Skoči na vsebino

BLOGI

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 296
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pujsa a mas pri Louise hay ene zaklenjene?

ker sem hotls probat, pa sem lohk vseen komentirala (pol nisem, zato zdaj sem to spasrujem)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa sem ji nekam komentirala, pa nimam pojma kam x:px

No..ste potegnilo v to še mene..bo tole bolj živalska scena se bojim x:px

jupiiiiiiiiii......nataly..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pujsa a mas pri Louise hay ene zaklenjene?

ker sem hotls probat, pa sem lohk vseen komentirala (pol nisem, zato zdaj sem to spasrujem)

Nimam zaklenjeno, povsod se lahko komentira, še celo v dnevnik maš vstop x;)x , da ne govorim o tem, da si lahko tudi moderatorka - sem te določila - baje da ti gre to dobro, tko da, če se odločiš za Štoparski vodič za telebane, maš lahko v Svinjaku x:Dx x:px .

Jaz pa sem ji nekam komentirala, pa nimam pojma kam x:px

No..ste potegnilo v to še mene..bo tole bolj živalska scena se bojim x:px

Jaj, Nataly, sem vidla ja, da ima Nataly svoj blogec :2src: :palec: . Ja me je spet mal preveč potegnilo semle, sam vsega je pa Marsa kriva, k me je čist nablogirala. x:o)x x:Ix . V bistvu je keč to, da se je začelo tole in da imam ideje, pa da pač pol uresničujem. Mamo nov prometni režim doma in za ta daljše tekste pač izkoristim frej PC x:Ix :inocent: . Sej se bom na finto, pa bom shranila kot osnutek najprej x:Dx x:Dx x:Dx . Maš prav, treba se kontrolirat, sam ne me pol sprašvat, da moram odgovarjat x:Dx x:Dx x:Dx .

Se bom odklopla zdejle x:Dx :O: x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ne mi zamerit ali pa me kregat, še danes sem gledala te bloge pa preko nekega linka na eni temi sem tja prišla ampak me zanima, pa sej spremljam kako se tole odvija in vse, kje direktno iz Luninga foruma se da priti na Bloge?!?!

Tam na vrhu ni, a je kje vmes skrito, na dnu foruma...a moram iskat pod Blogi ali je kak ekspresen način do tja prit :inocent:

Aja pa bolj so zanimivi kot sem mislila, tako da kul :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

ves v cem je finta... niso se uradno online, da se prej mal preproba pa taksno...

da ne bi prehitro zalaufal, pa komaj goltal pol vseh morebitnih... nevsecnosti, ki bi se morda pojavile, cesar nismo mogl z gotovostjo vedeti...

... tako da direktnega linka se ni, ker se ni fertik vse, vednar ker ocitno blogi kul laufajo, ne vidiva razloga, da bi se vse brisal oz. na novo postavljalo, pa je to tako lepo odvisno kar od posameznega avtorja bloga. x^x

kar pomeni: lohk prckas, ce bo cist mim, bos pac vse zbrisal pa na novo si postavil.

Blazno me moti recimo, da nekdo hiti objavljat, reklamo delat, vabit (uradno ze, najdi.si pa to)- predno se sploh kaj ma!!!! halo!

ces, zagrebada, pol pa bomo dodajal.

ne, not gud....

jaz grem recimo gor, pa vidim da ni nic, me ne spravis pol zlahka gor vec. xyesx

Tko da midva hocva da bo delal, predno akcija.

S tem da dela ze zdaj in ze zdaj je oblikovno kvaliteten, morda kvalitetnejsi kot vecina (tega ne vem, nisem gledala blogov..... jaz rajs sama pogruntam - saj tud forumov prej nisem poznala, nikjer sodelovala, nikjer se 'ucila' v tem smislu, pa mamo enega boljsih forumov....).

tko da....

vcas je fajn, ce nimas znanja - kaj se vec lohk poxtekas, ce nisi omejen na sicersnje opcije.

tko da do bloga prides v bistvu najbolj simple prek enga bloga...

in te vabim, da si gres ogledat, pol pa bos *not* - sodim da si ga lohk pol tud odpres...

LN Blog

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pismo sem padla v tole. Pol popoldneva zdaj lazim po blogih, še vedno ne vem,kako dodajati - ampak bom že skužila..skratka..dobro je tole. :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:fiju: xscratchx

Tetsiramo Urednikovanje v blogu drugega. Ugotovljeno zaenkrat, da se sme odpret objavo v določeno kategorijo, ne moreš pa odpirat kategorij.

Tole zaenkrat pogruntano, se še učimo xbookx :frog: :irs:

Evo, naslednja ugotovitev na to temo - ko sem odprla svojo objavo pod eno kategorijo, sem lahko objavila, brez da mi lastnica bloga odobri, zdaj pa mora ona kljub temu, da sem Urednica x:Dx x;)x odobriti vsako objavo posebej.

