Skoči na vsebino

AURA SOMA

free

Recommended Posts

Dragi prijatelji in znanci,

leto 2007 se je začelo s polno paro, prave zime zaenkrat še ni, pomlad pa že k nam hiti... ne, ne... saj ne, samo rima se...

Čez slab mesec dni bo dan posvečen Sv. Valentinu zaščitniku zaljubljencev, ob tej priliki sem pripravila tematsko delavnico o ljubezni.

Vljudno vabljeni in prisrčen pozdrav Vasija Korošec - Andromeda

delavnica o LJUBEZNI v sredo 14. februarja ob 18.h do 22.h, na dan Sv. Valentina, dan zaljubljencev

Naše predstave in prepričanja pogojujejo velik del naših življenj!

Če niste prepričani v pravilnost svojih predstav o pravi partnerski ljubezni, bomo uvodoma izpolnili test.

Na ta način boste dobili povratno informacijo o tem, katere Vaše predstave o pravi partnerski ljubezni morda le niso v Vaše najvišje dobro.

Sledil bo pogovor ne smo na temo partnerske ljubezni, ampak tudi o vse prežemajoči, vse prisotni božanski ljubezni! Avtorica delavnice želi, da v tem delu ozavestimo stalno prisotnost božanske ljubezni ter pomen naše notranje naravnanosti v zvezi z doživljanjem le-te.

V nadaljevanju bomo s pomočjo Aura-Soma esenc očistili eterično in astralno energetsko telo. Uporabili bomo ti. Quintessenco, ki pomaga in se povezati osvoboditi čustvene blokade in se povezati z notranjim učiteljem. (To delo poteka tako na subtilnih energetskih nivojih naših bitij, kot na ravni zavesti.)

V tretjem delu delavnice o ljubezni, pa se bomo dvignili na še višje vibracijske nivoje! Uporabili bomo esenco imenovano Vio Tea.

Solarna metuljna esenca: Vio Tea je najvišja frekvenca srednje zelene barve v Stvarstvu. Je zelo specialna, saj je frekvenca Božanske srčne energije - taka kot je izražena v Stvarstvu. Drugače povedano, to je frekvenca barve, ki nas popelje v Božansko srce. ( Na energetskem nivoju.)

Vodi nas v stanje notranje blaženosti; kjer ne zaznavamo nobene ločitve med nami in drugimi Bitji. Počutimo se združeni v zavesti in Bitju z vsakomur na kogar se osredotočimo. Smo v stanju srčne enosti z drugimi, in tako lahko najdemo - doživimo najvišji izraz ljubezni v nas samih; dan drugim in svetu v katerem živimo. Prostor, čas in ego so lahko razrešeni s to esenco in naše mesto v Stvarstvu je lahko lahkotno integrirano z drugimi

Če smo zasuti s problemi in gremo skozi krize, ta esenca posveti luč, da nam pokaže pot iz krize; tako prinese upanje in jasnost kadar jo najbolj potrebujemo. Prinaša naravno složnost z drugimi, v harmoniji in miru, tako, lahko razrešimo dolgo trajajoče ali težke konfliktne situacije s to esenco. Ego, ki je tako pogosto sila, ki vodi konflikt je nežno preobražen (spremenjen, raztopljen..) Naše naravno in skromno mesto v kakršnikoli situaciji postane jasno.

Blagoslov bivanja v enosti z našim Očetom/Materjo Bogom, IN doživljanje tega, bivanje v

stanju ENOSTI z vsemi drugimi Bitji - to je to, kar dela to esenco tako posebno.

Uporabiti jo je potrebno, da se jo spozna kajti le besede ne zadostujejo!

Avtorica in izvajalka delavnic je Ga. Vasija Korošec - ANDROMEDA barvna terapevtka (izobraževala se je v okviru Mednarodne akademije za barvne terapije: AURA-SOMA-III. stopnja). Je prof. športa in profesionalna turistična vodnica z licenco. Edina v Sloveniji izvaja globoko zdravljenje najsubtilnejših (kavzalnih) nivojev naših bitij. To so ti. individualne delavnice z esencami barvnega vibracijskega zdravljenja (Aura-Soma). Raziskuje zdravilne učinke lastnega glasu ti.:"zvočne" delavnice, vodi delavnice v telovadnici z naslovom: PLES DUŠE; ter organizira delavnice v naravi, MEDITATIVNO LIKOVNO USTVARJANJE in duhovna potovanja; naslednjo zimo gremo na Šri Lanko, turistično-duhovno potovanje!

