anajci 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 pozdrav vsem mene pa zanima kako osvojit strelko lepo prosim za nasvet..kaj imajo rade itd skratka kako pridit do njenega srca nik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Ciao! Dobrodosel! ... tako da skoz skrbis, da je dinamicno in vse, da ne jamras pretirano, da mas v pripravi razne telovadne opreme (v primeru da nisi ze sicer fit in taksno). Nenazadnje je priporocljivo da mas cash, da jo bos vlacil okol - in to ne sam v disko al pa v restavracije (aja, rada dobro je, rada tud experimentira, sam ma rada tud mal blisca in pompoznosti, tako da je ne vlaci v kaksne zakotne zaprasene luknje, razen ce ravno tam ne nudijo najboljsih... eksoticnih al pa ne vem kaksnih jedi).... in ne sam do Pirana, pac pa rajs kam zlo dlje, in tudi ne s kakimi katrami - ce se le da oz. slednje le v primeru strasne ljubezni (no po 2. strani pa je to pokazatelj )....skoz mors skrbet, da je ne bos dolgocasil... Prenest mors direktne udarce, pa se jih naucit clo, nekatere, jemati kot kompliment, kar kdaj bo primer, tud ce zaseka. Priporocljivo je bit iskren.....Pa zanimat se mors za vse zivo.Najprej mal chekiraj teren, sam... skor po pravilu bo vsaj filme rada gledala s tabo - ce le ne bos postregel samo s kaksnimi osladnostmi...vendar pa ni cisto proti romantiki. mal za zacetek (itak pa ma lohk 'vse v kozorogu', pa nou nic drzal ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 kul Marsa zdej točno vem kak kako strelko osvojit hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Sam marsa, to je pa res ja no ja sicer blisc pa to.....kakor pri kom Sam potovanja pa to so pa pri strelcu kar obvezna Tko da...anajci... priporocam, da jo peljes kam...ceprav tud Piran ni slab, al pa Bled, al pa kej podobnga....ceprav pa sede raziskovanje nekaj novega Veliko srece pri osvajanju strelke Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...pa navadi se na stalno "gužvo" (beri potencialnih parilcev) ker ona svoj rilc pač povsod vtakne poleg ......potencialni parilci.................hehehehehe....... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...pa navadi se na stalno "gužvo" (beri potencialnih parilcev) ker ona svoj rilc pač povsod vtakne poleg ....za crknt Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 o groza če mi bo kakšna všeč, pa da izvem, da je strelka, se bom potrudil, da jo pozabim...je lažje kot pa ji ustreči in ne posluši Liu, ko pravi, da jo pelji na Bled....nikar! ker je živ dolgčas Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 strelke... :xx!: :xx!: ...vse zarukane lk noc, gobcajo pa k bi mele naslednjih 40 evangelijev za povedat (beri: velepomembno)...vsak tadrug stavek se zacne s: Poslus zdej tole...in pol sledi neki totalno nepomembnga... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Ej, samson ... ma katere so pa tebi spoh všeč? ibe ne, kozoroginje sploh ne, strelke tud ne. Matr si zahteven. Podnevi: vodnarke, dvojcice, pogojno levinjePonoci: levinje, scorpije, pogojno dvojcice Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Podnevi: vodnarke, dvojcice, pogojno levinjePonoci: levinje, scorpije, pogojno dvojcice Hehe, pa jz sm zate in podnev in ponoč! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 a si normalna??... ona je ful ribja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Hehe, pa jz sm zate in podnev in ponoč! ti si prevec tehtnica... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 in ne posluši Liu, ko pravi, da jo pelji na Bled....nikar! ker je živ dolgčas Jaz sem pa s najvecjo romantiko tam dozivela Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti si prevec tehtnica... ja v zadnjem cajtu glede odločanja pa res.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 sej bo, sej bo... sej ves da sm se jest vse gor zmenu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej bo, sej bo... sej ves da sm se jest vse gor zmenu... http://www.avtomobilizem.com/forum/images/smiles/icon_avtomobilizem_com_bow.gifHvala! Sicer se pa bolj nagibam.. sej veš kam... grem v uno temo napisat! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 http://www.avtomobilizem.com/forum/images/smiles/icon_avtomobilizem_com_bow.gif haha.. dobr smesko!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz sem pa s najvecjo romantiko tam dozivela ja na najbolj dolgocasnih lokacijah se da najvecjo romantiko zganjat sam za strelce to pomeni v novi zelandiji, al pa vsaj v kakem pragozdu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Mislm da, če si z ljubljeno osebo, ti ne more bit nikjer dolgčas! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 No ejte nehat pretiravat.... Ceprov Nino Nova zelandija ni slaba izbira Hej Cashy nehej no.... pa sej na bledu se da tud kej pametnga narest Pa strelke sploh nismo tolk zakomplicirane, smo kar fajne..hehe Uglaunem Samson hvala no.....zlo si prjazn res Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>o groza če mi bo kakšna všeč, pa da izvem, da je strelka, se bom potrudil, da jo pozabim...je lažje kot pa ji ustreči in ne posluši Liu, ko pravi, da jo pelji na Bled....nikar! ker je živ dolgčas ja najbol, da jo pelje v gorje pojma nimaš kwa je dolgčas, pa če že žensko peleš po bledu, morš bit pa res totalno brez domiušljije, da rečeš, da je živ dougčas :xx!: podn od izjave! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, Pikica je zate zadetek v polno... Kva me spet šimfate? <{POST_SNAPBACK}>a si normalna??... ona je ful ribja... A smrdim po ribah al kaj? <{POST_SNAPBACK}> dej ne mi kledejtov pedenat. Spet bo treba nazaj un podpis dat : V KLOŠTER GREM! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ja najbol, da jo pelje v gorje pojma nimaš kwa je dolgčas, pa če že žensko peleš po bledu, morš bit pa res totalno brez domiušljije, da rečeš, da je živ dougčas :xx!: podn od izjave! hehe seal tole je blo pa tko - mal na zulj nene sej Bled je kar ql, sam tista Nova zelandija - mmmmm moje sanje Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 a dej samson no, !da si naus kej naredu...! vse zarukane k noc pa nikol nc pametnega za povedat ... pa skoz ful nakladajo .... (levinje so pa ok, ja, sigurno kake skromne stenske rozice? haha si faca .... kr neki, no! ) za strelke...ma vazno da je akcija, to je bistvo. je pa lahko cisto relativno, za ene je ze zadosti sprehod ob ljubljanici,druge pa rabijo limuzino pa v cannes it vsaj dvakrat na leto...je pa skupni imenovalec to, da imas kaj zanimivega za povedat. vedno, ce se da... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 pozdrav vsem mene pa zanima kako osvojit strelko lepo prosim za nasvet..kaj imajo rade itd skratka kako pridit do njenega srca nikZ razgledanostjo, zgovornostjo. Lahko ji natrosiš kakšne eksotične zgodbice, hitro bo verjela.Če si dober šofer, boš ziher dobil plus točke.Nikakor ne bodi posesiven ali zapečkarski in neprilagodljiv - tega Strelke ne prenesemo! Nujno rabimo svobodo in gibanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.