Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Mene pa zanima, če mi kdo lahko svetuje kako premagati tale problemček... 28.10 potujem v Turčijo in danes zjutraj sm izvedela, da bomo po Turčiji veliko potovali z avtobusi Ima mogoče kdo kak predlog kako premagati slabost na avtobusu? Ko sm bila majhna so mi dajali neke tablete (niso pomagale...vedno spraznila želodec med vožnjo), zadnjič pa sm slišala, da je fajn, če si daš flajštr čez popek( )...ne sprašujte zakaj, nimam pojma.. Imam še teden časa in bom vesela vsakega mnenja, komentarja...sončkeeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Meni je tudi bilo vedno slabo v avtu in na busu...Zdaj se večinoma sama vozim, to je OK, al pa sovoznikovem sedežu, se tudi še da.Če pa slučajno pride do tega, da se moram zadja peljat, sploh na kake daljše variante, pa - zaspim. To mi najbolj pomaga. Kakšno uno blazinico za vrat, da je približno udobno in spat. Ali pa vprašaj šoferja, če lahko sediš spredaj, tako da imaš pogled ven odprt, potem bo verjetno bolje? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jess 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Jst sem si zmer pomagala tako,da sem sedela spredaj in da sem gledala naprej,nikoli pa skozi okno na levo ali desni,da ti šviga mimo slika.Drgač pa je tud pomembno kaj ješ preden greš na vožnjo.Zmer sem bruhala pr mlečnih izdelkih,jajc,nekatere vrst sadja(grozdje,češnje,..),izogibaj se sladkarijam,osladkanih in mehurčkastih sokov ter alkohola.V bistvu se sploh ne spomnim,po kateri hrani nisem bruhala.(Ker z leti sem se utrdila in v bistvu nimam več tako hudih slabosti.)Da pa čisto nič ne ješ pa spet ni dobar.Tabletke tud men niso pomagale,kukar vem,jih moraš že vzet uro ali dve prej.Ampak nonstop filanje s tableti na izletu pa tud ne gre. Ne čitaj med vožnjo,ne glej dol.Predvsem pozabi na slabost,glej naravnost,se pogovarjaj,spi,če se bo dalo poskrbi za dobro zračnost -klima,okno..Ob vsakem obstanku pojdi ven,se razmigaj,da si vnešeš čistega zraka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drago40 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Večino so ti že povedali ... jaz bi ti priporočil poleg prednjih sedežev tudi varijanto sedenja na sredini busa, ker so tam nihanja najmanša. Tudi čimbolj pokončno sedenje brez dremanja in kinkajoče glave pomaga.S tistimi tabletkimi pa kdaj vseeno lahko poizkusiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 To ma moja mama. Bik. Dobesedno, ne mara se premikat.ce jo peljem v Litijo, mora potovalne tablete pojest, brez heca. tisto ocitno deluje, kupis v lekarni, pol pa mensezdi ene pol ure predno se odpravis, uzijes. drugace pa ne vem, nimam teh tezav. drz se, Mana, upam da ti bo cimmanj slabo na potovanju in da bo sploh vse dbest! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Marsa me bo ubila, k skacem sm pa ke... in na dveh koncih napisem iste stvari... (sorci Marsa ), ampak Mani bo pa pomagal: obstaja cist preprosta resitev tvojga problemcka in deluje preizkuseno 100%, in sicer: na trebuh si polozi navaden casopisni papir in slabost bo minila sama od sebe. Pa srecno pot. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 si hecna, zakaj?saj sem bolj pase, je ze prav da das tud sem.tja si pa pac dala, ker si tam najprej opazila. ne bo nikogar konc, skratka, boljs da je dober info 2x kot da ga ni, sploh ob toliksni kolicini nepotrebnega stafa povsod. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Fjuuuuuuuu, mi je kr mal odlegl.... Pa slabost tud mal popušča zdej k vem, da me nihče ne kolne in sovraži Ne, ampak to s časopisom pa res pomaga. Aja pa še en nasvet ti lahko dam - če te na potovanju slučajno zgrabi astma, potem si (če piješ kavo, super, če ne je malo manj super) naroči turško kavo (tisto, ta pravo z zocem na podnu) in ko popiješ kavico, se prislil, da poješ pol kavne žličke tistga zoca na podnu. Mojga bratca, k je bil 10 let hud astmatik, smo na ta način celo pozdravl. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 a res? a to velja tud za 'astmaticni kaselj' (tud ce recimo sicer nimas astme)?ker to je pa koristen podatek...mene vcas zagrab kaksen odstekan kaselj (vendar sklepam da gre za nekaksne alergije). hecno...flajster cez popek....casopis....zanimivo, prvic slisim kaj tacga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 zanimivo... mene zanima zakaj bi časopis čez trebuh pomagu? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 a ne, mene tud? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 zanimivo... mene zanima zakaj bi časopis čez trebuh pomagu? Hmmm... odgovora na to pa ne vem, vem samo, da deluje. No, vsaj do sedaj je. Tisti, ki so stvar preizkusili, so bli navdušeni. Drugače pa predlagam, da vseeno poskusiš, sej zgubit tko nimaš nič. Če ti bo pomagal, toliko bolje, a ne? Pa srečno pot. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 a res? a to velja tud za 'astmaticni kaselj' (tud ce recimo sicer nimas astme)?ker to je pa koristen podatek...mene vcas zagrab kaksen odstekan kaselj (vendar sklepam da gre za nekaksne alergije). hecno...flajster cez popek....casopis....zanimivo, prvic slisim kaj tacga... Ja, ja kašelj :xx!: Z zocem pr samem kaslju najbrz ne bo slo - pri astmi, ko je otežkočeno dihanje, katerega posledica je vcasih lahko tud kaselj, pa pomaga. Pri kaslju bodo pa najbolj pomagal smrekovi vršički in sladkor. Aja, pa "prežgan cukr" oz. po slovensko karamelno mleko - priprava:cca. 2 veliki žlici sladkorja skarameliziramo in čez prelijemo cca. 2 dcl mleka in pustimo, da se karamela razpusti (nej mleko vre tko ene 2 minutki) - to je tud blazno fajn, če ti zmanjka glasu in ga mors hitr nazaj dobit. Pa tud ni tok nagravzn za pit, k recimo ksni grozni sirupi. (jest se glih zdej zdravm s tem, k kaslam k en str mornar ) Aja, pa kalcijeve sumece tablete tud pomagajo, ce te boli grlo in ce nimas glasu. No, sej se bom se kej pametnga spomnla, pa bom povedala. Je pa lazje, ce vidim vprasanje, in ce vem odgovor, vam ga povem. Do naslednjic vas pa vse lepo pozdravljam. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 pomojem tud..ti še sploh nebi vedu kdaj si ingver pojedu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.