Skoči na vsebino

BLOGI

Marsa

Recommended Posts

trans, ti bi ga torej imel, al kaj? :8):

In GLIH tko bo: LuninBlog! LNB xyesx (*sem se ze ustrasla, da je banka, prvi hip, pa ni, je zamenjan x^x).

a lohk prasam, (za)kaj, al je skrivnost? :8):

Nobena skrivnost. Blog se mi zdi kot, da bi si opremil svoje lastno stanovanjce, kjer lahko izraziš sebe, povabiš goste itd. x;)x

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 296
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

marsa, s tole ikonco gor ti ne upamo nicesar zamolcati x:Dx x;)x

jaz bi ga imela ... iz prestiza in firbca ... x:px

xDDx

Nobena skrivnost. Blog se mi zdi kot, da bi si opremil svoje lastno stanovanjce, kjer lahko izraziš sebe, povabiš goste itd. x;)x

Ja saj... men se zdi dbest...

da so razne te moznosti.

recimo sva dala ze vecX taksno moznost folku (se pred Blogi, v obliki www znotraj LN), pa je najveckrat niso izkoristili, v glavnem pa so si tud cist napak predstavljali...

... recimo tko, da bova midva se dizajnirala njihov sajt, ga urejala, porabljala tedne za to, v bistvu pa vsakdo SAM, JASNO, pedena svoj sajt...

kot z oglasi...

nekdo 'naroci' oglas na LNM za recimo dva jurja. :|||

In poslje BESEDILO! x:o)x :xx!:

ces, garam naj pa zdaj jaz zanje...

ne stekajo, da je PLAC tisto, za kar sva hotla ze cash, zbran folk, obiskane strani, vse to, kar ti pride prav, ce obvescas, reklamiras...

(*no ravno zato sva ukinila placevanje, pa je zdaj tud tist zastonj, preprosto ker se nama ni vec dal drkat ure in ure, potem pa se z izstavljanjem racunov po dva jurja, torej blazota dela za prazen nic, pa je zdaj zastonj)...

Prav tako so mel vsi moznost svojga foruma tu (satelitki), pa so sli, vecina, rajs 'na svoje' (za kar sodim, da je nespametno, ampak pac, odlocitev vsakega posameznika)..

No to je pa pac spet nekaj novega, bo lahko imel vsakdo, ki je do zdaj 'hotel imet svoj sajt' (pa niti ni tocno vedel, kaj bi blo gor, al je nudil sam eno specifiko z ne blazno velik vsebine... al pa kaj takega).

tako da je res OGROMNO moznosti.

pa si bo vsakdo izbral, kar mu bo najbolj ustrezalo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem se nekaj igrala tamle.. pa mi par stvari ni se cist jasnih, ampak bom ze pogruntala x:o)x

Sam tolk.. a to je mozno uporabit tko kot nekaksen koledarcek.. da vpisujes v dolocene dneve kako in kaj.. Ker je pac tam na strani koledar, sem mislila, da se da to tako uporabit, samo zaenkrat se nisem ugotovila kako pises v različne dneve.. je samo tista moznost - add entry - in ti potem lepo po vrsti dol pise.. Ma ja, bo mogoce treba navodila prebrat x:o)x

Pa se ena pripombica.. fajn bi blo, če bi bil tudi na temle osebnem blogu link do LNF nazaj.. mislim, da ga ni? :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Dx saj se niso.. x:px

to ti je slucajno ratal (kot zadnjic Ninu x:px)

je brez veze, pravi mitja, bo se tolk spreminjal pa pedenal, d abi moral itak vse brisat, no, tud bo, to hocem rect.

troej, se ni aktiven v smislu...

x8Dx x:Dx x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aha x:o)x x:Dx :inocent: dobr vedet :)

pol pa ne bom vec prckala x:o)x

slucajn, ja... xrolleyesx x;)x x:o)x

v bistvu lohk prckate... nekak, sam ne prevec.. x:o)x in ne prevec zagnano, zabetonirano, ces da zdaj bi pa to naj blo to (ker najverejtneje se bo zbrisal vse, ker bomo pac se pedenal).

v interesu vseh je, da bo delal, kot je dbest. torej je kul testirat, se posvetit, pa povedat, dat fidbek - da bova vedla, kaj vse se da izboljsat (ce je znotraj danosti, jasno, mozno).

kot je tudi v primeru foruma, jasno, nocva, da bi bil zdaj Lunin zgolj EN BLOG... xrolleyesx x;)x

pac pa bo LUNIN BLOG! :vtz: xyesx

kar ne sam, da pomen kao nek.... velju v smislu, da je to zdaj in, pac pa tud - tehnicno, pa - OBLIKOVNO!!!

