5rca 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Mene pa nekaj zanima pravzaprav vaše mnenje na oznako BIVŠI/A... Kdaj lahko za nekoga rečeš da je tvoj BIVŠI oz. BIVŠA Ali šteje BIVŠI/A če sta z nekom samo prijateljevala, nikoli ni prišlo do kakršnega koli poljuba ali drugega intimnega odnosa, definicije da sta v zvezi - torej PAR?! Ali šteje BIVŠI/A če je bil to samo "enovečerni preblisk" naj bo to mečkanje al pa nekoga sam ponucat za sjvestekaj? Ali šteje BIVŠI/A če je bilo mogoče par ponovitev (mogoče teden, dva, tri) mečkanje pa vbistvu ali nihče za to ni vedel ali pa se iz tega ni nič razvilo? ...in nadaljne takšnih medsebojnih "odnosov". Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Kdaj lohk za enga recs, d je biusi? Sej itak sam upaz, ne! Gres k prjatlci z novim in ga predstavs: To je moj budoci! Un pa automatsk biusi rata, ne!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Ah, mi generacija 64 in tu okol smo rekli bivšim bivše, če smo z njimi "hodili".......se je vedlo, da sva skup, prijateljevala, skup preživljala velik prostga časa, se cartala, skup žurala, bla par skratka..... ...kaj jaz vem kolk dolgo....... po moji izkušnji lohk tud 12 let..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 E ne, Mick, ni tko! Biusi je du konca ziulena, ne sam najvec 12 let! Je pa res, d n mors rect kr tm za enga, k te je sam mal 1x uplazu, d je ze biusi, ne in ne!!!! Tko se pa namo hvalil, ne!!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Zanimivo razmišljanje. Zlo visok kriterij za bit bivši..... Ok, mal povišam kriterij........da sta vsaj leto dni skup Kar se mene tiče imam samo tri bivše......ena eno leto (nekak prva ljubav), ena 6 al 7 al celo več s pavzami in dobrih 12. To so za mene bivše. Kar ne pomen, da ni bila kakšna tudi brez "označbe bivša" zelo pomembna v mojmu lajfu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 Ja letnik 64 ali pa 82, jst še tut priznavam to "staro šolo" definicije bivše/ga, samo eni zgleda ne Pa...bohved kolko bivših bi imela, če bi vsakega prijatelja s katerim sva dlje časa prijateljevala in se dobro razumela, sva si bila mogoče všeč pa nikoli ni blo nič iz tega, označila za bivšega pa vsakega ki mi je en kiss pripopal al pa me lepo pogledal Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Bivši--> tisti, s katerimi smo bili v intimnih vezah. Kaj komplicirate okrog tega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Ah, če sm se z bejbo parkrat dol dal pa menda ja ni moja bivša...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 U madona, koliko bivših imam potem jaz ....ampak kaj šele moj bratec.....on je sigurno rekorder! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Če je nikoli nisi smatral za punco, potem sigurno ne moreš rečt, da je bivša. Sicer pa sem napisala "intimna veza", s čimer nisem mislila neobveznega sexa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 BRAVO MELODIE , je prou tko, ni kej komplicirat, je use jasn, use razluzen. Pol pa tut: ratas nprimr popularn in usi/e, k si bil z njimi mal bl prjazn, pol recejo: evo vids, to je pa moja bivsa (Amerika, Italija), pol ca cufajo gnar.Jest n guvorim vec, ni kej - AMEN. KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 V bistvu pri meni pride v postev Mickova teorija Za res bivsa imam 2 samo, z enim sem bila slabo leto z drugim pa 4...ostali so pa taki, s katerimi sem pac mal...prčkala...tezko recem bivsi... Intimna veza, da je ze bivsi...to se prav, seks pa te zadeve? No, jst tega ne gledam tako Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Ni mi jasno, kaj vam pomeni beseda veza. Kaj šele intimna veza. Med neobveznim sexom in intimno vezo je velika razlika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 5rcazakaj ti je ravno to prišlo na misel, ko je tako kristalno jasno...tko k mick prav..nekaj s moral(la) imeti z njo (mjim), pustil(la) je neke sledi v tebi, tvoji duši, in ni bila samo bežna avantura....kaj se je pa tebi zgodilo, da o tem premišljuješ, kar direkt vpraš in boš dobila direkt odgovor..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 Mah, vržem ven vse kar sem napisala, ni blo prav da sem šla javno ta problem razčišečvat. Bom razčistila do konca sama. Hvala vseeno za vsa mnenja Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Mene pa nekaj zanima pravzaprav vaše mnenje na oznako BIVŠI/A...Kdaj lahko za nekoga rečeš da je tvoj BIVŠI oz. BIVŠA Ali šteje BIVŠI/A če sta z nekom samo prijateljevala, nikoli ni prišlo do kakršnega koli poljuba ali drugega intimnega odnosa, definicije da sta v zvezi - torej PAR?! Ali šteje BIVŠI/A če je bil to samo "enovečerni preblisk" naj bo to mečkanje al pa nekoga sam ponucat za sjvestekaj? Ali šteje BIVŠI/A če je bilo mogoče par ponovitev (mogoče teden, dva, tri) mečkanje pa vbistvu ali nihče za to ni vedel ali pa se iz tega ni nič razvilo?...in nadaljne takšnih medsebojnih "odnosov". Zame nič od tega... bivša/bivši je samo tista oseba, s katero si bil/bila globoko intimna/intimen, pa je kasneje vse skupaj propadlo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Jaz mislim, da bom vsak čas začela govort mojemu BIVŠI,... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 jaz mam v bistvu samo dva, ki sta 'bivša'..ne vem, zame je odvisno od tega, kako globoko sem bla jaz not.. v vezi.. pa od časa, preživetega skupaj.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 *..., ... ko ni vec sedanji, ce je slednje bil. Zelo preprosto. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Jaz tudi samo enemu pravim bivši in ne želim, da bi bil še drugi. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Mah jaz jih mam par, ki so v tistem svojem času bli sedanji, pa danes niso bivši.. tko da pri men to ne deluje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Če jaz rečem tipu tip to tudi mislim, lahko skupaj hodiva več mesecev, pa če to ni to, bom še vedno rekla, da je moj prjatu,... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 no, če malo premislim in se strinjam z vsemi, ki za bivše smatrajo osebe, s katerimi so bile intimne (pa ne samo na seksualnem področju), potem nimam nobenega bivšega, ker sem bila z vsemi po največ dva tedna (so bili oni neresni, so me prevarali, se me naveličali - takrat sem si sicer želela kaj več, več zaupanja in resnosti, a zdaj mi ni čisto nič žal, da sem se rešila teh kretenov, ki jim je bilo samo za seks in zabavo in so me povrh imeli za norca, ker sem za svoja leta bila preresna in naivna po drugi strani). Torej mi tudi ne bi smela biti frka, če bi katerega kdaj srečala. Samo stran bi se najbrž obrnila, ker ne bi hotela, da me prepozna kdo iz mojega"pokopanega" življenja, ki zame več ne obstaja. No, saj so tudi neki lepi spomini, ampak z grenjim priokusom in se nočem več ubadati s tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 kdaj?hehetakrat, ko te nekdo vprasha:"Ej..a kej vidish ono tamalo?"ti pa se nikakor ne moresh spomniti kako ji je ime ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 dobra "definicija" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.