril en blog. Vabljeni vsi zgodovinarji, ki ne znajo brati. Pohvalno. Kaj pa vsi nezgodovinarji, ki znamo pa brati? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 Pohvalno. Kaj pa vsi nezgodovinarji, ki znamo pa brati? :switz: Se boste pa veliko naučili. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2007 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 baje mam js po tnaovem tud blog Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Minuta modrosti Darila,darila.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.