El Nino 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>DEJTE NO REST TOLE!!!! ojej js sem pa mislil da je anagram tista zadeva ko imas eno besedo ki se jo da spremenit v drugo besedo s tem da se par crk prelozi na druga mesta hm pismu tale je pa tezga 8 crk italijanska zgodovina R je 2. hm hm kaj v italijanski zgodovini pa to PRINCIPE? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>P P ni Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ojej js sem pa mislil da je anagram tista zadeva ko imas eno besedo ki se jo da spremenit v drugo besedo s tem da se par crk prelozi na druga mesta hm pismu tale je pa tezga 8 crk italijanska zgodovina R je 2. hm hm kaj v italijanski zgodovini pa to PRINCIPE? No, dobr, d ti pumagam, nima nubene zveze z Italjo, ampak z zoologijo! No, potrut se, dej, premagi Cigancico!!! _ R _ _ _ _ _ L P ni Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>P ni KUUUKO? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> KUUUKO?Upam, d si dujela, d je to resna igra, ne! Ce pram da P ne ubstaja, ga ni, AMEN!!!! _ R _ _ _ _ _ L so 3 samogasniki, 5 soglasnikov, je iz zoologije, ja, sm ze skor use puvedala!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 A Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 KROKODIL Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>A A ni Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 krakadil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>KROKODIL B R A V I S S I M A !!!!!je zmagala CIGANCICA!!!! = prou Krokodil Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ZDELE PA HITR BUTICO UMIT Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>krakadil. A mjedve mama isti priimk? Sm ti rekla , da A ni, n more bit KRAKADIL, jasn!!!! Na, zdej s'srecna, k si zgubla, ne??? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> ZDELE PA HITR BUTICO UMIT pr ubvestilih mas neki napisan, ne Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 EVO: ---i-- Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sm ti rekla , da A ni,ne men... to si rekla aliani, ISTOCASNO, kot sem jaz odgovarjala, tudi aliani, po tem, ko sem ze vidla da je cigichka najbrz uganila, ko sem torej ze vidla napisano krokodil.. zato sem se pa pohecala na alianin a.ti si pa vse pobrkala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne men... to si rekla aliani, ISTOCASNO, kot sem jaz odgovarjala, tudi aliani, po tem, ko sem ze vidla da je cigichka najbrz uganila, ko sem torej ze vidla napisano krokodil.. zato sem se pa pohecala na alianin a.ti si pa vse pobrkala. sestrska posla Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Babnce frdamane...ni cudno, da cele dneve dezuje, ce neprestano ogovarjate koga. Me ni dan, dva, tukajle, ze za hrbtom nekaj o meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>EVO: ---i-- Zdele grem, ne, dej se boma jutr igrale!!!! Vis kolk je ura, ne!!!!Ti puklanam pesmco pa tut MARSI Divlje jagode "Suada" Ti si meni sve, ti mi dajes sve, ako tebe nema, tesko mi je..... Maaaaaaaaaaarsa, dej puvej kot listou ma ta Forum, k ce bom jest se 10 dni pisala, bo zmankal straaaaaaaaaaaaaniiiii!!!!!! krukudil, ziujoooo, se boma jutr kregala, zdele nimam casa, pa tu alina Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>dej puvej kot listou ma ta Forum dvestopetintrideset. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ...O, ma pa velik vec... ce ma ze sam tema Fotka(3) cez 300 strani... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>EVO: ---i-- Jst bi ugibala...kakšen namig? Koline? Brzice? Kobila? Petica? Napila? Dobila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 a a nau slo je ena beseda k jo je binga omenila v enem postu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 krtina??mrcina??korito?tetiva?matica?murija??babica?samica??kavica?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Že vem...butica- Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že vem...butica- Hvala. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.