Skoči na vsebino

BLOGI

Marsa

Recommended Posts

ooo selene, hvala...mi je glih uspelo nardi...sicer se ne spomnim kaj in kako...sam menda bo šlo...hi hi hi...zabavno je....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 296
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

nimam pojma kaj misliš? x:o)x kdaj sva se midve menili o tem? :inocent:

zdajle se ne spomnim, se ze se bom... pa saj nic vazno, pac bos dala, ce bos kaj imela... morda te pa spomnim. :palec:

... kategorije sem šele zdej slučajno odkrila x:Ix xDDx ... zdej moram pogruntat, kaj zaj to mam jest za eno zmešnjavo... ker sem že nekej odpirala in ne vem, a lahko naknadno potem že obstoječe zadeve uredim po kategorijah al kuko... bom že skunštvala 1x :o|o: x:Dx ...

* se imam na sumu, da sem celo noč v spanju nekaj dodajala v svoj blog xcivx ... zjutrej sem bla čist neprespana, pa z rahlim glavobolom (v spanju tole štimat je hud napor za glavo x:Dx )

... kolk se je zabavn igrat in rihtat svoj *brlog* (kot pravi lia :palec: )

seveda Mateja, najbrz jo lbos lohk rpeselila al bos pa ukinla kaksno kategorijo al pa vse zivo se da...

Mitja pravi zdajle seveda (ko sem rekla, ce lohk selis objave na svojem blogu. xDDx

:att: Marsa prec let v naš klub (sco) pojamrat in mal pokritizirat dedce... mi tam k to prakticiramo smo že kot rožce...

Al ga pa naslednič na miting pripel... bo pol krotek k mišek... x:Dx x:Dx x:Dx

eh ne maram prvec kritizirat, pa tud, saj ni kaj dost, sam vcas me pa res razpizdi, sam to je normalno - ves klokrat jaz njega! x:px

Ja, citirala si moj grozeči nauk lii za citiranje in pol s to napisala, pa sm misnla, da sm ga kej posrala. No, pol je pa kul. Lov ju tu! x:Xx xsrcx
aja ne pac tisto sem komentirala, povzela... tisto kar si pisala, ne spomnim se tovcno, sam nanasal se je pa na to, da je men mitja rekel da sem glupa, ko nisem v tiso0cinki sekunde vsega postekala. :)

uspelo mi je nrdit novo kategorijo...sam zdej pa ne vem, kako naj tekst vpišem vanjo.... :C:

saj sem ti napisala v tvojem blogu...

ko boš pisala nov vpis, imaš okenček za naslov, nato pa za kategorijo in izbereš v katero...

aja no to... :palec: :)

ooo selene, hvala...mi je glih uspelo nardi...sicer se ne spomnim kaj in kako...sam menda bo šlo...hi hi hi...zabavno je....

No fino...

grem pogledat, kaj carate. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a je kje kaka devička, ki bi narediu en kratek vodič (beri hitra navodila) za aktiviranje inkasneje uporabo BLOGA?

recimo da drugim prišpara cajt xDDx

Nč ti ne povem. Sploh ni težko! Kr znajd se sam, pametnjakovič! :o|o: x;)x x:Dx

K boš rabu, pol povej, zdej se mi pa ne da pisat! :vragec: x:px x:Dx

Mateja, a to si vidla (in ostali seveda), da lohk premikas okenca - zagrabis z misko in ga poljubno preneses, na katerem mestu ga zelis imet. :)

lohk ga zapres, pa ga ni...

:eek: :inocent: x;)x

Ne še, grem stestirat x:px :palec: .

Cooooooooool, kok se je spisalt tlele čez vikend x:)x :palec: . Fajn,da tole na LNFju začne ornk tečt :palec: . Se mi zdi, da bodo blogi na dolg rok laufali, itak, ker je zanimiva, lušna in tudi uporabna zadevca, tko da je fino, da LNF tudi omogoča, kot jasno že fuuuuuuuuuuuuul enih stvari xflirtx xsrcbumx xrainbowx x8Dx :palec:

Hvala še enkrat obema, za vse xyesx xsrcbumx :palec: .

Grem pogledat vaše novosti na blogce :onfire:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau , kaj ste vse ustvarili čez vikend :onfire: :2src: :palec: .

Mateja xsrcx :palec: tak mega blogec, s svojim znanjem malo, pa Čokoladnico :yumy: .

Selene s svojimi mislimi xsrcx :palec: .

Pa Valkira z nasveti x:Dx :palec:

Pikca Vilo Čira čara odprla, tak fajn pozitivno naravnan blogec - si loh kej zaželimo x;)x .

Pa Amis :onfire: :palec:

Kok se fino tole razvija :2src: :palec:

Hudooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

Mitja xokx xsuperx Mislim, kaj se vse dogaja. A ste že vidl, da lahko izbirate člane, ki imejo vpogled po vaših osebnih temah x?x xmusicx . Se pravi, če dam kako temo kot zasebno, še vseen loh recmo komu dovolim, da not gleda x8Dx :palec: .

Pa imate lahko svoje administratorje :frog: :fool: . Se prav, če bi me kdo pooblastil, da sem moderator njegovga bloga v kategoriji svinjarije, se loh to gremo.

Kdaj ste vse to spedenali :wOOt: :medal:

MEGA xzobkox :onfire:

a zdaj si to sele odkrila?

aja morda je mitja sele zdaj dal 'za ostale' (ker men se vse vid,, saj ti pravim da imam pri vasih blogih moznost - 'izbrisi', 'popravi' itd. x:px x:Dx :vragec:)...

jp, kul ne? x8Dx

ja, ene mas privat recimo, da 'dovolis' pac vstop v to kategorijo sam nekomu ali nekaterim...

(najbrz pac v sklopu foumovcev, sicer si ne rpedstavljam, aja morda je kak password - sam pojma nimam, da ne bi prehitro kdo zakljucil cesa).

Dons Mitje ni, tko da tud odgovarja nic in ne pedena (ce ste kateri kaj sprasevali pa taksno).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a ne saj glih zato je tolk dbest, ker je vse cist simple, ker je uporabniku tko prijazno... mega zadevca! xsuperx

Picasso

:fiju: xscratchx

Tetsiramo Urednikovanje v blogu drugega. Ugotovljeno zaenkrat, da se sme odpret objavo v določeno kategorijo, ne moreš pa odpirat kategorij.

Tole zaenkrat pogruntano, se še učimo xbookx :frog: :irs:

:fiju: xscratchx

Tetsiramo Urednikovanje v blogu drugega. Ugotovljeno zaenkrat, da se sme odpret objavo v določeno kategorijo, ne moreš pa odpirat kategorij.

Tole zaenkrat pogruntano, se še učimo xbookx :frog: :irs:

očitno ji ni dovolj, da je dobila sobo v mojem domeku x:Dx :vragec:

ne moreš pa odpirat kategorij.

bod vesela, hvalabogu.

si rpedstavljas, da uletim in kar v tvojem blogu odprem kategorijo schtraufenpacht recimo! x:Dx

Picasso

bod vesela, hvalabogu.

si rpedstavljas, da uletim in kar v tvojem blogu odprem kategorijo schtraufenpacht recimo! x:Dx

Merkur dela, pr - rp maš ta teden, men se sicer tole non stop dogaja, teb pa ne, he he he. Schtraufenpacht je ena od tebi blizu zadev, al pa kak astro bi ti pripisala, pa naravna zdravila, pa Minicex:Dx , pa Štoparski vodič za telebane, ....

xokx x;)x xchatx

He he he. Aiwin saloon recmo po temle stripu x:o)x x;)x

men pa še ni jasno, kako lahko kakšne fonte v naslovih spremeniš...al pa naslove posameznih tem....ma se bom že navadla....so pa res mega teli blogi....navdušena pravzaprav..... x:px

Ha!!! Stoparski vodic za telebane... x:Dx

torej glih zame - ful sem stopala pa teleban sem. x:o)x x:px

a ne amis, mega?

jaz tud se nisem postekala vsega, pa kaj tud trapast zastavila, sam kako se naj pa sicer 'naucim'??

ma saj je cist simple, podobno kot forum pravzaprav..

sam da sam skrbis za vse.....

zdajle se itak mal igrajckamo sele, se ne stekamo cist dobr, sam sem rpepricana, da bo se hudo prav prislo tole, da bomo mel se hude bloge, boste videl! xyesx xwitchx

Picasso

Ha!!! Stoparski vodic za telebane... x:Dx

torej glih zame - ful sem stopala pa teleban sem. x:o)x x:px

zdajle se itak mal igrajckamo sele, se ne stekamo cist dobr, sam sem rpepricana, da bo se hudo prav prislo tole, da bomo mel se hude bloge, boste videl! xyesx xwitchx

Ti obvladaš, smotka, pa bi lahko telebanom svetovala štopanje x;)x .

Si moram enkrat mal več časa vzet pa sčekirat kokurenčne x:Dx x:o)x x;)x , neLNF bloge, ziher še kako idejo dobim x:o)x x8Dx :palec:

da bomo mel še hude bloge se pa čist strinjam...eno so že zdeja nad dobri! kaj šele bo, ko se zadeva čist uteče.....če bi blo kakšno tekmovanje za te zadeve...odnese lnf zihr prvo mesto.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...