Indy 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 V mnogih prispevkih je opaziti uporabo narečnih ali slengovskih besed. nadalje je silno moderno uporabljati terminologijo, ki normalnežu ne pove kaj dosti o vsebini. Angleške spačenke, nerazumljive stavčne konstrukcije in obupen pravopis pomenita samo splošno izobrazbeno raven avtorja (-ce). Z uporabo neokusno velikega števila ikonic, komaj čitljivih stavčnih in besednih zmazkov avtor (-ica) ne dokazuje svoje duhovne sposobnosti, temveč jezikovno nesposobnost in/ali popolno nespoštovanje ostalih udeležencev v procesu komunikacije, kar forum tudi je. S prispevki, ki so izpod meje osnovnošolske pismenosti (raven 4. razred OŠ), avtorji (-ice) dokazujejo, da jim je malo mar za druge udeležence in vidijo samo lastno samoizražanje. Misliti, da je uporaba spačenk na mestu, je milo rečeno neumno. Osnova kulturne komunikacije je izkazan trud za jezik. Saj ne more vsakdo pisati kot Branko Gradišnik, vendar lahko pokaže vsaj osnovno pismenost. Verjamem, da je mnogo avtorjev na tem forumu vsaj srednje izobraženih in dotičnim ne bi smelo biti težko pokazati vsaj malo spoštovanja do ostalih in seveda svojega domačega jezika.Zahtevam preveč? Najbrž. Piši kao govoriš in misliš.Svoooooooooooooboda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Nobenemu ne omejujem svobodo. Samo navrgel sem, da se je včasih potrebno malce potruditi z jezikom. S tem ni nič narobe. Ali pač?Hm... Kabalist, če se že imaš za takega zagovornika pravilnega izražanja, bi lahko pa še tale stavek pravilno napisal. Ali pa še nisi slišal za rodilnik (in nobenemu tudi ne zveni ravno lepo; kaj praviš na nikomur)? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 menda sem že napisala enkrat...men se zdi ful fajn, da se lahko piše v slengu, narečju in kar tako malo počez.....vem pa, da znam pisat tudi v knjižni slovenščini in z dovolj širokim spektrom besed (le s kakšno vejico mam kdaj probleme) .....sam na forumu se mi pa res ne ubada s tem.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ...Veš, kabalisti predvsem ne dajemo druge osebke/stvari/ideje v nič..... ..... Posebej zate pa sem se potrudila in napisala v knjižni obliki...... Hm... Kabalist.......... še nisi slišal za rodilnik? ... Ko smo ravno pri rodilniku in 'Kabalistu, ki ga ne uporablja, medtem ko uci druge'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Kabalist, to ni 100% strokoven forum. V tistih temah, kjer je govora o takih temah, se mi zdi prav, da mogoče oseba, ki odpre temo in napiše vsebino teme, poda to v razumljivem besedilu. Drgač pa ne vem, zakaj te tolk mot pisanje ''po domače''. Ne vem, zakaj se ti to zdi žaljivo. Men je forum oblika zabave, sprostitve. Nočem met občutka, da sem v šoli, pri pouku Slovenskega jezika, kjer mi pod prste gleda nasršena profesorica slovenščine. Včasih se mi zdi, da te vse zelo( ne bom uporabla ful, da ne boš vn padu!) moti. Pocvej mi, a nasmešek kdaj preleti tvoj obraz al je to zate nezanka? Dej se malo sprosti, no. Sej, če te tolk motjo taki ljudje, ki ne pišejo poštirkano, si pa v podpis daj z rdečo Z NEPISMENIMI NE KOMUNICIRAM, da se te bod(m)o že na daleč izogibali. Tko. Problem rešen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Meni je pa všeč, tak pisan forum. In tudi pišem po navdihu, slengovsko, ljubljansko in mi je fajn prebrat kako štajersko, dolenjsko... imam potem občutek, da je čisto drugi jezik. Sem se pa po šolsko znala pravilno izražat, vsaj po ocenah sodeč. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Z NEPISMENIMI NE KOMUNICIRAM, da se te bod(m)o že na daleč izogibali.pa bodo stekal, mislis? mislim ce so nepismeni a ves. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 mogoče pa kdo zraven njih sedi, pa jim prevaja....mrbit..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 pa bodo stekal, mislis? mislim ce so nepismeni a ves. Jebemo, na vse pa ne morm mislt. Ti, Marsa, kok ldi pa lohk daš na ignore? Mu dej pa možnost, da nas vseh 5 taužnt i nešto malo da na ignore, da nov takih pohujšanj in bedarij bral. Je jeba, če človk tko trpi...sploh pa ob mojih ''izumih''. Zna tud do hujših oblik duševne motenosti prit. mogoče pa kdo zraven njih sedi, pa jim prevaja....mrbit..... Ja, jst mam vsak dan druzga naročenga, k sama res neb sfolgala. Sej veš, kake Marsa piše...pol pa razum to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Jebemo, na vse pa ne morm mislt. Ti, Marsa, kok ldi pa lohk daš na ignore?Mislim da tko, da kliknes na doticnega clana in kliknes na 'ignoriraj tega clana' (al nekaj tacga).Sam ce si hotla mene, ti ne bo ratal. aja ups sory (zgleda da tud jaz rabim prevajalca ) - KOLK si vprasala... pojma nimam. Probaj. Ja, jst mam vsak dan druzga naročenga, k sama res neb sfolgala. Sej veš, kake Marsa piše...pol pa razum to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Mislim da tko, da kliknes na doticnega clana in kliknes na 'ignoriraj tega clana' (al nekaj tacga).Sam ce si hotla mene, ti ne bo ratal. aja ups sory (zgleda da tud jaz rabim prevajalca ) - KOLK si vprasala... pojma nimam. Probaj. Ah, mi še vseen ne gre nben tok na živce, da b mogla to funkcijo uporabt. K tok uživam včas v kreganju, da b bla pa res nora, če b kšnga težaka na ignor dala. Jst raj iščem hude pravopisne napake, pa mu jih pol v fris vržem in si od veselja manem roke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Saj sem omenil, da ni potrebe za jezikom kakšnega Gradišnika. Vsekakor se slovnične napake pojavljajo. Vsekakor se ne mislim posipavati s pepelom, saj tudi sam delam še preveč tipkarskih in drugih napak. Temu se pač ne da ogniti. Včasih neko besedilo, katerega sklamfam, trikrat preberem in vsakokrat najdem najmanj eno napako. Vedno bom stal izza mnenja, da se je potrebno pri izražanju svojega mnenja potrebno potruditi z bralno prijaznostjo. Drugo so medklici, kratki odzivi, kjer ni pomembna informacija, temveč odziv. A malce težje je razumeti dva ali tri dolge odstavke slongleščine, mešane z malo stotinjo ikon in narečnih okrajšav. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Saj sem omenil, da ni potrebe za jezikom kakšnega Gradišnika. Vsekakor se slovnične napake pojavljajo. Vsekakor se ne mislim posipavati s pepelom, saj tudi sam delam še preveč tipkarskih in drugih napak. Temu se pač ne da ogniti. Včasih neko besedilo, katerega sklamfam, trikrat preberem in vsakokrat najdem najmanj eno napako. Vedno bom stal izza mnenja, da se je potrebno pri izražanju svojega mnenja potrebno potruditi z bralno prijaznostjo. Drugo so medklici, kratki odzivi, kjer ni pomembna informacija, temveč odziv. A malce težje je razumeti dva ali tri dolge odstavke slongleščine, mešane z malo stotinjo ikon in narečnih okrajšav.se podpisem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 V mnogih prispevkih je opaziti uporabo narečnih ali slengovskih besed. nadalje je silno moderno uporabljati terminologijo, ki normalnežu ne pove kaj dosti o vsebini. Angleške spačenke, nerazumljive stavčne konstrukcije in obupen pravopis pomenita samo splošno izobrazbeno raven avtorja (-ce). Z uporabo neokusno velikega števila ikonic, komaj čitljivih stavčnih in besednih zmazkov avtor (-ica) ne dokazuje svoje duhovne sposobnosti, temveč jezikovno nesposobnost in/ali popolno nespoštovanje ostalih udeležencev v procesu komunikacije, kar forum tudi je. S prispevki, ki so izpod meje osnovnošolske pismenosti (raven 4. razred OŠ), avtorji (-ice) dokazujejo, da jim je malo mar za druge udeležence in vidijo samo lastno samoizražanje. Misliti, da je uporaba spačenk na mestu, je milo rečeno neumno. Osnova kulturne komunikacije je izkazan trud za jezik. Saj ne more vsakdo pisati kot Branko Gradišnik, vendar lahko pokaže vsaj osnovno pismenost. Verjamem, da je mnogo avtorjev na tem forumu vsaj srednje izobraženih in dotičnim ne bi smelo biti težko pokazati vsaj malo spoštovanja do ostalih in seveda svojega domačega jezika.Zahtevam preveč? Najbrž.V mnogih prispevkih je opaziti - je opaženo, so zapazili… zakaj se skrivaš za drugimi? uporabo narečnih ali slengovskih besed - bolje bi bilo IN: kot si napisal, bi se med drugim dalo razumeti, da je sleng sinonim za narečje. . nadalje je silno moderno uporabljati terminologijo, ki normalnežu ne pove kaj dosti o vsebini. - Piko za piko postavi veliko začetnico. Kaj je to moderna terminologija? Meni to ne pove nič. Mogoče nisem normalnež? Kaj pa je zate normalno? Ali naj se prištevam med nenormalneže? Potem bi bil lahko vsaj prišteven. Angleške spačenke, nerazumljive stavčne konstrukcije in obupen pravopis pomenita samo splošno izobrazbeno raven avtorja (-ce). - za spačenke vem, kaj so, za anglizme tudi, ne vem pa kaj so angleške spačenke. Vsekakor ne obupavaj nad pravopisom, še manj nad pisci. Prijetnejši in razumljivejši so mi posti, ki so napisani tako, kot privrejo iz pisca. In tudi taki, ko se je pisec dobro posvetil besedilu in ga je pred objavo dodobra obdelal. Ko omenjaš splošno izobrazbeno raven avtorjev, pisci imajo tudi specialna znanja. Na forumu so tudi člani, ki imajo za slovenski jezik zelo, zelo dober občutek. (Če že nimam občutka, imam vsaj jezik) Z uporabo neokusno velikega števila ikonic, komaj čitljivih stavčnih in besednih zmazkov – okuse imamo različne. Marsa ne mara lubčkastih smeškov (saj si mislil na smeške in ne ikonce?), Vrba mislim da ni marala hudička itd. Za druge ne vem, ker nisem zasledil, da bi se izjasnili o tem. Smeški so tam zato, da se jih uporablja. Pri pisanju nekomu manjka neverbalna komunikacija, mimika itd. Koliko in katere smeške bo pisec uporabil za komunikacijo, je njegova stvar. Okusno/neokusno. Jedi, ki me ne privlačuje na pogled, ki mi ne diši, običajno ne poskusim. Takrat mi je bolj malo mar, kaj je kuhar mislil ob kuhanju tiste jedi. avtor (-ica) ne dokazuje svoje duhovne sposobnosti, temveč jezikovno nesposobnost – kaj je zate duhovna sposobnost in kaj ima to z jezikovno nesposobnostjo? V čem je tvoja sposobnost? in/ali popolno nespoštovanje ostalih udeležencev v procesu komunikacije, kar forum tudi je. - Vsaka beseda, ki sem jo napisal na tem forumu, sem jo zaradi sebe. Lahko se sliši ego-istično. Verjetno je. Vse počnem prvenstveno zaradi sebe. A ti mogoče ne? Spoštovanje do drugih s tem nima nič. Razen spoštovanja do samega sebe. Spoštujem vse enako, vsaj trudim se. Tudi sebe včasih premalo spoštujem. S prispevki, ki so izpod meje osnovnošolske pismenosti (raven 4. razred OŠ), avtorji (-ice) dokazujejo, da jim je malo mar za druge udeležence in vidijo samo lastno samoizražanje. – Zanimiva teza. Kako ugotavljaš ravni pismenosti? Meni je mar zate. Drugače ti ne bi pisal. Kar ti napišem, je zgolj moje lastno samoizražanje. Za to gre. Izraziti samega sebe. V življenju nasploh, in ne samo na forumu. Misliti, da je uporaba spačenk na mestu, je milo rečeno neumno. – To se sliši, kot bi želel krepke in raskave besede zaviti v darilni papir. Saj ni treba omiliti svojih besed, ker bodo mogoče izgubile svoj pravi pomen. Osnova kulturne komunikacije je izkazan trud za jezik. – Še najmanj. Beseda je samo posrednik med našimi mislimi in sogovornikom. Pomembno je, kaj mislimo. So ljudje, ki jim za komunikacijo ni potrebno