Pujsita 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 neki me pa zanima tule....tam k so kategorije....kolkr js zastopim, lohk si ustvariš posebne kategorije, pol tam objavljaš....no js sm si probala eno tako kategorijo nardit, pa pol not neki napisat....pa mi je objavo vrglo k vsem ostalim, če pa kliknem to tanovo kategorijo je pa prazna....ma sm zakomplicirala najbrž..... Todika, simpl, sej vidim, da hitro kapiraš . Najprej na nastavitvah bloga greš na kategorije, si odpreš pač eno, npr. Dnevnik, označiš, ali želiš, da je samo tebi vidna - izbereš zasebno, ali pa je vidna vsem - izbereš javna. Potem greš pa na objavo, dodaš nov zapis, izbereš naslov - npr. 11.11. in te vpraša v katero kategorijo uvrsti tvoj zapis - tam izbereš dnevnik, in potem imaš pač en zapis v tem dnevniku. Potem jih pač poljubno dodajaš tako kategorije, kot objave. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ..valkirin blog!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2005 Avtor Prijavi Deli 12. november 2005 aha, super, Pujsa, Valkira! Tud men vsec! :palec: * Sploh mi je vsec tole... s temi blogi...so kar lustni, eni so nori naslovi - pujsin svinjak (svinjarije), cosmas kozmos...Hudo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 A si ti tut u blog padu Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ... ... sam to še ne vem, kaj bi not dewla Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2005 Avtor Prijavi Deli 12. november 2005 tko kot jaz, sem imela ful kategorij, pa sme jiih pol zbrisala , pa spet dodala.pa zdaj gledam, vse one fotke, pa me je imel da bi spet vse zbrisala... boma vidla. sam definitivno mi je gudy... ful dobr. sem sla mal bloge gledat, me veseli, da ste se navdusili, vsak si po svoje predstavlja ze mal pocas, tko da bo po mojem pestro in fajn... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2005 Avtor Prijavi Deli 12. november 2005 Mateja, a to si vidla (in ostali seveda), da lohk premikas okenca - zagrabis z misko in ga poljubno preneses, na katerem mestu ga zelis imet. lohk ga zapres, pa ga ni... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 fajn, da ste eni tolk notri padli tukaj sem pa čist les (v bistvu prelena), da bi se posvetila... pravzaprav sploh nimam za kaj imeti bloga... al pa moram najprej par mesecev pretenstat , preden (če) se premislim Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 sem šla še nekrat gledat...pa sej ni cajta vsega pregledat...šit k je že z lnf tolk dela.....sam so pa spicanjene stvari....men še to nijasno, kako teme nardiš, kaj šele imena in podobne reči...sej pravim....mogoče bom čez pol leta skužila stvari..... blogi pa superca.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Mater, da ga bom tud jst odprla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 pol bomo šele obsedeni pa zasvojeni...se sprašujem, kdo bo vse to dohajal..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 ..fajn zadeva... sam za1X se mi ne res ne da se tega rihtat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 te čist zastopim..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 seveda Valkira, nastimas si pri nastavitvah. ... nastimas, kot ti bolj ustreza. * Ja, se strinjam, ful dela je tle (pa cajta - sem vcer ves vecer porabila, ko sem mal urejala)... je bil mitja kar mal 'jezen' name, ko v zacetku 'nisem nic probavala', ampak to je cela znanost.To je v bistvu osebni sajt....prvic seveda - si mors vzet cajt.drugic pa je fajn v bistvu kaj tud za gor met. Recimo Pujsa ma dbest, ko ma kar vsega boga od Loiuse hay...Pa ker je tko fajn ze zbrala in uredila, se gre lohk tja pogledat.Itd.pac, namest da mas po raznih folderjih to. Men blazno sede - sem glih vcer razlagala Mitji, da je fajn bit mal 'lenuh' vcas in ne prvi skocit v novi val... Namrec - sem 'delala' svoj sajt ze v first pageu al kaj je ze... pa ni nic nastalo nikol.Vsi ti lejerji pa vse to, cela znanost, da ni potem vse tko 'po kmecko' pa tko, da se ti v IE-u pa kar prekriva kaj pa taksno (*ko folk navduseno naredi svoje strani in jih chekirajo sam v enem browserju :xx!:, pa se ti nic ne odpre al pa clo vse zamrzne, ko gres vljudno mal na sajt pogledat, ko te oni ze povabi )... Tu mas pa vse mozne podlage za prakticno svoj sajt met. Ja, saj mal me je groza, kolk bo to placa pozrlo, sam... MORMO met bloge, ne, ce jih majo vsi, valjda da bodo pol tud tle!Normalno da ne bo sla Pujsa zdaj na Delov blog, ce ga hoce met... mormo tle omogocit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 a ne, res dbest!!! (*tolk je priden mitja pa inovativen - bo tud se vec dizajnov, ki si jih bos lahko izbiral - vendar to je najtezji oz. najbolj tecen del...... je bloge ne sam prevedel, pac pa ful sam dodal, v navodila in pomoc in to - da bo ja bolj razumljivo za blogerje... ene fraze si je mroal kar sam na novo izmislit, da se pove kar se zeli... in tako dalje)... In res se mi fajn zdi..Zdaj morda deluje kot pac ene strani da se se tle lohk folk mal drka. sam rpedstavljajte si:to bo lohk vsak, ki potuje, uporabljal (da ne isce po ne vem katerih straneh dnevnika al pa primerne teme iz kakega Cyber cafeja v Nepalu )..Nadalje folk ki dela razne seminarske ipd. - si bo tu lohk zbral pac svoje zadeve.... recimo zame je dbest - ko imam ful enih podrocij... svojega sajta se vec kot 3 leta nisem niti dotaknila!!!!!Vcer pa sem dala 10 al kolk svoji slik - v enem veceru. Saj sem rekla ne - par dni preden sem sploh prvic slisala za bloge, sem si na forumu odprla svoj forum. glih zato, da si bom nekam vse zbrala..... tko da, mega....sam se mi ne mudi tko zlo....To delam zdaj tud zato, da se probava - da ma mitja fidbek in tud jaz da mal vidim preden ornk in zares zalaufa. pa navdusena sem ker je tko... profesionalno zastavljeno, a se vedno v nasem stilu, da ne bo *kar en blog*, pac pa Lunin blog. Pa navdusena sem tud nad Lunatki, kok so eni dobr postekal, prec zapopadli in tko.. no recimo se ti, Boby, ker tocno to, glih s tem se bos se bezal, a tud ti si ne mroes kaj, da se ne bi navdusil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 marsa&mitja...ful je dobro to zastavljeno....in res ogromno dela. to vem celo jaz, ki sem čisti aberveznik kar se računalnikov tiče....res profesionalna zadeva! zmer se ful potrudita. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 Thanx Amis sam tle nimam jaz pa CIST NIC zraven...tud s prstom nisem mignila, bloge mitja vse cist sam pedena..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Thanx Amis sam tle nimam jaz pa CIST NIC zraven...tud s prstom nisem mignila, bloge mitja vse cist sam pedena..... jh....je že tako, da je mitja dela v ilegali...in ker ne komentira pol napišemo pač oba....sej na nek način vseeno sodelujeta...z idejami če drugega ne.... mitja, hvala....in čestitke... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 ne vem če si me razumela, sploh ne, da bi mi bilo kao tumač, poznam pojem BLOG že nekaj časa, sam nimam časa se vsest in kaj naštimat, mi je pa absolutno dbest, da bomo imeli to tukaj. doma. v dnevni sobi. TO me je navdušilo še posebej (*to me pa pol se bolj veseli ) jh....je že tako, da je mitja dela v ilegali...in ker ne komentira pol napišemo pač oba....sej na nek način vseeno sodelujeta...z idejami če drugega ne.... mitja, hvala....in čestitke... vem amis, saj ne mroes vedet, saj nisem hotla bit tecka, sam pac posteno povem. ja, valjda, saj kak procentek mam ze tud jaz zraven - recem to ni ok, nad tem sem navdusena... in tko... on tko rad ustvarja, se igra s temi novimi zadevami, pa vse nekak se nadgradi, da je pol res veselje uporabljat (tko kto recimo forum)... sem res navdusena no... tko kto rpavi Boby - res je pomembno, da mamo to doma....pa tko hitro... pred enim mescem se vedla nisem, kaj je blog (ampak ga ze rabla ), zdaj pa ze tokle narejenega. ful kul. ** Aja - kaj se hocva? Da bi mel Blog Novice - se da nastimat, da ti iz drugih blogov objavlja.....Je ze naredil preizkus - pa je nastimal, da vse leti v Smeti (forum ki sem ga odprla po tem, ko je zginilo tisoce postov, da se lohk sem 'ujamejo', da ne bo mozno da se kar izgubijo. ) - in je delal. Tko da bo spesl blog najbrz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Evo, dons, k mi bo dovgcajt, ga grem odpret...sam še razmišlam, kak naslov bo. Pikina zmešnjava? Bom še premisnla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 Evo, dons, k mi bo dovgcajt, ga grem odpret...sam še razmišlam, kak naslov bo. Pikina zmešnjava? Bom še premisnla. aha, jaz sem tud bla v dilemi; kar je tacga kulskega , al ne pase al je pa ze blo uporabljeno (recimo marsijada je bil naslov moje razstave v KUD-u, ker je glih padla na pustni torek, takorekoc na maskarado (pa se dober datum je bil - 12.2.2002 )... tako da se moram kaj dobrega spomnit tud Ich. Pikina zmesnjava je kul (sam ce bos tko zastavljala, se utegne zgodit, da bos res mela zmesnjavo pol... saj ves, kot si naprogramiramo ) super BLOGI, sem čisto navdušena, a žal nimam časa in volje v tem momentu se lotit takšnega hobija, je pa dbest, da imamo TO, se strinjam pa saj jaz tud ne (LK pred vrati, do konca forum, pol pa nove vizhe za astro...), sam je mitja me prisilil in mi tezil, da kaj nic ne probavam (pol mi bo pa naprej metal, da sam na blogih visim, tko kot je to v primeru foruma vcas ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 Hm pa bi mroal se to tam nastimat... ja, plac je na forumu pogojen s tem, ne vem ali je povezano... *Bom se Mitjo sem poslala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 ja saj stekam - sem jaz tud mislila, da je pri men tko, ko ni blo nobenga komentarja, sem mislila, da sem pomotoma kaj oznacila ali ne-oznacila... No pa dela ocitno... Mas fajn blog, si fajn postekala oz. si seb nastimala kot ti sede! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 aja glih hotla sem napisat, da ocitno objavlja, ker je mojga objavilo. ja ce je pa res... sem razmisljala tud sama o menstrualnem koledarcku, pol pa ne vem, kaj me je... zadrzalo.tko da, mega se mi zdi, ko mas jajca da mas to tam (pa ceprav jasno res ni nic tacga).Pa govorilne ure!"!! x:Dx Hudo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.