Kdaj: v sredo 14. 2. ob 18.h do 22.h Maksimalno število udeležencev je 9!

Kje: Ljubljana, center (natančen naslov ob prijavi)

Cena je: 30 EUR (na delavnici je možno kupiti esenco Vio Tea, cena je 13 eur

za prijave prejete več kot 3. dni prej: 25 EUR

za člane v pred-prijavi 21 EUR

Prijave in dodatne informacije: Vasija Korošec - ANDROMEDA 041 29 77 78, 01 425 28 18

http://www.potsvetlobe.com

Vasija.korosec@siol.net

Če še niste na mailig listi projekta Pot Svetlobe, sporočite svoj e-naslov!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 90
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kukuc, dragi prijatelji in znanci!!! x:px

vsi, ki se bolj ukvarjate s tem. jaz imam colour essence (red), zdaj ne vem kam to sodi, je kje v tej temi opisano, to ni ta rožnata esenca, ne? ali je to isto?

lalala

http://waltm.net/mermaid.gif

Stekl. 6 – Energijska steklenička

Zgoraj : rdeča

Spodaj : rdeča

Se zmešata v: rdečo

Čakra: korenska

Tarot karta: ljubimca

I Ching heksagram: #6

Osnovna tema: Osnovna energija ljubezni. Požrtvovalna ljubezen in energija, ki sta potrebni, da lahko izpeljemo velike projekte. V sebi skrivamo ogromno kreativnosti in potencial, da vzbudimo višjo zavest.

Glavne lastnosti: Zelo pogumna oseba, ki je sposobna ljubiti tudi v najtežjih okoliščinah. Polna vitalnosti in tako verjetno zelo karizmatična in privlačna osebnost. Življenje sprejema z neverjetno radostjo in je popolnoma izpopolnjena. Nima težav z materialnimi zadevami.

Možni izzivi: Lahko, da je odvisna od materialnih stvari in zlorablja svojo karizmo. Noče prevzeti odgovornosti, še posebno kar se tiče materialne plati življenja. Lahko da je razočarana, nagnjena k pasivnosti, lenobnosti in je izgubila zanimanje oz. veselje do življenja. Primanjkuje ji energije.

Duhovna raven: Pomaga, da skozi ljubezen, še zlasti tisto v težkih okoliščinah, širimo svoje zavedanje. Spoznamo, da nam ljubezen do druge osebe omogoča ljubiti Boga. Pomaga doseči požrtvovalno ljubezen. Ta kombinacija je uporabna po vsakršni obliki duhovnih vaj, kot npr. meditaciji. Prizemljuje.

Mentalna raven: Podpira nas pri procesu boljšega samopoznavanja z namenom, da bolj iskreno ljubimo. Postavi nas nazaj na tla. Koristna v kritičnih situacijah, ki so povezane s preživetjem.

Čustvena raven: Lahko nam pomaga, da iz medosebnih odnosov požanjemo le tisto najboljše in s tem premagamo zamere in razočaranja. Še zlasti je primerna za nanašanje na podplate. Zelo energetična.

Afirmacija: Z vsakim dejanjem se ljubezen v mojem življenju le še poveča.

Posebnosti: Brez.

ej, Free x;)x ,

hvala ti, samo to nije to. jaz auro-somo uporablam že par let. opis je seveda za auro-somo (veliko stekleno stekleničko) , ker pa te ni bilo (problemi s pošilko) sem kupila colour essence (red) in za njo bi rabila opis.

a ti tudi kaj uporabljaš ?

ANU, kje si zdaj!!! ??

ma, zakaj si zbrisala te opise za pomadre. daj nazaj prosim, nimam v SLO opisa in bi ful imela.

