drago40 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Pozdravljeni Forum spremljam že nekaj časa vendar sem se šele danes odločil za prijavo ... Imam vprašanje glede alternativnih zdravilcev? Zaradi avtoimunske bolezni, ki je bila odkrita pred desetimi leti in s strani uradne medicine nezdravljena (zamešani papirji) sem bil diagnosticiran kot standardni psihosomatik in dobival le temu primerne tablete Ker se stanje vsa ta leta rapidno poslabšuje sem zato obiskal kar nekaj alternativcev, ki mi razen velike suše v denarnici niso pomagali pri ničemer drugemu. Zaradi vsega tega me zanima, če kdo pozna alternativca, ki za svoje usluge zaračuna šele po vidnih rezultatih - pa čeprav dvojno?Vem da tole zveni malo naivno - ampak vprašat ni greh. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Prej bi ti priporočal neko drugo alternativo - samozdravljenje. Bodi sam svoj zdravnik! Kako se zadeve lotiti celostno, pa lahko prebereš kjerkoli na internetu, tudi tu gori ali pa v mnogih knjigah. Najbolje bo, da prebereš kaj o različnih metodah in potem vprašaš, če ima kdo dobre ali slabe izkušnje, z veseljem ti bomo še kaj povedali...Tako se boš celostno lotil svojega zdravja. Ne misli, da te bo zdravilec ozdravil in boš potem imel mir za zmeraj, mislim da to ne bo šlo Odvisno je, kaj si pripravljen sam narediti zase. No? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 se strinjam s teboj. toda vcasih ljudje potrebujejo nekoga, da jh najprej 'prebudi', ali celo pomaga v toliko, da so sploh sposobni zavedati se potrebe po lastem udejstvovanju, ...ipd. ane? traktorimunska bolezen Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drago40 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 Se strinja z obema. Še najbolj pa iz @free-jem, ker sem že tako globoko, da razmišljam že o čudnih neumnostih Ker so težave z spominom in koncentracijo tako velike mi pisani nasveti in iskanje po netu ne pomaga več kaj dosti. Res bi rabil "traktorista", da me izvleče vsaj na makadam .... asfalt bi potem že našel. THX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 kar se kar ti se sedaj lahko povem, oz. kar se spomnim, da bi ti MORDA pomagalo je Ziva voda oz. Active-H (FHES); ali pa obisk bioenergetika, ki ga poznam osebno. No, sedaj bi ti vsak izmed clanov foruma lahko povedal kaj njemu pomaga za doloceno zadevo... - Nisi pa opisal za kaksno zdravstveno tezavo sploh gre?Verjetno bi tako bi lahko dobil veliko odgovorov in celo izkusenj clanov foruma. Ceprav vcasih je bols bit tih, drgac je vsakdo hotel poturit njegova prepricanja in na koncu je bila oseba se bolj zmedena. In seveda vsak od nas ima njegove izkusnje in prepricanja, to je vcasih primerno imeti v vedenju. Kljub temu je lahko izmed uporabnikov foruma oseba, ki je imela podobne tezave kakor ti in jih tudi odpravila?Ali pa celo ima podobne tezave kakor ti in jih prav tako ne zna odpraviti. Ce ne drugega lahko meni znanega bioenergetika vprasas ali vprasam, ce ti je voljan pomagati!? Hkrati pa mu omenis tvoj 'problem' glede financ; morda bo pripravljen pomagati ti, navzlic tvojim pogojem!?Njaprej pa, da sploh ugotovi kaj je vzrok tvojemu stanju in ali ti lahko pomaga odstraniti glavne vzroke in ne samo posledice. lp Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Prej bi ti priporočal neko drugo alternativo - samozdravljenje. Bodi sam svoj zdravnik! Kako se zadeve lotiti celostno, pa lahko prebereš kjerkoli na internetu, tudi tu gori ali pa v mnogih knjigah. Najbolje bo, da prebereš kaj o različnih metodah in potem vprašaš, če ima kdo dobre ali slabe izkušnje, z veseljem ti bomo še kaj povedali...Tako se boš celostno lotil svojega zdravja. Ne misli, da te bo zdravilec ozdravil in boš potem imel mir za zmeraj, mislim da to ne bo šlo Odvisno je, kaj si pripravljen sam narediti zase. No?se strinjam z napisanim, pozdravljen Drago! In dobrodosel! zalostno ko mas to zarad bedaste napake oz. shlamparije. * Glej Drago: sem bodo prisli razlicni ljudje in vsakdo ti bo ponudil svojo