Skoči na vsebino

BLOGI

Marsa

Recommended Posts

Saj res ja v bistvu, je tkole bolj razumen pogled xyesx , če bi blo tok komentarjev, bi bil v bistvu že ene vrste forum, to pa nekak ni smisel, ja :8): .

Variant da daš iz sebe ono kar znaš al pa kar te žene je bilo pa res že pred blogi morje, ja x:)x :palec:

Sej v bistvu ni treba Mitji se s temle ubadat, ugotavljam, ma ziher kej bolj pametnega za počet, ker tole je v bistvu res mal neuporabna zadeva, oz. blogi niso temu namenjeni, sem po skupnem premisleku tut jst skapirala x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 296
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

*

kdor pa zeli zgolj cveketati (xcivx xchatx xcivx), pa ima seveda Chat. x^x x8Dx xsuperx

(x:o)x x;)x)

**

in ce se pa rabijo zmenkarije (xflirtx xchatx xlove2x), naj se pa odprejo :palec:

(ceprav nisem ziher, da jih celo ze nimamo x;)x x:o)x x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma ziher kej bolj pametnega za počet

absolutno (sploh ker je v akciji tud LN astro program, ki je v igri ze, reci pisi 5 let!!! :sori: :switz: - texte, vecino, sem napisala ze do januarja 2000 :o|o: - in se vedno ni gor (na LN, tega izracuna), tolk je, predvsem tehnolosko, to zahtevno xyesx :sori:)...

(*dela -Mitja- po... hm, 15?? pac, velik ur dnevno, ko pride iz sluzbe, vsak dan vec ur se LN [prakticno in dejansko pa je velik del LN na njegovih ramah xyesx :o|o: :V:, tudi materialno, saj zraven se v sluzbo hod, da lohk zapravlja cash se za tole x:o)x, saj morda bi si pa rajs kupil nov avto ali sel smucat]), vendar: x!x

"Skoraj vse, kar pocnete, se vam bo zdelo nepomembno, toda zelo pomembno je, da to pocnete."

(gandhi)

tako je s tem... xyesx to MORAVA pocet. xnckrivx x?x x!x xyesx xyiyax

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Fajnsko ja, jst sem nekak neko osnovno idejo dobila zdaj, kaj jaz bi cca. sploh tam svinjala pametnega, do zdaj je bolj ko ne testiranje, ampak če naj bi nekak mene tista zadeva predstavljala x:)x uffffffff.

Glih zdajle ugotavljam, kok uživam v raziskovanju tkole novih zadevc, včasih sem se pa bala, kaka tepka bom izpadla, če začnem kej počet, o čemer nimam pojma...

Jah, časi se spreminjajo, Pujsa pa tut x:px x:Dx

Jah, časi se spreminjajo, Pujsa pa tut x:px x:Dx

xokx

tempora mutantur et nos mutamur in ilis (nisem ziher, ce ni z dvema l-jema xDDx). :)

(=casi se spreminjajo in mi se spreminjamo z njimi. xDDx x^x xsuperx)...

a ni mega? x;)x x:)x

Picasso

itak. :vragec: xwizardx xmusicx xsurprisex :vtz: xcheersx xrainbowx xegox xhypnox

xyesx xrosex

no pac, da je, ce ze glih govorimo tu o tem:

Latinski pregovori

sem mela zlo rada latinscino. xsrcx

+ Gnjezdo*. xsrcx

(*ena najboljsih prfox na svety xyesx = fantasticna zhenska/uciteljica.....)

*

Olga Gnjezda. :medal: xyesx :vtz:

Picasso

:o|o: Sem mela v planu večerjico si skuhat, pa mal naloge nardit, pa sem šla prej mal blogec pogledat in je minilo dve uri xrolleyesx

No ja.. se učim..

me pa neki zanima.. a fotk se ne da postat al kako? Ker vse prav naredim, pa mi reče, da je nova objava, sam fotke pa pol ni nikjer :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

a ne, mene je tud zivcno delal to vcer. :)

Zgleda da mitja se ni napedenal tega (tam ko je dal, je mroda cist na zacetku, sam da vid, kam pride pa kako zgleda), morda je bolj komplike'.

skratka - men tud ni delal.

