seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 men sir gorgonzola smrdi, sam mi je pa zelo dobrega okusa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Tudi men so njami no ja sej men so tud nacho cheese tortilje, pa tud vsi pravjo, da smrdijo! načooooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 En intermezzo : Men so pa trenutno nazgravžni vsi bonboni, septolete itd., pač vse kar moram jest, da se cimprej pozdravm, k sm tok prehlajena. Ampak tu mač je pa tu mač - sej če je nečesa preveč, se človeku hitr obrne. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Najbolj ogabna stvar? Meni, ki sm zelo izbirčna, je veliko stvari bljak Sem pa že doživela, kako so si ljudje mazali kruh z marmelado, čez pa majonezo in potem prav uživali ko so to jedli, men se je pa kr želodec dvigoval :xx!: Hm, to moram pa enkrat probat. Porabo salame zmanjšujem zaradi tukaj vsega napisanega, marmelade pa ne maram preveč, bo to mogoče prava rešitev, da marmeladi izboljšam okus z majonezo. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Hm, to moram pa enkrat probat. Porabo salame zmanjšujem zaradi tukaj vsega napisanega, marmelade pa ne maram preveč, bo to mogoče prava rešitev, da marmeladi izboljšam okus z majonezo. Jah, kdor ne more brez majoneze... , no pa sej se ji jest tud težko odpovem, sam z marmelado pa ne bi glih kombinirala Salamco pa lahko vseen nadomestiš s kšnim pršutkom al pa čem podobnim, tko da res vidš kaj ješ Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Ena in edina stvar, pri kateri se mi želodec obrne, že od malega, je tista :xx!: :xx!: :xx!: smetana iz kuhanega mleka..... Moj fotr je to jedu na kruh namazan, bolj je bla debela, mastna in nagravžna, bolj z veseljem jo je mazal na kruh.....Čudno, vse iz mleka lahko jem, samo tega pa ne prenesem..... gravž :xx!: Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 navaden čips ... :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Jst tud ne smetane na mleku al pa pudingu. :xx!: Tud puding mi ni. :xx!: Ne bi zdej o tem... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Jst tud ne smetane.....kaj se zdaj fino delas... zadnjic nism nic vidu, da bi kaj ven pljuvala... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ..kaj se zdaj fino delas... zadnjic nism nic vidu, da bi kaj ven pljuvala... Pa sej sm rekla, da une z mleka ne maram, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Pa sej sm rekla, da une z mleka ne maram, no. ...aja, ok pol... sam, da na bo prslo kaxnih misinterpretacij... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ...aja, ok pol... sam, da na bo prslo kaxnih misinterpretacij... Kaj je to misinterpretacija? A kej za pojest? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Kaj je to misinterpretacija? A kej za pojest? ..ne vem cist tocn... sem prebral v cajtungu... se pa fajn slisi... tko, da zgleda k da sm brihtn... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ..ne vem cist tocn... sem prebral v cajtungu... se pa fajn slisi... tko, da zgleda k da sm brihtn...Kul.....grem še jst kej u cajtng poiskat, da bova oba brihtna izpadla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ...rekovalescenca, turbulenca, vazektomija, respirativni sistem, neognosticizem... tele besede so ble v sobotnem Delu... morm jih nekako v pogovor vplesti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ...rekovalescenca, turbulenca, vazektomija, respirativni sistem, neognosticizem... tele besede so ble v sobotnem Delu... morm jih nekako v pogovor vplesti... Uuuuuuuuuu, a tok jih maš. Bom jest probala....JSt bi s tabo vsak dan v azektomijo jedla, pol bi pa turbulenco še spila povrh, za sladico pa rekovalescenco. Poćivat bi šla na respirativni sistem, pol bi se pa igrala neognosticizem. Kok ubvladam, ej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Uuuuuuuuuu, a tok jih maš. Bom jest probala....JSt bi s tabo vsak dan v azektomijo jedla, pol bi pa turbulenco še spila povrh, za sladico pa rekovalescenco. Poćivat bi šla na respirativni sistem, pol bi se pa igrala neognosticizem. Kok ubvladam, ej! ti si za u ginesa!!! Lej sele tole: "Danes smo se pogovarjali o: vazektomiji, turbulenci, negnosticizmu in disfuncijah(tale je pa iz petkovega Dela) respirativnega sistema." Kwa pravis???In vse to v enem stavku!! ..kwa sm jest brihtn... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ti si za u ginesa!!! Lej sele tole: "Danes smo se pogovarjali o: vazektomiji, turbulenci, negnosticizmu in disfuncijah(tale je pa iz petkovega Dela) respirativnega sistema." Kwa pravis???In vse to v enem stavku!! ..kwa sm jest brihtn... Da ostaneva v temi: Samsonajt, ti s tok nagnusno pametn, ej? To govorim iz izkušenj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Da ostaneva v temi: Samsonajt, ti s tok nagnusno pametn, ej? To govorim iz izkušenj. ...ej stara... prow nagnusno prav imas... ...evo se ena nagnusna: flourescentno(Mladina, 11.11.2005) zeleni smrkelj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ...evo se ena nagnusna: flourescentno(Mladina, 11.11.2005) zeleni smrkelj... Te mam ponavad za posladek. Joj, sm packa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Joj, sm packa. MICK ma neki podobnga v podpisu.... zlomk....(forewer)....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 jaz pa ne jem nič takega packastega. mislim kakih kombinacij ali kaj. ker vidim pri drugih in me pol avtomatsko mine, da bi vase metala kaj ogabnega. dovolj ogabno se mi zdi že, če pojem celo čokolado ali čips. ker si predstavljam, kako gnusobo sem pojedla.ne vem, najbolj "ogabno", kar jem, je kruh s topljenim sirom, zraven pa pijem kakav. ja, to bo, maram kombinacijo slanega in sladkega. to je pa tudi vse. dolgočasna sem, kar se tega tiče.rada živim zdravo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 :xx!: :xx!: Jou, zdele sm se spomnla!!!Ko moj brat prinese v svojo sobo flašo Fruca... pa odpre, nardi par požirkov in pozab nanjo...In njegova sestra čez par tednov pride v sobo.. tko neki žejna.. zagleda flašo, odpre, nardi velik požirk... :xx!: :xx!: :xx!: a veste kake rožice iz plesni se znajo naredit na soku... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 :xx!: :xx!: Jou, zdele sm se spomnla!!!Ko moj brat prinese v svojo sobo flašo Fruca... pa odpre, nardi par požirkov in pozab nanjo...In njegova sestra čez par tednov pride v sobo.. tko neki žejna.. zagleda flašo, odpre, nardi velik požirk... :xx!: :xx!: :xx!: a veste kake rožice iz plesni se znajo naredit na soku... :sick: Joj, sm se spomnla...mi je enkrat ena kolegica govorila, k sva ble še v osnovni, da je njen brt pil sok, pol, k je pa spil, je pa mastno nazaj v kozarc plunu....pol je pa fotr pršu in ne vem, a si je not kej natoču, uglavnm, to je spil. Bruhnla bom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.