Skratka Svinja sanjala koruzo, pa je ni x:Dx x;)x , samo Marsa lahko še vedno neomejeno svinja po vseh blogih, hočeš nočeš, njeno vse objavi (edin za ono Hay mi ni jasno, kaj se je zgodilo x:Ix ), pa predvidevam da Mitja jasno tudi, vsi ostali pa kljub temu, da smo uredniki, če smo, moramo dobiti odobritev lastnika, če ima blog tako nastavljen.

Sicer pa full vesela, kok novih blogcov xsrcx :palec: , pa kakšni lušni so vsi, ki so do zdej narjeni x8Dx :palec: :frog: xsuperx xmusicx

Marsa lahko še vedno neomejeno svinja po vseh blogih, hočeš nočeš, njeno vse objavi

x:Dx xsmx x:Dx

xokx xsuperx :fool:

Picasso

ves v cem je finta... niso se uradno online, da se prej mal preproba pa taksno...

da ne bi prehitro zalaufal, pa komaj goltal pol vseh morebitnih... nevsecnosti, ki bi se morda pojavile, cesar nismo mogl z gotovostjo vedeti...

... tako da direktnega linka se ni, ker se ni fertik vse, vednar ker ocitno blogi kul laufajo, ne vidiva razloga, da bi se vse brisal oz. na novo postavljalo, pa je to tako lepo odvisno kar od posameznega avtorja bloga. x^x

kar pomeni: lohk prckas, ce bo cist mim, bos pac vse zbrisal pa na novo si postavil.

Blazno me moti recimo, da nekdo hiti objavljat, reklamo delat, vabit (uradno ze, najdi.si pa to)- predno se sploh kaj ma!!!! halo!

ces, zagrebada, pol pa bomo dodajal.

ne, not gud....

jaz grem recimo gor, pa vidim da ni nic, me ne spravis pol zlahka gor vec. xyesx

Tko da midva hocva da bo delal, predno akcija.

S tem da dela ze zdaj in ze zdaj je oblikovno kvaliteten, morda kvalitetnejsi kot vecina (tega ne vem, nisem gledala blogov..... jaz rajs sama pogruntam - saj tud forumov prej nisem poznala, nikjer sodelovala, nikjer se 'ucila' v tem smislu, pa mamo enega boljsih forumov....).

tko da....

vcas je fajn, ce nimas znanja - kaj se vec lohk poxtekas, ce nisi omejen na sicersnje opcije.

tko da do bloga prides v bistvu najbolj simple prek enga bloga...

in te vabim, da si gres ogledat, pol pa bos *not* - sodim da si ga lohk pol tud odpres...

LN Blog

:palec:

OK, kul xDDx :palec:

Ne ker sej pravim sem ponesreči prišla preko enega linka not in sem videla da jih je že full veliko svoj blog naredilo in potem čist avtomatsko, ja zakaj ni linka potem nikjer če je ta zadeva že full popularna :vio:

Zdej pa razumem ja, tko da najbolj kar en vaforites link narest pa je stvar rešena xDDx

In tut s tem se strinjam, da se stvari prej stestirajo, vidim da tuki kar laufa stvar, dočim kod drugod pa kot sem že iz začetka rekla...eni odprejo pa pustijo stat ali pa v štartu napolnijo in potem v tednu, dveh koma za zmeraj xDDx

Evo pa še pohvala bo padla, sicer sama ne uporabljam tega bloga ampak ko gledam ostale, so zelooo domačni. Ne vem kako bi pojasnila ampak mogoče najbolje če uporabim "okolju prijazni" saj ga uporabljajo vsi, se pravi ne more bit ravno neka zelo zahtevna zadeva ampak obenem ko vidiš končni izdelek zgleda zelo na nivoju. Najbolj mi je od teh ki sem jih pogledala všeč od Pike Pikice, se je igrala z barvami in ima zelo lepo ločeno levo in desno stran, na levi koledar pa komentarji in na desni hitre linke, svojo predstavitev (slikco) in tko...luštno x:)x

Za vse ostale pa samo en velik + :palec: ker tako redno in zanimivo pišete x!x na hitro sem spreletela Matejin blog pa Pujsin pa alianin in tvoj Marsa, sem se zaletela na slike/risbe, če se ne motim je na eni celo morda Binga Bonga :palec:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Olrajt x^x potem pa naj blogi cvetjo x:Dx x;)x :palec:

Uhu, cool, cel kup novih blogcev xsrcx :palec:

:onfire: :2src: :palec:

Sem pa ugotovila, da se trenutno ne da glasovat zanje. No saj nima veze, samo tko, če vama M & M slučajno koristi info x;)x .

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...