nols 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ne, ne. sm dav tri pikce(pomen izpust). tko, da sm lohk okurcov pikota pa kabalista skrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 skrat*hkrat? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 si ze pridna js se udam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Nols, Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Malo sem pobrskal po netu in med prvimi zadetki našel : RTVSLO.SI: Kdor sprašuje, česar ne bi smel, mu odgovarjajo, česar ne mara. (Portugalski pregovor)RTVSLO.SI: Česar ne znaš pohvaliti, ti tudi grajati ni treba. (Ruski pregovor)DNEVNIK.SI: (iz članka Bičaj me nežno): Pa sploh obstaja kaj v življenju sužnja, česar ne bi počeli niti s tako močnodomino? Navsezadnje, ženske vas plačujejo za vaše storitve. ...OZS.SI: V vaših zahtevah ni ničesar, česar ne bi mogli podpreti.MLADINA.SI: Česar ne vidijo stranke, česar ne vidi vlada - tega tudi za občila ni.PCMG.SI: To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. - NEWTONPCMG.SI: Izobražen je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve. - Georg SimmelDIALOGOS.SI: Za začetek razvojnega procesa je značilno, da ljudje sploh ne vedo, česar ne vedo! Knjižnični red na gimptuj.net: - v garderobnih omaricah odložite težja vrhnja oblačila, dežnike ter vse ostalo, česar ne potrebujete za delo v knjižnici;Lunin.net (Luna v Ribah): Ce se resnicno odpremo, smo sposobni spregledati in odvreci vse, cesar ne potrebujemo vec in kar nam nic ne pomeni, in se znebimo bremen preteklosti. Da ne bi kdo slučajno pomislil, da sem sedaj BOLJ gotov. Prav nič! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Vsekakor je pomembna vsebina. vendar... kako kaniš razbrati vsebino, ako je popoprana s stotinjo ikon, medklicev in lokalne slongleščine? Osebno zagovarjam, da mora vsakdo najti sebi primeren kompromis med čitljivostjo in učinkovitostjo sporočila. Pri tej temi se gre za debato o občutljivem ravnotežju med sporočilno vrednostjo in izražanju osebnega načina komunikacije. Pretiravanje s slovnico inu pravopisom vodi v sterilnost, pretiravanje s smeški, lokalnimi okrajšavami in podobnim pa v nečitljivost. nj nj nj zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 sam kukr js razumem slovenscino..recimo tale stavek:Kdor sprašuje, česar ne bi smel, mu odgovarjajo, česar ne mara. kdor sprasuje, kar ne bi smel sprasevati, mu odgovarjajo ravno tisto, kar ne mara.Kdor sprašuje, česa ne bi smel, mu odgovarjajo, česa ne mara. kdor sprasuje, kaj ne bi smel (poceti), mu odgovrajajo, cesa (vse) ne mara.se spremeni pomen. odvisn od konteksta. tisto prej sm pa prov popravu kukr js vem. cesar tam bi blo mensezdi starinsko. drgac sm pa sele zdele vidu kaj je marsa provzaprov hotla(prepovrsn preletim komentarje, sm navajen spuscat besede pri branju se hitrej studera ). tko, da moji prejsni odgovori njej so bli cist mem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Nols, eno Cocci bi potrebovali... (Meni sedaj tvoja varianta zveni lepše.) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 "Spoznaj bolečino in vedel boš, česar ne potrebuješ."--> to pa provzaprov pomen. spoznaj bolecino in vedel bos (samo)tisto kar ne potrebujes vedet. mislm..mensezdi al pa Mystico. se neki hval, da je koncala talele studij.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Hehe, prav mi je, kaj pa grem spreminjat posamezne besedice v celotni misli. Če ima kakšna misel napako, jo je potrebno napisati na novo... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 al pa kukr kren prav. ni vazn ka govorimo, vazn je, da se stekamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Nols, priznajva, da ima Kabalist fantastičen besednjak, ki daje mnogotere možnosti. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 hehe a ni to zanimiv. se lohk nonstop zogas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Vsekakor je pomembna vsebina. vendar... kako kaniš razbrati vsebino, ako je popoprana s stotinjo ikon, medklicev in lokalne slongleščine? Osebno zagovarjam, da mora vsakdo najti sebi primeren kompromis med čitljivostjo in učinkovitostjo sporočila. Pri tej temi se gre za debato o občutljivem ravnotežju med sporočilno vrednostjo in izražanju osebnega načina komunikacije. Pretiravanje s slovnico inu pravopisom vodi v sterilnost, pretiravanje s smeški, lokalnimi okrajšavami in podobnim pa v nečitljivost. tole je pa rahlo...zastarelo, se mi zdi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Nols, eno Cocci bi potrebovali... (Meni sedaj tvoja varianta zveni lepše.)hm... se mi zdi, da me je nekdo klical ... samo ne vem, kje lahko pomagam Tiste povedi se mi zdijo v glavnem pravilne, čeprav malo nerodne (sama jih kar nekaj ne bi uporabila), le slednja mi je mimo... tu bi na vsak način morali pisati česaZa začetek razvojnega procesa je značilno, da ljudje sploh ne vedo, česar ne vedo! vprašal me je, kaj vem (koliko vem) ... česa ne vem (morda zato, da mi pove/razloži)vprašal me je, kar vem (fino, torej znam odgovoriti)... česar ne vem (ne znam odgovoriti... npr. na izpitu) tako po občutku slavistke bodo pa kaj drugače utemeljile Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 tole je pa rahlo...zastarelo, se mi zdi...Mogoče, vendar popestri jezik. zavestno uporabljam besede naših prababic. resnično se žogate z enim samim stavkom... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Cesar ne vem, me ne more vznemiriti. Ce cesa ne vem, me to ne more vznemiriti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 Takisto! Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Anyway, tole slovnično orgazmiranje, je men čist mim. Obilo slavističnih orgazmov še naprej Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 27. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2005 Anyway, tole slovnično orgazmiranje, je men čist mim.Tvoj stavek potrjuje, da je potrebno vsake toliko časa potrkati na ta vrata. Žal ni nobene koristi od vrhunskega znanja, ako izza njega ne obstaja sposobnost to znanje podati naprej v vsaj približno spodobnem izrazu. Slongleščina, začinjena z lokalnimi narečnicami inu sličicami pak ni lopata za kaj takšnega. Del splošne izobrazbe je tudi sposobnost izražanja svojih misli s pisano besedo. Okrašeno in narečnbo obarvano besedilce je primerno za enostavčni odziv, medklic ipd. To sem že nekajkrat napisal in očitno gre težko skozi oči. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 več kot vemo, bolj vidimo česa (še) ne vemo. Običajno pišem po občutku, ko pa začnem premišljevati, kaj je prav in kaj ne, začno nastopati težave... (saj sem že napisal - če se ne bi vtikal (utikovau) v napisano, ne bi imel težav.) Cocci, Mysti, Cookie, Marsi, Nolsu, Aakhiju, Kabalistu, Alefu, Bobiju, ... hvala! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Anyway, tole slovnično orgazmiranje, je men čist mim.ja, vemo, to si nam ze vceraj prisla povedat. men je pa kaksno drugacno orgazmiranje mim... pri slovenscini pa sem tud v soli vedno uzivala (pa cetudi je bilo velik manj zabavno kot tu). rada pricam pac o tem - kak problem s tem? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 27. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2005 Dajmo še malo orgamizirati, mogoče mu Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 orgamiziratiorgazimirati (ne bi se oglasil, pa je tema "Izrazanje in besednjak") Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 hm, to je lapsus, nima zveze z besednjakom. kot bi meni ocital: rpec, mroda, mroebiti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.