Skoči na vsebino

Napoved za 42. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2005/42/"][b]Napoved za 42. teden[/b][/url] - [b]17. - 23. oktober 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

*
nasveta se nisem spacala, sam sem dala vseen gor, da bo cimprej. :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 61
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
..Lakom lacen... kako zelo res... najrajs bi kar vse pojedu!!!!!!!! x:px x:px x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pogosto bomo vznemirjeni in hlastni, vendar pa prav tako na trenutke težki, utrujeni in tudi depresivni.

[color="#6600CC"]Še kar xrolleyesx , še celo mene včas mal na izi potrka tole, pa sem običajno imuna x;)x .[/color]

Kar ves teden bomo čutili tudi nenasitnost in nekakšno hrepenenje, nenehno se bomo zatekali k hrani in nenehno nam bo nečesa manjkalo.

[color="#6600CC"]Tud tole, ja. nekam nenavadno dosti hrane uničujem, zvečer čokolade xrolleyesx , nič v mojem stilu, pa skoz neki bi kr jedla xrolleyesx .[/color]

Želeli si bomo stika z bližnjimi in ljubezni, vendar se bomo težko prisilili k 'prvemu koraku' ali pa se bomo celo umaknili vase oz. si nadeli nedostopno masko, vse predvsem zato, da nas ne bodo prizadeli.

[color="#6600CC"]No glede prizadetosti se glih ne najdem, ker ne funkcioniram tko,sam res kar čakam ko na kaki postaji, kdaj kej pride, kar jaz bi - ravnanje namreč, pa mi ne rata ta moment iz vsega kaj lepega izvlečt. [/color]
Priporočljivo je delo v gospodinjstvu, čiščenje, pospravljanje in urejanje, pa tudi sprehodi v naravi in vsako ustvarjalno delo.

[color="#6600CC"]Se bom kar za sprehode pofočkala, pa ustvarjalno gledanje TVja x:o)x xDDx x;)x . Puca se mi glih ne prou strastno.[/color]
Zelo priporočljivo pa je tudi delo na sebi; zdaj je pravi trenutek, da počistimo s starim, da odvržemo prežvečene vzorce in začnemo z novimi temelji, torej, odvrzimo vse, kar je neuporabnega in nam več ne koristi, tako v materialnem kot tudi v duhovnem smislu.

[color="#6600CC"]Imam krizo ta moment, ne lotim se Tibetancev, težko še celo kaj Hayeve preberem, ki jo sicer z velikim veseljem žvečim in v bistvu točno vem, da mi manjka delo na sebi - me musklfibr daje na momente
x;)x .[/color]
Spet bomo imeli veliko opravkov s preteklostjo in bomo tako srečevali ljudi, ki so povezani z njo, morebiti pa si bomo dajali opraviti z ogledovanjem ali urejanjem starih fotografij, pisem in podobnega.

[color="#6600CC"]Še kar x?x . Mi je pa glih odveč secirat za nazaj, sicer pa fino, če je kaj nerazčiščenega še ostalo, da se spuca končno. Slike pa možno ja, da bomo urejali. [/color]
Proti koncu tedna nas bo vse bolj vleklo ven in tudi v večje družbe, kjer bo veliko ljudi

[color="#6600CC"]Aham, na Ljubljanski maraton, samo očitno sem svinjsko pametna, pa se bomo šli vseeno v krogu družine to x:px .[/color]
[color="#6600CC"]Jah, krasno da vem, na kaj naj pazim, kako se lotit stvari. je pa dejstvo, da najbolj pogrešam delo na sebi, da mi ta moment nič ne steče, niti glinca, niti Tibetančki, ne knjigice, pa da znam bit na momente celo tečna :angry: , kar sicer ni v moji navadi.

Hvala za napoved xsrcx :palec: [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ej, Marsa thanks! :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[color="#993399"]marsa, hvala za napoved[/color]....da je neptun na delu je pa čist res....hecno, kako ta planet prav ful čutim....mislim, da imam tako oseben odnos sam še s plutonom in uranom.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Marsa' post='552780' date='18. Oct 2005 ob 13:40']nasveta se nisem spacala[/quote]
se zmery ga nism. :sori: (imela obiske vmes tud pa tak :|||)

[quote name='Samson23' post='552829' date='18. Oct 2005 ob 14:41']..Lakom lacen... kako zelo res... najrajs bi kar vse pojedu!!!!!!!! x:px x:px x:px[/quote]
joj jaz pa se ne, sam me bo zagrabil najbrz pol, ponoch, moje tele ure pregresne za hrano. :|||

[quote name='Pujsa' post='552830' date='18. Oct 2005 ob 14:41'][color="#6600CC"]Tud tole, ja. nekam nenavadno dosti hrane uničujem, zvečer čokolade xrolleyesx , nič v mojem stilu, pa skoz neki bi kr jedla xrolleyesx .[/color][/quote]
no nic hudga, preklca kot si. xyesx :palec:

ja, jaz tud zal ne morem mislit na telovadbo zdaj (pa ceprav ze placan in ze zacet fitnes, ze super se ufurala, pol pa... zdravstveni schtraufenpacht... :V:)

[quote name='silki' post='552847' date='18. Oct 2005 ob 14:57']Ej, Marsa thanks! :palec:[/quote]
jo, *malenkost* x:o)x x;)x x:Xx

[quote name='Amis' post='552854' date='18. Oct 2005 ob 15:05'][color="#993399"]marsa, hvala za napoved[/color]....da je neptun na delu je pa čist res....hecno, kako ta planet prav ful čutim....mislim, da imam tako oseben odnos sam še s plutonom in uranom.....[/quote]
sam ti mas pa res... hecno... da glih ti, saj nimas nic ribjega (sco/dev/dvo/+se kaksen nekaj vodnar al kako ze, duh vem da ni, ker je morda v koz)... pa mas tud ne sam neptunskega dost, kot tud nekak opazim (tu v napovedi, dbest ko uletis/te tkole, da se lohk spremlja, kot tud v dnevniku), da ko je kak aspekt mocen z neptunom, da si ti *na sceni*. xDDx x;)x x:px

[quote name='coccinelle' post='552968' date='18. Oct 2005 ob 18:49']zblojeno, požrešno, pa pospravljat treba xrolleyesx
grem rajš prespat ta teden (kt da bo naslednji kaj boljši) :inocent: x:o)x

aja, thx :palec:[/quote]
mah, ti, Cocci, ti tolk obvladas, si tko uravnovesena, zate me pa res nic ne skrbi. x:Xx :palec:
Tebe ne more nic iztiriti! :vtz: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='552982' date='18. Oct 2005 ob 19:37']Tebe ne more nic iztiriti! :vtz: :palec:[/quote]

zato pa lahko mene, ampak me ni - še... neptunovkso zblujena skoz, ok, hrana - pazim, pa itak zdravo jem, športam - tibetančki, hoja po gozdovih, spim nič, razmišljanje sem pregnala z eno dobro knjigo (požrla čez 300 strani v enem dnevu - to je bolj podobno stari meni)... prišla do določenih spoznanj, o mojem lajfu, ampak je prav fletno zadihat, ne da bi tuhtal koga boš prizadel, kdaj in kako boš prizadet - če nisi v tem filingu, ne pričakuješ nič, te ne potolče nič... evo neptun na delu ;) jaz sem se že prejšnji teden odločila da bom prespala vse , lahko se pa drugače odklopim ane... ne vem zakaj ne uporabim tistih sposobnosti ki so v meni....
hvala za Napoved :palec:

[color="#663366"]
že dva dni se mi vrti...najprej sem mislila, da je to posledica jadranja....sam to običajno traja par ur in pol mine :sori: .....u glavi pa se še kar naprej maje morje....in če nardim kakšen prehiter gib, se mi zavrti....ma za pop*******************************.......mogoče sam posledica preosebnega stika z neptunom :inocent: ......

a ga mal mrknemo, neptuna?.....saj ga ne boste preveč pogrešali, a ne.....[/color]

Ajajaj :OoO: a še en krog zblojade :wOOt: hrana, čustva, explozije...gospodinjstvo bom ta teden preskočila, čeprav že mal škilast gledam :blink:
Čutim pa velik ene čustvene teže, ki me ponavadi obišče ob lunah, sem imela že včeraj zblojado in se uspešno obranila napada ene obsesije, ki sem jo gojila nekaj let.
I wanna be clean and free xzobkox

*vsaka naključna podobnost s prepovedanimi substancami, zgolj slučajna.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x;)x

sicer sem že v dnevniku omenila...no ampak mislim, da sem tudi paše...včeraj prodala avto, tako, da tale mrk meni kar ok padel..no saj v drugo hišo mi je padel...po mojih informacijah ima ta hiša neki z financami in denarjem opravka x:o)x x8Dx x:Dx x^x

Fajn, imava z mojim čas, ko nabirava dinarčke iz vseh koncev in krajev, da bova lahko potem čez kakšno leto vse zapravila za obnovo očetove hiše v kateri imava namen živeti xsrcx xsrcx :2src:

Uživajte,

Sončk x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

[quote name='Selene' post='553028' date='18. Oct 2005 ob 20:39']zato pa lahko mene.....[/quote] x:Dx x:Dx :palec:

Picasso

[quote name='Amis' post='553248' date='19. Oct 2005 ob 08:44'][color="#663366"]
že dva dni se mi vrti...najprej sem mislila, da je to posledica jadranja....sam to običajno traja par ur in pol mine :sori: .....u glavi pa se še kar naprej maje morje....in če nardim kakšen prehiter gib, se mi zavrti....ma za pop*******************************.......mogoče sam posledica preosebnega stika z neptunom :inocent: ......

a ga mal mrknemo, neptuna?.....saj ga ne boste preveč pogrešali, a ne.....[/color][/quote]

Ajaj, ne daj se Amis! :palec: ...se da, če se če... x:)x

....no pr men je mrknu čist (upam da sam začasno - da nau preveč dolgcajt)......tko razpucavam zadeve k že leta ne! :palec: xDDx

[quote name='silki' post='553317' date='19. Oct 2005 ob 10:21']xDDx[/quote]
....pa oprosti, ker tokrat pišem v slengu,....mislim, da si pri tebi to lahko privoščim,
....no če te moti pa povej, pa udarim nazaj telegrafsko! x^x x^x x:px

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ne skrbi silki...saj ne delam nobene tragedije iz tega...sam je moteče in zoprno in pač povem, da je tako...u bistvu poznam te neptunovske fore, ko te hoče kar nekam odpulit (le da je tokrat dost spotencirano)...zato pa mam noge trdno na tleh x:Dx

a ti pa čistilne akcije.....uf.....pa sej vem, da ti gre fajn....

neptunblues.press..... x:Dx

[quote name='Amis' post='553418' date='19. Oct 2005 ob 11:41']ne skrbi silki........ mam noge trdno na tleh x:Dx

a ti pa čistilne akcije......

neptunblues.press..... x:Dx[/quote]

x:Dx
.....sej ne skrbim, preveč že ne,....mislim, da znaš kr dobro uporabljat "uteži" xDDx
......ja, jest pa čistilne akcije.....une negospodinjske x:Dx

sej se mi je kr zdelo, da negospodinjske...zato pa nisem napisala, če prideš še k meni kej pospravt.... x:Dx x;)x ....važno, da je čistilna akcija uspešna....

čez pomanjkanje dogajanja se edino ne morem pritožit.....skoz nekaj...ma sej to mi u bistvu paše...edin ur ima dan premalo, ker se mi ful piše....sam mal moram pa tud spat.....

ne vem sicer, kam spada to vprašanje...načeloma je bolj "zdravstvene" narave....sam ga mal povezujem s planetarnimi in tudi siceršnjimi kolektivnimi procesi in vplivi.....: a se komu kaj sanja, zakaj lahko nastopijo vrtoglavice?

to se namreč meni že ves teden rola....in sicer neodvisno od tega al sedim al hodim al pač počnem karkoli?

to je najverjetneje sam od pritiska.
ma prste zraven mrk, pa tud mars in pluton, najverjetneje pa se kak neptun, tako da, mirno pripises planetarnim in vremenskim vplivom. :palec:

sem zamutila z nasvetom, zdaj pa je brez veze da se kaj dodajam (sem vidla, da je 'tastara' verzija, kar eno sivanje nastevam... x:o)x sem hotla dat v lunino, pol sme pa nekaj pobrkala, pa del zbrisala pa tak <*se ne morem navadit, ker ne vidim predogleda 2. strani, dokler ne objavim, pa se pol je v nekaksnem cachu al kaj, je cist odstekan>).

pricakujte tko tud razbijanje srca, aritmijo, nervozo in s tem prebavne tezave, driske tud pa taksno, za galavobole ne vem ce sem napisala in prav tako nisem ziher za poskodbe, kar vse bo oz. se najbrz ze dogaja.

Picasso

hvala, marsa, za odgovor. sej drgač me nč ne boli. le koncentracija je pravi podvig. sej mi uspeva....le dost energije porabim za to. sem pa čist blesava od tega. nikol še kaj takega.......bom počakala, da mine, če že ne morem ukrepat.....je pa res, da je bilo parkrat podobno in zmer povezano z neptunom....le da je tole spotencirano tako, da je čist tu mač.....

thx :palec:

ja, je kvadrat merkurja in neptuna... to je kar power na sirsem levelu, ti ki vecx cutis neptun, je lohk to kar fact.

Picasso

[quote name='Amis' post='554225' date='20. Oct 2005 ob 13:15']je pa res, da je bilo parkrat podobno in zmer povezano z neptunom....le da je tole spotencirano tako, da je čist tu mač.....

thx :palec:[/quote]

....spet Neptun?....kok je neumoren?! x^x

....tole pa resno Amis!,....če se ti vrtoglavice ne umirijo, pot pod noge in na pregled,...med drugim so lahko vzrok ušesa pa tudi vratne žile.

najbrz se bodo. :)
ampak seveda, Silki, mas jasno rpav.
sem pa skor ziher da je sam to...
moj tamal je prejle prisel iz sole pa se mu je ful kri ulila iz nosa... pa mu nikol ne tece....
jaz sem pa prejle 'pikce vidla', kar se ti tud dogaja, ko je vtroglavica, tako da bi rekla, da je pritisk.

sladke kamilce si skuhy amis! :vio: :palec:

Picasso

Kok časa bodo pa te silnice še tko močno delovale? :sori:

ta teden ziher do konca se, ker so skoz mocni aspekti, clo konjunkcije.
Jupiter blazno telesno tud deluje.
bodo tud kake srcne tezave (pa ne mislim s tem ljubezenskih, ceprav tud te niso izvzete xDDx).

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...