opcijo, kar je pac pomagalo njemu, in, kar tudi ni zanemarljivo, kar pac prodaja ravno on sam. svetujem ti, da ne zapravis NITI FICKA za koga drugega, vsaj v zacetku, dokler sam vsaj ne poskusis (in se celo v primeru bioenergetika oz. zunanjega pomagacha je slednji brez koristi ob tvojem nesodelovanju). jogo lohk delas sam, doma... caj si lohk sam namixas (vpras, ti dam kak nasvet, kaj mora bit not), afiirmacije ti ne bo nihce izbral boljse kot ravno ti sam....Poglobil se bos v kaksno knjigo o cakrah in tako dalje (ze tu na LN in LNF si najdes malo morje koristnih infotov o SAMOZDRAVLJENJU). Potem sele se odloci za zunanje pomagace, tudi v obliki dodatkov. Stari dobri med krepi in zdravi pa ze TISOCLETJA. (in se kaj drugega tud, seveda)Ze jamske risbe prikazujejo 'lov na med' - brez heca. FHES je novodobna zadeva z bojda dbesticnimi rezultati.se pa nikakor njegov vpliv ni potrjeval skozi TISOCLETJA. Mas doma, pr seb, kar rabis.To je moja osnovna ideja. Na pravo pot in velik zdravja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drago40 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 - Nisi pa opisal za kaksno zdravstveno tezavo sploh gre?Poleg prej opisanih jih je še cel kup. Stalna blaga vrtoglavica, celodnevna in še posebej nekajurna jutranja huda oslabelost, težave z vidom, apatija ... v glavnem kot 90 letnik pri 40ih. Krvne preiskave in nekaj drugih specijalističnih ne pokažejo nič. Edino pregled ščitnice je pokazal avtoimunsko bolezen in kljub stalnemu zanimanju spet ni izvidov kot se je to zgodilo tudi pred leti. Ce ne drugega lahko meni znanega bioenergetika vprasas ali vprasam, ce ti je voljan pomagati!? Hkrati pa mu omenis tvoj 'problem' glede financ; morda bo pripravljen pomagati ti, navzlic tvojim pogojem!? Vsekakor bi bil vesel vsakega uspeha, čeprav je stanje že takšno, da bom kogarkoli zaradi oslabelosti že kar težko obiskal. Mi lahko pošlješ podatke tega bioenergetika preko OS?Glede pogojev ... ne pričakujem ničesar zastonj in mislim da je fer, ko ponujam dvojno plačilo za uspešno zdravljenje. Pač po učinku.Za neuspešna "zdravljenja" sem zapravil že nekajkrat po 100 tisoč tolarjev in se tako enostavno ne grem in ne morem iti več. Za nameček sem pred enim letom izgubil službo (ne po svoji krivdi) in jo v takšnem stanju niti ne morem več dobit, čeprav sem priznan strokovnjak v svoji stroki in sem imel kar nekaj ponudb za novo delo, ki pa se ga ne upam in tak kot sem zadnje mesece tudi ne morem sprejet ter opravljat. Njaprej pa, da sploh ugotovi kaj je vzrok tvojemu stanju in ali ti lahko pomaga odstraniti glavne vzroke in ne samo posledice.To je bistveno. @Marsa, ko bo postavljena diagnoza se vsekakor ne bom branil nobenih zdravil ... še najmanj domačih. Ampak pri trenutnem stanju in indikacijah bi moral preizkusit preveč razno raznih stvari ... in verjemi, da sem preizkusil že marsikaj. Hvala & LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Vsi imajo prav. Treba bo delat na fizičnem-telesnem nivoju in na duhovnem, drugače boš še naprej obupaval, tu gori pa boš našel tudi nekaj vzpodbude in ti bo lažje. Upam, da se bo javila tudi uporabnica Vrba ali katera druga, ki je malo bolj izobražena v med. smeri. Lahko pa greš pogledat tudi na druge forume, kjer svetujejo zdravniki. Zelo koristno bi bilo, če bi (če ti ni nerodno) povedal o sedanjih življenjskih navadah in kaj o sebi. Npr. prehranjevalne navade, ali si bolj sedeč ali bolj aktiven, ali delaš s kakšnimi strupi, nekaj takega, saj to lahko veliko pove. Sam res da nisem noben strokovnjak, ti pa lahko posredujem razne vire in informacije, kjer si boš prebral o malo drugačnih a efektivnih pristopih k zdravljenju brez zdravil in se nazadnje tudi sam odločil, katero varianto boš probal. Lahko se da dokaj poceni priti do izjemnih rezultatov, včasih je treba pač potrpljenje in tudi nekaj eksperimentiranja, vendar ne v smeri, ki bi škodovala zdravju. Najprej bi poudaril knjižico Dr. Jennifer Harper: Razstrupljanje , s katero boš dobil neko predstavo o celotnem pristopu. Izogibaj se skrajnih oblik, ki jih ni malo in bolj škodijo kot koristijo. Pa sporočaj, kako pa kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 se strinjam tudi z marso! ce verjames da lahko sam, potem daj!ce to ne verjames in mislis da potrebujes pomoc od vzunaj, jo morda res, morda pa tudi ne.ti ves, ki si v tvoji kozi. med je po besedah moje mame meni recimo resil zivljenje! zdravitelj ti lahko pomaga z njegovo energijo in tako, da ti zacnes zdraviti samega sebe. vedno je primerno da VERJAMES v moc zdravljenja! Neglede ali te res zdravi ali ne.Cetudi 1 bioenergetik ni bil uspesen, se v tvojo podzavest podaja informacija, ki spodriva negativno informacijo, da ni pomoci, da ti nihce ne more pomagati, ipd... torej prava je: LAHKO! ZMOREM! HOCEM! ZELIM! ODPRT SEM!Sam se zacnes zdraviti ze z vsakim tvojim vdihom in izdihom! Ostalo pa ti bo pomagalo! Bodisi bioenergetik, zdravitelj, dodatki prehrani, caji, marelice, grozdje, med, kristali, voda, ipd... karkoli pac zacutis, kar te potegne.Bioenergetik radiestezist lahko tudi pogleda kaj potrebujes, ali so zaprti kaksni pomembni meridiani, ipd... Seveda kljub tvojemu opisu stanja, ne vem-o kaj ti pravzaprav je.Se medicina ne ve, kakor pravis. Morda bo vedel bioenergetik? Morda pa ne bo.Morda je moc ozdravitve prav v tebi!?Toda ce cloveku manjkajo osnovne sestavine kot so minerali, beljakovine, ipd.. mu tudi bioenergetik ne more kaj dosti pomagati. Nekatere zadeve je enostavno v telo treba vnesti. No, samo od prane pac se ne ne zivimo vsi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 med je po besedah moje mame meni recimo resil zivljenje! (se dobr!!! ) res so krepili z njim dojencke, nedonosencke (in s tem ovrgli splosna prepricanja, da je med pretezek, da ni za otroke in bolnike, rekonvalescente itd.). Sicer pa sploh nisem imela v mislih ravno medu v tem kontextu (ceprav, zakaj pa ne), hotla sem bolj.... poudarit, da so vcasih zakladi zlo blizu nas (in ne v daljnih dezelah) in da jih lohk sami najdemo ali znamo poiskat (in ni nujno, da po raziskavi svojega telesa in duha rabimo turisticnega vodica, ce pa tudi imamo slednjega, zakaj trdi, da me ne morejo pozdravit moje domace atomske toplice oz. da bi me bolj bivanje in tretma blatnega jezera - al pa ce se vrzemo cist drugam, na deseto podrocje - en turisticni vodic te bo peljal v cankarjev dom, drug v global in 3. na metelkovo - kaj je boljse za turista? odvisno, kaj je zanj zabava, v tem primeru). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Marsa, lepo povedano, vendar toplice niso ravno idealne za zdravje, ker naj bi bilo v vodi preveč klora. Klor je pa lahko povod marsikaterih težav, sploh če bazenske vode tudi nekaj spijemo ali se potapljamo (ušesa). Članek: http://drbenkim.com/blog/2005/10/tip-from-...-childrens.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ne ne, ah kje, prispodobe sam... prvo kar mi pade na pamet, da lohk vrzem v drugacno razmisljanje folk...podobno kot vse jemljem v povezavi s prometom in shtopanjem, pa bi ti zdaj uletel in bi rekel da shtopanje ni zdravo (kar sama najbolje vem - opasno po zivotu!!! ).. drugac ne maram tople vode in bazenov... mislila sem na place in vzdusja. shizzim najbolj na morje, 'mrzlejse', na korculi mi je najlepse morje, najcistejse in najhladnejse v dalmaciji. TO maram.ja, ne vem kako to da toplice (morda da se bo slisal bolj *zdravstveno* kot ce bi zgolj za morje lobirala, kar itak, 'po difoltu' ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Razumeli! No, saj tak obsedenec pa upam da spet nisem, kot si morda mislite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Marsa, lepo povedano, vendar toplice niso ravno idealne za zdravje, ker naj bi bilo v vodi preveč klora. Klor je pa lahko povod marsikaterih težav, sploh če bazenske vode tudi nekaj spijemo ali se potapljamo (ušesa). Članek: http://drbenkim.com/blog/2005/10/tip-from-...-childrens.htmlJaz si vodo v svojih toplicah posolim in se selim od Korčule do Karibov po želji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 NO, pri meni ni blo direktno (ga nisem uzival jaz, temvec ga je uzivala ona, ki je bila z menoj noseca). Med nosecnostjo so jo v bolnisnici okuzili z zlatenco bilaje zelo slabokrvna. Potem je nekje dobila domac med (vcasih je bil menda se zelo kvaliteten, ko se ni bilo kislega dezja..) s katerim si je porihtala kri No, potem ko sem se rodil (z 7 mesci), sem bil itak mal sam ... (inkubator).. potem, kasneje pa so mi kuhali veliko zelenjavnih juhic te so me menda drzale gor. -------- (se dobr!!! ) res so krepili z njim dojencke, nedonosencke (in s tem ovrgli splosna prepricanja, da je med pretezek, da ni za otroke in bolnike, rekonvalescente itd.). Sicer pa sploh nisem imela v mislih ravno medu v tem kontextu (ceprav, zakaj pa ne), hotla sem bolj.... poudarit, da so vcasih zakladi zlo blizu nas (in ne v daljnih dezelah) in da jih lohk sami najdemo ali znamo poiskat (in ni nujno, da po raziskavi svojega telesa in duha rabimo turisticnega vodica, ce pa tudi imamo slednjega, zakaj trdi, da me ne morejo pozdravit moje domace atomske toplice oz. da bi me bolj bivanje in tretma blatnega jezera - al pa ce se vrzemo cist drugam, na deseto podrocje - en turisticni vodic te bo peljal v cankarjev dom, drug v global in 3. na metelkovo - kaj je boljse za turista? odvisno, kaj je zanj zabava, v tem primeru). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Med je zakon, ja! Mora pa biti domač, nepregret in čimbolj naraven (da niso dodajali čebelam preveč zdravil). Da je med dober oz. ni bil pregret, vidimo po tem, da kristalizira, kar seveda ni nič narobe. Imam doma prav knjigo Med in zdravje od enega slovenskega zdravnika. Je zelo dobro in strokovno opisano delovanje telesnih funkcij in kako med vpliva na le-te s svojimi sestavinami. Med je treba uporabljat v hladnem ali rahlo toplem stanju, saj npr. z dodajanjem v vroč čaj uničimo vse žive encime, ki so eden glavnih razlogov, zakaj je med zdravilen. Seveda med vsebuje še ogromno drugih koristnih snovi, mineralov, vitaminov, ... Ta metoda je znana in preizkušena - če daš na rano med, se ta hitreje zaceli. Do te ugotovitve je baje prišel nek vojaški zdravnik, ki je na tak način potem uspešno zdravil ranjence. Vseeno je treba upoštevat pri konzumaciji meda neko zdravo mero, kot pri vsaki stvari. Ah saj res, saj imamo tudi forum o čebelarstvu. Sam vseeno ne bom brisal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 DRAGO 40! Hm, že kar dolgo časa nism pisala, pa sm se odločila za spemembo. Torej, čeprav sm še mlada (zelena, kakor se temu reče) imam svoje mneje glede tega, kar si napisal, pa tudi nekaj izkušnj. Mislim, da ti bioenergetiki in drugi zdravilci ne bodo znali pravilno pomagati, sicer pa si sam napisal, da si zapravil kupe denarja, vidnih rezultatov pa ni bilo. Omenjal si dnevne vrtoglavice , celodnevno in jutranjo hudo oslabelost, težave z vidom, ... v glavnem kot 90 letnik pri 40ih. Napisal si tudi, da si se zdravil z zdravili. Vprašala bi za kakšno psihosomatsko obolenje je šlo, če seveda smem. Obstaja samo ena prava učinkovita metoda, to kar so napisali tudi ostali - SAMOZDRAVLJENJE. Sama uporabljam to metodo in moram priznati, da se mi stanje vidno izboljšuje. Zjutraj sem se zbujala z vrtoglavicami, hude migrene, slabosti, bolečine v zatilju, preveč sresa, grozne fobije (bala sem se teme), tresenje, moje misli so bile "ponorele", da ne pozabim omeniti vsiljenih misli, halucinacij....skratka bila sm v dreku, čist na dnu, v pizdi. Ampak za spremembo sem jaz stara samo 18 let, počutim pa se kot da je vse življenje že za mano. Mislm, da ne morm nikoli več doživeti kaj hujšega, kar sem.To življenje je živelo neko drugo dekle, ne jaz. Vsak dan, ko se zbudim, si rečem:"Zmogla bom:". Včasih to tudi resno mislim. Skratka vse je v naši glavi in ti si tisti, ki lahko vse spremeniš. by by by by Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Optimistka Daj prosim malo več povej, kako si se lotila tega. Na kakšen način? V bistvu je samozdravljenje predvsem eksperimentiranje, kar je tudi prav, da tako spoznavamo sebe. Presenetila me je tvoja starost, zato sem tako firbčen. Pa dobro je delit znanje in izkušnje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drago40 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 (popravljeno) Vprašala bi za kakšno psihosomatsko obolenje je šlo, če seveda smem.Seveda smeš Tudi zdravniki so mi hitro "prilepili" psihosomatsko obolenje .... in me zato zadnjih deset let zdravili s tableti na bazi bromazepama. Začelo se je z težavami želodca in srčnega utripa ...