Pika Pikica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Jupiiiiiiiii, novi smeškoti bojo!!! :onfire: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ... tk kt sm rekla.....ta forum ni tak kt drugi in je fajn da se tud po dizajnu loči mal absolutno! Itak...sam eni pa hocjo tacga, 'navadnega' (iz tega ali onega razloga, kaj ves, morda pa delajo v takih sluzbah, pa pol tele oranzne zadeve divje... a ves )...eni hocjo pa crnega (pa mitja ni hotel, da crnega pa noumo ), tko da bova ziher se kak dizajn ubodla...sam s tem je glih najvec frk.ma saj vem...sam je tecno...recimo ko bi farbal.... pa bi oni vmes not sedel pa tecnaril ob vseh vmesnih fazah - a tkole bo? o shit, men pa to ni... pa tak.Tko da bi blo boljs res zapret pa ciao. Pa pol ga odpret, ko bo spedenan...Sam, nimava srca za vec dni vam skenslat forum. to je vse. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 čist hudoo.kva sta face.tale modra mi je ful bl všeč zdej,mogoče k ni isto pa tko bl pomirjena sm ob tej barvi če bom pa slabe volje, me bo pa tale mogoče zamorila pa še vedno lahko zamenjam na rumeno žurček tole,fajn,mal drgač Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Sam, nimava srca za vec dni vam skenslat forum. to je vse. Sej bi bla bl izvirna, pa morm počakat na ta novo pošilko smajlijev. Sej bo kul to zaenkrat, ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 superca za novi lnf.......... sam za uporabo še kakšnih funkcij, bi morala na tečaj.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ej marsa sej vem....sam tko, sej smo res tečni mal mogoč sm se kr mal bed počutla k si blu huda mal, sej res u bistvu, vidva se matrata, mi pa tečkamo zarad barv enih.....bambusarji KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ne se na to ozirat, sem clo sama opazila, da sem v zadnjem cajtu kar ene parkrat nekaj ful ven padla in se razburjala...ni kul, da bi mi to prislo prevec v kri. ampak pac... vsakdo kdaj popizdi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Nagradnja je zelo dobrodošla, čeprav ni bilo ne vem kakšne velike potrebe... Samo meni full neki šteka. Ko preberem določeno temo, jo imam še vedno označeno kot neprebrano, čeprav imam vklopljeno pecivo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 To se bo vse uredilo, saj so tudi fonti cist drugacni pa vse.....bo vse potem pregledno, kot je bilo do sedaj. sicer seveda nadgradnja res ne bi imela smisla, ce bi zato drugje kaj shepalo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Sam, nimava srca za vec dni vam skenslat forum. to je vse. To se bo vse uredilo, saj so tudi fonti cist drugacni pa vse.....bo vse potem pregledno, kot je bilo do sedaj. sicer seveda nadgradnja res ne bi imela smisla, ce bi zato drugje kaj shepalo. totalno sta pridna in na liniji in oh in sploh! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Da se pofočkam samo. Nazadnje sem bil na LNF v nedeljo, pa še tisto samo za 5 minut, danes najdem pa en čist drug lunin.net. Kar . Veliko dela! Upam, da čimprej vse zlaufa, kakor je treb. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 sam da si gor, da ste vsi gor, vsi vse nasli. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ... najdem pa en čist drug lunin.net. Kar . Veliko dela! Upam, da čimprej vse zlaufa, kakor je treb. pod tole se tudi sama podpišem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 jaz tudi http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 no saj v bistvu laufa ze kot je treba (upam )...(*torej, vse se odpre, vidi, najde, vse normalno dela in poteka in tko...) Ni pa se to to. Vceraj smo mel mal bolj na stendbaju (so ble druge pomembnejse zadeve <€>, dons pa spet akcija, mal pa blokirana in otezhena, ker se pa mitje nekaj loteva)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Fajn je novi forum, podoba itak . Kaj nista lani ravno ob takem času tudi prenavljala? Ali je bilo to malo pozneje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 takem časumorda tudi, vsekakor je bil, ne glede na obdobje leta, 'tak cas' - ker sem se spomnila, da je bil mrk, ko sva prenavljala. (*kot sem se recimo kot nalasc, pa res povsem slucajno, pojavila v marjetkini oddaji vselej na mrk, torej ene 3x ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 saj res, sta se odločila namerno, da bosta glih ob mrku prenavljala? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ne, to pa ne....odlociva se datumsko, da bo kaj, polozaji recimo sam, ne pa te druge okoliscine, kot so mrki (sam to je pa pac pol ocitno vedno nekak v paketu ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 se mi zdi da je mal drgač kt je blo zjutri KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ne, to pa ne....odlociva se datumsko, da bo kaj, polozaji recimo sam, ne pa te druge okoliscine, kot so mrki (sam to je pa pac pol ocitno vedno nekak v paketu )Očitno usojeno. Magično. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 tkole na hitro lahk recem, da mi je super, da se mi ni treba cist vsakic prijavljat, ko pridem gor.zdej si me je zapomnu!! nič več :xx!: me ne mara! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 zdaj se rihtamo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 zdaj se rihtamo. valda, sej stekam. samo sem mislila, da je ta sprememba, da me *vzame za svojo* ze trajna. sicer pa razumem, da je tole malo daljsi proces. sej ves...potrpezljivosti nam manjka pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 saj stekam, pa ni sam to... ('nepotrpezljivost')je le net - nekaj neulovljivega... se bojis, da bos prisel, pa ne bo vec...saj se povsod to dogaja, jasno tolk bolj na netu lohk to pricakujes. Tud zato je najbrz ta forum in sploh LN folku ljub in se kul pocutijo (tisti ki pac se) - ker je nekdo zadaj... ker obstajamo, nismo sam en virtualni nekaj, kjer ne ves, ce kdo sploh zad stoji in kaj in kako.tko se mi zdi pac oz. si lohk cist predstavljam to. sam jaz pac gledam iz sebe in tud, 3 leta da stoji en forum brezbudgetni, pa je hkrati profesionalen, pa da je vse boljsi in vse, ze to je dolocen pokazatelj, za moje pojme.tko da, odtod moja 'uzaljenost' al pa ko kaj popizdim tkole.ces, pa saj vam je lohk jasno, madonca! kot pravim, stekam pa jasno tud vas....vcas me pa zabava...ko je vedno kaksno gundjanje in tko, pol pa itak vsi zadovoljni...al pa dam link na staro, rpejsnjo verzijo (ki bi se je eni tiscal dvesto let ), pa pol vsi vidjo, kolk je res boga v primerjavi s to, novo. enim se zdi, saj se ne rabi.ok, glavno je, da se nama zdi, da se rabi.Oni ki ne rabi, ga morda jutri ne bo vec gor - jasno da ne rabi.a jutri pa bo prisel en gor, ki bo, poleg mene, rabil.tko gre to....ce grem jutri z morja dam, mi ni treba posteljnine menjat, hvala, ce bom pa se 2 mesca tu, pa pliz, pa se kdaj. :) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts