Skoči na vsebino

ANAGRAMI

Marsa

Recommended Posts

tega pa se nimamo . ? !

to:

imargana, gramiana, anaimgra, amigarna... in tako dalje, butast, sam anagram bi moral bit tko... tekoc, da bi se ga moral dat zanagramizirat do nezavesti... kot pericarezeracirep in podobno... ne pa tkole... :o|o:

ampak anyway... anagrami pac... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 149
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ko smo letos se rolal prot morju

zdaj pa - al do splita, morda do drvenika, lohk pa do ploc... dubrovnika? cg? ... kar torej pomeni, da pod razno nimamo splanirano, zorganizirano, rezervirano in tko... kar torej lahko pomeni, da ce se odrolavas brez plana in rezervacije na morje med 15. julijem in 15. avgustom, da morda pa le ni cist tko - 'bomo ze dobil' - pa da hkrati ustreza nasim zahtevnim zahtevam xDDx x:px>

... no ko smo se odlocil, da gremo 'do splita' in 'se dlje'... in kasnej, da 'se dlje'... in ko smo se ze odlocil, da tud na RUCKOLO ne x;)x xDDx in da bi peljesac bil od zdaj dalje se najbolj v igri... v tistem hipu...

no in tuhtam jaz... in naenkrat provajdam: se je plac xsuperx

in res je bil. najboljsi. na peljescu. x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ko smo letos se rolal prot morju

<to zgleda tko, da ne vemo, kdaj, kam... kako in tako dalje bomo sli.... in ko je... 'cas/prostor/denar' usklajeno, se odrolamo ke nekam prot 44. stopinji... xDDx zdaj pa - al do splita, morda do drvenika, lohk pa do ploc... dubrovnika? cg? ... kar torej pomeni, da pod razno nimamo splanirano, zorganizirano, rezervirano in tko... kar torej lahko pomeni, da ce se odrolavas brez plana in rezervacije na morje med 15.  julijem in 15. avgustom, da morda pa le ni cist tko - 'bomo ze dobil' - pa da hkrati ustreza nasim zahtevnim zahtevam xDDx x:px>

... no ko smo se odlocil, da gremo 'do splita' in 'se dlje'... in kasnej, da 'se dlje'... in ko smo se ze odlocil, da tud na RUCKOLO ne x;)x xDDx in da bi peljesac bil od zdaj dalje se najbolj v igri... v tistem hipu...

no in tuhtam jaz... in naenkrat provajdam: se je plac xsuperx

in res je bil. najboljsi. na peljescu. x:o)x x;)x

Uprost, a se lohk natancn izrazs, kwa cs? Ce ne pa Mitjatu rec, pa nm bo on prevedu! Jest ne razum'm 0!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

sej mamo eno temo tud tako ze, rebusi in uganke, mensezdi..

ne vem kaj mi je bilo, da sem jo glih jaz odprla, ki teh scen sploh ne maram.

saj anagramov jaz tud ne maram RESEVAT... xyesx

od drugih, ki so si jih spomnili...

pac pa se jih spomnim ful. xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>sej mamo eno temo tud tako ze, rebusi in uganke, mensezdi..

ne vem kaj mi je bilo, da sem jo glih jaz odprla, ki teh scen sploh ne maram.

saj anagramov jaz tud ne maram RESEVAT... xyesx

od drugih, ki so si jih spomnili...

pac pa se jih spomnim ful. xDDx

Pejt se grema: beseda ma 8 crk (3 samoglasnike), ti pumagam z 1 crko, evoje:

_ R _ _ _ _ _ _

Res!!! xscratchx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

pazi da ti ne nalozhim zdajle naloge, da se bos morala ukvarjat z umetnostno zgodovino Italije! :vragec: x:px

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...