silki 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Hm,....sej name tud zgleda deluje,....nimam vrtoglavic al tovrstnih težav,....nasprotno,....tko "psihično močno" se že dolg nisem počutla Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 [color="#330033"]Povsod bo dosti glasnega govorjenja, pa tudi prepiranja, trme in pretiranega ponosa, zelo težko bomo prišli do konca v pogovorih, nihče ne bo hotel popustiti. To se bo odražalo na vseh področjih, tudi na vojaškem in političnem, spet bo tako tudi večja nevarnost terorističnih in podobnih akcij z agresivno noto. Spet bomo imeli veliko opravkov s preteklostjo in bomo tako srečevali ljudi, ki so povezani z njo, morebiti pa si bomo dajali opraviti z ogledovanjem ali urejanjem starih fotografij, pisem in podobnega.[/color] [color="#6600CC"]Lajf gouz on[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Pujsa se ti pridružujem http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 ej folk, jaz sem pa zadnjic kupila: napolitanke, smokije, ribice, cokolado in maslene piskote (pa ziher se kaj). ejjjj, JAZ sem to kupila!!!!! jaz tega stafa sploh ne zrem... ej in ze dva dni se bashem!!! s tem... grizem, zrem cokolado pa skoz hodim tja nekaj gledat. tko da, takele pozresnosti pri meni pa zlepa ne!! * Kaj je bilo? kaksni napadi al kaj tacga? aja, in a kdo ve, kaj je blo predvcerajsnjim okol 19h v centru al pa prot Siski (razen koncerta) - ker je 2x divje sibal resilc (in smo se kljub blazotni guzvi dbest poslihtal, v trenutku umaknil )?? sem mela filing da je kaj hudga moral bit... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 marsa in silki...hvala za pojasnilo in nasvete.... sej kamilico itak pijem zjutraj in zvečer ker mi nekam paše zadnje čase. na vso srečo je s psiho vse ok in ne padam v nobena makaronasta stanja al kaj podobnega......vrti se mi pa še bolj.....bi morala danes IN jutri v lj....pa vem, da moji refleksi niso taki, kot bi morali bit.....in ker sem vajena, da to štima ko urca, mi je zdej šit, k delujem kot upočasnjen posnetek......pa še vidim mal slabše (nimam dioptrije drgač)......upam, da je z vratno žilo vse ok.....bi pa znalo bit kaj z ušesi al pa vsaj tistim organčom za ravnotežje...... grem zdajle k dohtarci....mogoče bo kakšen efekt....člouk vse proba....še uradno medicino, če ne gre drugače..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Pa kako lohk dva dni ješ čokolado? Ja, jst bi tud ta tedn kr jedla, jedla, jedla...včer sm sladoled in eurokrem skp! Pa norišnca živa...za odprt zlom na odbojki sm že poročala, pa sama sm tud vsa buškasta, opraskana po rokah....damn... Ma, sam da smo še živi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 slab vid in tezave z ocmi sem pozabla napisat. bo pa taksno tud v prihodnjem tednu (se nekak mal 'spravljam' napoved pisat naslednjo :|||) aha, hvala, Pikica, a si semle porocala tud? vem da sem nekje vidla.... pa sploh ne vem ce sem napisala poskodbe, sam skor ziher sem jih. ce ne v nasvetu, pa kje tko usput najbrz. pol se mi sploh ne da vec prebrat... sem sita vsega, ko sto milijonkrat preberem. vcasih pol, v kaksno nedeljo, 'za nazaj'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 [quote name='Marsa' post='554877' date='21. Oct 2005 ob 10:38']slab vid in tezave z ocmi sem pozabla napisat. bo pa taksno tud v prihodnjem tednu (se nekak mal 'spravljam' napoved pisat naslednjo :|||)[/quote] dej pol si pa mal zmisl kej fajnga...itak ti vse verjamemo in pol bomo psihično sprožil te lepe dogodke. Kva pravš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 [quote name='Marsa' post='554877' date='21. Oct 2005 ob 10:38']bo pa taksno tud v prihodnjem tednu (se nekak mal 'spravljam' napoved pisat naslednjo :|||)[/quote] torej našponano naprej!, yeess!!! Ej Marsa, pridna baba! ...predvidevam da si se zvekla oz si bolje (ti nisem hotla težit - spet z zasliševanjem) Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 vem kaj mislis Pikica, o tem je veckrat govora. v bistvu ni mozno, ker jaz pisem... hocem rect, taka sem pac tud jaz, da nic kaj dost ne olepsujem pa tko... pa so razlogi, sam se mi ne da se 1x nalozhit (bom kdaj drugic spet ).. ti prej nis tolk v napovedi hodila, sem v slednjih veckrat tole razlagala pa tko. najbrz nisi vedla, morda pa si imela sam LNF odprt, torej brez uredniskih forumov in tega, pa se opazla nisi... al pa kaj takega... Silki, naj thanx za skrb!! *ja, sem velik boljse, skoraj ze cist... sam ne pa se cist... sam ne maram prevec jamrat pa se taksna stanja sibka so zame skorajda 'poraz', pa mi niso nic v cast in tako ne maram prevec govort o tem, v resnici pa mam se vedno energy kot starka... sam da zdaj ne vec tko kot bolnik ... se mi ze kaj da prestavit po stanovanju, pa ven sem sla z lazjo nogo pa tko... drugac se pa tokrat dost slabo cajtam, pravzaprav... to zato, ker je obdobje mrkov, pa tud zato, ker sem se tko spehast 'zdravla' - 5 cajev, 5 prospanov, 2 dozi imunala in to je to. Nic onega - stiskanje agrumov, 5 cajev dnevno, inhaliranje, med, apikomplex, pocitek in vse taksno, pac pa cist nic. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Eh, ti sploh nisi za foro. Ne, sej maš prov...tko, k bo, bo...temu se ne da izognt....sam je res škoda, da nis kaka kronična lažnivka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 [quote name='Pika Pikica' post='554900' date='21. Oct 2005 ob 10:54']....sam je res škoda, da nis kaka kronična lažnivka. [/quote] to lohka pa sam "luft" prbije,....sco namreč! Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 [quote name='Pika Pikica' post='554900' date='21. Oct 2005 ob 10:54']Eh, ti sploh nisi za foro. [/quote] res je, vcas sploh nimam smisla za humor. cist resno kaj vzamem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 [quote name='silki' post='554907' date='21. Oct 2005 ob 10:58']to lohka pa sam "luft" prbije,....sco namreč! [/quote] A to s me zdej užalla? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 [quote name='Pika Pikica' post='554916' date='21. Oct 2005 ob 11:01']A to s me zdej užalla? [/quote] Užalla?! ,..a dej no gmah,.....sam dejstva sem navajala ...dvojčki pač... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 še dobr... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 [quote name='Marsa' post='554791' date='21. Oct 2005 ob 09:36']Kaj je bilo? kaksni napadi al kaj tacga?[/quote] [color="#6600CC"]Aham, napadi po mojem lajfu , praktično so se vse večje stvari v tem letu sesule v prah , ta zadnji dve od teh pa včeraj in danes . Mah, ne vem še kako, ampak bom oz. bova dokler bo zneslo, ko pa ne bo, naju pa itak ne bo več [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 mas obdobje pol ocitno.... aja, morda mas pa saturn na soncu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 [color="#6600CC"]z Uranom in Neptunom če prav zastopim slikco.[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 ne mores met... uran mas lohk mroda na Luni, neptun pa je v vodnarju, ti na nic ne pritiska... edino da je lohk v opoziciji (to je pa glih nasprot) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 kaj.... ...neptun v vodnarju...... ja, šit, no...kaj se pol sploh čudim...hvala...vse jasno... pujsa....naj se pošlihta...pa še take šok terapije....pa kaj je tem planetkom.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 [color="#6600CC"]Pol pa ne zatopim prou , sem šele v jaslih astro, ampak za saturna pa mislim da imaš prav, če prou vidim . Skratka nek čuden miks mora bit.[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 aja morda merkur.. a je tko kot venera sam da ma stresico? (saturn pa je videti kot nenaksen 'h') ja, amis, vladarja sta zamenjana, zato se z vecjo mocjo delujeta, temu pravimo - vzajemna vladarja ali mutual dispositors oz. mutual disposition, ko je tak primer: Uran, ki vlada Vodnarju, je v ribah, Neptun, ki vlada Ribam, pa je v Vodnarju. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 prvič, da napoved zame štima v 85%. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 [quote name='Marsa' post='554991' date='21. Oct 2005 ob 11:44']aja morda merkur.. a je tko kot venera sam da ma stresico? (saturn pa je videti kot nenaksen 'h') ja, amis, vladarja sta zamenjana, zato se z vecjo mocjo delujeta, temu pravimo - vzajemna vladarja ali mutual dispositors oz. mutual disposition, ko je tak primer: Uran, ki vlada Vodnarju, je v ribah, Neptun, ki vlada Ribam, pa je v Vodnarju.[/quote] ...mutno v vodah in na nebu, ......grem pod pesek Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.