govoriti, pri njih jezik nima nobene vloge. Saj ne more vsakdo pisati kot Branko Gradišnik, vendar lahko pokaže vsaj osnovno pismenost. – vsak pokaže tisto, kar se njemu zdi. Branko Gradišnik? Nisem njegov fan, fen, oboževalec. Njegov prevod Gospodarja prstanov mi ni všeč. Verjamem, da je mnogo avtorjev na tem forumu vsaj srednje izobraženih in dotičnim ne bi smelo biti težko pokazati vsaj malo spoštovanja do ostalih in seveda svojega domačega jezika. – verjamem lahko nadomestiš s frazo »moja ocena je«, pa bi se bralo bolje. Dotičnih na forumu ni, ker se nobenega ne morem dotakniti. Sedaj vidim, kaj te žuli najbolj. Pomanjkanje spoštovanja torej. Omenil si ga največkrat. Domači jezik? Prav zato gre. Saj to piscem očitaš. Si mislil na knjižnega? Zahtevam preveč? Najbrž. – Preveč zahtevaš predvsem od sebe. Lepo se imej. In imej se rad. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Uf, si pa res temeljito seciral moje škrabe. Saj pravim, vedno se najdejo tipkarske napake (pač vedno pravočasno ne pritisnem Shift ) in tudi nerodne stavčne konstrukcije. To se vsakomur dogaja in s tem ni nič narobe. Ampak včasih sem opazil, da je nekdo svoje misli iznesel tako, da jih je nemogoče tekoče prebrati, čeprav bi misel, oblikovana v kolikor toliko berljivi obliki lahko lažje oddala svoje sporočilo.Ne glede na to, da na forumu pišem zaradi sebe, imam kljub temu rad, da si lahko včasih morebiti z mojim pisanjem pomaga še kdo drug. Če me nekdo vpraša, kaj pomeni to ali ono ali kaj si o nečem mislim, rad to podam čitljivo in lahko doumljivo. Pomanjkanje razgledanosti & pismenosti & znanja lahko skrivaš tudi s pomočjo nerazumljivega klepanja ikon, slongleščine in podobnega. Verjamem, da je na forumu čedno število znalcev, ki vedo, kaj pišejo. Saj ni problem okrasitev besedila, temveč pretiravanje s tem. Preveč začinjena jed tudi ni užitna. :xx!: Ikone so resnično začimba, ne pa bistvo sporočila, razen če ne gre za kakšen medklic.Z odprtjem teme sem hotel sprožiti razmišljanje o jeziku in pisanju. Uporabil sem morebiti malce (pre)stroge besede, a z nekim motanjem okoli vroče kaše najbrž ne bi nastala debata, kakršna pač je in to je koristno. Vsled pritrjevanju en drugemu skozi neskončne debate ni nobenega napredka. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Z lepim se hvalite... ko pišete o svojih peticah za šolske spise.Se bom pa še jaz malo. Na oŠ sem začel s štiricami, nadaljeval s trojkami, potem pa je ena mojih dragih razredničark zagrabila jeza, ko je brala mojo šolsko nalogo (naslov je določila sama) z naslovom Drevo pripoveduje. Pri njej nisem imel nikoli več kot dvojko. Kar ponosen sem na to! (Pisal tako, kot se je meni zdelo prav in ne učiteljici.) Jasno, s pravilnimi stavčnimi zvezami in pravopisom imam kar dosti dela, če hočem, da je napisano v redu. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Uf, si pa res temeljito seciral moje škrabe. Saj pravim, vedno se najdejo tipkarske napake (pač vedno pravočasno ne pritisnem Shift ) in tudi nerodne stavčne konstrukcije. To se vsakomur dogaja in s tem ni nič narobe. Ampak včasih sem opazil, da je nekdo svoje misli iznesel tako, da jih je nemogoče tekoče prebrati, čeprav bi misel, oblikovana v kolikor toliko berljivi obliki lahko lažje oddala svoje sporočilo.Ne glede na to, da na forumu pišem zaradi sebe, imam kljub temu rad, da si lahko včasih morebiti z mojim pisanjem pomaga še kdo drug. Če me nekdo vpraša, kaj pomeni to ali ono ali kaj si o nečem mislim, rad to podam čitljivo in lahko doumljivo. Pomanjkanje razgledanosti & pismenosti & znanja lahko skrivaš tudi s pomočjo nerazumljivega klepanja ikon, slongleščine in podobnega. Verjamem, da je na forumu čedno število znalcev, ki vedo, kaj pišejo. Saj