aakhut 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 dobra "definicija" in to chist svezha...od ponoch ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 bogi...mogoče bi ti pa BILOBIL...pomagal k boljšemu spominu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 mislim, da lahko bivsi in sedanji primerjamo z vsemi ljudmi na zemlji.vsi so bivsi in vsi so sedanji. pomembno pa je, ce smo odvezani.torej bi morda lahko rekli, da je bivsa-i tista-i od katere-ga smo odvezani, sadanja-i pa ta, na katero-ega smo vezani. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 tudi zanimiva definicija čist preprosta in logična Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 Luštne definicije, nekak vsesplošne Tista od aakhuta mi je tut všeč no imen ne pozabim, razen če ni "kr'en" ampak se mi je pa clo zgodil, da sem pozabila kako se je en tipček s katerim sva bila nekaj mesecev, pisal pa se mi je v tistem času full pomemben zdel in zdej neki let kasnej študiram pa...ne, nada, nč ne prihaja ven, niti asociacije, nič Jst bi bla recimo v obratnem primeru užaljena ampak sej on ne ve tega, mogoče je tut on pozabil kako se jst pišem Sicer, a kdaj debatirate z zdajšnjimi o svojih bivših Kakšne so reakcije pri partnerju, ko npr. pade tema, enkrat sva z .... ker pač bivši so del življenja, sploh če so bli dlje časa v njem pa jih pogosto srečujete, kaki so odzivi? Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 bogi...mogoče bi ti pa BILOBIL...pomagal k boljšemu spominu vchasi se je clo boljsh NE-spomnit ..oM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 jaz pa pozabljam obraze, oz. sem jih pozabila skoraj od vseh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 zanimivo, jst pa ne Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 daleč od oči, daleč od srca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 pri meni pa ni finta v tem, ravno obratno, si vse zapomnim, ker sem bolj vizualni tip, sam raznih frisov si ne zapomnim, če jih imam v grdem spominu, sicer se bom za vsakega človeka, ki sem ga enkrat bežno videla, spomnila, KJE sem ga videla. s tem sem mislila na to, daleč od oči, daleč od srca, da pač, kogar izbrišem iz srca, ga tudi "izpred oči", tako nekako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 men se dogaja, da se ne morem spomnit obraza punc, ki so mi zelo všeč...vse je tako zabrisano...pa tudi če jo večkrat vidim, si jo ne znam naslikat pred oči Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 men se dogaja, da se ne morem spomnit obraza punc, ki so mi zelo všeč...vse je tako zabrisano...pa tudi če jo večkrat vidim, si jo ne znam naslikat pred oči uh tole z obrazi hm vecinoma si zapomnim od glave do pet tud popolne neznanke... seveda selektivno sam kar mi je vsec... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 bivša je zame oseba s katero sm spal najmanj 365 dni Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Zame je bivši tisti, s katerim sta okol hodila in so vaju ljudje prepoznavali kot par. Ni nujno, da je bil seks vmes. To, da sta samo 1x ali parkrat sexala....to ni to. al pa samo poljubljala. Razen, če sta se resno dobivala in pač nista sexala. A sm zakomplicirala, a? Ja, taka sm, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 zanimivo, jst pa ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 bivša je zame oseba s katero sm spal najmanj 365 dni Itak...bivša ne more bit tista s katero NISI spal... Najbrž ne moreš nekoga označit za bivšega, pri tem pa ne veš, če je bil sploh pripravljen na to, da je bil nekoč 'sedanji'... Po Pikici pa taka definicija ne sede... sam, po moje, je tip 'tvoj tip' šele, ko spiš z njim... sej ne, da si ga lastiš, ampak ko z nekom spiš, si v intimnem razmerju, razen, če se ne dogovorita drugače... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Hm....kaj pa, ko si bol v oš al pa srednji, pa si imel fanta dalj časa? Poznam tud primerke, ko sta bla par let skupaj, pa sta bla premlada, da bi sexala. Kaj pa to? Pa sta sed ržala zaroke, bila pri drugemu doma, hodila v kino....skratka bila sprejeta kot par. A to pol ne šteje, ker sta bla mlada in nsta bla pripravljena na sex? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Ah, Pikica...pustmo srednjo šolo, takrat je vse zmedeno...kar hodiš z nekom, pa ti čez noč ni več všeč, pa se zatrapaš v drugega itd... ne bi mogla rečt, da so srednješolci neko merilo za ljubezenske definicije... Govorim o odrasli dobi... by the way... a si že prišla iz srednje šole? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Ah, Pikica...pustmo srednjo šolo, takrat je vse zmedeno...kar hodiš z nekom, pa ti čez noč ni več všeč, pa se zatrapaš v drugega itd... ne bi mogla rečt, da so srednješolci neko merilo za ljubezenske definicije... Govorim o odrasli dobi... by the way... a si že prišla iz srednje šole? Ne še....se še matram v 1. letniku...že 10 let! Damn, ne vem kaj je z mano. No, ja, no..Pol pa odrasla doba. Pol pa ne vela. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Ne še....se še matram v 1. letniku...že 10 let! Damn, ne vem kaj je z mano. Vztrajnost je lepa čednost... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 bivša je zame oseba s katero sm spal najmanj 365 dni pajade 365 minut bi blo more like it opažam da pospešeno pozabljam vse bivše sedaj imam veliko bivših spominov Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. avgust 2010 Prijavi Deli 6. avgust 2010 Mene pa nekaj zanima pravzaprav vaše mnenje na oznako BIVŠI/A... EEE... to je blo tut men učas nejasn kuko sploh dobiš nekoga, da je zdejšnji? se kr neki zmeniš al kwa? po možnosti še mal prheftan od đin-tonika. in kr naenkrat si nekomu dolžan polagat račune? ejjjj... čist tko pa ne. bemumatr Kdaj lahko za nekoga rečeš da je tvoj BIVŠI oz. BIVŠA x?x Ali šteje BIVŠI/A če sta z nekom samo prijateljevala, nikoli ni prišlo do kakršnega koli poljuba ali drugega intimnega odnosa, definicije da sta v zvezi - torej PAR?!u vrtcu sem imel punco, k je bla tut ene vrste žena, ker swa zamenjala prstana. pa tut domov swa hodila en k drugmu, pa igrala swa se pa to. in pol so se oni odselil in daleč od oči-daleč od srca. in čez ene 20 let se spet spoznava slučajn. je res čedna baba ratala ampak nekak se ni hotla več igrat atija pa mamico, pa čeprou sm ji lepo powedou, da me njen ta weliki mož sploh ne moti. jebi ga... frišn uženena... ma brez weze. Ali šteje BIVŠI/A če je bil to samo "enovečerni preblisk" naj bo to mečkanje al pa nekoga sam ponucat za sjvestekaj? ah no... da pa glih imena bivšega nkol niti nis wedu... je pa usen mal preweč no. Ali šteje BIVŠI/A če je bilo mogoče par ponovitev (mogoče teden, dva, tri) mečkanje pa vbistvu ali nihče za to ni vedel ali pa se iz tega ni nič razvilo?se spomnim enkrat je tko nanesl, da samo skup... pa po obweznostih, za 5 minut dam, pa spet skup... in ko po par dneh pride neki umes in nism mel cajta in nism mogu pridet, pa praw: ja kuko ne moreš? ja... a si uženen al kwa??? da crkneš... uglawnem... tole tut ni glih neki. ...in nadaljne takšnih medsebojnih "odnosov". sam mislim, da si v neki vezi takrat, ko v njej užiwaš. ko se zalotiš, da planiraš skupni vikend, dopust... ko vsak dan iščeš swoje gate in se nawadiš, da so na njej. ko obweznosti ne jemlješ kot breme in jih rad in z lewo roko hendlaš. (o ljubezni goworit je itaq samo za u romane) u vezi si, ko se trudiš razumet, prilagajat in ne popizdevaš, ampak odpuščaš. ko maš skos pogrižen jezik in skos lepe nowe srajce, denarnice, pasove, ko te ponoč ne zbudi komar, ampak te nekdo boža, ko nardiš dwa dobra sendviča in ta manjšega obdržiš zase, ko si napišeš plonk listek, kaj vse moraš pohwalt... pa take malenkosti. 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 6. avgust 2010 Prijavi Deli 6. avgust 2010 janko tole je pa tako luštno napisano! "sam mislim, da si v neki vezi takrat, ko v njej užiwaš. ko se zalotiš, da planiraš skupni vikend, dopust... ko vsak dan iščeš swoje gate in se nawadiš, da so na njej. ko obweznosti ne jemlješ kot breme in jih rad in z lewo roko hendlaš. (o ljubezni goworit je itaq samo za u romane) u vezi si, ko se trudiš razumet, prilagajat in ne popizdevaš, ampak odpuščaš. ko maš skos pogrižen jezik in skos lepe nowe srajce, denarnice, pasove, ko te ponoč ne zbudi komar, ampak te nekdo boža, ko nardiš dwa dobra sendviča in ta manjšega obdržiš zase, ko si napišeš plonk listek, kaj vse moraš pohwalt... pa take malenkosti" Sploh tisti odebeljeni del 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. avgust 2010 Prijavi Deli 6. avgust 2010 janko tole je pa tako luštno napisano! "sam mislim, da si v neki vezi takrat, ko v njej užiwaš. ko se zalotiš, da planiraš skupni vikend, dopust... ko vsak dan iščeš swoje gate in se nawadiš, da so na njej. ko obweznosti ne jemlješ kot breme in jih rad in z lewo roko hendlaš. (o ljubezni goworit je itaq samo za u romane) u vezi si, ko se trudiš razumet, prilagajat in ne popizdevaš, ampak odpuščaš. ko maš skos pogrižen jezik in skos lepe nowe srajce, denarnice, pasove, ko te ponoč ne zbudi komar, ampak te nekdo boža, ko nardiš dwa dobra sendviča in ta manjšega obdržiš zase, ko si napišeš plonk listek, kaj vse moraš pohwalt... pa take malenkosti" Sploh tisti odebeljeni del veš... sej nisem bil prou veliko v vezah. (po mojih kriterijih pač)ampak, ko pa sem bil, je bilo pa vedno lepo. lepe spomine imam in z bivšimi smo prijatelji. bom rajš kr nehu, da mi ne bo še kej žou ratal. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 6. avgust 2010 Prijavi Deli 6. avgust 2010 veš... sej nisem bil prou veliko v vezah. (po mojih kriterijih pač)ampak, ko pa sem bil, je bilo pa vedno lepo. lepe spomine imam in z bivšimi smo prijatelji. bom rajš kr nehu, da mi ne bo še kej žou ratal. Ja - le glej Kako že gre... bivši so bivši z razlogom? Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.