Marsa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 (no vidte, pol lohk kar pustimo ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 :xx!: sem smesna ne.... sej sm tudi butl,namesto ,da bi najprej pogledala mal kaj je zdej to,sem takoj uletela sprve v to temo,da vidim ,pa sem mislila,da je modro zaradi nadgradnje vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ma saj je kul. saj se na nobenga posebej ne jezim, sam na vse skup, nekak.ker je vedno ista pesem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ma saj je kul. saj se na nobenga posebej ne jezim, sam na vse skup, nekak.ker je vedno ista pesem. ti se kr ven vleči zdej,ja točno vem ,da si me ti zdej skenslala dol za 10 minut vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 tocn tebe. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Marsa, Mitja mislim, da jih ni veliko, ki bi nadgradnjo izpeljali tako smooth za uporabnike sam ne vem, kaj sem jaz zagrešila, da danes nisem mogla gor ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 cocinelle jst tud nisem mogla gor,pa vsake tolk me spet dol skensla,sej pravim -marsa je kriva a ne vesh ,da viruse gor shtima,pa dol nas meče pa take vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 *to ni mel zveze, server je bil nekaj dol, neodvisno torej od nasega apgrejdanja foruma. thanx Cocci! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 *to ni mel zveze, server je bil nekaj dol, neodvisno torej od nasega apgrejdanja foruma.itaq sm poštekala *saj tist je bil joke na tvoj komentar, cigančica ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 mitja &marsa....marsa&mitja........čestitke in hvalaaaaaaaaa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ja....prou res MITJA-MARSA... fajn tale farbca...pa vse ostalo tutpa she spolna chakra ne trpi vech tolk ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ....dan....Mam kt punavad spet eno strukouno ?, ne?Vidm, d ma MARSA ze ukol 35.000 pisanj, MITJA pa sam 400!Zdej pa cm vedt: a Mitja kr naprej kuha in puspraula?Hvala .... denje.... + @ + = ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 hehe meni je pa smesno zdaj, ko imam mesano med blauw design pa oranje design (mi manjka malo oranzne, v bistvu...) no, edina pripomba - nisem mogla citirat (?!) mi je stalno pisalo da je file prazen. da ne omenjam, da sem bila v totalnem stresu danes zjutraj, ko sem hotela nekaj precekirat pa nisem mogla gor malo tumac naenkrat, post pa se mrk pa se lunin mrk Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Ornk al pa nic. Počasi in zanesljivo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ....dan....Mam kt punavad spet eno strukouno ?, ne?Vidm, d ma MARSA ze ukol 35.000 pisanj, MITJA pa sam 400!Zdej pa cm vedt: a Mitja kr naprej kuha in puspraula?Hvala .... denje.... + @ + = hehe meni je pa smesno zdaj, ko imam mesano med blauw design pa oranje design (mi manjka malo oranzne, v bistvu...) no, edina pripomba - nisem mogla citirat (?!) mi je stalno pisalo da je file prazen. da ne omenjam, da sem bila v totalnem stresu danes zjutraj, ko sem hotela nekaj precekirat pa nisem mogla gor malo tumac naenkrat, post pa se mrk pa se lunin mrk pa to sploh ni blo to.nekaj.. je server bil dol sam al kaj... Počasi in zanesljivo. hitr pa zanesljivo. mi je bl vsec. sploh pa ko gre za net. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 No, tkole. hvala za vse pohvale Tokratna nadgradnja je zelo zahtevna zato je mal vec problemov. Delam vse po vrsti. 1. Program je spedenan 99% 2. Besedila so prevedena 95% 3. Lunin dizajn (templejt) je pa bolj zahtevna rec in bo verjetno trajal vec dni, da bo vse, kot mora bit. zaenkrat narejeno 25% Kmalu bo vse tako, kot je bilo. Sam da bo seveda 100x boljs!!! Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Sam da bo seveda 100x boljs!!! joj, super bo, boste videl! kmal pol bodo se smeski (se) dodatni... pa tak. Za koledar ze veste, ne, da maste itak lohk sam osebnega, da sam vi vidte - osebni lnf koledar... si lohk napisete kdaj maste zobarje pa tak... men se zdi to mega, recimo, ziher se bo se komu zdel, pa morda sploh ne ve, da to je.saj to je ze nekaj casa, sam izkoristim se tu, ki boste morda bolj brali, da povem...je fajn vedet, kaj vse je. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Evo, šele sedajle odkrivam, kaj je novega tule - super http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Sam da bo seveda 100x boljs!!! ... kolk nas razvajata ... hvala funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 uau, smeškotov se najbolj veselim!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 tkole na hitro lahk recem, da mi je super, da se mi ni treba cist vsakic prijavljat, ko pridem gor.zdej si me je zapomnu!! drugac pa: cestike za napredovanje, da vama tako dobro gre, v bistvu! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 xokxkmal pol bodo se smeski (se) dodatni... pa tak. Me prav zanima, če se v zbirko prikrade tut kakšna prikupna pujsa , sicer pa . Full funkcij pa zih že zdej ne znam uporabljat . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 uau, da mitja tkole poskakuje, mora bit ze res specijalno Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 uau, da mitja tkole poskakuje, mora bit ze res specijalno Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 sm mal čekirala, res dbest....carja sta pa lunin dizajn sm si nazaj naštimala un se mi je res zdel čist prevč....ka pa vem....prevč drugim forumum podobn, to pa ne gre a ne, ker tale je definitvno čist spešl tko da svaka vama čast, k se tolk trudta.......pa ne zamert k smo mal zarad farb jamral, ne gre se za nehvaležnost al tečnobo al kej, tk kt sm rekla.....ta forum ni tak kt drugi in je fajn da se tud po dizajnu loči mal KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts