surya 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ohridom!!! Jaz pa recem, ko vidim tablice SG, segedin. da je ta pa ta (stane recimo) iz Segedina. hehhe, jest tud Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borisz 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Men je pa mtka enkrat uturila eno sluzasto župo kao iz ovsenih kosmičev, men se je pa zdela kt en smrkelj iz prešičovga gobca. Sm mtko poslov u pisaču mašinu, župo pa u sekretariat za notranje zadeve.Mtka sploh rada kuha sam take zadeve k men povzročajo gnjus - fižol, grah, sojo, kosmiče, pražena jetrca , ješprenj pa take gnusobe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 (Kuhanega) kislega zelja sem se zmeraj otepal, zaradi česar smo se velikokrat kregal doma, ko sem bil še mali... Aja, pa zabeljeno je bilo z velikimi, mastnimi ocvirki - bljak! Največ časa je šlo, da sem jih zbezal na rob krožnika. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Sploh se ne spomnm. Se izogibam bljak zadevam. Ajaaaaaaa...enkrat je ena moja teta spekla ene zrezke...bl zažgala jih je, pa ful ene nagnusne gobe zravn, pa krompir...pa še ful mi e nadevala in zravn stala. Damn! Pa kako s lohk toklev, da n eznaš neki skp spacat? Finta je, da ne presoliš, pa da začiniš z začimbami, pa res nimaš kej falit, no. Pa zažgt valda tud ni treba glih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Men je pa mtka enkrat uturila eno sluzasto župo kao iz ovsenih kosmičev, men se je pa zdela kt en smrkelj iz prešičovga gobca. Sm mtko poslov u pisaču mašinu, župo pa u sekretariat za notranje zadeve.Mtka sploh rada kuha sam take zadeve k men povzročajo gnjus - fižol, grah, sojo, kosmiče, pražena jetrca , ješprenj pa take gnusobe. Veš kaj, borisz, mal preveč si presran! Vse, kar si tule naštel, je sama zdrava hrana!Ovsene kosmiče razni dietetiki celo priporočajo tistim, ki imajo težave z želodcem. Ješprenj pa lahko prezirajo samo kakšni naduti picarji pa krompirčkarji pa hamburgarji pa cocacolarji - to pa je zdrava hrana, a? Tvoja mtka že dobro ve, kaj je zate zdravo! Bolj jo poslušaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Emily če ti je nekaj fuj in bljek pač ne moreš jest! Česa jaz ne morem: fižolove juhe, malin ( bruhala, ko sem bla otrok), emental sira, mesa v vseh oblikah, ajdova kaša, ješprenj. To je zaenkrat vse, kar sem se spomnila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 js sem enkrat pohane kobilice jedu pr tabornikih gravz... drgac pa presenetljivo okusne Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 za mene definitivno najbolj ogabna jed je ena reč k jo v lučah prpravljajo....sirnek rečejo tam.....u bistvu je to skuta, k jo pustijo da se dobesedno usmrdi, pa črvi se not zaredijo cel teden traja da zluftaš bajto, tok smrdi....ne kmečkih turizmih ponujajo to kt specialiteto......pa baje sm jedla to enkrat k sm bla mejhna....je star fotr prvleku tega vraga, vsi so iz bajte spizdili k je tok smrdelo, midva pa jedla tist...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Si me spomnla zdele Todika na eno specialiteto s Švedske. Neka riba v konzervi, ki jo moraš odpret pod vodo, ker če se slučajno zmotiš in jo odpreš v stanovanju, se mirno lahko izseliš, za kak mesec.Ob prijazno ponujeni priložnosti sem se strahopetno odrekla degustaciji. Zadnjič sem jedla neko japonsko specialiteto iz morskih ježkov, pa so me dečve samo če sem res brez predsodkov in jem vse. V bistvu ne, ampak ko se grem bolj eksotik kuhinjo se že doma naravnam, da je treba včasih stopit, čez okvir žgancev in kisle repe. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 joj pa enkrat k je bivša tašča rižev narstek nardila....si vzamem tak orng kos, pa že pojem ful, pol pa slučajn opazim da se eni rižki mal razlikujejo od drugih......pa bolj ornk čekiram tist.....ma kaki rižki črvi tedi sm pa res bruhnla skor ful črvov not, očitno ni vidla, bohve kak star riž je potegnla iz elementa Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Enkrat sem pil en nagraužen šnops Ampak je bil res grauž, kot bi pil motorno olje z muškatnim oreščkom :xx!: Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 slisi se kar zanimivo ... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 men je pa prašičja godla nadnagravžna :xx!: na kolinah se familija prov zagrebe zanjo ne vem kaj je tok čudovitga na njej ko sm bla mejhna sm pojedla vse žvalce k so mi ble na poti.ta prava specialiteta so bli polži pa deževniki,pa mravlje,hrošči,vse kar je blo na dosegu otroške roke pa kar mamica ni mogla preprečt,da bi šlo v usta. mljask mljask zdaj mi je pa bad če komarja al pa muho ubijem al pa mravljo pohodim sm tko fasala slinavko,da so me ceu mesec futral po slamci Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ko sm bla mejhna sm pojedla vse žvalce k so mi ble na poti.ta prava specialiteta so bli polži pa deževniki,pa mravlje,hrošči,vse kar je blo na dosegu otroške roke pa kar mamica ni mogla preprečt,da bi šlo v usta. mljask mljask Ko sm bla jst še mala piška, sm tut vse po vrsti jedla: no, ampak polžev, pa deževnikov pa res ne. Mravljice so bile prijetno kiselkastega okusa , pa mali kamenčki so tut v želodček padal, pa papirnati robčki so mi bli tut njami. No, zdej mravelj ne jem, kamnov tut ne, še manj pa papirnatih robčkov Čeprov bi verjetno tko kej pršparala... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 na enem poslovnem srečanju smo dobili neko sirno jed ( BTW to je bila glavna jed ) , ki je smrdela po starih prešvicanih štumfih, okus pa je bil tudi enak! .... kao specialiteta.. Vseh 25 se nas je samo gledalo in nič jedlo.. En tip k je pa alergičen na mlečne izdelke je dobil pa pečena rebrca in krompir v foliji.... Vsi smo ga sam gledali in cedili sline zraven! Vsi smo šli domov lačni!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 k sm biv micken sm baje jedu sam peske od cesenj al use skup sej ne vem. no pol pa k sm biv na kahli je blo tko za slisat kt, da bi biv na sred fronte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Kako pa vam je všeč vonj smrdljivih jajc?Ono ko jih skoraj že vržeš v vročo ponvo, da si jih scvreš na oko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 a klopotce misls. jap sem mev enkat tako sreco.. ves vesev, da si bom jajcka na oko naredu.. me je kr na bruhanje.. pa tak vonj k sploh ne gre pol iz sobe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Čebula, kuhana Ne morem! Sej, če jo čist malo za okus je vredu (jo najdem ). Sam če jo je pa ful .... :xx!: Ne gre, se mi po ustih vala! Sej enkrat lahko pogoltnem, v drugo pa ne gre več. Še polže sem lažje pojedla kot pa kakšno super fajn doma narejeno omako za špagete. Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noka 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Ali pa pokvarjen navadni jogurt ! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Tudi kot zelo zelo mala in sem jedla meska, mi je dolocen vedno delal skomine ( taslabe): krvavice, jetrca, srcki (karkol je ze to), VAMPI, polzi in take zadeve. Tega se pri nas tako ali tako ni jedlo. Veliko morskih sadezev nisem marala, edin ostrige pa... Tole bo sicer cudno marsikomu, ampak zelo zelo fujkast okus mi ima pivo Res, ne morem ga. Stara mama mi je, ko sem kasljala vcasih delala nekaj iz zajblja. Ojoj, se zdaj me strese, ko se spomnim okusa :xx!: aja pa NE MOREM kislega mleka. Joj joj :xx!: Drugega se pa v bistvu ne spomnem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 To bo sedaj tema - česa danes ne bomo jedli! Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Ne prenesem petršilja jaz pa ful shizim!!! kar tko ga jem in ogromno ga dajem povsod! žlikafci a so to zlikrofi? sploh ne vem, se ne spomnim, ne poznam dobro, ne shizim prevec na take jedi, mochnate (razen kruha pa makaronov) Surovo jajce...iz lupine s tem so mene silil, ko sem solo pela v zboru, ogaba!!! hehhe, jest tud a daj!!!! (sg) Men je pa mtka enkrat uturila eno sluzasto župo kao iz ovsenih kosmičevjaz jo pa ful maram, pa ne sam to, blazno dobro nardim. Veš kaj, borisz, mal preveč si presran! js sem enkrat pohane kobilice jedu pr tabornikih gravz... drgac pa presenetljivo okusne a daj!! si te tezko rpedstavljam! za mene definitivno najbolj ogabna jed je ena reč k jo v lučah prpravljajo....sirnek rečejo tam.....u bistvu je to skuta, k jo pustijo da se dobesedno usmrdi, pa črvi se not zaredijo cel teden traja da zluftaš bajto, tok smrdi....ne kmečkih turizmih ponujajo to kt specialiteto......pa baje sm jedla to enkrat k sm bla mejhna....je star fotr prvleku tega vraga, vsi so iz bajte spizdili k je tok smrdelo, midva pa jedla tist......o blazota!!! Si me spomnla zdele Todika na eno specialiteto s Švedske. Neka riba v konzervi, ki jo moraš odpret pod vodo, ker če se slučajno zmotiš in jo odpreš v stanovanju, se mirno lahko izseliš, za kak mesec.Ob prijazno ponujeni priložnosti sem se strahopetno odrekla degustaciji.groza, men so se ze rusli cist zagrauzal.... joj pa enkrat k je bivša tašča rižev narstek nardila....si vzamem tak orng kos, pa že pojem ful, pol pa slučajn opazim da se eni rižki mal razlikujejo od drugih......pa bolj ornk čekiram tist.....ma kaki rižki črvi tedi sm pa res bruhnla skor ful črvov not, očitno ni vidla, bohve kak star riž je potegnla iz elementa ogaba. jaz pa 1x v gimnaziji v maxi menzi nasla v musaki ZOB!!!! po mojem od svinje al kaj.... nikol vec nisem v tisti menzi jedla pol. musako pa se. na enem poslovnem srečanju smo dobili neko sirno jed ( BTW to je bila glavna jed ) , ki je smrdela po starih prešvicanih štumfih, okus pa je bil tudi enak! .... kao specialiteta.. Vseh 25 se nas je samo gledalo in nič jedlo.. En tip k je pa alergičen na mlečne izdelke je dobil pa pečena rebrca in krompir v foliji.... Vsi smo ga sam gledali in cedili sline zraven! Vsi smo šli domov lačni!!! Čebula, kuhana jaz jo sicer cist maram, sam stekam, lohk res rata taka sladkasta, zagatna, zagrauzana. tud men. Tole bo sicer cudno marsikomu, ampak zelo zelo fujkast okus mi ima pivo Res, ne morem ga. jaz ga nisem marala do kakega 30. leta ali dlje...ko sem bila majhna sem mislila da je ona penica sladka, kot recimo sladka smetanca, pa sem enkrat navduseno po0skusila, bljek, pol lajfa se ga nisem niti dotaknila. ja, in res smrdi v bistvu. sam ga vseen maram. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Moja 72-letna soseda, ki je bila doma s Primorske, je pa silno rada kuhala polento. Velikokrat mi jo je prinesla, ker se ji jo je preveč nakuhalo, in dostikrat sem našla v njej debele mastne črve. Ne vprašte, kam je šla polenta po hitrem postopku?Zato zmerom, kada sama kuham polento, zdrob najprej presejem. Če se mi pa kaj gnusi, so pa to črvi x! x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Vse vrste klobas, vodijo krvavice, meso iz tunke, razne 'specijalne salame', posebna...poli... , Sem že človeka, ki je v vlaku poleg mene odvil sendivič s pariško- pobruhala. , Moj nono si je hodil kar z domačim krožnikom (ker nona ni pustila kaj takega cmarit doma )dvakrat na mesec po 'ene vampe', ki so jih baje božansko kuhali v enem obupnem lokalu v Kopru, ki so ga domačini klicali kar Bufet. Natakarca je bila drobčkana, majhna , a žilava ženščurina. Pošteno namlatla pijance, nasilneže, včasih pa se še sama pridružila žurki, so bili možje zadovoljni. Vonj in izgled hrane sta mi zelo pomembna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.