Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ma, klinac, bom kr lačna ostala...najhuj pa je, da iz studia čez okn vidm avtomat z Mizico pogrni se, pa mam sam 5 čukov...nbenga drobiža, k bi si direkt ene čufte ubodla. Lačnaaaaaaaaaaa.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ma, klinac, bom kr lačna ostala...najhuj pa je, da iz studia čez okn vidm avtomat z Mizico pogrni se, pa mam sam 5 čukov...nbenga drobiža, k bi si direkt ene čufte ubodla. Lačnaaaaaaaaaaa.... ..naroc pico... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Sej bi te pol na toast povabla, sam sem že vse sama pojedla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ..naroc pico... Eh, k bo moj sodelavc popizdu...ne morm kr tko, po domače ful. Sej bi te pol na toast povabla, sam sem že vse sama pojedla Ja, sej najlažji me je na suh rajcat. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 pica plus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 pica plus pridem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Eh, k bo moj sodelavc popizdu...ne morm kr tko, po domače ful. Ja, sej najlažji me je na suh rajcat. :xx!:kdaj končaš? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 kdaj končaš?U jedan sat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 OK, če me nau zmanjkal do takrat, lahk prideš na toast pa margarino.. en sir bi se še najdu.. pa suha salama.. pa melono pa pršut lahk zmaževa, pa še shisho si zraven pržgeva, pa en Scrabble udarva Aja, vstajaš zjutri... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 U jedan sat. a ti se to zdaj prodajaš? btw moj avtar je nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 itak da mors 2... 1 ni nic... ce po 1 nehas, je tko k bi ze predigri sprical... Prbližn tak, ja! Hehehehehehe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 OK, če me nau zmanjkal do takrat, lahk prideš na toast pa margarino.. en sir bi se še najdu.. pa suha salama.. pa melono pa pršut lahk zmaževa, pa še shisho si zraven pržgeva, pa en Scrabble udarva Aja, vstajaš zjutri... Uuuuuuu, tempting...me like it, sam, k boš spala. Sam, šišo bi čist teb prepustila...že tko mi sami čiki ne dišijo, kaj šele kej druzga...jst sm tako pridno dete. Untitled, a se nama pridružiš? Sam , pod pogojem, da s plusa 2 pici prneseš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 nikoli, ampak nikoli ne bi več hotla ugriznit v brinovo jagodo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Meni je pa ful žbljak melona, ne vem zakaj ma, ma mi je prav žbljakissima.To je zato, ker nimaš dobrega pršuta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 mislim tko kvarit žlahtni nesebični dar madžarskih prescev. Pa, saj ravno to ti pravim, jaz si melono raje kar tako posolim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 žbljak so tudi tripe, al kako jim že rečete.Ne govori, one na tržnici v Firencah so super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Men je pa tole ostalo v spominu: S kolegi smo bili na morju, kjer smo imeli pavšal za prikolco ( hm tega je zdej že približno šest mogoče sede let nazaj). To so bili časi ko smo bili pravi mali zlikovci. No pa smo se ga napil z jagrom. Trije smo popil flaško pa pol. No pa sej to ni tok pomemben. No ponoč valda žeja pa žeja pa žeja pa ful me je glava bolela pa čist sem bil zastupljen.... Vstanem grem v hladilnik in vidim JAmnica. "U the best" si rečem, pograbim steklenico, jo odprem in nagnem. Napravim največji požirek v življenju in ga transportiram v želodec. No v flaši ni bila jamnica ampak nek domač šnopc od fotra. Sem mislu da bom kar umrrruuu. Še danes, ko se spomnim na to "prekleto" stvar, se mi povrne ta okus. kaj se je potem dogajal pa ni več za sem gor... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Men je pa tole ostalo v spominu: S kolegi smo bili na morju, kjer smo imeli pavšal za prikolco ( hm tega je zdej že približno šest mogoče sede let nazaj). To so bili časi ko smo bili pravi mali zlikovci. No pa smo se ga napil z jagrom. Trije smo popil flaško pa pol. No pa sej to ni tok pomemben. No ponoč valda žeja pa žeja pa žeja pa ful me je glava bolela pa čist sem bil zastupljen.... Vstanem grem v hladilnik in vidim JAmnica. "U the best" si rečem, pograbim steklenico, jo odprem in nagnem. Napravim največji požirek v življenju in ga transportiram v želodec. No v flaši ni bila jamnica ampak nek domač šnopc od fotra. Sem mislu da bom kar umrrruuu. Še danes, ko se spomnim na to "prekleto" stvar, se mi povrne ta okus. kaj se je potem dogajal pa ni več za sem gor... Tole me je spomnil na nekaj...Ko sem delal v kranjski Savi je enkrat en sodelavc prinesel liter šnopsa.Ampak ta šnops mu je doma en teden al pa več stal v plastenki.Novi.Z MOČNIM vonjem po...novi plastiki. :xx!: Nihče ni hotel pit tistega šnopsa.Ker je smrdel po plastiki.Pa sva ga s sodelavcem podelala sama.V enem šihtu. Tud tisto kar je blo potem ni za tu gor... Še danes mi gre na kozlanje ko zavoham novo plastiko... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ko sem imela 5, 6 let in radovedna kot sem bila, sem enkrat "po pomoti" hotela spiti kozarec vode, ki je bil na kuhinjskem pultu ... v resnici pa je bilo žganje. (nisem spila valda, ob prvem požirku sem odnehala). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 špinača in pa vse vrste drobovine :xx!: žbljak - ne spravim dol Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlackCat 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ojeeej ... sj sm si pa enkrat lepo nardila nek dietni (že tuki se ponavad ustavm :xx!: ) napitek, za kerga sm vidla recept v eni reviji. sam problem je bil v tem, da nism vedla točnih sestavin, ker se seveda nism mogla spomnt, kje sm to prebrala. sam zvenel mi je pa dobr, ko sm tist vidla no in pol se spravim delat ... še ananas sm si kupla posebi za to. in ga dam lepo v mlek, pa nevem kaj še - cukr, pa mislm da kokosovo moko (ne poskušajte tega doma!!), seveda vse "po občutku" :xx!: :xx!: spasiram ... že vonj je bil neki sumljiv ... sprobam .... groza, vam rečem (pa problem je biu še v tem, da sta tamali sestrci bli zravn in sm mogla narest trojno porcijo ... ki je potem lahko romala naravnost v skret ). mojstr, ni kej Citiraj ... How do you sleep, while the rest of us cry ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Meni so domači šnopsi tudi nekaj najhujšega :xx!: Pa whiskeyi al kokrkol se že napiše :xx!: Pa pivo, še posebi kako Laško :xx!: Vsa "cenena" vina :xx!: Mlečni riž!! :xx!: Kislo mleko :xx!: una "smetana" pri mleku, ko zavre :xx!: :xx!: o fuj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Od sladkarij, preprosto.Ni problema. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 ko sem imela 5, 6 let in radovedna kot sem bila, sem enkrat "po pomoti" hotela spiti kozarec vode, ki je bil na kuhinjskem pultu ... v resnici pa je bilo žganje. (nisem spila valda, ob prvem požirku sem odnehala).imam podobno izkušnjo...bil sem star 2-3 leta, bili v neki restavraciji s starševimi prijatelji...uni so se zaklepetali, jaz sem pa skrivaj ruknil kozarček gin tonika -celega....ne spomnim se, ali je bil zanič ali dober...pa tud zanašal me ni ... lahko je pa to ostalo v podzavesti, da ne pijem alkohola Michelle, meni kislo mleko včasih tudi ni bilo nič všeč, mlečni riž-seveda s kakavom- mi je pa super...jasno, da moram zaradi želodca na vrhu ruknit malo jabolčnega kisa, ampak je kul enkrat, v osnovni šoli, sem pa nekaj časa vohal kvas, pa mi je postalo tako slabo, da sem moral bruhat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 mmmm, mlečni riž je pa ja dober. kislo mleko, kefir, una "smetana" pri mleku in še kaj podobnega pa je žbljak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.