Pika Pikica 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ni obrekovalka...moti jo vse in zato je o.........a! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ni obrekovalka...moti jo vse in zato je o.........a! OPRAVLJIVKA!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 eh, spet s falila...pojma nimaš. sm ti rekla, da ne šimfa!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 eh, spet s falila...pojma nimaš. sm ti rekla, da ne šimfa!!!! OBDAROVALKA!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 potrpljenje me mineva. Ok, še namig. Če grem na sonce, me hitr opeče, se prav, da sm xy na sonce. In zato sem xy. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 potrpljenje me mineva. Ok, še namig. Če grem na sonce, me hitr opeče, se prav, da sm xy na sonce. In zato sem xy. OOALERGICNA!!! OOKONCN!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 OOALERGICNA!!! OOKONCN!!! OBČUTLJIVKA x!x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 OBČUTLJIVKA x!x Uprost FRAJAR, ampak ta izrz u sluvenscin sploooooh n ubstaja!!!! (Forumska sluvenscina me ne zanima) AMEN CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Uprost FRAJAR, ampak ta izrz u sluvenscin sploooooh n ubstaja!!!! (Forumska sluvenscina me ne zanima) AMEN CIST BREZ VEZE!!! PA KAJx?x x!x Uganu sem pa le x!x x!x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 PA KAJx?x x!x Uganu sem pa le x!x x!x Aha, jez ze 3x, gor precitim, ne!!! CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 OBČUTLJIVKA x!x Sedi 5! Bonga... čist si me razočarala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Evo, se ze z dvema ne grem: ti + Nea = AMEN!!! Gor si preciti: obcutljivka ni nic, ce pa so predvcerajsnim izdal to novo besedo, pa ne vem!!! PALCEK (zamenjaj vedno samo eno crko in dobil bos vec pomenov, probaj!) npr: HISA - Hiba, Nisa Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Big-an Gabon? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Kok s ti ena OBČUTLJIVKA, bonga...tok mem pa spet ni blo, sej ni bla narečna beseda, no. Ok, ena čist iz slovarja: B _ _ _ _ _ _ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 hehe ne pase v temo, sam vseen povem, pase v debato.midve s sosolko sva risali modele, kao karikature, pol je morala pa ta druga povedat, katera oseba je to. in je bil bob marley (pac rasta frizurca), john lenon (spegelcki) in tako dalje.pol pa mene pic, pa narisem enga ful tacga... govedarja, z debelim vratom s cist mickenimi prasicjimi ocmi.. in ona ugiba, ugiba...in se vda.In kdo je bil? zagovednezh. jasno da ni uganla. no pol se je pa zacel.. * haha!!!jaz mam ene vislice, nben ne ugane! S _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ T Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 kva da ne...un je scraufenpacht...al kaj zmer pišeš. Kaj dobim za nagrado? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 res je, bravo! kaj dobis?kaj pa vem, kaj prijetnega, za spremembo od mene a ne? se ze cesa domislim. schtraufenpacht, jp. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 wiiiiiiii, sm uganla...že to je nagrada! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Kdo je omenjal šraufenciger ali nekaj podobnega? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 mojga anagrama pa nben ne rešuje...Piko, dej ti...sam je mal nespodoben. Pa spet ne. Ampak, ti maš tud to, jst pa ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 wiiiiiiii, sm uganla...že to je nagrada! (brihtna babnca torej ) Kdo je omenjal šraufenciger Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Kok s ti ena OBČUTLJIVKA, bonga...tok mem pa spet ni blo, sej ni bla narečna beseda, no. Ok, ena čist iz slovarja: B _ _ _ _ _ _ a tale paše zraven k besedi? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 B _ _ _ E _ _ pa sam še en samoglasnik je...pa direkt iz sskj je! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 (popravljeno) Ja to je bla pa moja napaka, ,sta res dve besedi, druga je vrsta drevesa, njegova osnovna lastnost pa je prva beseda, to drevo raste tudi pri nas, pa na Aljaski, predvsem pa v Rusiji,kjer je tajga in to tud opisuje knjiga o Anastaciji...... punce a bo preteško , sej ni tuk težko, obstaja internetne stran o tej ....., preberite si, mogoče bo pa to tudi za vaju neki dobrega, nikol se ne ve....vsekakor pa dobite še 2 čebelici x: , Popravljeno 26. oktober 2005 -> nea Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Spet bom pametna izpadla... Nea: Rešitev je ZVENEČA CEDRA. Matr, prov nagnusno brihtna sm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.