Skoči na vsebino

ANAGRAMI

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 149
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

OOALERGICNA!!! OOKONCN!!! :frog:

OBČUTLJIVKA x!x x:Dx :frog:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Uprost :frog: FRAJAR, ampak ta izrz u sluvenscin sploooooh n ubstaja!!!! (Forumska sluvenscina me ne zanima) AMEN

CIST BREZ VEZE!!!

PA KAJx?x x?x x!x

Uganu sem pa le x!x x!x x:Dx :frog: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Evo, se ze z dvema ne grem: ti + Nea = AMEN!!! Gor si preciti: obcutljivka ni nic, ce pa so predvcerajsnim izdal to novo besedo, pa ne vem!!!

PALCEK (zamenjaj vedno samo eno crko in dobil bos vec pomenov, probaj!) npr: HISA - Hiba, Nisa

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

hehe ne pase v temo, sam vseen povem, pase v debato.

midve s sosolko sva risali modele, kao karikature, pol je morala pa ta druga povedat, katera oseba je to. in je bil bob marley (pac rasta frizurca), john lenon (spegelcki) in tako dalje.

pol pa mene pic, pa narisem enga ful tacga... govedarja, z debelim vratom s cist mickenimi prasicjimi ocmi.. in ona ugiba, ugiba...

in se vda.

In kdo je bil? zagovednezh. x:o)x

jasno da ni uganla. :D

no pol se je pa zacel..

*

haha!!!

:P

jaz mam ene vislice, nben ne ugane! :P

S _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ T

x:px :irs:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

res je, bravo! xokx

kaj dobis?

kaj pa vem, kaj prijetnega, za spremembo od mene a ne? xDDx x:px x;)x

se ze cesa domislim. :vio:

schtraufenpacht, jp. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

wiiiiiiii, sm uganla...že to je nagrada! :palec:

xokx (brihtna babnca torej x8Dx x;)x :palec:)

Kdo je omenjal šraufenciger

x:Dx

Picasso

Kok s ti ena OBČUTLJIVKA, bonga...tok mem pa spet ni blo, sej ni bla narečna beseda, no. xrolleyesx

Ok, ena čist iz slovarja:

B _ _ _ _ _ _ :inocent: x:Dx

:inocent: a tale paše zraven k besedi? :eek:

(popravljeno)
Ja to je bla pa moja napaka, :inocent: ,sta res dve besedi, druga je vrsta drevesa, njegova osnovna lastnost pa je prva beseda, to drevo raste tudi pri nas, pa na Aljaski, predvsem pa v Rusiji,kjer je tajga in to tud opisuje knjiga o Anastaciji...... punce a bo preteško x:)x , sej ni tuk težko, obstaja internetne stran o tej ....., preberite si, mogoče bo pa to tudi za vaju neki dobrega, nikol se ne ve....vsekakor pa dobite še 2 čebelici x: x:)x, x8Dx x8Dx x8Dx Popravljeno -> nea
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...