lea 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 gundjamo res cist brez zveze! meni tudi ni vsec, da kdo tecka in se vtika, ko dejansko *nema prava glasanja* pa ne gre samo za denar, po drugi strani pa spet tocno tudi za to. tako kot pravi ena moja prijateljica za svojega sefa: ne me hvalit kako sem pridna in usluzna, raje mi nakazi malo vec na racun. super je imet prijazne odnose. koneckoncev gre pa vedno tudi za nek daj-dam. tudi izkusnje, nasveti...ne samo da jih prejemas, da jih tudi dajes. kljub vsemu pa tale forum, ki vzdrzuje nek ton domacnosti, iskrenosti, direktnosti, pripravljenosti pomagat, meni daje vtis, da si radi damo, ce drugi zna to cisto malo cenit. in to se mi zdi prav! spostovanje drugega. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 saj je vecinoma tko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Kaj ste mi naredili z Luninim forumom?????????Kje je moja oranžna barvica???smrc..... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 saj bo saj bo, brez skrbaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Sem že mislila, da me je kam drugam vrglo...gledam..a??? Kaj pa tole??in roko na srce- najbolj mi je bila všeč predzadnja verzija..Sicer pa itak - meni preveč sprememb škodi Bom pridno čakala na oranžno barvo. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 saj spodaj si lohk vec razlicnih dizajnov mensezdi ze nastavis, cisto levo spodaj, v spodnji vrstici. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 SEm že Je že boljše Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Nekaj me še zanima..a po novem je tko, da ko v komentarju klikneš na smeškota, ti ga avtomatično vrže na konec teksta, ne pa v tisti del, kjer imaš označeno (kriza, ko mi manjkajo tile izrazi iz računalništva - una črtica, ki utripa in kaže kje pišeš tekst...).Ponavadi je vrglo smeška tja, kamor si označil, zdaj ga pa (vsaj meni) vedno na konec teksta vrže in ga moram pol na roke vmes med tekst postavljat. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Ste že tolk napisal, ne vem pa če je kdo omenil da prej je bilo tako da se je uvodni tekst osebe, ki je odprla temo, prikazal na vsaki strani, ne glede na to kolk strani je imel topic. Zdaj pa tega ni več Vbistvu včasih uletiš na konc teme pa si mal "ven padel" vmes o čem sploh mora tema tečt ker se veliko čvek nabere in moraš skočit na prvo stran prebrat uvodni tekst in potem spet iskat post katerega si nazadnje prebiral. Večina tem pa ima tako 100 in več strani kar je kr nekaj "skakanja" Čisto dizajnersko opažanje, ker ne vem če je pogojeno z resolucijami ali je še v planu za popravit pa je ta, da je grafika z zvezdico manjša kot tista druga, kjer se začne LN FORUM in nato Pomoč, Iskanje, Člani itd. Tudi zgornji del je nekoliko pokvarjen in na desni strani za par pikslov rob ven gleda. Sicer Mi pa isto dela s smeški kot Aliani. Mi je pa zelo kul funkcija QUICK EDIT (Popravi na hitro) VZAMEM NAZAJ - Sem ugotovila da tisti uvodni tekst v topic lahko prikažeš če izbereš v Možnostih (LINEAR) KUL!!! 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Aliana, mensezdi je blo to tud ze prej.... da ti je vcas na konc vrgel smeske...ja, to je tecno, sam ne vem, ce lohk kaj vplivava oz. v cem je finta, ker kot receno, je blo tud prej tko, sam ne vedno ...nisem pa postekala, v katerih primerih ... aha, morda je blo pa na prejsnji verziji foruma, pa da je zdaj na tej novejsi, ki je bila do zdaj, normalno delalo.... mozno da je tko, cudno da ni to itak zrihtano, bom pa rekla mitji. Petrca, vem kaj mislis, ja to je smiselno, ce je opcija, bomo zdaj tud tko nastimal (da bi bla moznsot videt prvi post). Onole, rob - thanx!!! Bo Mitja vesel tega infota, vse taksno je treba povedat, ce opazte. aha, quick edit, dbest , pa tud tole, da ce postnes hitro drugega za drugim, ga v isti post stepne, kar je kul, da je bolj pregledno.