(drugače res ni res essenca, samo isto rabim za pomadre opis. kje si ga dobila?).

zdej te pa ne razumem. xrolleyesx

kaj je colour essence?

ja, uporabljam auro somo :vio:

ej, Free x;)x ,

hvala ti, samo to nije to. jaz auro-somo uporablam že par let. opis je seveda za auro-somo (veliko stekleno stekleničko) , ker pa te ni bilo (problemi s pošilko) sem kupila colour essence (red) in za njo bi rabila opis.

a ti tudi kaj uporabljaš ?

oj, Free!

ma, aura-soma je cel projekt, od

POMANDRI

QUNTESENCE

BARVNE ESENCE

EQULIBRIUM STEKLENIČKE

(DIŠEČIH SVEČ

KADIL

MASAŽNIH OLJ,

pa še kaj kar jaz niti ne poznam).

ti si napisal opis za Equlibrium stekleničko št. 6. Jaz sem pa spraševala po barvni esenci (rdeči). sem že nakaj malega našla o tem (napišem spodaj). za več pa se priporočam. x:Dx

BARVNE ESENCE

Tako kot vsi izdelki Aura-Soma, tinkture vsebujejo energije barv, rastlinskih izvlečkov in energije kristalov, ki so shranjene v kremi ali alkoholu. Lahko jih uporabljamo skupaj z Equilibrium stekleničkami ali samostojno. Njihov glavni namen je dodajanje manjkajoče barve telesu.

BELA

čisti avro, v veliko pomoč nam je v času posta.

RDEČA

stimulira pretok energije in vodi k prebujanju zavesti, zvišuje krvni pritisk,

ORANŽNA

omogoča ponovni korak v življenje, pomirja, prebuja globoko radost.

ZLATA

prebuja in vzpostavlja kontakt z globoko notranjo modrostjo.

RUMENA

nas iz strahov in zmede vodi do samozavesti in svetlobe, priporočljiva je pri zdravljenju težav s kožo.

ZELENA

usklajuje nas s časom, prostorom, nudi nam pomoč pri spoznavanju samega sebe.

TURKIZNA

nam omogoča mirno in sproščeno komunikacijo na čustveni ravni, odpira vrata intuicije in zaupanja v naše notranje vodstvo.

MODRA

prinaša globok občutek miru, zaupanja in vere, jača koncentracijo in pomirja pri preobremenitvah.

VIJOLIČNA

odpira nas služenju in transformaciji, pomaga pri migrenah, pomirja stres.

MAGENTA

prebuja ljubezen do majhnih stvari, povezuje nas z našo osmo čakro, zvezdo naše duše.

MAVRIČNA

uravnava delovanje vseh sedmih glavnih energijskih centrov in nas hkrati povezuje z notranjim vodstvom.

ja, fajn, podobno kakor delujejo energetski centri menda. :vio:

kje se kupi barvne esence? in kje se sploh najceneje kupi vse izdelke auro some? :inocent:

poznam nekoga, ki bi zelo potreboval rdeco!

Zakaj se uporablja katerega izmed izdelkov? doma imam steklenicko auro some in pomander.

prva je menda za razlicne zadeve na eazlicnih auricnih poljih? pomander pa menda az zascito al kako?

kje se kupi barvne esence? in kje se sploh najceneje kupi vse izdelke auro some? :inocent:

poznam nekoga, ki bi zelo potreboval rdeco!

Zakaj se uporablja katerega izmed izdelkov? doma imam steklenicko auro some in pomander.

prva je menda za razlicne zadeve na eazlicnih auricnih poljih? pomander pa menda az zascito al kako?

:eek: Ja, pri Vasji. Ali pa v trgovini v stari Ljubljani pri Tatjani. x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

:eek: Ja, pri Vasji. Ali pa v trgovini v stari Ljubljani pri Tatjani. x;)x

ja, jaz sem si danes nabavila auro-somo št. 6 pri Vasiji (se je glihkar odpravljala smučat).

drugače pa v trgovini pri Barbari Piškur (Tatjane pa jaz ne poznam..). cene so vsepovsot iste (vsaj meni se zdi). in sicer 5.800 (ex) SIT je velika steklenička.

naslov trgovine:

Star elysium, Levstikov trg 6, Ljubljana.

knjigarna in ezoterična trgovina

e-mail: starelysium@telemach.net

telefon ( prepisan z vizitke) 040 498-473

naročila na individualna svetovanja: 041 / 238-927 ( Barbara)

ja, jaz sem si danes nabavila auro-somo št. 6 pri Vasiji (se je glihkar odpravljala smučat).

drugače pa v trgovini pri Barbari Piškur (Tatjane pa jaz ne poznam..). cene so vsepovsot iste (vsaj meni se zdi). in sicer 5.800 (ex) SIT je velika steklenička.

naslov trgovine:

Star elysium, Levstikov trg 6, Ljubljana.

knjigarna in ezoterična trgovina

e-mail: starelysium@telemach.net

telefon ( prepisan z vizitke) 040 498-473

naročila na individualna svetovanja: 041 / 238-927 ( Barbara)

Ma, malo sem zamešala imena. x:Dx Barbara ja. Sem vedela, da je malo daljše ime. Vizitka pa bog ve kje je. x:Dx x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

Ma, malo sem zamešala imena. x:Dx Barbara ja. Sem vedela, da je malo daljše ime. Vizitka pa bog ve kje je. x:Dx x;)x

IZRAZ!

aja, jaz sem pa mislila, da je Tatjana ona starejša ženska, ki je vcasih tudi v trgovini.. a na terapijo si ti hodla (h kumu?, zadovolja? --> jaz še nisem bila), kaj pa ti drugače uporabljaš - vedno isto stekleničko ali vedno novo?

IZRAZ!

aja, jaz sem pa mislila, da je Tatjana ona starejša ženska, ki je vcasih tudi v trgovini.. a na terapijo si ti hodla (h kumu?, zadovolja? --> jaz še nisem bila), kaj pa ti drugače uporabljaš - vedno isto stekleničko ali vedno novo?

Ne, nisem bila na terapiji. Imam pa Air conditioner, dva pravzaprav, pa eno stekleničko Equilibrium.

Fajn zadevšne. Pa še za mojega kužeka sem tudi eno kupila. :)

Bila sem pa pri Vasji na meditaciji okoli novega leta. Ma full luštne in dobre, močne energije pridejo. x;)x

Tolk o tem. Uživaj v svojih stekleničkah. Če pa ne veš, kako se uporabljajo, je pa res fajn, da ti malo pokažejo. xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Aha, za Vasjo vem, da jih ima, za tisto v stari ljubljani ap sem pozabil x:o)x , pa se moja prijateljica dela tam (ce se?). :vio: :palec:

Torej so cene nekako povsod priblizno enake!? :8): fajn.

Zakaj se uporablja katerega izmed izdelkov, kaksne so razlike?:

- QUNTESENCE

- BARVNE ESENCE

- EQULIBRIUM STEKLENIČKE

Aha, za Vasjo vem, da jih ima, za tisto v stari ljubljani ap sem pozabil x:o)x , pa se moja prijateljica dela tam (ce se?). :vio: :palec:

Torej so cene nekako povsod priblizno enake!? :8): fajn.

Zakaj se uporablja katerega izmed izdelkov, kaksne so razlike?:

- QUNTESENCE

- BARVNE ESENCE

- EQULIBRIUM STEKLENIČKE

http://www.aura-soma.net/index.asp?Q=peace...p;ST=&LID=1

Na telem linku boš že kaj izvedel pametnega. x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

• 2 weeks later...

V okviru tematskih delavnic projekta »Pot Svetlobe«, Vas vabim na delavnico O LJUBEZNI

v sredo 14. februarja ob 18.h do 22.h, na dan Sv. Valentina, dan zaljubljencev

Če niste prepričani v pravilnost svojih predstav o pravi partnerski ljubezni, bomo uvodoma izpolnili test Dr. Zorana Milivojevića, avtorja knjige Formule ljubezni; s podnaslovom:

» Kako ne uničiti lastnega življenja, ko iščete pravo ljubezen.«

Na ta način boste dobili povratno informacijo o tem, katere Vaše predstave o pravi partnerski ljubezni morda le niso v Vaše najvišje dobro.

Sledil bo pogovor ne smo na temo partnerske ljubezni, ampak tudi o vse prežemajoči, vse prisotni božanske ljubezni! Avtorica delavnice želi, da v tem delu ozavestimo stalno prisotnost božanske ljubezni ter pomen naše notranje naravnanosti v zvezi z doživljanjem le-te.