a mislite, da bodo kar sam tam eni in isti blogi?

no way!!! x!x

jasno bodo razlicni dizajni. x^x

da bos z veseljem povabil folk na svoj blog, tko kot ga zdaj na LN(F). xyesx x8Dx

in, nadalje - bloge so si eni zmisll, ki so pac rabil se vec... od neta, tega kar nudi (msn-ji, klepetalnice, forumi, free sajti...).

no midva pa hocva dat se boljsi, oni 'D' SMISEL blogom...

recimo, forume majo vsi: kdo pa ma x!x x?x - DNEVNIK??, tak kot ga imamo mi???

tega ni BLO prej, nisva vidla nikjer...

torej, s tem hocem rect, tud pri blogih bova ustvarla nekaksen 'visji standard'. x^x x8Dx xyesx

ok, ce pa ze ne visji, pa pac... bolj *nam* (kdor se pac najde) na kozho pisan. x;)x xDDx

Picasso

sam kok pa res prideš tja po redni poti, ne prek tega linka......k zanć vem da je tam zgori blo pa si kliknu :inocent:

x:)x

drgač pa d best tole, ja, vsaj zdi se mi, čeprov mi zaenkrat ni čist jasn ka bi naj s tem počela, sam sm zihr skor da k se bomo ufurali bo mega......pa tud vidva bota stoposto to carsko spedenala :palec: x^x xDDx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

hooo, fak ej, zakon :palec: :onfire:

Heeeeej!!! :onfire:

me pa razveseli, da se tko navdusis! xsrcx x8Dx

sam kok pa res prideš tja po redni poti, ne prek tega linka......k zanć vem da je tam zgori blo pa si kliknu :inocent:

x:)x

drgač pa d best tole, ja, vsaj zdi se mi, čeprov mi zaenkrat ni čist jasn ka bi naj s tem počela, sam sm zihr skor da k se bomo ufurali bo mega......pa tud vidva bota stoposto to carsko spedenala :palec: x^x xDDx

ne ne prides po redni, :vragec:, saj glih zato... bi blo prevec komplicirano.

pa saj ves...

lohk bi 300x povedala, pa bi se vse narobe postekal - dokler ne deluje kot je treba.

in zato je najbolj simple (z drugimi besedami): da vas zascitimo vas samih - da se ne aktivira tega v fazi pedenanja.

Plus, je nekaj novga... ne veva se, kako se bo 'obnasalo' in tako dalje.

pa je fajn mal sprobat.

In recimo, nenazadnje, morda se mi ne da, nimam casa, za vsako nerazumevanje hodit razlagat pa tko, ce itak ne bo pol tko. :)

ker ce zdaj zalaufava, je konc: od jutri dalje 5 vprasanj v tehnicna, nadgradnjo ali bloge...

in ce ze tudi bi se mi dal ukvarjat...

predstavljaj si, da bom morala se leta! - pac, dokler bo folk hodil na te bloge (saj se tudi ISTA x!x vprasanja o LNF po 3 letih se vedno dnevno pojavljajo), vsakic posebej potrpezljivo razlagat, kako pa kaj - brez da se dobim milijardo sovraznikov v obliki obcutljivih ljudi, ko morda ravno ono sekundo uletijo, ko mi mal poide toleranca. :)

Picasso

x:Dx x:Dx sej se mi je zdel da pedenata, pa da zato ne gre, sam bolš je vprašat x:Dx makar butl izpadeš x:Dx

xrolleyesx ah ja....tak je to, skoz en nov folk pa iste frke skoz x:Dx

ne ne, kar pejt, raziskuj, sam ni pa tolk, da bi na 1. strani bilo vidno, al pa da bi se clo posebej vabilo in taksno. :)

to bo pol, ko bo.

lohk gre pa vsak pogledat, si odpre blog in vse to, mal probava...

sam z vedenjem da se bo to zbrisal.. da ne bi takoj navduseno zivjenjskih del se tle objavljal. :)

predno bi zares zalaufalo.

Picasso

• 2 weeks later...
da vas zascitimo vas samih - da se ne aktivira tega v fazi pedenanja.

x:Dx x:o)x x:Dx

Sam če pa enkrat tja uletiš, pa mal preizkušaš zadeve, se ti pa hitro par vprašanj postavi.. Sem preden sem tole brala :inocent: x:Ix tja v tehnično nekaj komentirala, grem brisat, da se kak plaz ne usuje za BV. Evo viš, si me hotla zaščitit pred Pujso, jst pa spregledam x:o)x x;)x . Najbrž res butast semle nadlegvat ja ;) , bom če bom kej, kar tja v bloge vprašala :8): :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Sem nameravala eno pametno x:o)x vprašanje postavit, pa sem najbrž pogruntala.