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Aliana, mensezdi je blo to tud ze prej.... da ti je vcas na konc vrgel smeske...ja, to je tecno, sam ne vem, ce lohk kaj vplivava oz. v cem je finta, ker kot receno, je blo tud prej tko, sam ne vedno ...nisem pa postekala, v katerih primerih ...prej se je 'ta hitre' smeškote (iz nabora levo od okvirja za tekst) dalo vstaviti kjerkoli v besedilo, tiste iz dodatnega nabora (prikaži vse) pa je postavilo na konec teksta; zdaj pa vse postavi na konec. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 a tko... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 Juhej, ste verjetno že opazili, ampak oranje dizajn je že nekaj časa spet aktualen.To pomeni, da je večina stvari po nadgradnji že popravljenih. Še vedno pa je ostalo nekaj malenkosti, zato bodte potrpežljivi, če se bo kej čudnega dogajal 1. Program je spedenan 99% - pač nikoli ne bo 100% 2. Besedila so prevedena 98% 3. Lunin dizajn je zaenkrat narejen 85% 4. Zdejle pa že upgrejdam LN Blog (kar pomeni, da bo kmalu na voljo) --------------- Kar se tiče smeškotov, meni jih lepo postavi na mesto,, kjer jih hočem.Predlagam, da si inštalirate FIREFOX brskalnik (free in hudo dobr in celo v slovenščini, če želite) --------------- Kar se tiče izgleda teme - zdaj sem nastavil STANDARDNI default in očitno ste tudi že poštekali, kje si lahko menjate različne izglede. Kar se mene tiče, lahko nastavim za default tudi LINEAR+.POVEJTE! Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 sam aja saj res... men se tud nastepajo kamor cem, pa nisem na firefoxu.aja, ker sem pac na mozili. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Pravkar opazil:Arhiviranje OS-jev.Izberes katero mapo, koliko, od kdaj...izberes HTML, do tod, enako kot prej-dobis vsebino na mail, ampak namesto pripete *.html datoteke dobis "MIME encoded message".No, sicer se da "rocno" iz tega se vedno dobiti izvorni html dokument, samo... Ce se da urediti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 aha dbest da je nekdo probal, thanx, bomo popravili! (*pha!!! - *bomo popravili*? - ve se kdo bo popravljal in ve se da to ne bom ich ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 27. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2005 Pravkar opazil:Arhiviranje OS-jev.Izberes katero mapo, koliko, od kdaj...izberes HTML, do tod, enako kot prej-dobis vsebino na mail, ampak namesto pripete *.html datoteke dobis "MIME encoded message".No, sicer se da "rocno" iz tega se vedno dobiti izvorni html dokument, samo... Ce se da urediti. huh. jebca, bom pogledal, kaj lohk nardim Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Kaj je pa z ocenami določenih tem Zdajle šele opazila, tule sem nekak preletela, pa ničesar našla o tem... Nekak sklepam, da več zvezdic ko izbereš, bolj si zadovoljen s temo? A potem bo kaka lestvica priljubljenih tem obstajala al na kaj ima to vpliv? Se opravičujem, če je kje kaj pojasnjeno, samo jaz nisem nikjer našla . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ja, lohk ocenujujes teme, sam ne veva, ce dela, ni se nihce probal oz. ocenjeval, baje pa se adminskh (torej najinih) ne da, kar je mal tecno morda, ker sem jih velik recimo jaz odprla (celo v imenu koga drugega, recimo)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 JSt sem pa glih Vesoljni dnevnik ocenila A pol boste une brez zvezdic ukinli . Cool full novga Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Ravno sem se hotela vtaknit, pA vidim, da si že pojasnil. Uporabljam Firefox pa jnikoli nisem imela problemov s smeškoti. Vedno jih je postavilo pa pravo mesto. Zdaj tudi. AHHHH...u tem je fora. sem pa študirala, zakaj mi doma smeškoti delajo kot je treba, v službi pa cela pi*.....thx..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 fajn ko si nasla in zdaj ugotovila, v cem je fora, Amis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 e vidiš...tud mi tapočasni kdaj kej najdemo..... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 vem ja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts