Skoči na vsebino

Nadgradnja LNF

Mitja

Recommended Posts

Guest sstane
a mislis z LNF na LNF? (drugac se itak ne da, razen kot omenjas).

To naredis tako, da namesto 'citiraj' uporabis moznost 'citat+', gres v drugo temo (pac to, v kateri zelis komentirat) in das 'komentiraj'.

Super, hvala :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 108
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Včeraj okrog 23. ure je bil forum nedosegljiv - hotel sem objaviti en komentar pa je forum zginil, pojavilo pa se je obvestilo da je ta stran nedosegljiva in da je IP naslov napačen ali nekaj takega. :eek:

Isto je bilo ko sem hotel na Lunin Net. :wOOt:

Vse ostalo mi je normalno delalo x?x x?x :xx!:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

to se zgodi, Alef, slucajno (morda glih tist hip ni povezave al je server za 5 sekund dol ipd.), mozno pa je, da je mitja kaj tacga pedenal, da je mroal za minutko izklopit (besno pedena bloge).

zdaj ni cajta za smeske, Boby, to je razonoda, si ne morem privoscit zdaj, bodo pa.

sam, saj jih je ze tako al tako skor prevec, saj ga komaj najdes!!! x:Ox

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

to se zgodi, Alef, slucajno (morda glih tist hip ni povezave al je server za 5 sekund dol ipd.), mozno pa je, da je mitja kaj tacga pedenal, da je mroal za minutko izklopit (besno pedena bloge).

OK, no problem, sem šel pa mal prej spat... x:Dx x:Dx xsrcx :sleeping: :sleeping:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

• 2 weeks later...
Pravkar opazil:

Arhiviranje OS-jev.

Izberes katero mapo, koliko, od kdaj...izberes HTML, do tod, enako kot prej-

dobis vsebino na mail, ampak namesto pripete *.html datoteke dobis "MIME encoded message".

No, sicer se da "rocno" iz tega se vedno dobiti izvorni html dokument, samo...

Ce se da urediti. :vio:

Osvezujem.

Se kar isto, ce se da kaj narediti...

Sem zoprn, ali neko mora da je.... xcivx

aja sory, morda nisem tega spesl poslala, mitja pa ne gleda sproti.

thanx za opomin. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...