Tam v blogih, če kometiraš. Se jaz pripravim, zaviham rokave, napišem odgovor, pritisnem komentiraj in :eek: nič. Pa se lotim še enkrat zadeve, napišem, pogledam na predogledu, vse :palec: , pritisnem kometiraj in spet :eek: nič. Še enkrat pokukam na blog in vidim "Mitjev " odgovor :

Tvoj komentar mora pred objavo potrditi lastnik tega bloga x:Dx

Se pravi da obstaja funkcija, ki omogoči, da ti kot lastnik bloga odločaš, če dovoliš objavo nečesa, ali ne x:Dx . Se pravi, da bomo lahko administratorji? Same Marse na Blogcih x:px x;)x , al bo to samo za administratorje.

Nič nujnega sicer, ampak kok opcij na blogih, pa šele 2x mal testirala :2src: xsuperx :onfire:

*kar semle komentiram (in ne v tehnicna vprasanja, kjer je bilo postavljeno vprasanje), ker se tice blogov, pa naj bo v zvezi s tem kar vse na kupu. :palec:

Jp, v bistvu je vsak bloger administrator svojega bloga, ja, same 'marse'. :P

Ko pa smo glih tu in si ravno ti, te moram pa pohvalit - najboljse si postekala point in tud delovanje blogov. x^x :palec:

Super, da se mal igras (pa pol mi bos lohk se v tehnicnih odgovarjala x:px - ko bos ze vse vedla iz prve roke. x;)x), da vidte in da tud midva vidva, kako pa kaj.

Picasso

(pa pol mi bos lohk se v tehnicnih odgovarjala x:px - ko bos ze vse vedla iz prve roke. x;)x), da vidte in da tud midva vidva, kako pa kaj.

Če ni hec x:Dx x:o)x , pa če bom znala, ni problema xyesx :mezik:

Tole pa iz bloga citiram (ko si komentirala nekje):

Sej zaenkrat je testno tole, a ne , nima smisla recmo se kej preveč aktivirat pa vse živo not pisarit, ker bo pol treba še enkrat?

Deluje pa res simpatično , mal sem že pogledala, eno malo predstavo imam kako naj bi to funkcioniralo, izgleda fajn za uporabljat.

Kokr sem razumela, lahko izbiraš, če daš v javno branje, al pa imaš samo zase kaj. A bo recimo obstajala varianta, da omogočiš dostop samo komu? Npr. kake zadeve so lahko pretežno osebne, pa se ti jih z vsakim glih ne deli, s kom pa vseen . Sej to sam tko sprašujem, tut če ni te variante, je fajn tole .

Ja, je testno, vendar ce ne boste zeleli, se ne bodo brisal, ker vse smooth poteka in ocitno za to sploh ne bo potrebe. torej ne bo treba vseh brisat, vsega startat ponovno, ker cist lepo poteka.....

No morda za vsak slucaj res ni treba ne vem kaj, glih zato je pa kul, da se testira ze prej mal.

Ja, lohk je osebni blog, lohk je pa javen.

Ja, lohk mas spesl goste, ki jih dolocis in pol lohk sam oni hodjo brat.

Lohk bos mel admine dodatne (kaj jaz vem, ce bi recimo... Tomaz Humar mel blog, pa bi pol se koga lohk dolocil, da bi not prckal)..... vendar to vam bova po vasi zelji spedenala naknadno, difolt to nikakor ne bo, je pa moznost.

Picasso

:eek: x:px :palec:

Tok opcij :eek: :palec: . Verjetno dosti dela, da se vse to omogoči. Jah, če se bo brisalo, nič hudga, je itak rečeno da se načeloma bo, tko da nima bit kdo užaljen, če bo potreba po tem x;)x .

Da ne bi mojih vprašanj lovila na vseh koncih, a potem je najbolj pametno semle spraševat al pa komentirat zadeve, al tam v blogih kje, al kje drugje, da vama ne nardimo preveč dela v zvezi z vsem skupaj?

najboljs semle, ce je z blogi povezano. :)

ne, ne mislim brisat - sami boste skrbel, tud odgovarjal boste vi, pac, saj, podobno kot na forumu.

sam tu boste sami moderatorji, jaz bom le admin, to moznost moram met, ker ipak se lohk svasta objavlja.

ce bo kaj tako neprimerno, da ne bom hotla na Ln tega gledat, se bo pa pac zbrisal ves blog in ne posameznih objav, ker se mi slucajno ne bo dal vsega brat (po mojem x;)x :vragec: x:o)x)..

tko da, jasno da mora bit ta opcija, sam se ne mislim nic vtikat... to so blogi.... tko kot dnevnik lnf recimo.....