V nadaljevanju bomo s pomočjo Aura-Soma esenc očistili eterično in astralno energetsko telo. Uporabili bomo ti. Quintessenco Maha Chohan, ki pomaga in se povezati osvoboditi čustvene blokade in se povezati z notranjim učiteljem. (To delo poteka tako na subtilnih energetskih nivojih naših bitij, kot na ravni zavesti.)

V tretjem delu delavnice o ljubezni, pa se bomo dvignili na še višje vibracijske nivoje! Uporabili bomo esenco imenovano Vio Tea.

Solarna metuljna esenca: Vio Tea je najvišja frekvenca srednje zelene barve v Stvarstvu. Je zelo specialna, saj je frekvenca Božanske srčne energije – taka kot je izražena v Stvarstvu. Drugače povedano, to je frekvenca barve, ki nas popelje v Božansko srce. ( Na energetskem nivoju.)

Vodi nas v stanje notranje blaženosti; kjer ne zaznavamo nobene ločitve med nami in drugimi Bitji. Počutimo se združeni v zavesti in Bitju z vsakomur na kogar se osredotočimo. Smo v stanju srčne enosti z drugimi, in tako lahko najdemo – doživimo najvišji izraz ljubezni v nas samih; dan drugim in svetu v katerem živimo. Prostor, čas in ego so lahko razrešeni s to esenco in naše mesto v Stvarstvu je lahko lahkotno integrirano z drugimi.

Če smo zasuti s problemi in gremo skozi krize, ta esenca posveti luč, da nam pokaže pot iz krize; tako prinese upanje in jasnost kadar jo najbolj potrebujemo. Prinaša naravno složnost z drugimi, v harmoniji in miru, tako, lahko razrešimo dolgo trajajoče ali težke konfliktne situacije s to esenco. Ego, ki je tako pogosto sila, ki vodi konflikt je nežno preobražen (spremenjen, raztopljen..) Naše naravno in skromno mesto v kakršnikoli situaciji postane jasno.

Blagoslov bivanja v enosti z našim Očetom/Materjo Bogom, IN doživljanje tega, bivanje v stanju ENOSTI z vsemi drugimi Bitji – to je to, kar dela to esenco tako posebno.

Uporabiti jo je potrebno, da se jo spozna kajti le besede ne zadostujejo!

Več o projektu : POT SVETLOBE http://www.potsvetlobe.com

Kdaj: v sredo 14. 2. ob 18.h do 22.h

Cena je: 30 EUR za prijave prejete več kot 3. dni prej: 25 EUR za člane v pred-prijavi 21 EUR

Prijave in dodatne informacije: Vasija Korošec - ANDROMEDA 041 29 77 78, 01 425 28 18

Vasija.korosec@siol.net

Na delavnico O LJUBEZNI, se je prijavilo več ljudi, kot jih je potem uspelo priti; zato sem se odločila, da jo ponovim.

v pon. 19. 2. ob 17.h v prostorih društva Feniks na Mariborski 15, (na Bregu, blizu pošte) na Ptuju (prosim obvestite še prijatelje..., hvala)

in v soboto. 24. 2. ob 17.h v Ljubljani predvidoma pri meni, na Rutarjevi 11, v Rožni dolini

Iskreno vabljeni in prisrčen pozdrav vsem Vasija Korošec - Andromeda 041 29 77 78

Tudi sama sem navdušena nad Auro Somo. Že pred nekaj časa sem si kupila svojo prvo stekleničko. Meni je zelo pomagalo. Samo sem razočarana nad trgovino v stari Lj. Ni mi jasno zakaj je treba več mesecv čakat na stekleničke. A kdo ve?

Vabim vas na brezplačno predstavitev,

predavanje z naslovom ZDRAVLJENJE DUŠE IN AURA-SOMA, ki bo:

Na Ptuju, v sredo 21. 2. ob 18.h v prostorih DRUŠTVA FENIKS, Mariborska c. 15, na Bregu pri pošti

Barvna terapija Aura-Soma, nam pomaga globlje razumeti samega sebe, se spoznati in prepoznati svoje darove ob enem pa tudi vzroke težav, da jih potem lahko presežemo in se jih osvobodimo. To pa vodi v ponovno ravnovesje.

Stekleničke ravnotežja (Aura-Soma), delujejo na fizično telo, čustveno, mentalno in duhovno.

So ogledalo vaše duše skozi jezik barve..

Na predstavitvenem predavanju boste izvedeli kako je Aura Soma nastala, kako deluje, kako vas lahko spodbudi pri vaši osebni rasti... vse stekleničke (esence) bodo tudi razstavljene.

Spoznali boste tudi koliko različnih vrst esenc obstaja (poleg stekleničk ravnotežja:za zaščito, za dvig zavesti, za zdravljenje duše...)

Več informacij lahko dobite na spletni strani: www.potsvetlobe.com pod rubriko Aura-Soma in individualne delavnice.

Prisrčno vabljeni!

Zimski pozdrav, nasmeh. Vasija Korošec - Andromeda 041 29 77 78

Če poznate koga, ki bi ga utegnilo zanimati, prosim, posredujte vabilo naprej. Najlepša hvala.

• 3 weeks later...

Zal ne vem. xnckrivx morda bi bilo najbolje, da se vprasa v trgovini sami.

Tudi sama sem navdušena nad Auro Somo. Že pred nekaj časa sem si kupila svojo prvo stekleničko. Meni je zelo pomagalo. Samo sem razočarana nad trgovino v stari Lj. Ni mi jasno zakaj je treba več mesecv čakat na stekleničke. A kdo ve?

V okviru tematskih delavnic projekta »Pot Svetlobe«, Vas vabim na

Celodnevno delavnico O ŽENSTVENOSTI

v soboto. 17. MARCA ob 11.h do 18.h, v povezavi z dnevom žena

ŽENSTVENOST KAJ JE TO?

Milina? Sprejemanje? Mehkoba? Ljubeznivost? Ljubezen do sebe in drugih? Lepa oblačila in ličila? Brezpogojno samo-sprejemanje in ljubeč odnos do mame? Sočutje? Senzualnost in seksualnost? Ženska premetenost?

Ko razmišljam o ženstvenosti, si prikličem v spomin podobe žensk iz Šri Lanke, Balija in Tajske. Vedno znova me navdajajo z občutkom notranje mehkobe, ljubečnosti, estetike… ŽENSTVENOSTI.

V uvodnem delu se bomo pogovarjali o tem kaj ženstvenost je, kako se odraža v naših življenjih in kateri so razlogi, da je ne morete začutiti in izraziti še bolj; ter kaj lahko SPREMENITE, DA VAŠA ŽENSTVENOST ZAŽIVI

Izvedeli boste kateri barvni žarek je izrazito povezan z ženskostjo in kakšne so kvalitete kadar je pozitiven ter kje so težave kadar je negativno usmerjen!

Zatem bomo s pomočjo ti. pomandra očitili našo preteklost, sedanjost in prihodnost tako, da bomo delali na refleksno-conski liniji imenovani življenska črta. Pomander ščiti kadar se odpremo ljubezni in toplini (v takih trenutkih smo lahko še posebej občutljivi, ranjivi), zavaruje nas pred agresivnimi energijami, ter pomaga dajati in sprejemati toplino in nežnost…

Nato bomo naredili vodeno meditacijo s pomočjo kvintesence Aura-Soma, ki transformira negativno energijo na vseh življenskih področjih, stimulira brezpogojno ljubezen, kjer je bila komunikacija zablokirana ali je na tem, da se zablokira – odpira komunikacijo; ne samo zemeljsko ampak tudi komunikacijo zvoka, angelov in barv!, Lajša težave zaradi luninih ciklov. Vse našteto pa je direktno povezano z ženstvenostjo…

V četrtem delu se bomo dvignili na najvišje nivoje barvne terapije in uporabili esenco ROŽNATO ROZA barvnega žarka, ki se imenuje SINHEMA TAKIA.

Ključni stavek za razumevanje delovanja te esence je »MANIFESTACIJA ŽENSKE LEPOTE«! Ta popelje vibracijo rožnato-roza višje kot je senzualnost ali seksualnost na področje Božanske Ženstvene lepote. Ta esenca ustvari veliko mehkobo in dojemljivost celotnega Bitja, za uglaševanje naše ženske plati na višjo oktavo čiste lepote.

Vsaka oseba je oboje: moška in ženska v različnih aspetih svojega Bitja in še posebej v psihi. Esenca Sinhema Takia prinaša globoko zaznavanje različne narave stvari, ampak to naredi brez sojenja v zavesti in brez identifikacije, kar je baza samem konfliktu. Ta esenca vnaša energije ženstvene božanske zavesti, kar je Čista Ljubezen in kar spoštuje Vsa Bitja enako - prav slednje pa negira celo samo možnost konflikta; zato so okrog po širnem svetu konflikti v glavnem moški fenomen.

Sinhema Takia odpira zavest lepoti vsake Duše na zemlji in nam pomaga videti izza »maske« zunanjega izgleda, vse do neverjetne lepote znotraj vsake osebe, ki prihaja od njegove Duše. »Ko sem prvič naredil to esenco v Metuljni hiši v vzhodni Angliji, sem videl obraze ljudi, presegel sem masko, za katero je bil njihov čudoviti Večni Obraz. Skrbi, situacije vsake osebe so bile pripete na njihove maske in lahko sem čutil bolečino tega sveta, ob tem ko sem preprosto gledal v vsak obraz – verjamem pa, da to kar sem doživljal, je bila Božanska Ženska zavest.« je dejal g. Erik Pelhan (avtor teh esenc).

Skrbi tega sveta so lahko razrešene s pomočjo te esence in za ženske je lahko velika podpora v njihovi naravni ženskosti in dostojanstvu. Aktivira razum in voljo z ljubečo, očarljivo rožnato mehkobo, rožnato-roza, olepšuje celotni izraz nas samih v življenju, prinašujoč milino in harmonijo. Lahko pomaga osebi, da manifestira lepoto svoje Duše v vsakodnevnem življenju. - Zelo čudovita esenca.

Vabim vas, da se te delavnice udeležite in naredila bom vse kar je v moji moči, da se vas bo dotaknila bolj kot si sedaj mislite! Ženstvenost je izredno kompleksna zadeva, če mene kaj vprašate. Lahko, da se vam bo odprlo celotno novo področje dela na sebi…

…in moja zgodba na to temo? Hmmm, klasika: podzavestna blokada, zamera do mame in s tem nesposobnost dajanja ljubezni, nežnosti sebi in drugim. Notranji upornik, da jaz že ne bom imela ličil na obrazu vsak dan; če jih moram imeti službeno, jih pa v svojem času nočem… Svojo izjemno senzitivnost sem ščitila z zidom nedostopnosti… skratka mnogi problemi, ki jim s skupnim imenom pogosto pravimo ranjeni notranji otrok oz. ko odrastemo in delamo na tem: delo z notranjim otrokom.

Pri svojem sedanjem terapevtskem delu pogosto opažam, da zelo veliko težav izvira v težavnem odnosu mati – hči in posledično hči – mati.

Veliko sem vam napisala. Razmislite. In če začutite… iskreno vabljeni!

Cena je: 60 EUR, za prijave prejete več kot 3. dni prej: 55 EUR, za člane v pred-prijavi 50 EUR

Vasija.korosec@siol.net

Več o projektu : POT SVETLOBE - http://www.potsvetlobe.com

• 2 months later...
Samo sem razočarana nad trgovino v stari Lj. Ni mi jasno zakaj je treba več mesecv čakat na stekleničke. A kdo ve?

Jaz tudi malo. Predvsem to, da nimajo osnove vsega na zalogi. Seraphis Baya. Čakati je potrebno nekaj mesecev. Fino. :eek: Pa da ne govorim, da sem bila parkrat tam, o kaki prijaznosti ni govora, pa še urnik so spremenili. Mislim, da je čas za spremembe.

A kdo ve, se da nabaviti to tudi pri Vasji osebno?

Kajti zmanjkalo ga bo, ga pa nujno rabim. xrolleyesx x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

Vredi. Jo kontaktiram.

Zadnjič sem bila na sejmu v Celju, pa mi sploh ni uštekal, da je to možno, pa tam je bila. No kaj češ, bo že. :palec: Thanks.

Kako čemo? Lako čemo.

• 2 weeks later...

Oj, IZRAZ!

Malo pozno, ali vseeno. Lahko seveda nabaviš pri Vasiji, jaz ji ponavadi pošljem prej sms, ker vsega tudi ona vedno nima na zalogi.

Drugače je pa Barbara zamenjala ono žensko v trgovini. Tista se tudi meni ni zdela najbolj posrečena izbira. :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...