Skoči na vsebino

molitev

lej

Recommended Posts

Spodnja molitev preverjeno deluje, kadar imate zeljo, za katero si vroce zelite, da bi se uresnicila.

Jaz sem jo nasla na internetu, sicer pa je bila objavljena v knjigi "Vodnik po desetem spoznanju in ohranjanju vizije" avtorjev Jamesa Redfielda in Carol Adrienne. Meni je pomagala in zato jo zelim deliti z vsemi, ki potrebujejo pomoc.

Molitve se lotite tedaj, ko ste sami in sprosceni, na primer zvecer pred spanjem. Sprostite se, se skoncentrirajte na svojo zeljo in medtem, ko pozornost usmerjate na zeljeno preberite molitev. Molitev morate ponoviti 3 dni zapored. Po treh dneh se vam bo zelja uresnicila, pa ceprav se vam zdi se tako nemogoce. Takoj, ko je zelja uslisana, morate objaviti molitev in navodila, ne da bi omenjali zeljo. Dodati morate le zacetnice imena in priimka.

MOLITEV S PROSNJO SVETEMU DUHU

Sveti duh, ki resis vse tezave in osvetljujes vse poti, tako da lahko dosezem cilj. Ti, ki mi dajes Bozji dar odpuscanja in pozabe vsega zla, ki mi je bilo storjeno in si z mano v vseh zivljenjskih trenutkih. V tej kratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem, da tudi v prividu snovnega sveta nocem biti nikoli locen od tebe. Zelim biti s teboj v vecni slavi. Hvala za milost, ki jo izkazujes meni in mojim.

N.G.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 57
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

....morate objaviti molitev in navodila...

Mislis, objaviti recimo tukaj? :8):

Drugac pa, lepo, z lepim si uletela semle, dobrodosla! :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xbookx

V knjigi "Verzi za tkanje vezi med ljudmi" sem našla dve molitvi:

Prva

Modrost, naj bom orodje Tvojega miru!

Moč naj bom, ki plahe osvobodi strahu!

Kjer sovraštvo je, ljubezen naj prinašam,

kjer obup je, v srca upanje naj vnašam!

Kjer krivica je, naj nosim odpuščanje,

kjer je v srcu dvom, naj sejem verovanje!

Kjer je tema, naj bom topli vir svetlobe,

kjer je žalost, naj iz src spodim tegobe!

Druga

Razum Božanski, prosim Te,

naseli v moje se srce!

Prisoten bodi dan in noč,

naj Tvoja me napolni moč!

Z ljubeznijo me svojo grej,

bogastvo, srečo, zdravje sej!

Uspešen vsak naj dan bo nov,

Tvoj spremlja naj me blagoslov!

x:Ix :inocent: :vio:

x!x x!x x!x

Drugi molitvi, ki je popolna že sama po sebi, lahko dodamo še eno ali več specifičnih želja, ki so za nas trenutno aktualne - vendar ne preveč, da ne dosežemo ravno

nasprotnega učinka:

Izpolni željo mi srca -

daj partnerja mi pravega!

Telo mi v vitko oblikuj,

svežino na obraz daruj!

Ozdravi bolno mi telo,

da v zdravju zasijalo bo!

Potomca pošlji mi na pot,

ljubezni trdne naj bo plod!

Zaziblji v mirno spanje me,

da dobro odpočijem se!

Moj vid popravi, da bom spet

razločno, jasno zrl(a) v svet!

Razvij mi intuicijo,

ki zvesto mi služila bo!

Poskrbi, da se zaposlim,

si delo pravo priskrbim!

Uspešno študij naj končam,

naj snov za vedno dobro znam!

Moj sluh izboljšaj, da bo spet

napolnjen z zvoki zame svet!

Napolni znova moj račun,

na revščino naj bo imun!

Ob delu pošlji mi navdih,

naj glas tvoj šepne mi ga tih!

Ugodno reši sodni spor,

pravica naj bo brez zavor!

Naj srečen, zdrav bo bližnji rod,

naj dobro znajde se povsod!

Še več tega se najde v knjigi "Verzi za tkanje vezi med ljudmi"

:palec: :palec: :palec:

Edina zelja, ki je smiselna ob molitvi, je ohranjanje zdravja z namenom, da lahko sluzis drugim.

Vse ostalo je krnitev moci molitve same.

:xx!:

Veš kva sedna, mau mn vihej tist svoj nos pa mau mn se vzvišen obnašej! Prov rd bi te vidu, koko ti molš sam za druge :sori: zase pa nč. Sej molitve so glih temu namenene, de nekej prosš - zase pa tud za druge, a ne de x?x Kr spomn se, kolkrat si prosila magar zlato ribco - sej to je ist drek a ne de - de bi dobr nardila izpit al pa kej podobnga xcivx

Me zanima, kašne molitvice pa drugi forumovci zganate, kdr bi kej rad od Višje sile x?x

A si jih sami zmislte al pa ajnfah očenaš zmolte x?x x:Dx

Se mi zdi,da je že preprosta zahvala ali prošnja,ki jo skoncentrirano izrečeš ali si jo zamisliš, sama po sebi že delo višje sile oz. ljubezni al pa sreče, ki jo ob tem občutiš,saj te stvari izrekaš z zaupanjem in odpuščanjem in prizanesljivostjo do sebe. sej ne mislim zafilozofirat,sam to se pomoje pač spontano zgodi,ker notri v besede, ki jih izrekaš, vlagaš neko pristnost
Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

jaz nic NOCEM od visje sile, Boris.

sem sam hvalezna za to, kar mi ze daje.

Child, prav imas, ceprav je mal naivno tole....

enmu hotet dobr je tud odgovornost - morda oni tega noce, sploh ce je s kaksnim pomilovanjem, kar pa je zlo velikrat.

sedna, sem ze komentirala tole vcer, pa zgleda da sem zaprla namest objavila.

se sam s prvim delom prvega stavka tvojega posta strinjam.

prvic se mi ne zdi, da bi blo sam za druge treba, pac pa za vse - zase in za druge.

drugic pa se mi zdi, da tezko govorimo o krnitvi molitve tu.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Se enkrat napisem?

Edina zelja, ki je smiselna ob molitvi, je ohranjanje zdravja z namenom, da lahko sluzis drugim.

Razlaga: mislim na lastno zdravje, kar je jabolj pomembno. Torej, ce si zelis svojega zdravja imas najvec, najvec kar je sploh moznega v zivljenju zase. S tem se bodo strinjali tisti, ki so kdaj izkusili kake tezje bolezni in jih premagali.

Torej, ko das sebi, si pripravljen dati drugim. ( Marsa, tega verjetno nisi tako zastekala, ali se motim..?)

Dugi del, ki govori o krnitvi molitve: to, kar je tukajle napisano, bi pravaprav tezko uvrstili med molitev. Mislila sem na nekaj, kar ima tisocletno tradicijo, kar se izgovarja iz dneva v dan, kar je prepojilo prostor. Univerzalne molitve ponavadi mislijo in delujejo univerzalno in jih iz tega naslova ni potrebno obremenjevati z nekimi svojimi ego-zahtevami.

ja, vem kaj mislis, tako nekako sem tud postekala, zmotil me je 'z namenom' (sluzit drugim).

namen naj bo sam po sebi ohranjanje zdravja, ostalo pride v paketu....

ja, ampak jaz pa menim, da sele ko sebe, lohk drugim. ampak SELE, torej namen je tu drugacen.

strinjam se tud s tem, kar pises v drugem odstavku, pravzaprav.... samo ne maram dajat k besedi kot je molitev pojma krnitev. nekak.

Picasso

:xx!:

Veš kva sedna, mau mn vihej tist svoj nos pa mau mn se vzvišen obnašej! Prov rd bi te vidu, koko ti molš sam za druge :sori: zase pa nč. Sej molitve so glih temu namenene, de nekej prosš - zase pa tud za druge, a ne de x?x Kr spomn se, kolkrat si prosila magar zlato ribco - sej to je ist drek a ne de - de bi dobr nardila izpit al pa kej podobnga xcivx

Me zanima, kašne molitvice pa drugi forumovci zganate, kdr bi kej rad od Višje sile x?x

A si jih sami zmislte al pa ajnfah očenaš zmolte x?x x:Dx

Taksna pac sem borisz.

Me niso ucili lepe krsanske vzgoje in molitev pojmujem na drugacen nacin kot ti.

no vidis... :|||

ko si pisala o krnitvi, sem pa tud jaz bolj kriticno gledala, in ko si napisala, da si navdusena, sem pricakovala... kaj druzga... :||

prevec pesnisko - krnjenje molitve v trudu ohranjat besede (zarad ritma, ki pomaga).

samo sporocilo pa - ok.

a seveda velik bolj simple pol pac:

zaupam procesu zivljenja. xyesx in je ze vse not. brez krnitev raznih. xyesx x;)x

basta. amen.

Picasso

ehej, Marsa!

Punca pise fantasticne pesmi. Eni je naslov molitev. Ona definitivno stoji za tem, kar je napisano..dostikrat se odzivam na to, kar zacutim. Mogoce bi gospe, ki so zgoraj pisale citate vprasali cez mesec ali dva ali se spomnijo, kaj so napisale. Ali mislis, da bodo vedele? Molitev se zabetonira. Ajda za svojo stoji, kajneda Ajda?

Marsa, jaz pisem, ker MORAM. Nic pod prisilo, forma ni nikoli pogoj. Ko uredim za tipkopis, se pa izkaze, da je v vsem skupaj ze neka struktura. In ce je, je tam sama po sebi, nezavedno.

In ja, absolutno stojim za tem. Jaz to sem.

No, ampak tole niti ni tema o meni, temvec o molitvi in prepricana sem, da vsakomur ne sede vse. Name kliseji in pavsalne fraze ne naredijo vtisa. Zongliranje z dejstvi je tudi brez duse. Ce pa misel zabrbota in v jeziku stece z ritmom mojega srcnega utripa, potem... Mi pa mravljinci stecejo... in posvojim...

Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet.

vsakomur ne sede vse

Rada bi dodala se to: ljudje smo na razlicnih duhovnih nivojih in vsak nosi svoj kriz. Neke besede ali situacije se nas v dolocenih obdobjih dotaknejo, drugic pa sploh ne. In kritizirati uspesnost/primernost/ustreznost molitve, pa naj bo ta kakrsnakoli ze pac je, po mojem ni v redu. Po moji definiciji je molitev direktni nagovor Stvarnika/Stvarnice/Absolutnega Logosa/univerzalnega Reda, whatever... In vsak posameznik se temu pribliza na svoj nacin. Eni rabijo za to institucije, drugi morajo hoditi po robu, tretji dozivijo stik skozi razdajanje, mucenistvo, kreacijo, stapljanjem, seks, droge, adrenalin... Eni rabijo za to mir, tisino, glasbo, koletiv, medij (recimo umetniki), kaj jaz vem, kaj se...

S tega stalisca mislim, da funkcionira vse, kar podpira Luč v posamezniku. Pa je to lahko samo smajli na koncu posta. xsrcx

Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet.

Marsa, jaz pisem, ker MORAM. Nic pod prisilo, forma ni nikoli pogoj. Ko uredim za tipkopis, se pa izkaze, da je v vsem skupaj ze neka struktura. In ce je, je tam sama po sebi, nezavedno.

In ja, absolutno stojim za tem. Jaz to sem.

No, ampak tole niti ni tema o meni, temvec o molitvi in prepricana sem, da vsakomur ne sede vse. Name kliseji in pavsalne fraze ne naredijo vtisa. Zongliranje z dejstvi je tudi brez duse. Ce pa misel zabrbota in v jeziku stece z ritmom mojega srcnega utripa, potem... Mi pa mravljinci stecejo... in posvojim...

itak, nihce ni pomislil, da ti ne bi stala za tem.

sam zakaj pa dvomimo, da emily stoji za tem?

zakaj je tvoja molitev cistejsA?

to je tisto, kar mi ne disi. xyesx

Picasso

(popravljeno)

(da stojim za napisanim sem odgovoila Sedni in kot vidis, se se ne znajdem najboljs s temi quoti in vsem)

Drugace pa pravim ravno to, da ni nobena molitev bolj ali manj cista, samo nekomu bolj sede eno, nekomu pa drugo. That's my point :)

Popravljeno -> Astrid

tud moj. x:)x

pa ceprav se v osnovi pravzaprav strinjam tud s sedno...

itak je dbest, ce si omislimo svojo molitev.

sam je res....

velikrat, preveckrat je zraven ego in ostale stvari, ki krnijo, prav res.

Picasso

:inocent: men pa obrazci ne sedejo več...

ne krščanski, ne hindujski, ne mantranje..... x8Dx

najlepša molitev je topli nasmeh in prijaznost v očeh, ki jo deliš naokrog....to se akumulira in se ob težkih trenutkih sinergistično vrne in to ne samo z nasmehom....

moliti zase ali za svoje bližnje, za določene cilje in namene je čisti absurd....

sicer sem enkrat to že napisala, ko vvzdihne neka tašča: "Cele noči sem molila, da bi se hči znebila tega moža in končno je Boh uslišal moje prošnje..."

:o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Lia -popolnoma se strinjam s teboj.

Vse nalajnano, naučeno, zvrezirano..se me ne dotakne..

Ker prava molitev mora priti iz srca.

Kako naj pride točno iz srca nekaj..kar študiramo poleg, da ja nismo katere besede ven izpustili??

Moja sestra je itak bila fenomem

Oče naš.

Oče naš, kruh je naš bol ga jemo, bolj je naš........je molila za miklavševo...Miklavžu. Kako moliš??? Še enkrat......

Oče naš, kruh je naš, bol ga jemo, bolj je naš........deset krat tole tako zmolila x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

hej!

prvič sm tuki, sam sm že dost preskala po forumih še predn sm bla registerana.. no pa sej to nimam weze...

jst bi sam rekla molitve... ni wažn kakšne so... napisane z lepo lično pisavo, ali pa take ki si jih sproti zmišluješ... če jih moliš z srcem so resnične pa pristne

glede želj pa tkole rečm : če pa si dovolj močno želiš, z dovolj močno voljo pa se ti izpolni še tako "nemogoča" želja.

wse, ampak res use je odvisn od tebe, tvoje vole, pa namena, ne od drugih...

blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita
in ni izgubil upanja...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...