Picasso

Pridna Pujsa! x^x x8Dx

(sory za pokroviteljski izraz, samo je najprimernejsi in najustreznejsi xDDx).

Kolk dobr testiras, se ucis...

mega!!! :palec:

mas od mene pohvale - si dalec najboljsi *pred-bloger* do zdaj. x^x :medal:

Picasso

x:Dx x:px x:Dx

Nekak si pokroviteljica tudi mojega blogca, tako da si jasno upravičena tudi do pokroviteljskih izrazov x:)x :palec:

- pravkar stestirala zadevo odobri x;)x Selene, nič ne boš svinjala brez moje odobritve, no saj sem odobrila, glede na to, da si me pohvalila x:o)x x:Dx x;)x

- potem sem ugotovila, da imaš lahko za LNF en design, za Blogec pa drugega, da ti jih ne preklopi avtomatsko, če spremeniš enega od njih še ta drugega, kar mi je všeč :palec: , ker je oni na blogcu mal bolj divji, ker sem tudi jaz divja x;)x

- z brisanjem sem pa mislila na testne blogce, ampak prav tudi, da se pojasni, kaj se bo zgodilo v primeru neprimerne uporabe ;-)

- pa razmišljala sem da ni, al pa ne najdem opcije, da bi se komentarje citiralo, pa izbralo samo delček in komentiralo. Mogoče bi blo fino, če se da to narest, glede na to, da seveda računam na poln svinjak x:Dx :O: x;)x , pa če vsi gostje ne bodo v pravem trenutku na pravem mestu, bodo kometarji gledal mal izven konteksta, al bo pa treba nazaj gledat, da boš vedel, kaj se komentira

- pa zanima me če obstaja varianta, da bi se kak post od tam, s kako funkcijo kar prenesel v kakšno temo na LNF x:o)x . Recimo če bi tole naj bili lahko tudi osebni dnevniki, da bi se jih po želji kar v Vesoljnega preneslo. Obstaja itak copy paste varianta :palec: , samo v tem primeru se pa smehci ne prenesejo. Pa recimo če bi BorisM imel blogec pa v njem kaj o Vilincih, al pa astroznalci kaj o astro temah, pa Nataly o živalih, al pa Mateja o indigcih npr. da bi se kaj, kar bi želeli samo preneslo na LNF

Tole ni kritika, of kors, samo opažanje česa ne znam al pa ugibanje kaj bi znalo bit zanimivo x;)x .

Grem spucat vitrino za medaljo xsrcx :medal:

- pa razmišljala sem da ni, al pa ne najdem opcije, da bi se komentarje citiralo, pa izbralo samo delček in komentiralo. Mogoče bi blo fino, če se da to narest, glede na to, da seveda računam na poln svinjak x:Dx :O: x;)x , pa če vsi gostje ne bodo v pravem trenutku na pravem mestu, bodo kometarji gledal mal izven konteksta, al bo pa treba nazaj gledat, da boš vedel, kaj se komentira

komentiram sam tole zaenkrat, ti bo se Mitja odgovoril.

glej, za to je forum, kar omenjas (citiranje in vse to)...

to je pa blog. ni misljeno, da bi se folk blazno zaprical in podobno - to je TVOJ blog, torej se razume, da se komentar nanasa na tvojo objavo. xyesx

torej, to ni forum, to so nekaksne osebne www strani posameznikov... ki si zato ne bodo pedenali ne vem kaksnih sajtov.

ce kdo zeli debate, lahko dobi (ob stvarni utemeljitvi ali teh ali onih referencah) svoj podforum ali satelitek.

to pa so blogi.

hocem rect, moznosti je na LN blazotno.

Lohk mas strani znotraj LNM - v obliki clankov in tega, lohk na forumu sodelujes, lohk mas podforum, lohk mas satelitek (skupine ali posamezniki, ki imajo za nudit kaj, ki pa je na nek nacin skladno oz. v povezavi s filozofijo LN) no in zdaj pa se bloge (pac glede na to, kaj te zhene, motivira, kaksne so tvoje ambicje, konc koncev, vizije itd. ipd. ... ... ... ...).

da bo res vsakdo imel moznost, taksno, kot je zanj najprimernejsa, najustreznejsa, najljubsa. x^x x8Dx :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...