Picasso

;) saj sem šla pol kar direkt v njegov blog vprašat :)

se mi zdi smešn, kot da bi pogoltnilo fotke v črno luknjo :vio:

loesje

Spet nazaj -

x:Ix :8): ... že nekaj dni se spravljam tole naštudirat... joj, kolk sem les ... sej bom... počas pa z andlahtjo... sam to bi rada rekla, da kul, ne kul - MEGA, da sta nam spet nekej novga ponudla... ves čas nas s čim novim crkljata... muchos gracias xsrcx x:Xx

pujsa že čist po kitajsk govori, sploh ne dohajam... ampak tnx :palec: x^x , mi bo v veliko pomoč xyesx

jaz pa sploh ne!! x:((x

sovrazim navodila... pol pa nic ne znam uporabljat. x:o)x

tko kot amis, se mi se mobija ne da nastelat... pojma nimam kaj je vse...

men nastimas, pa prckam... :|||

enkrat je en frend rekel, ves kaj mi gre pri teb najbolj na zivce?

da si nikol ne nastimas bobnov. x:o)x x:px

kao, halo??? to mu gre *najbolj na zivce* (ob vsem kar bi mu slo lohk x:Dx x:Dx :vragec: x:px)

ampak, mislil je, da si nic po sebi ne napedencam, da kar igram (uporabljam), kot je nastimano.

no jaz mam pa pac svoje fore (recimo ker niso moji bobni, pa kako bom nazaj tocno tko kot je blo, pa kake frke so lohk, ce ni moje pa tko x:px).

so pa se drugi, nadvse utemeljeni razlogi. x;)x x:px x:Dx

x:Dx ... prav vidim se, kadar spet kakšne nove zagonetke pred mano... :ermm: -->> x:((x -->> xnckrivx -->> :switz:-->> xpolzx -->> xsuperx

x:Dx

no jaz pa se kakega xrolleyesx :xx!: :mad2: :sick: :bomb: in taksno vmes, saj ves... x:Dx x:px x;)x x:Dx

Picasso

Jaz tud x:px :vragec: bluzim, bluzim, bluzim dokler ne rata... User manual.. kaj je že to? :inocent: Kje mam pa voljo brat navodila... x:o)x

Pa še bolj zanimivo je, če sam pogruntaš :)

loesje

Spet nazaj -

pujsa že čist po kitajsk govori, sploh ne dohajam... ampak tnx :palec: x^x , mi bo v veliko pomoč xyesx

Ah kje, je precej enostavno vseeno - uporaba teh osnovnih zadev, če obvladaš LNF x:Dx x;)x x:px , full enih variant, možnosti pa tega, jasno da če češ vse zobvladat rabiš cajt za naštudirat x;)x , samo vsaj najbolj osnovno pa kmal poštekaš, če znaš LNF vsaj za -2 uporabljat x:Dx x;)x .

Grem mal se blogirat najprej, pogledat kaj je novga x:px :2src: :palec:

Evo šla mal pogledat, pa se mi zdi, da ni, al pa ne znam v Luninem designu najti (po mojem da mi sploh ni ponudilo), da bi odobrila Alianino objavo, pa nisem našla opcije da komentiram. V ta drugem designu pa vse to je.

No nič nujnega sicer, sam tko, če rabta informacije, ko bosta kej štimala, pa to x;)x

mitja si je vcery vzel ves dan off z LN (hvalabogu x!x)...

tko da vse stoji, ker je ze v soboto pa tud neky druzga delal.

Picasso

Hvala bogu, da si tut on kdaj frej vzame :palec: .

Saj jaz bom svinjala tule, če loh x;)x , ko kej opazim, nujno ni NIČ, jasno x:o)x ker je itak xpresentx vsem nam tole. Je bolj z namenom, da vama pišem kaj opazim, če vama pride kaj prou x;)x . Pa napišem ko vidim, pa naj Mitja pač ko mu pride prav pokoristi x;)x .

Sicer pa čestitke obema že za zdajšnje bloge xsrcx :palec:

ne ne, saj vem, saj ni blo misljeno tecno, sam razlozila sem, da ni mogl bit nobenga napredka od sobote, ker si je vzel off... :palec: :vio:

Thanx! x:Xx

Picasso

- pa razmišljala sem da ni, al pa ne najdem opcije, da bi se komentarje citiralo, pa izbralo samo delček in komentiralo

Ni več res xwizardx :P xflirtx . Nekdo - beri Mitja - je spedenal v ta plavem designu, zdej loh citiram do nezavesti x:px :palec: .

Citirala v Cosminem blogu, pa 2 x v mojem in prenesla v enga svojga, juhej!!!! V uni varianti ta plavi dela tole x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...