Skoči na vsebino

AURA SOMA

free

Recommended Posts

• Komentarji 90
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oj, IZRAZ!

Malo pozno, ali vseeno. Lahko seveda nabaviš pri Vasiji, jaz ji ponavadi pošljem prej sms, ker vsega tudi ona vedno nima na zalogi.

Drugače je pa Barbara zamenjala ono žensko v trgovini. Tista se tudi meni ni zdela najbolj posrečena izbira. :inocent:

oJ:)

Ja sem jo že zadnjič klicala, naročeno:)

Kako čemo? Lako čemo.
Deli na socialnih omrežjih

Ojla, Izraz!

Maš tako specialno ikono, da to preprosto moram napisati. :palec:

A pomandre kupuješ? Jaz sem zadnjič pri Vasiji vzela vijolčen ponandrer (samo ne v spreju, ker teh ne naroča). Sem ga kar hitro porabila. Zdaj imam rdečega.

http://waltm.net/mermaid.gif

mah, sej ne vem kero. jst sam eno poznam, k ni stara xrolleyesx

Jup, tisto starejšo žensko, ja, iz omenjene trgovine.

Zdaj je v bistvo nova prodajalka (poleg Barbare), ki je duhovnosti in aura-somi vsaj na zunaj bolj predana.. x:o)x

• 7 months later...

kokr jst vem se mazes!

sicer pa bi ti to lahk povedal, tam kjer si jo kupil ana, al pa bi vprasala; oz. lahko se vprasas :inocent:

jst sm se mazal tako - kot so mi povedali: torej, das 2 kapljici na dlan, podrgnes in natres auro. v celoti gres z rokami preko celotne aure. skoraj ob telesu.

imam 25ml steklenicko št. 19. Menda jo moram le nosit s seboj. Torej se ne namažem? :ermm: Al kako?

a chanel nr.19? :inocent:

ej...aura soma je dokaj specificna, tisti ki ti jo je dal, bi ti tom MORAL povedat, kot pravi Free,

navadno se s prvo steklenicko ne mazes, ampak z drugo ali tretjo, ce jo imas...

totalno cudno, da ne ves kaj z njo... :eek:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

neee, sploh ni tok čudno. Zenska je bla super in lepo mi je povedala, da se z njo NE mazem, ampak jo nosim pri sebi. Le men firbec ni dal miru, ker pač včasih preberem, da se je treba mazat.

Sploh pa je chanel nr 19. tok prekrasne barve, da bi ga najraj se mal poskusla xrolleyesx.

Ce Tinka reče prve ne mazat, mi to čist zadostuje. Nekok se mi zdiš zaupanja vredna x;)x

No, bom pa nosila...in popila ta drugo x:)x

http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif

• 1 month later...

VABLJENI NA PREDAVANJE, KJER BOSTE LAHKO ODKRILI NEKATERE MOŽNOSTI KI JIH AURA-SOMA PONUJA

dan Aura-Soma barvne terapije v Ljubljani

Nedelja. 16. marec ob 10:00 do 12:00 predavanje,

brezplacno predstavitev ob 13:30 do 16:30 delavnica Aura-Soma

Barvna terapija Aura-Soma, nam pomaga globlje razumeti samega sebe, se spoznati in prepoznati svoje darove ob enem pa tudi vzroke težav, da jih potem lahko presežemo in se jih osvobodimo. To pa vodi v ponovno ravnovesje.

Steklenicke ravnotežja (Aura-Soma), delujejo na fizicno telo, custveno, mentalno in duhovno.

So ogledalo vaše duše skozi jezik barve..

Na predstavitvenem predavanju boste izvedeli kako je Aura Soma nastala, kako deluje, kako vas lahko spodbudi pri vaši osebni rasti... vse steklenicke (esence) bodo tudi razstavljene.

Spoznali boste tudi koliko razlicnih vrst esenc obstaja (poleg steklenick ravnotežja:za zašcito, za dvig zavesti, za zdravljenje duše...)

Na delavnici se boste naucili osebne energetske zašcite (etericni nivo) in kako zašcititi sebe in drugega pri masaži, terapiji.., kako cistiti energetske zapise iz polja (zdravljenje precišcevanje aure), kako in s cim ocistimo prostor s pomocjo Aura-Some, refleksno-conska masaža po tockah življenjske linije, dvig zavesti in delo na astralnem nivoju, kako vzpostaviti stik z mojstri modrosti in z duhovnim svetom s pomocjo esenc Aura-Soma!

Delavnica je izobraževalno - doživljajocega znacaja, primerna za vse: zacetnike in za izkušene terapevte. Priporocam, da prinesete pisalo in papir za zapisovanje s seboj, kajti vse nauceno lahko takoj prenesete v vsakodnevno življenje, terapevtsko delo in duhovno prakso!

Cena za delavnico 40.- eur, v pred prijavi 35.- eur, za clane v pred prijavi 31.- eur (clani ste vsi, ki ste se udeležili vsaj ene delavnice v okviru projekta Pot Svetlobe)

Prisrcno vabljeni!

Lep pozdrav, nasmeh. Vasija Korošec - Andromeda 041 29 77 78

Ce poznate koga, ki bi ga utegnilo zanimati, prosim, posredujte vabilo naprej. Najlepša hvala.

• 1 year later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...