Skoči na vsebino

Napoved za 42. teden

Marsa

Recommended Posts

xDDx (jaz sem ze not x:px)

*

macona, a res, nikol zate nc ne drzi?
pa saj v bistvu pisem o splosnem vzdusju...
torej ce je recimo poplava, nate sploh ni nujno da to posebej vpliva oz. da mas ti kakrsnekoli zveze s tem....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 61
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='Marsa' post='554991' date='21. Oct 2005 ob 11:44']aja morda merkur.. a je tko kot venera sam da ma stresico?
(saturn pa je videti kot nenaksen 'h')

ja, amis, vladarja sta zamenjana, zato se z vecjo mocjo delujeta, temu pravimo - vzajemna vladarja ali mutual dispositors oz. mutual disposition, ko je tak primer:

Uran, ki vlada Vodnarju, je v ribah, Neptun, ki vlada Ribam, pa je v Vodnarju.[/quote]

superca.....torej mam urana tam nekje okrog kirona.....neptunčka pa blizu saturna.....mineštra kot se šika....
:vragec: x:Dx ...ma sej...sco res ne sme bit nikol dolgčas.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

A je Pluton spet kej rikverc šel, da je spet na IC, a se bo že premaknil drugam... sej vem da je potem natalno Sonce na vrsti, ampak naj gre že tule dol no... pa vozeljček mam v sedmi bajti na Kirončku juhubruhu...
že misliš da si čist v dreku, da se lahko samo še dvigneš, pa padeš še malce noter ... ampak kolk bom jst močna zrasla... sam to mi še glavo nad drekom drži... pa itak mam celo štalo s planetki, ampak sem prišla do pametne ugotovitve... če si ne bi tega naštimala, se ne bi rodila v tistem času ane ;) torej je to zame zorenje..
no na splošno napoved - včeraj si moj prst skor odrezal...

Amis, sej bo... fajn zrihti

[color="#6600CC"]A je kdo v napovedi smiljenje samemu sebi omenjal? Mater tega ne maram na sebi in načeloma ne prakticiram, sam zdejle sem kar v feelingu :xx!: :O: , kar se pa bajt tiče, imam pa povsod greznico za praznit ta moment :vragec: :o|o: :vragec: [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest mačona
[quote name='Marsa' post='555001' date='21. Oct 2005 ob 11:55']macona, a res, nikol zate nc ne drzi?
pa saj v bistvu pisem o splosnem vzdusju...
torej ce je recimo poplava, nate sploh ni nujno da to posebej vpliva oz. da mas ti kakrsnekoli zveze s tem....[/quote]
Drži, drži, ampak tokrat SKORAJ vse DOBESEDNO drži - verbalna agresivnost, čustvena lakota, depresija, konec tedna želja po druženju, ...

aja thanx macona! :vio:
(izpade kot da se bunim, saj pac, sam poves, kaj mores, ce zate ne drzi, a me je mal presenetil, ko si tko napisala, da sem mislila da zate sploh nikol ne drzi).

Pojsa, preobcutljivost in taksno je v bistvu tud to, torej smiljenje je v tem paketu. :)

Selene?? :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zanimivo jaz se pa sploh več ne smilim sama sebi... občutek imam da lebdim, da opazujem trenutno dogajanje iz varne razdalje in moja trenutna dejanja niso dejanja moje osebnosti...
Marsa, kako je že tisto - vse prihaja v paketu... da spoznaš globino biti je potrebno spoznati tudi temo, ampak nekje si napisala nekaj o temi in svetlobi... no sem trenutno v temi, ampak vidim svetlobo (neki
talšnega no), sicer šibko megetajočo ampak je svetloba... če je predana bitka še ni predana borba...

[quote name='Pujsa' post='554936' date='21. Oct 2005 ob 11:11'][color="#6600CC"]Aham, napadi po mojem lajfu :V: :O: :C: , praktično so se vse večje stvari v tem letu sesule v prah :sick: , ta zadnji dve od teh pa včeraj in danes :cry: . Mah, ne vem še kako, ampak bom oz. bova dokler bo zneslo, ko pa ne bo, naju pa itak ne bo več w:Iw [/color][/quote]uf, pujsa :sori: ... drž se xwizardx xcrossfingx :detelca:
[quote name='Marsa' post='554955' date='21. Oct 2005 ob 11:22']mas obdobje pol ocitno.... aja, morda mas pa saturn na soncu...[/quote]a takele bojo, ko pride to k men...(ne sam na soncu, na soncu in plutonu istocasno)... eh, kaj bomo že vnaprej nekaj jokcal

hecen teden... vse sorte... trenutno me pms šlata... poslušam claptona, ki ga nisem že 100 let in Daša mi je vsa vesela povedala, da sta se z bivšim zmenla, da gremo na pico... ( xrolleyesx :sleeping: xDDx )

selene....za prst..& co...... xgoldfishx xwitchx xcrossfingx

še mal, pa bom čist penasta od tega rolanja...... :mad2:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...