Skoči na vsebino

Nagnusno iz izkušenj

trans

Recommended Posts

• Komentarji 282
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

En intermezzo x;)x :

Men so pa trenutno nazgravžni :sick: vsi bonboni, septolete itd., pač vse kar moram jest, da se cimprej pozdravm, k sm tok prehlajena. Ampak tu mač je pa tu mač - sej če je nečesa preveč, se človeku hitr obrne. :sick:

živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

Najbolj ogabna stvar? Meni, ki sm zelo izbirčna, je veliko stvari bljak :grin: Sem pa že doživela, kako so si ljudje mazali kruh z marmelado, čez pa majonezo xscratchx in potem prav uživali ko so to jedli, men se je pa kr želodec dvigoval :xx!:

Hm, to moram pa enkrat probat. Porabo salame zmanjšujem zaradi tukaj vsega napisanega, marmelade pa ne maram preveč, bo to mogoče prava rešitev, da marmeladi izboljšam okus z majonezo.

x:)x x:Dx

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

Hm, to moram pa enkrat probat. Porabo salame zmanjšujem zaradi tukaj vsega napisanega, marmelade pa ne maram preveč, bo to mogoče prava rešitev, da marmeladi izboljšam okus z majonezo.

x:)x x:Dx

Jah, kdor ne more brez majoneze... xDDx , no pa sej se ji jest tud težko odpovem, sam z marmelado pa ne bi glih kombinirala x:Dx :sick: x:Dx

Salamco pa lahko vseen nadomestiš s kšnim pršutkom al pa čem podobnim, tko da res vidš kaj ješ x:px

živi in pusti živeti

Ena in edina stvar, pri kateri se mi želodec obrne, že od malega, je tista :xx!: :xx!: :xx!: smetana iz kuhanega mleka..... Moj fotr je to jedu na kruh namazan, bolj je bla debela, mastna in nagravžna, bolj z veseljem jo je mazal na kruh.....Čudno, vse iz mleka lahko jem, samo tega pa ne prenesem..... gravž :xx!:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

• 2 months later...
Jst tud ne smetane...

..kaj se zdaj fino delas... zadnjic nism nic vidu, da bi kaj ven pljuvala... :vragec: x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pa sej sm rekla, da une z mleka ne maram, no. xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx x:Dx x:Dx x:Dx

...aja, ok pol... sam, da na bo prslo kaxnih misinterpretacij... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Kaj je to misinterpretacija? :inocent: A kej za pojest? :yumy: :lol:

..ne vem cist tocn... sem prebral v cajtungu... se pa fajn slisi... tko, da zgleda k da sm brihtn...x;)x

Frank Zappa

...rekovalescenca, turbulenca, vazektomija, respirativni sistem, neognosticizem... tele besede so ble v sobotnem Delu... morm jih nekako v pogovor vplesti... x;)x

Frank Zappa

...rekovalescenca, turbulenca, vazektomija, respirativni sistem, neognosticizem... tele besede so ble v sobotnem Delu... morm jih nekako v pogovor vplesti... x;)x

Uuuuuuuuuu, a tok jih maš. Bom jest probala....JSt bi s tabo vsak dan v azektomijo jedla, pol bi pa turbulenco še spila povrh, za sladico pa rekovalescenco. Poćivat bi šla na respirativni sistem, pol bi se pa igrala neognosticizem. x:px Kok ubvladam, ej! x8Dx

Uuuuuuuuuu, a tok jih maš. Bom jest probala....JSt bi s tabo vsak dan v azektomijo jedla, pol bi pa turbulenco še spila povrh, za sladico pa rekovalescenco. Poćivat bi šla na respirativni sistem, pol bi se pa igrala neognosticizem. x:px Kok ubvladam, ej! x8Dx

ti si za u ginesa!!! Lej sele tole: "Danes smo se pogovarjali o: vazektomiji, turbulenci, negnosticizmu in disfuncijah(tale je pa iz petkovega Dela) respirativnega sistema." Kwa pravis???In vse to v enem stavku!! x8Dx x8Dx x8Dx ..kwa sm jest brihtn... x:Dx x;)x

Frank Zappa

ti si za u ginesa!!! Lej sele tole: "Danes smo se pogovarjali o: vazektomiji, turbulenci, negnosticizmu in disfuncijah(tale je pa iz petkovega Dela) respirativnega sistema." Kwa pravis???In vse to v enem stavku!! x8Dx x8Dx x8Dx ..kwa sm jest brihtn... x:Dx x;)x

Da ostaneva v temi: Samsonajt, ti s tok nagnusno pametn, ej? To govorim iz izkušenj. x^x

Da ostaneva v temi: Samsonajt, ti s tok nagnusno pametn, ej? To govorim iz izkušenj. x^x

...ej stara... prow nagnusno prav imas... x:Dx x;)x

...evo se ena nagnusna: flourescentno(Mladina, 11.11.2005) zeleni smrkelj... x:Dx x:Dx

Frank Zappa

Guest mačona

jaz pa ne jem nič takega packastega. xrolleyesx mislim kakih kombinacij ali kaj. ker vidim pri drugih in me pol avtomatsko mine, da bi vase metala kaj ogabnega. xrolleyesx

dovolj ogabno se mi zdi že, če pojem celo čokolado ali čips. :o|o: ker si predstavljam, kako gnusobo sem pojedla.

ne vem, najbolj "ogabno", kar jem, je kruh s topljenim sirom, zraven pa pijem kakav. ja, to bo, maram kombinacijo slanega in sladkega. to je pa tudi vse. xrolleyesx dolgočasna sem, kar se tega tiče.

rada živim zdravo. x:Dx

:wOOt: :xx!: :xx!: Jou, zdele sm se spomnla!!!

Ko moj brat prinese v svojo sobo flašo Fruca... pa odpre, nardi par požirkov in pozab nanjo...

In njegova sestra čez par tednov pride v sobo.. tko neki žejna.. zagleda flašo, odpre, nardi velik požirk...

:xx!: :xx!: :xx!:

a veste kake rožice iz plesni se znajo naredit na soku...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:wOOt: :xx!: :xx!: Jou, zdele sm se spomnla!!!

Ko moj brat prinese v svojo sobo flašo Fruca... pa odpre, nardi par požirkov in pozab nanjo...

In njegova sestra čez par tednov pride v sobo.. tko neki žejna.. zagleda flašo, odpre, nardi velik požirk...

:xx!: :xx!: :xx!:

a veste kake rožice iz plesni se znajo naredit na soku...

:sick: :sick: :sick:

Joj, sm se spomnla...mi je enkrat ena kolegica govorila, k sva ble še v osnovni, da je njen brt pil sok, pol, k je pa spil, je pa mastno nazaj v kozarc plunu....pol je pa fotr pršu in ne vem, a si je not kej natoču, uglavnm, to je spil. Bruhnla bom. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...