Skoči na vsebino

BLOGI

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 296
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

- pravkar stestirala zadevo odobri x;)x Selene, nič ne boš svinjala brez moje odobritve, no saj sem odobrila, glede na to, da si me pohvalila x:o)x x:Dx x;)x

x:Dx x:o)x x:Dx

Da ne boste razočarani, Marsini komentarji se pa hočeš nočeš objavijo x;)x , briga njo, če jaz odobrim al ne x:Dx . Predvidevam da ima tako pravico in dolžnost kot administratorka LNFja :palec: .

Pa še eno fajn zadevico odkrila. Če označiš nek (moj x:Dx x;)x x:Dx ) blog kot priljubljen se ti na seznamu blogov pojavi na vrhu in sicer se v IBP 2 designu srček desno zgoraj, ki je sicer moder, obarva rdeče. Potem je vmes blogec, ki bo namenjen verjetno pomoči uporabe blogov, potem pa vsi, ki niso označeni kot priljubljeni. Kulčič x:px :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Slikce so loh tut v bloge lima

ja, ugotovila.. sem jaz bla mal smotana, sej verjetn se jih je dal že prej.. Sam k tlele nikol ne pritisnem shrani fotko, ampak sa objavi in deluje, tam je treba pa najprej shranit, pol pa objavit.. Evo, mam fotke gor x^x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Marsini komentarji se pa hočeš nočeš objavijo x;)x , briga njo, če jaz odobrim al ne x:Dx

x:Dx :inocent: a res? x:px x:o)x x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tule pa piše nekaj o blogih, pa še kar nekaj programov je navedenih, kjer si lahko ustvarite svoj blog.

Sisplet

Kot zanimivost: blogi niso le osebni dnevniki. Možno je narediti tudi kar dobre spletne strani za objavljanje. Sicer res možnosti niso neskončne, a eden dobrih primerov bloga je npr. Pozitivke

lp, urša

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

pujsa, sem si ogledala tvoj blog....zadeva je super...čeprav se mi niti pod točko razno (še) ne sanja kaj to pravzaprav je in čemu služi. če se kaj poznam, bom to skužila nekje sred naslednjega leta (če bom hitra)....sej sem čist obična verižna citiranja skapirala šele pred kratkim, pa se jih da uporabljat že celo malo večnost....

...vsekakor pa čestitke mitji in marsi....za OGROMNO opravljeno delo in trud in.....itd..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ha, ha, ha , ti bi tut , a ne?

Klikni na osebno stran, poišči levo spodaj osebni podpis, pa potem izbereš ikonco z globusom - piše dodaj hiperpovezavo pa daš noter link, potem te še enkrat v eno okence vrže, pa lahko napišeš npr. valkirin LNF blog al pa kaj jaz vem, kar pač želiš, lahko si pa tudi spremeniš barvo linka, to pa pač pobarvaš, kot barvaš vse poste, označiš samo tekst, ki ga želiš prebarvat (brez kakšnih ukazov) in izbereš barvo.

To je vsa umetnost x;)x

Mitja, a obstaja, oz. bo obstajala varianta, da ko temo odpreš, izbiraš, če lahko samo ti pišeš vanjo, oz. želiš komentarje?

Vem, da se da izbrat v nastavitvah bloga za cel blog, za teme posebej pa mislim da ni, al pa nisem našla.

Ko boš pri teh zadevh, al pa ko boš imel čas.

THX xflirtx xcheersx

Sem še brisanje v blogu stestirala, dela kot sem si predstavljala x8Dx :palec: .

Lahko brišeš temo, vključno z vsemi komentarji :8): :palec: . Tko da lahko te testne teme s komentarji, ko/če bomo želeli, brišemo in naredimo blogce, kot si jih bomo sproti želeli. Cool x8Dx x:o)x :palec: .

Počasi bom skapirala bolj al manj.

A si ti tut u blog padu x?x x:Dx x:px

Sorry, ker sem mal nadležna že s tem, sploh niste opazl najbrž x:Dx , sam mogoče pa koga svinjsko zagrabi tole se it, pa mu moje čebljanje prav pride x;)x

Sem se danes z eno Lunatko po MSNju pogovarjala x:Dx , mislim, če nismo multitaskingi, nič ne rečem, se že tule na LNFju srečujeva, potem na MSNju, po mobiju še najredkeje, če ni glih kake druge opcije x:Dx in zaključi ona pogovor:

No, se blognemo x:Dx x;)x :palec: . Tko da je prišel tale blogec pod kožo čist x:o)x x8Dx :palec:

Mitja trackbacke pogruntal :
k' bom jest tole pogruntala, bo pa tud za zapisat kam

:mellow: :huh: :blink:

... štos je v tem, da me ful firbec matra (sej, če me ne bi...), pol pa začnem tam odpirat, sem pa čist :wacko: ... pujsa, čist nadzvočno zašibala v tole :palec: x:px x8Dx ... sam... bom jest tud 1x okol pršla, sem preveč firbčna, da ne bi :flowers:

neki me pa zanima tule....tam k so kategorije....kolkr js zastopim, lohk si ustvariš posebne kategorije, pol tam objavljaš....no js sm si probala eno tako kategorijo nardit, pa pol not neki napisat....pa mi je objavo vrglo k vsem ostalim, če pa kliknem to tanovo kategorijo je pa prazna....ma sm zakomplicirala najbrž.....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

k' bom jest tole pogruntala, bo pa tud za zapisat kam

:mellow: :huh: :blink:

... štos je v tem, da me ful firbec matra (sej, če me ne bi...), pol pa začnem tam odpirat, sem pa čist :wacko: ... pujsa, čist nadzvočno zašibala v tole :palec: x:px x8Dx ... sam... bom jest tud 1x okol pršla, sem preveč firbčna, da ne bi :flowers:

x:Dx x;)x x:Dx

Čist se not pade, ja . Sej ko emkrat začneš, samo od sebe steče x;)x

Tole je pa copy paste z Mitjevega bloga, me je tok nasmejal x:Dx x:o)x x:Dx

v svinjaku lahko citiras x:Dx x:o)x x:Dx

jaz tud cist not padla, fotke lohk objavljam, ful slik sem ze fliknila, pa infote pa vse zivo!!! xsuperx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...