Šele sedaj se je "slučajno" pokazalo, da gre za eno od avtoimunskih bolezni. Katero, pa ugotavljajo že nekaj tednov. @optimistka, tudi mene zanima bolj podrobno način tvojega SAMOZDRAVLJENJA? Popravljeno 21. oktober 2005 -> drago40 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Sem taka osebnost, da se preveč sekiram in obremenjujm po nepotrebnem. Iz dneva v dan si govorim, da življenje ne smem tako resno jemat, ker me bo drugače še pobralo. Mislim, da imam to že prirojeno, da se tok živciram. Verjetno se tega ne da spremenit, vendar PRVO KOT PRVO moraš življenje jemat lahkotnejše.Drugo pravilo je, da moraš vedno stati za svojimi načeli-nikoli te ne sme biti sram izraziti svojega mnenja. O sebi moraš misliti le najlepše-SEM NAJLEPŠE BITJE NA ZEMLJI,SEM EDINSTVEN.(Res, da imam par mozoljev, vendar bom preživela. )Nikoli ne smeš pomisliti na strah, ker ta že tako sam po sebi pride.Čim manj razmišljaj, zakaj bi se človek mučil po nepotrebnem z vprašanji in seveda živi spontano vsak dan posebj. Sicr pa kaj naj dajem nasvete.... 1.Ne izrazim svojega mnenja (razn doma, ko sem lahko to, kar sem). O sebi sicer menim, da sem krasna punca, privlačna, vendar moj problem je ta, da bi se pred ljudmi najrajši ugreznila v zemljo, ne rajši bi njih zradirala. By By By Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drago40 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 Sem pač tipični predstavnik horoskopske device (devičnik za celo življenje )Pred časom sem prebral nekakšen rek, ki se glasi: "Življenje je igra. Kdor se ne zna igrati, izpade." Zgleda, da je kar zelo resničen.Ampak kaj, ko se ne znam več niti igrat ... kakšen predlog za novo zanimivo igračko? Še najmanj pa sem narcisoiden tip, ki bi se imel za lepotca ali mačota, čeprav sem že iz marsikaterih ženskih ust slišal, da imam vse predispozicije ... @optimistka, glede na precej podobnosti in težav bi midva verjetno lahko udarila kar dolgo debato ... maš čas za kakšno kavo. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Heh... jst sm nevarna,veš?! Sicr pa lahko tle kako debato užgeva, pa bo skoraj isto, kot da bi šla na kavo, Pa še nič se ti ne bo zgodilo, boš obvarovan pred mano, res pa je, da tle prek spleta ne bo kave, razn če kako slikco s kavico prpopam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drago40 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 Evo ... pred mano je že dišeč barcaffe ... @optimistka, omenjaš ugrezanje pred ljudmi in radiranje. Zanimivo. Zakaj? Jaz ljudi sicer ne bi radiral, ker me ne motijo in rad spoznam kakšno novo osebo. Me pa moti nekaj drugega. Kot sem že omenil nisem narcisar in me kakšno vzbujanje pozornosti niti najmanj ne mika in me celo moti. Imam pa neko "pozitivno" telesno lastnost, ki vzbuja pozornost pri marsikateri ženski in zavidanje pri marsikateremu moškem. Da šepetanja za hrbtom in kazanja s prsti niti ne omenjam.Pa da ne bo kdo mislil na kaj pokvarjenega to se vidi tudi če sem v zapetem debelem plašču ... Zato se raje izogibam večjim družbam neznanih ljudi ... enostavno se počutim nelagodno. Če pa so to znani obrazi takih neprijetnih občukov tudi v večji družbi nimam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 No no Drago, ne pretiravaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drago40 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 V čem pa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.