Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 lia, mi je vsec, ko se znas tolk zavzet! vem ja, Cookie (so me blazno prestrasil, da ce kapljica krvavitve, takoj na urgenco pa tak :||||), thanx. Smajcica, stoposto bos nasla dbest, svoj nacin. mas tolk materiala, pol pa mal, kar ti bo najbolj 'potegnilo' ob posvetovanju z dr. (v katere zdaj nimas glih blaznega zaupanja najbrz :|||) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 20. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2005 lia, mi je vsec, ko se znas tolk zavzet! vem ja, Cookie (so me blazno prestrasil, da ce kapljica krvavitve, takoj na urgenco pa tak :||||), thanx. Smajcica, stoposto bos nasla dbest, svoj nacin. mas tolk materiala, pol pa mal, kar ti bo najbolj 'potegnilo' ob posvetovanju z dr. (v katere<ga> zdaj nimas glih blaznega zaupanja najbrz :|||) Res nimam zaupanja v dr...in Lia se je resnično zauzela...iz srca sem ji hvaležna.Upam,da ji bom kdaj lahko povrnila* Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 smajcica, tist o hepan gelu si pa verjetn v navalu komentarjev izpustila? da, strdki cim prej odidejo s tvojega teritorija (kar bodo 120%, glede na to, da niso posledica starosti!) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Upam,da ji bom kdaj lahko povrnila*ehhh, saj z veseljem ti to pove (upam, da lohk to recem v tvojem imenu Lia )... mors bolj zaupat vase, Smajcica, vkljucit svoje procese tele, ne se sam zanasat na druge, dbest pa je, se soocit... eni ne marajo... recejo, kaj se ufuravas, bo se slabs (ko kao *prevec kopljes po tem*)...kje pa, kdor ima kaj skorpijonskega*, bo se hotel soocit s svojim 'nasprotnikom', VIDET, postekat, prit do dna!!! *(*to omenjam zato, ker mata to tako Lia kot smajcica, to je blo ze povedano, torej lohk omenim tu, je pa sam moj namig, ki ni napacen zraven, dalec od tega pa, da bi sam na tem visela ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 20. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2005 smajcica, tist o hepan gelu si pa verjetn v navalu komentarjev izpustila? da, strdki cim prej odidejo s tvojega teritorija (kar bodo 120%, glede na to, da niso posledica starosti!) Nisem spregledala.Sem v tem času si ga nabavila.Je mož na poti domov ga dobil v lekarni brez recepta.In zvečer si bom lepo namazala....ker so mi zagotovili,da ne škoduje....pravo ime mazila je...LAKOHEPAN GEL... Hvala...tokrat noben nasvet mi ne pade v vodo...z vašo pomočjo vem ,da mi bo uspelo ehhh, saj z veseljem ti to pove (upam, da lohk to recem v tvojem imenu Lia )... mors bolj zaupat vase, Smajcica, vkljucit svoje procese tele, ne se sam zanasat na druge, dbest pa je, se soocit... eni ne marajo... recejo, kaj se ufuravas, bo se slabs (ko kao *prevec kopljes po tem*)...kje pa, kdor ima kaj skorpijonskega*, bo se hotel soocit s svojim 'nasprotnikom', VIDET, postekat, prit do dna!!! *(*to omenjam zato, ker mata to tako Lia kot smajcica, to je blo ze povedano, torej lohk omenim tu, je pa sam moj namig, ki ni napacen zraven, dalec od tega pa, da bi sam na tem visela <ich>) Popolnoma se strinjam s teboj Z vašo pomočjo vem kam se obrnit,kje začet,s čim si pomagat...pol pa itak je odvisno vse od mene,koliko bom naredila zase.Tako je lia zelo lepo mi povedala o zeliščih kako pa kaj se uporablja...Pa kapica o mazilu,ki je že pri meni doma in ga bom kmalu uporabilapa Dadika...pa vsi ostali,da vsakega posebej ne omenjam....vsak nekaj ve,nekaj pove in tako si lahko pomagam.Brez vas,bi bila mrzla.Ne bi vedela kje začet in česa se oprijet:)..... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 joj, nea take sipajte....vsak se sam zdravi...telo ma neverjetno samoobnovitveno moč z raznimi pripomočki gre pač lažje in hitreje predvsem z Know- how vse kar sem natresla je dostopno na netu, v knjižnicah, v naravi in na prodajnih policah.... razno razni lobiji se pač grebejo za dnar in ekstra dobičke , pol pa seveda vsake tok cajt drug drugemu v skledo pljuvajo..... in ko je človek poškodovan bolan se težko kakorkoli sam obrne in poišče pravo stvar zase.... ali drugače povedano, kakor pove dobri stari Free, kdor ne skrbi za svoje zdravje, se je prisiljen ukvarjat z bolezenskimi simptomi Smajčici pa da čimprej okreva Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Če v krvi ni dovolj soli, tam tudi vode ni in kri je gosta, kot olje in pri taki gostoti se kaj radi naredijo strdki, saj krvna telesca nimajo v čem plavati. Nekdo je omenil infuzijo fiziološke tekočine, ki nič drugega, kot slana voda.Nekdo je omenil tudi pitje veliko vode, s čimer pa lahko dosežeš ravno nasprotni učinek, ker elektrolite še bolj izpiraš, zakon krvi pa je stalno enaka koncentracija soli, ker drugače električna energija nima po čem potovati, kajti sama voda ni prevodnik.Da, pitje morske vode, ne pa navadne, ali celo s kakšnim aparatom demineralizirane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Podobno temo smo res že imeli v KRČNIH ŽILAH. Tako kot že tam bi tudi tukaj navedla podobno situacijo. Osnova je prehrana, se pravi da odznotraj naredimo red. Kaj s tem mislim? Prehrana: veliko sadja in zelenjave. Dobro bi bilo če bi si nabavila sokovnik in si pripravljala sokove-živo hrano. Predvsem si poišči kakšno literaturo kaj vpliva na boljšo prekrvavitev, izboljšuje kri in jača stene žil. Urediti si moraš vse te stvari in najdi si tudi kakšne naravne dodatke k prehrani. Recimo olja kot so omega 6: to so recimo sojina olja, olja pšeničnih kalčkov...., potem omega 3: ribje olje-najboljše je lososovo olje. Kar se masaž tiče mislim da je pri tvojih težavah treba biti previden. No ampak to je samo moje razmišljanje in nekaj malega mojega vedenja o prehrani. Pa uspešno. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 tut jst ne maram mrzlih pijac. :xx!: menda povecujejo sluz v telesu hvala za infote! pa s kaj napisi kdaj, se priporocam za branje!! full dobro, ko vsi nekaj napisemo pa je. ne pa da cela creva...! -------Trobociti so krvne ploščice, katerih glavni namen je preprečiti izkrvavitev, kadar pride do rane. Največ jih je na zunanji strani kraste. Če jih maš premalo, se ti kri slabše strjuje oz če jih nimaš izkrvaviš že ob najmanjši rani (hemofiliki jih nimajo recimo oz, njim se kri ne strjuje - dedna napaka)Ja, Heparin je ful gut; k sm si natrgala mišico v mečah (pred tekom se nism ogrela), mi je dohtarca predpisala Heparin (takrat je bla to blagovna znamka); Heparin blaži bolečine + pospešuje razbijanje notranjega krvavenja oz pospeši regeneracijo tkiva recimo črnavke, udarci ipd.Ja jst najrajs pijem toplo vodo. Ne maram hladnih/mrzlih/ledenih pijač. Rdeča krvna telesca se imenujejo eritrociti. Bela pa levkociti. no, pol je pa še plazma. Pa še kej b se našlo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 tut jst ne maram mrzlih pijac. :xx!: menda povecujejo sluz v telesu hvala za infote! pa s kaj napisi kdaj, se priporocam za branje!! full dobro, ko vsi nekaj napisemo pa je. ne pa da cela creva...! ;------- zelo sem zadovoljna Vse sem skopirala na word,kar ste mi napisali.In sedaj bom vse lepo predelala in iztržila bistvo vsega in začela delat na sebi.Nekateri so bili tako prijazni,da so mi tudi na privat sporočila posredovali informacije.Vsem skupaj še enkrat iz srca Hvala. Sstane...tudi tvoja slana vodica me zanima. Stanje pa bom poročala sproti.Tako boste lahko tudi sami vedeli kako ukrepat v takih trenutkih:).... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 zelo sem zadovoljna .... ...In sedaj bom vse lepo predelala in iztržila bistvo vsega in začela delat na sebi..... (tako se za moje pojme pravilno pristopa k stvari in resuje teste) ... Nekateri so bili tako prijazni ... me zlo veseli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Mesec dni je naokoli in sedaj se lahko povalim,da je moje zdravstveno stanje šlo na boljše. Najprej sem prepustila ,da zdravniki vstrajajo pri svojih teorijah.Redno sem jemala tablete in rezultati so bili čedalje slabši.Ko pa sem po 14 dneh se zauzela pri prehrani in upoštevala tudi vaše nasvete,redno začela hodit na sprehode,vsako jutro in večer telovadim in zvečer si namažem noge s kostanji namočenimi v alkoholu in ne vem kaj še vse je noter,se je moje zdravstveno stanje izboljšalo.Noga ne zateka več,jaz se počutim bolje in kri se je popravila. Še enkrat hvala vsem za dobre nasvete. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 lepo da si se oglasila.....še lepš pa da si bolj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 ŠE VEDNO SE MORAM MIRKAT PA REDNO NA KONTROLE KRVI HODIT.AMPAK OBČUTKA,KAKO SE DOBRO POČUTIM JE PA TEŽKO OPISAT,LEPŠE GA DOŽIVLJAT:))... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Mesec dni je naokoli in sedaj se lahko povalim,da je moje zdravstveno stanje šlo na boljše... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bjonda22 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Stara sem 22 let in so mi naenkrat odkrili trombozo v nogi...Moja noga nikoli ni imela poskodb,ali kakrsnihkoli bolecin...Zdravniki mi pravijo da bo to zravljenje trajalo...in da boo zahtevno...in mene seveda vse to mori...rada bi cimprej stopla na nogo in da lahko sportam naprej..ker je vsaj ena pozitivna stvar bla k je reku da priporoca cim vec sportanja...moti me sicer samo to obvezovanje nog...ker sicer prihaja poletje in nimam nekega veselja ker poletje je kratkih oblekc,hlac itd...in jz si moram obvezovat noge k se gibljem...Ce ima ker dobre izkusnje s tem,prosim naj mi javi..oz napise vse,ker si niti ne morem predstavlat kako bo to zgledalo..Sicer ne morem se sprijaznat s tem kar se mi je zgodilo.. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Kaj je pa vzrok??? Strdki ne nastanejo kar tako. Zdrava hrana veliko pomaga- čim manj mastnih jedi,........velik sadja in zelenjave in seveda česen in čebula- naravne zadevce za razstapljanje strdkov. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Kaj je pa vzrok??? Strdki ne nastanejo kar tako. Zdrava hrana veliko pomaga- čim manj mastnih jedi,........velik sadja in zelenjave in seveda česen in čebula- naravne zadevce za razstapljanje strdkov. Pa ssol za redčenje krvi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.