Samson23 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 hehe, menstrualni koledar, fajn ja, da vemo kdaj bo pohota na sporedu ..k da pr scorpiji rabis koledarck gledat, da to ves... preveris ce diha pa je... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 že že, sam kečap raje jem kot pa za kremo uporablam saj se še boš nauču ..sm mislu da si o pohoti govoru.. ...zdaj objekt pogovora menjavas, da bos faca izpadu??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Pikina zmesnjava je kul (sam ce bos tko zastavljala, se utegne zgodit, da bos res mela zmesnjavo pol... saj ves, kot si naprogramiramo ) pol bo pa raj Pikičin kupleraj! Vabljeni vsi SAMSKI moški (poudarek na MOŠKI!)!Ženskam vstop prepovedan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 to se ti sam zdi k si še zelen juhu to si naju pa zamesal.. ti si zelen.. kar poglej na svojo ikonco.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Joj Marsa... sej vem da fulllll težim, sam moram ... Tvoj omentar se je objavil samodejno, Pikinega pa sem mogla spet odobrit, da se je prikazal... Joj jst sm pa mislila, da se bodo zdej vsi samodejno prikazovali To je že po defoltu, k jst take pišm, da more nekdo to odobrit...sej, Marsa more pa na LNF moje komentarje skos odobravat. Pol pa ni čudn, da se ji včasih že meša in je vsa penasta in me napizdi...komu se pa neb meša, če b mogu vse moje komentarje brt in jih odobrit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Evo, ustvarjen je, zdej morm pa mal pobrskat po netu, da najdem izvirne kategorije...imenuje se pa VILA ČIRA ČARA! Za butle: Tm je Pika Nogavička živela! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 Diana - ko bos mela cas, se spomnis, sva nekaj zmenjeni?to lohk tud v Blogu objavis....ni nujno da gre sam za osebno osebne strani. Si mela nekaj 'psiholoskega', ne spomnim se tocno kaj, sam vem, da mi je blo nekaj dobrega, kar si pisala, in morda pristop, pa sem ti predlagala - saj morda se ti spomnis.No, za to je itak se cajt....Morda si ga sam 'zazihras' - pac, ime pa to...da si ga nastavis, odpres... pol pa imas pac ves cajt na voljo, da pedenckas. Fajn Pikica - zdaj pa objavi kak zapis, ustvari kako kategorijo; eno bos najbrz imela za cvek, se kaksno pa tud mroda za kake druge zadeve, svoje kaksne stvari ipd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Ja, sej, kategorije, ene so, sam pojma nimam, kako in kaj, tko da grem mal tole temo razioskat, da vidm, kako sploh komentiraš, oblikuješ! K bo fertik, povem, do takrat pa NI VSTOPA! Lohk pa kake ideje date. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 sam mal sem pršla pojokcat...še citirat ne znam..kaj šele da bi si brlog uredila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 Ej Lia, saj ni sploh point da bi se citiral. Ti bos mela blog zato, da bos gor fliknila razne tvoje nasvetke zdravilne. kar spravi se pa skup vrz... resno ti govorim..... pa eno kategorijo si odpri za svoje.... hm, poeticne zapise..... pa tko.... Bos vidla, je cist simple.... mal pocak, da 'dozori' v teb, oglej si mal, kaj majo drugi... tolk da vidis, kaj se vse da... * Diana, kaj Macky?midve sva ze zdavnaj to *dorekli*...Skratka, tud ce ne ves kaj mislim, glavno da si dobila idejo zase. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 sam mal sem pršla pojokcat...še citirat ne znam..kaj šele da bi si brlog uredila jebemti lia, kako ne znaš citirat! Hitra lekcija...zbereš komentar od lunatika, k ga hočš komentirat in klikneš citiraj, če jih hočeš več naenkrat, klikneš pri vsakemu citat. Če so citati ful dolgi, pa bi rada samo en stavk komentirala, pol ko klikneš citat/citiraj, zbrišeš v citatu vse, kar nočš komentirat! Vedno bodi pa pozorna, da je na začetku in koncu citata oglati oklepaj in zaklepaj, v prvem je ime osebe in quote, v zadnjem je samo quote pa /. Jebemo, da mi greš zdej takoj tole citirat! Alo!!!! Pa sam ta prvi stavk je lahk not! Alo! NA DELO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 delam na tem...ampak čist počas..hm ..sem hotla še teb mal konkurenco nardit z risbicami.....sam to bo še trajal...vidim da mam par projektov odprtih v pozna zrela leta Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 jebemti lia, kako ne znaš citirat! Alo! NA DELO! eh, ti si taka dušca, sej se trudim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 x!x SORCHY!!! Vmes sem 'izgubila' par komentarjev.... nenadoma sem zdajle zagledala, sem mislila da so vsi novi... Joj Marsa... sej vem da fulllll težim, sam moram ... Tvoj omentar se je objavil samodejno, Pikinega pa sem mogla spet odobrit, da se je prikazal... Joj jst sm pa mislila, da se bodo zdej vsi samodejno prikazovali aha stekam... pol je res zato ker sem admin. si predstavljas da se zmotim pa mislim da sem na svojem blogu pa kaj vehementno zbrisem! bom rekla mitji, ceprav nerada (ker je tak zoprnez da sva se ze skregala, je rekel da sem glupa! :xx!: - ker men posveti stotinko sekunde, ko ga kaj vprasam, ck ck in moram vse stekat! ).. no zdaj me je poslusal (ta hip), to pa sam zato, ker ne gre zame, pac pa zate... sicer zivcen rata pa mi hrbet obrne, ce JAZ cesa ne stekam!!! :xx!: To je že po defoltu, k jst take pišm, da more nekdo to odobrit...sej, Marsa more pa na LNF moje komentarje skos odobravat. Pol pa ni čudn, da se ji včasih že meša in je vsa penasta in me napizdi...komu se pa neb meša, če b mogu vse moje komentarje brt in jih odobrit? ej stara, res bi se mi pretrgal cist po mojem! jebemti lia, kako ne znaš citirat! Hitra lekcija...zbereš komentar od lunatika, k ga hočš komentirat in klikneš citiraj, če jih hočeš več naenkrat, klikneš pri vsakemu citat. Če so citati ful dolgi, pa bi rada samo en stavk komentirala, pol ko klikneš citat/citiraj, zbrišeš v citatu vse, kar nočš komentirat! Vedno bodi pa pozorna, da je na začetku in koncu citata oglati oklepaj in zaklepaj, v prvem je ime osebe in quote, v zadnjem je samo quote pa /. Jebemo, da mi greš zdej takoj tole citirat! Alo!!!! Pa sam ta prvi stavk je lahk not! Alo! NA DELO!a res?jaz tud nisem VIDLA te moznosti, kar ocitno ne pomeni da ne obstaja.- sam nam taglupim je treba milijardkrat razlozit pa ure in ure se ukvarjat. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 ... kategorije sem šele zdej slučajno odkrila ... zdej moram pogruntat, kaj zaj to mam jest za eno zmešnjavo... ker sem že nekej odpirala in ne vem, a lahko naknadno potem že obstoječe zadeve uredim po kategorijah al kuko... bom že skunštvala 1x ... * se imam na sumu, da sem celo noč v spanju nekaj dodajala v svoj blog ... zjutrej sem bla čist neprespana, pa z rahlim glavobolom (v spanju tole štimat je hud napor za glavo ) ... kolk se je zabavn igrat in rihtat svoj *brlog* (kot pravi lia ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 Oj folk!!! kot vidte, se jaz pojma nimam, kaj lohk.In morda kdo vid, ta ma pa ful slikc (privilegij), ta lohk povsod objavlja (privilegij) in tako dalje. ok, vse to je (ocitnio ) res, sam.... jaz isto pojma nimam..jaz vidim moznost objavi, pa dam... hocem pa rect...ocitno blog sam ni misljen kot nekaksna galerija. No, midva pa bi tud to hotla. recimo moj blog bo ves ena sama *galerija*.. na nek nacin. In rabimo morda se to. tako da zdaj razmisljava, da bi dokupila se galerijo - potem pa bi res bil schtraufenpacht... vendar, ob tem bi v bistvu rabla tud vaso pomoc in podporo - kajti, ne samo da je pac treba to dodatno kupit (kot sva kupila tudi blog), je treba mesecno to... nosit na ramenih...tko da....ITAK ZE (x!x ) donirate ... in res da ne apdejtava, sam saj vidte, da laufa... napredek in vse... torrej nisva na hawaiih. No skratka - ni to apel k donaciji, sam je pa apel, da se steka, kaj vse s sabo lohk potegne tak projekt in da je LN sicer ogromen portal, vendar pa ga ustvarjava in tud financno vzdrzujeva samo dva. ... ni skratka kaksnega materialnega hrbta zadaj, niti drugacnega..... tko da ce bi se hotl it galerijo, bi pa morda kar tezko sama financno vse folgala..... kot receno, to ni tezhenje ali ocitanje, je sam stvarno podano, kaj pa kako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 itak da sem rekla da nimam kej pisarit v blogec a ampak pripravila sem ga pa vseeno - nikoli ne vem kakšno razsvetljenje me doseže Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 ne vse bo jasno se dalje zastonj... to ni 'privabcanje' in zdaj pa da MORAS kaj placat. sam hocva, da predno navduseno recete, ja, ja, ja galerija... da se steka, kaksne so nase moznosti....da je lazje bit navdusen, ce se kar pojavi, kot ce moras to tud placat.No in midva sva sicer tud prav tko navdusena, sam morva se placat. In to sva ZE naredila, torej to ni point... ocitno sva pac sla v to. sam pri galeriji pa je v bistvu drugace... Potem se boste razburjal, kaj tko pocasi dela, kaj se zatika... in tako dalje...vec pretoka je, sirse grlo se rabi. sam to je.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 nič nisem rekla ja galerija, ker pojma nimam kaj galerija sploh bo... itak da, je pomenilo, da itak da bom spet nekaj nakazala za moje bluzzzenje, mimogrede, včeraj si je moja punca kupila kartico za neomejen dostop na Bar (naj ima, čeprav se bliža h koncu ) torej ne bom cene pisala, ampak neki keša zato da lahko gleda, poanta tegale - no jaz pa bluzim, ustvarjam ali pa smetim tule.... evo moj čas da okice zdržijo na rač. se izteka :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 mah... galerija so fotke tud, ne....in to pac.... jemlje velik vec placa... tam ce mas en blog, svoje misli, to in ono... to ne jemlje ne vem kolk placa.ce bi pa tko 'ambiciozno' zastavil (kot recimo jaz - prec ful slik, desetine slik) cist vsak, bi bla pa ze morda mal frka s placem...to mislim...ne vsak od teh 20 blogov, ki so zdaj... ampak pac - ce je ta moznost, je pac ta moznost - nobenga ne briga, kaj pa kako..... niti ne pomisli, ne ve, pojma nima... ce je, je ocitno na uporabo.... no tko da to morva mal razmislit, razdelat....da ne bi bla pol slabe pa res kaj ocitala (prevelika pricakovanja, razocaranje in to).... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 eh, ti si taka dušca, sej se trudim No, vidš! ej stara, res bi se mi pretrgal cist po mojem! a res?jaz tud nisem VIDLA te moznosti, kar ocitno ne pomeni da ne obstaja.- sam nam taglupim je treba milijardkrat razlozit pa ure in ure se ukvarjat. :xx!: Čak, zakaj s pa zdej jezna, k sm ji sam pomagat hotla? Drgač je pa moj blog že mčkn aktivn...ni še čist ok, ampak je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 Čak, zakaj s pa zdej jezna, k sm ji sam pomagat hotla? ke?to ni mel zveze s tabo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 ke?to ni mel zveze s tabo... Ja, citirala si moj grozeči nauk lii za citiranje in pol s to napisala, pa sm misnla, da sm ga kej posrala. No, pol je pa kul. Lov ju tu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 uspelo mi je nrdit novo kategorijo...sam zdej pa ne vem, kako naj tekst vpišem vanjo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 uspelo mi je nrdit novo kategorijo...sam zdej pa ne vem, kako naj tekst vpišem vanjo.... ko boš pisala nov vpis, imaš okenček za naslov, nato pa za kategorijo in izbereš v katero... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.