ni problem okrasitev besedila, temveč pretiravanje s tem. Preveč začinjena jed tudi ni užitna. :xx!: Ikone so resnično začimba, ne pa bistvo sporočila, razen če ne gre za kakšen medklic.Z odprtjem teme sem hotel sprožiti razmišljanje o jeziku in pisanju. Uporabil sem morebiti malce (pre)stroge besede, a z nekim motanjem okoli vroče kaše najbrž ne bi nastala debata, kakršna pač je in to je koristno. Vsled pritrjevanju en drugemu skozi neskončne debate ni nobenega napredka. tud Piku dam tam kak palec kje vmes , se mi pa ne da do nezavesti... seckat. * sem sama glih prej razmisljala o temle.evo, jaz pa tud mislim tko... da lepsi jezik odraza prijaznost do sodelujocega v pogovoru, pravzaprav nekaksen bonton, ki pa je lohk, tko kot tud sicer v RL, mal elasticen pac bolj ...... prav res... me ne moti, ce oz. kadar je vsebina pomembnejsa, se pac prilagodim, sam gre za to, madonca, da se moram 10x bolj matrat!!!! ZACNE se pri jeziku... sporazumevanje..... z besedami izrazamo to kar mislimo. a ne cvekamo o tem, da kar dajemo v vesolje in vse to? kolk nesporazumov je vcasih!!!!! predvsem zaradi nerazumevanja!!!!no in kaj pa je OSNOVNO pri razumevanju?ja jezik ne. in se nekaj: pravzaprav me moti, da se vsake tolk omeni, da je ta forum kot nekaksna klepetalnica. :|||pravzaprav to niti najmanj ni hotel postati.omejuje pa tega tudi ne.smo sli in gremo dalje. ampak ce ze, imam rajs zapete strokovne zapise kot pa skakanje vsevprek v vseh temah.Tolk da veste. Ipak dajem znanju in sirjenju koristnih infotov (ki hkrati tud hoce lovit nivo al pa ga celo na nek nacin pomagat oblikovat), prednost pred *razonodo* in sprosceno debato, za kar menim, da na netu obstaja ohoho placev. Tako hoce bit ta forum prej strokovni forum kot pa nekaksna klepetalnica. * s cimer ne opozarjam na jezik samo, pac pa predvsem na nivo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Jasno, s pravilnimi stavčnimi zvezami in pravopisom imam kar dosti dela, če hočem, da je napisano v redu.Verjamem. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Hehe, si morala naknadno notr vštulit cel citat... ...se mi pa ne da do nezavesti... seckat. Te fraze so mi vedno zanimive: ne da se mi, nimam volje, idr. A misliš, da se meni pa vedno da? Pri meni gre za interes: čemu se želim temu posvetiti, koliko si želim, kdaj bom izpeljal načrt, ki bo pripeljal do želenega itd. Eno seckanje mi zadošča. Včasih se rad kakšni stvari malo bolj temeljito posvetim. Če hočem napisati kaj argumentiranja, ne morem kar iz rokava stresti agrumente. Vsega se pa res ne da obdelati na ta način. Verjamem.Tvoja vera meni nič ne pomeni. Mi je vseeno, če verjameš ali ne. Kategorija verjamem pri meni zelo izgublja na pomenu. Vedenje je tisto pravo. Odvadil sem (ali pa se še) se o pišočih razmišljati, kaj naj jim verjamem in kaj ne. A da verjameš? Dej no, hihihi! Kako si pa določaš, kdaj verjeti in kdaj ne? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Hehe, si morala naknadno notr vštulit cel citat... jp. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Z lepim se hvalite... ko pišete o svojih peticah za šolske spise. men je star fotr za nagrado k sm meu iz srbshchine popravca bicikl kupu ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 A da verjameš? icon1_biggrin.gif Dej no, hihihi! Kako si pa določaš, kdaj verjeti in kdaj ne?Nekaj verjamem takrat, ko sicer nimam možnosti, da zadevo osebno preverim, vendar mi je glede na minule izkušnje logična in nimam vzroka, da ne bi verjel.Vsekakor je vera silno spolzek teren. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Vsekakor je vera silno spolzek teren. sploh kadar je pisana z veliko zachetnico in narajcana ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.